set me free

Th_500_334_1301552647_1301552647_tumblr_liqmd6iv2n1qd1dbho1_500_large
Phonat – Set Me Free - Avicii Radio Edit Mix

EPIC

för att beskriva den här dagen kort hade det vart med ordet epic! har vart den mesthärliga dagen på länge! i skolan hade vi inga lektioner utan satt  mest ute i solen,drack cola pratade, lekte runt i korridoren  haft så stört kul! skrikit jävla mongo efetrvarandra. ätit luch i parken ni såg ju hur nyttig min lunch va ;) åh har vart så himla underbart! enkelt sagt! promenerat med sander också heheheh och ebba ehehe


Dagens lunch! Myspys i park med ebba.

dsc00072 (MMS)

Dagens lunch! Myspys i park med ebba.


vad gör jag?

dricker liter med kaffe,dansar loss till party musik e torsdagsmorgon som denna,dushat och haft ett litet "spa",rensar vänner på fb,drömmer mig bort lite till både florida och den där dröm "sista minuten" till gran canaria, planerar helgen, skickar sms där det endast står något kärleksfullt. det där är min torsdagsmorgon har varit vaken ett tag nu. men nu är det bara fixa mig och gå till skolan kvar.

Tumblr_lae8g6uf8v1qbvn3zo1_500_large

tyvärr var det bara ett rykte!

jag ska inte tilll Gran Canaria drömde mig bort lite från 3 ton läxor och snö...jag åker ju om 18 dagar ;) det vet ni ju
idag har jag dock haft en askalasig dag! drog först och fikade med min sandra som jag inte träffat på länge vi sat och prata om allt mellan himmel och jord! sen så drog jag mig vidare till alvik strand för lite picnicande det var mys årets första picnic! skrattade runt och åt cheesburgare och drack liter med hallon soda och cola..jag fotade dock inget men lisa har nog bilder ;)

hitta den här ascharmiga bilden på mig och sandra från tyskland 09!

ryktas om

att jag och alice och lollo tar en "sista minuten" till Gran canaria från arlanda imorron med fritidsresor :S

fiika

hola guapas! skolan hände nada sprang runt och skratta och pluggade alldeles för lite som vanligt. efter skolan drog vi till sham och köpte tårta för att *host* fira bloggen *host*..larvade runt och gjorde engelskan! sen har jag vart på möte nu det gick väl sådär :P heh

fin bild på karin!

möms tårta

sant

          the bad guys screw you ,the good guys screw you, and the rest does not know how to screw you

the message i have been trying to send

Tumblr_lfndttyqji1qgv5awo1_500_large

Grattis bloggen 3 år!

jag har lyckats blogga i 3 år idag! under 3 år har jag gått igenom mycket! ni har fått följa mig igenom en liten fjortis period,dåliga perioder,helt underbara tider,semestrar,bråk med vänner, fester,pluggand ja hur mycket som helst som har hunnit hända på 3år! det är otroligt mycket hjärtan krossade,funnen kärlek ja..enda från  mars 2008 jag har mognat en massor och ja det har hänt s himla mycket! 

min första design som inte var från blogg.se! ;;)

sen den andra! sen har jag ju min 3dje nu!
             
så här såg jag ut ungefär när jag började blogga!
prippet e alltid med!

har hunnit slutat på innebandy!

vart i berlin!

sett ut så här!

hunnit gått på massa aik matcher och aik har hunnit ta sm guld

hunnit gått ut nian                                 hunnit dansa loss

slumpmässigt gjort men bloggen fyller 3 år idag vill ni se mer om vad som hänt får ni titta arkivet!


jag mår piss

* jag mår illa och har en helvetes huvudvärk
*jag har jobbat från 10 imorse tills nu.
*jag är otroligt trött
*vill inte prata med någon totalt osocial men mobilen ringer förfullt (leker inte poppis heheh)
*jag måste plugga nu

har dock fått ett jätte fint armband! fastna inte så bra på bild..hehe jaja har en världelös dag

blöh

igår var ,askalashängde med sandra vet inte riktigt vad vi gjorde var på 60 och myste sedan i sumpan. Jag tror dock att jag åt något dåligt igår för jag mår så himla dåligt nu! mår piss illa och har jätte ont i huvudet. och om 15 min ska jag iväg och jobba livet leker? nej. fy fan vad jag mår blöh!

jag och nea i fredags!

ut! tuuuut!

ikväll vad händer?! jo jag ska umgås med sandra! däremot om det blir fest eller mys på 60 eller någon annanstans är ännu okänt det beror lite på en vän till lilla mig :P hehe men hur som helst blir det spikat en mys kväll! jaja vi höres! idag har jag jobbat hela dagen btw ;)

är är ju koola jag!

lördag

igår kväll var så himla mysigt! min älskling nea hjälpte mig att lösa alla problem åt goda våfflor eftersom det var våffeldagen och sedan gjorde vi oss riktigt fina!

nea var riktigt söt! observera att jag råkade ställe om min kameraklocka igår! klockan var inte kvart i nio när vi åt

så söta var vi igår hihihihihi lite cp men söta!

kamera klockan är helt jevla fel men jaja iaf ;)

fredag!

idag har lilla jag vart helt utspårad eller till en början med väldigt trött..sen övergår det till att vara övertrött sen ja vet jag inte vad som hände men vart massa skratt hela dagen! har haft en riktigt jevla kul fredag.. ikväll blir det ltie mys med våfflor e ju trotts allt våffeldagen men först ska jag iväg och jobba typ nu ska jag iväg!

hahahaha shit vad cp bild!
FILMEN VAR FÖRESTEN SÅ JÄVLA GRYM IGÅR SE DEN!


fawsper!

Postat av: fawsper

jättesmeksigt vill du träffas ?

2011-03-24 @ 12:56:55

men fawsper vi träffas ju varje dag! hehe och jag vet det är j'ttesmeksigt! ;)

detta är då fawsper! ...eller?

världens bästa

och jag blir bjuden på bio ikväll klockan nio! underbart! för att jag pluggat så mycket! så blir bjuden på black swan av världens bästa pappa

if we could party all night and sleep all day

hola guapas! slutade kavrt över 12 väldigt najs men har hela eftermiddagen pluggat en massor jobbigt! men känner att jag vart duktig och gjort ja mycket!
gud vad jag e dålig på att skriva hehe men min kreativitet ligger på -0 jag är på dåligt humör och sur på så många!
 jobbigt läger liksom längtar till fredag så galet mycket just nu!

söta lisa!

skillzz

hehehe ja ni....

go insane


skit vad jag saknar dessa sommarkvällar!

S10B (sam/sam profil journalistik och kommunikation)

bilder från kasper och ebba! en helt vanlig mattelektion!




onsdaag!

onsdag awsome! hälften kvar till helg wop wop liksom! men jaja idag har jag hängt med ebbsan mest sen har jag väl haft engelska nationella muntligt gick jätte bra :))) sen så trännade jag lite! och ja det är väl allt jag gjort idag! hehehe..har haft en myzig dag..kunde andvända jeansjackan wop wop!

det är blomarna som kommer upp påvåren och sen vissar ´jag hur kool jag är när jag inte fastnar på bild...


home is is whereever with you


med risk för att låta larvig.
det finns vänner man tror aldrig ska svika än gör det endå stort.
det finns vänner som pratar skit om dig så fort du är borta en sekund.
det finns vänner som ljuger för dig varje dag.
det finns vänner som har dig som andrahandsval
det finns vänner som bara bryr sig om sina egna problem
är dessa verkligen dina vänner?

det finns såklart vänner som du kan förlåta för detta! men de vänner som aldrig svikit dig aldrig ljugit för dig eller något sånt? dom ska man vara rädd om det är inte många..mina 2 bästavänner är det bästa i världen, dom har aldrig svikit mig eller något sånt.dom är alltid på min sida även fast dom vet att jag har fel..tänker på mitt bästa. jag gör såklart samma sak för dom. jag kan säga allt till dom vilken tid på dygnet jag vill.  dom gör mig på toppen humör när jag gråter. vi kan sitta tysta i flera timmar utan att ha tråkigt. det är syskonen jag aldrig haft..att ha ett syskon måste kännas ungefär såhär.


dagen

idag har jag lektloss på mattelektioner,gjort filmer i tornparken,njutit i solen,dansatloss i en liten danshall promenerat och träffat underbara personer så som karin,ebba,lollo och linnea. jag har tänkt en massor..och ja haft en riktigt kul dag! lite jobbiga saker men ja kul! känner att min kreativitets nivå just nu ligger på 0 bloggar pisstråkigt..ska förbättra mig men ja man har det inte alltid så j*vla bra gör små problem till stora man ska vara lycklig att man har så fina vänner!

skola


hehehehhe jag fastnar ej på bild idag! men nu ska jag mötta upp ebbsan sen ska jag till skolan har en massa saker att fixa idag så vi får se hur mycket bloggning det blir men ja...
HOFFMAESTRO – Round it Goes
denna är bäst på morgonen

ego

Julie_ordon_dt_large
sometimes you need to think about your self more than your friends otherwise you will get hurt

kul.

alice sov hos mig igår kväll det var kul dunder kul! idag har jag mest hängt på matte lektioner och på bk:s nyttigt..jaja har spinnat lite också duktig jag vet.

saknar detta en aning

fatima och ashaar


hänger lite med alice!

precis som jag gjort hela dagen sprungit runt massa i stan myz big times! nu ska vi ha filmkväll sen taggar vi för thorildsplan imrron alice kanske ska med :O :O :O

lördag kväll!


lördag!

igår var det en jevla massa promenderande!  gick runt hela staden kändes det som förat tillslut hamna på string. med taxen! sittades och bli alldeles för proppmätt prata om gamla minnen om helt galna kvällar och bara skratta. om fail fester i 8an och ja bara skratta. efter lite mer promenerande och grimasera (göra grimarser) med en kändbloggare och bli lite röd i ansiktet hehe..

fika och promenerande i strålande väder!

gofd natrt på er

jag tänkte att jag bloggar om idag imorron! eller nu avr det ju idag? men ni fattar! :D

förlåt för dåligt uppdate men orkar inte! så jevla snygga bild! hjj


fredag

hängde på IO,köade till mcr utan att jag skulle gå på konserten stog och höll ebba sällskap med carro frös och skratta, hängde lite på musikbörsen med carro och 3 pojkar (namn e inte min starka sida),drog tilll ikea åt middag och asgarva snubbla lite och asgarva lite till. hamnade på 60 med den efter längtade chocklad crossanten.  sörjde lite över en vän,vart ännu gladare över en annan vän.



redovisning FTW..eller?

dagen har beståt av redovisningar och redovisnongar både på vasa real och för föräldrarna.har hållt på och dö hela morgonen eftersom jag inte fick mitt morgonkaffe, överlevde men det var knappt! vasa real var ja lite kul att besöka har aldrig vart i den skolan! sen var det föräldrar grejen den gick bra efteråt fick vi mitt efterlängtade kaffe och super goda mackor! ja dagen har vart bra faktist till och med jätte bra

mitt hår mår piss..det är väl det enda som suger lite just nu!


jag orkar inte vänta

jo jag tjatar om det här hela tiden men jag orkar verklige inte vänta! idag prick en månad kvar!


2 av länderna jag ska till vet ni vilka det är? ;)

onsdag

onsdag halvaveckan gått! i skolan har jag väl inte gjort så mycket myst lite sådär bara..haft lite mediakummunikation,hamnat på donken med sham,ebsan och alex hehe.stött på henrik schyffert. och hela kvällen har jag suttit och disskuterat sommarplanner och frankriker.är så jävla sugen på att åka igen! hoppas verkligen det blir av!

saknar till och med den här kön!

you used to hold me

but where are you know?

Calvin Harris – You Used To Hold Me

Aik


ikväll är det ishockey som gäller! mitt ishockey intresse har aldrig vart särskilt stort! men eftersom man är aikare sen drygt dagen efter man föddes då man vart medlem i aiks  "gnagisklubb"  jag går på i stortsett alla fotbollsmatcher och har gjort det i 5 eller fler år ;) innan dess var det lösbiljetter men har haft årskort i ca 5 år ;) aik betyder så jelva mycket för mig helt ärligt..jag trodde aldrig man kunde känns så här för en klubb så det är sant ;) men ikväll är det endast ishockey som gälelr nu går vi vidare och vinner hela skiten!
sen så vare semifinal!!! så jävla glad

myz

har gått i skolan mellan halv 10 och 11 var ganska skönt faktist ;) stannade dock kvar en stund och gjorde lite geografi :P sen hamnade jag på el donko med ebbo och karino för att luncha lite :P innan jag drog och möte upp isabelle! för ett snack om viktiga och helt oviktiga saker! men det var asmys lekte att det var sommar genom att sitta i en park  med lite winerbröd men när solen går i moln fattar man att det faktist inte är sommar än även fast man önskar..isabelle e faktist en super bra person heh ;)

här är när vi var påväg till tyskland i september ;)

så jevla glad!


har fått reda på en grej som gör mig världens lyckligaste! men jag längtar som fan  på torsdag är det en månad kvar dör lite och måste shoppa sommarkläder


favorit?

tror nog att detta är mina favorit bloggläsare! hihihi eller en av dom ;9 fawzi och kasper! hihihihi dom stalkar säkert min blogg..fast dom e väldans snälla faktist :) fast kanske inte här :(((( hehe

Postat av: Fawsper

De e ok. Jag såg det på lektionen.

2011-03-10 @ 10:43:35



enligt googel är detta kasper och fawzi om man googlar ;)

tjabbaa

måndag! dagen har gått på ett kick! har varit en väldigt blandaddag har pendlat mellan olycka och fullständig lycka! trött och måndags seg..det är därför man inte ska ha söndagspngest för då blir man så här trött! aja nu ska jag eta tacos mums sen sak jag iväg på spinning! duktig tjej!

hihi jag turisten i taize! heheeh saknar detta!

den valiga söndagsångesten

elelr nu är det måndag? men jag sitter fortfarande vaken och dricker varm chocklad..skriver långa texter om allt och inget och lyssnar på "kings of leon" jag vill förändra något..alltså inte bara en bloggdesign eller nåt sånt utan något stort. jag kan inte riktigt bara komma på vad det är jag ska förändra..34 dagar kvar sen slipper jag allt"
40878_1650095214501_1300611757_1805286_6695222_n_large


standard

bara för att vissa hur mina skoldagar brukar se ut

1  2 3 THG tagga för skolan imorron JARÅÅÅÅÅ hehe not

HAIDÖÖ ÄLSKADE HELG

helgen har vart 4 av 5 toaster kanonkul! i lördags hade vi det mys och firade ballis! god mat,dans och lite annat trams ;) för att rimma :P sen sov alice och lollo hos mig ♥ var riktigt dålig på att fota i lördags..heh
vaknade upp imorse åt frukost fixade oss och drog in till stan där vi sa haidö till lollo och jag och alice sate oss och sega på burger king en stund enda tills vi bestämmde oss för att vi verkligen behövde lite frisk luft så vi promenera runt skeppsholmen duktiga flickor vi är! lite foton från idag har jag!

så här snygga var vi imorse!

skit va det e fint!

iväg!

kom hem ganska nyligen. har gjotr klart min engelska och nu ska jag iväg och äta thai muums! stressigt or what? jag får blogga om igår och idag sen hehe..måste göra klart gympa projektet också..blöh stress!

bara tanken på detta får mig att dö lite!

god morgon


streeess

har gjort 1800 inlägg wop wop!

nu har jag apbråttom har vart och trännat hela morgonen duktig som man är! nu ska jag sminka mig och fixa håret lite fort innan jag drar in till staden och möter upp alice! vi ska väl luffa runt lite i det fina vädret! sen möter vi nog upp lollo ochh sern är det dags för att fira alice födelsedag vi får se när jag uppdaterar nästa gång mihih..pöss

friday night

fredagkväll. ikväll har jag umgåtts med lollo vi har haft det riktigt mysigt! har vandrat runt i stan suktat efter kläder. jag har faktist köpt en asmysig tröja dör lite för den. vi sat på donken och prata strunt en stund också. mest njöt över att det var fredag och man nu mera hade helg. det har enkelt sagt vart en bra fredagskväll!
i skolan har jag och ebba lunchat ute var hur mysigt som helst! och asgarvat och haft lite små problem men nu är allt löst!

Adam Tensta – OK Wow (Den Svenska Björnstammen)


jag vill tatuera mig.

jag vet exakt vad jag vill hur och när och ja vi får se och hoppas att det blir bra! bilder från www.weheartit.com
dom här 2 tatueringarna e assnygga! dör lite! men inte riktigt vad jag tänkt att göra ;)
Dsc_0009_126355559_largeTumblr_lewwhvsesy1qch8n5o1_500_large

lyssnar just nu på Den svenska björnstammen – Dansmusik

jag borde sova nu! för mår inte så bra...

toorsdag

jag e trött,har huvudvärk,mår illa. mysigt va? just nu känns allt bajsigt har dessutom en hel gympa uppgift att fixa idag om ja inte vill sitta hemma hela imorron kväll vilket jag inte är så sugen på!  imorse hade jag en riktigt mysig morgon..det var typ en av det bästa på länge min kaffe kopp och solskenet och håkan sen är allt perfekt.  nu ska jag laga hemmagjorda hammburgare heheh får se hur det går!

detta var första riktiga vårdagen förra året ;) mihih

aik


3-0
fy fan vad jag älskar den här känslan ser ni mitt aikmärke ihiihi

vi dansar loss


Jessy Matador – Allez Ola Olé

tar några danssteg släpper loss det enda man känner är hur musiken går igenom kroppen man dansar som det är det enda man någonsin gjort och är det enda man någonsin kommer göra.

follow your dreams and u can do anything

hallå där! sitter och pluggar lite för att inte ligga efter kan tyvärr meddela att jag ligger efter i 2 ämnen inte sådär jätte kul. men idag har jag vart dunderduktig ;) jag har först befunnit mig på friskis och trännat lite med ebbsan rodde lite och lyfte lite :D sen så möte jag upp taxen för att gå på ett jobbmöte hihihihi sommarjobb kulkul! och nu sitter jag och pluggar innnan jag ska fixa andra grejer..skit vad jag har mycket och göra helt plötsligt!

sååå jevla snygg på denna bild!


TACK KATTIS!

såg att jag fått en ny design apsnyyggt tack så himla mycket kattis! hon är verkligen jätte duktig det måste ni väl hålla med om? och dessutom är kattis en riktigt snygg aikare right? :D

seemlor!

hola guapas! idag har vart en av det bästa dagarna på länge! efter skolan drog jag och ebbatar och trännade enormt duktiga som vi är! dock varande det duktiga inte så länge..vi gick och köpte semlor och satte oss vid vattenet med semlor och kaffe var hur mysigt som helst! pratade om allt mellan himmel och gjord var verkligen askalas! sen tänkte vi att vi måste ju vara duktiga igen så vi tog världens prommis runt en stor del av stockholms innerstad ;) åh var jätte mysigt!


sommar snart? ebba e apsöt!


grattis emmy!

emmy ville att jag skulle gratta henne på bloggen och självklart gör jag det!  här är min söting som fyller 16 år!

party party...och så var det inte det :pPpP

1.aik vann mot hv71 med 4-2 woop wooop!

2.
jag har vart så jävla grym ikväll. jag har vart 2 timmar och 30 minuter på gymmet! körde 1 timme spinning,30 minuter crosstrainer,15 min roddmaskinen och resten stretch och löpband! heelt slut och så godissugen så jag hållde på att dö när jag kom hem då tog jag en apelsin! nu är det hårdbantning som gäller för om 40 dagar är det bikini på ;)  dessutom har jag tatuerat mig! hehe..så var den inte äkta :((((( fast den är assnygg! ;) aikmärke på handleden ;)

man spelar ju inte innebany längre ;) ser ni vilka det är? ;)

finnare än guld

idag fyller den ena av min bästavän år! vi har vart på 60 och firat henne!
alice nu du vara 17 år
det endast vara ett år som består
du är en otroligt bra tjej
som inte bara kan en grej!
cyckla,gå och dansa
du kan även prata franska!
du e bäst och den jag gillar mest!

drömmer mig bort

Beleza-nyc4_large
Thumb_large
Tumblr_lhgfyxlmei1qhaltko1_500_large

Veronica Maggio – Jag kommer lyssnar på veronica och drömmer mig bort till lite olika städer..
en stad fylld av ljus liv och rörelse, en stad fylld av musik och stränder. en tredje stad fylld av kärlek och pizza och den sista staden fylld med festivalmänniskor och dans. drömmarna är verkligen inte så långt borta det kan jag lova er med inte ska jag avslöja för mycket ;) ni vet ju redan att jag ska till miami det räcker ;)
juste bilderna är från weheartit..dör lite tänk att kunna fota.

jag är hemma och jag lever

idag har jag inte gjort ett skit höhö..eller var med lollo och promenerat lite myzzz..nu är jag hemma och jag lever! nu ska jag ta ett bubbelbad och sedan plugga lite matte innan jag soover.

heheh skit vad jag gillar den här flikkan..kännt varandra i 14 år hihi och alltid vart bestisar hihihihi

game over


lördaag!

ansiktsmask check! ska ha lite spa en sån här lördag kväll och bara tänka på mig själv! idag har jag mest vart ute och kekt i snön spelat wii med lollo och ja inget mer. nu vill jag hem..har tråkigt e riktigt fest sugen vill dansa bort några kalorier. men nej den här kvällen blir en egokväll eller så är jag med lollo vi får se! aja har inget mer att blogga om händer inget mer här uppe. rolia kommentarer säga som "fan jag tappa min bannansvans" och "danske siteroev".jag vet just nu inte riktigt vad jag vill och vet inte riktigt hur jag tänker.


stockholmsbrutta från top till tå



stockholms tjej..eller rättare sagt en förorts tjej "förortsbarn blir aldrig som dom från stan" sjunger oscar. folk brukar ofta undra om jag är från innerstaden eller förorten. jag hänger runt i stort sett alla delar av stockholm.är nog lite innerstad men mycket förort. även fast jag älskar stockholm tror jag att det är lite för litet för mig jag vill bo i en gigantisk stad. kommer jag våga läma stockholm förevigt? just nu drömmer jag mig bort till rom.
jaja vi får se vart jag tar vägen nu sitter jag ju endå i en liten håla i dalarna

min underbara vän

i onsdags var jag och fika med min underbara vän nea. vi hängde på sandys några timmar och ute i solen på djurgården ett tag det var riktigt mys. den här tjejen betyder så himla mycket för mig! typ världens gulligaste! i sommar kommer jag nog inte kunna se henne på 2 månader då kommer jag typ dö! för hon e så jävla bäst!

hon e eckligt söt

the landet life

hej jag har internet i 24 timmar. under dom här 2 dygnen hhar jag återhämtat mig efter den helt galna början på lovet som min kropp egentligen inte tål. livet här uppe känns just nu helt underbart det jag gör är åker skidor,dunkar max volym black eyed peas och larvar mig hos lollo. äter endast den finaste och dyraste chockladen och njuter verkligen av den. sena kvällar med endast wii och film. ja egentligen gör jag INGENTING och jag har aldrig njutit så mycket av det. har i stortsett mobilen avstängd orkar inte höra om folks skvaller..jaja jag njuter verklgien! men jag tycker det ska bli jevligt skönt och komma hem också..juste jag har gjort en grej....vet inte hur ni kommer reagera  ska jag berätta för bloggen?

myser i min matchenslirare tröja så cool e jag!

hej då stockholm!

hej då stockholm! jag drar till landet och är där tills söndagkväll, för lite skidåkning,lite pluggning och mycket skratt med lollo! har vart med nea hela dagen bloggar om det när ja har internet nästa gång tippar på torsdag eller lördag ;) men det lär bli lite gästbloggning om jag fixar allt hehe ANNARS FÅR NU ÖVERLEVA UTAN MIG!♥

tisdagskvällen!

igår kväll möte jag upp alice för en middag på "string"  ett av stockholmst mysigaste kaffe! vi åt varma mackor såna där man bara dregöar för och drack chai latte, som e standard för mig o alice hih. sen så luffade vi runt en massvis i stckholm, var på 60,odenplan,östermalm, fridhemsplan,centrala sthlm ja vi var i storsett överallt..stannade inte förrns vi var i skanstull där vi möte massa trevliga människor och köpte subway kakor..kvällen var riktigt myziz

cafe string!

skit va cool tjej!¨

den h'r tjrjen var också rätt så cool

sedan nar jag kom hem somnade jag till en film..vakna och visste inte vart jag var..gick runt och letade efter folk hehe XD

lite cp ganska bra



funkar inte att klistra in låtar :S
men lyssna på denna pojke :http://www.youtube.com/watch?v=HIekOkkepTw


hej jag är otroligt trött

igår kväll var jag hos ebba med karin, det var jätte mys problemet var bara hur trött jag var hela natten och hela morgonen har jag somnat lite hit och dit har kännt mig otroligt tråkig, har nog vart det också. men vi hade det annars väldigt mys! nu ska jag snart till tandläkaren gaaaaaah rädd chey! sen ikväll blir det nog kvällsfika på ett mysigt fik inne i stan med alice mys!

smakade den nya maraboun igår!! det var asgod hihihihiihi asnajs!

nu knarkas den här : svennebanan


RSS 2.0