bloggtorka

        jag har verkligen ingen lust med att blogga just nu! men har nog inte internet imorron om jag får gissa...kommer hem på söndag men så ska försöka blogga nån dag till här på landet..jag börjar ju skolan på torsdag vilket är väldigt tidigt not okey! desutom har jag en massa att göra innan skolan börjar 7 personer som jag helst vill hinna träffa annars för man väl försöka prioritera men hatar att göra det! brukar sluta med att jag träffar/gör alla saker!


*minnen*

nyår!

nu sitter jag faktist och tar det lungt lyssnar lite på musik och njuter av sista stunden av 00-talet ;)
vaknde ganska tidigt för jag och lollo hade massa att fixa till nyår :) en massa var att handla raketer och mat ;) ikväll blir det nyår med lollo och hennes familj och min familj alltså..det är iaf vad jag tror..men vi bor ju så nära varandra på landet så kanske vi är hos mig  och resten hos dom eller så kanske vi knarkar wii hela kvällen allihopa..don´t know!
men nu måste jag fixa mig en massa! ska sminka mig..och fixa håret :)

vet inte vilken tunika jag ska ha anntingen en svart eller en ganska svår matchad rosa så har lite att fundera på :/ men iaf ni vet att jag glömde kamera sladden hemma :/ men kommer hem ganska snart och då får ni massa bilder ;)

nyår!(till vänner)

så alla vet så firas nyår nu på landet med lollo! vi ska ha lite kul! oorkar inte smsa alla min mobil dampar så ni får det här! ha det roligt i sthlm! jag hade velat att det skulle kunnat gå och fixa :/


see the diffrent

några videoinlägg se hur jag har förändrats :O
'

 
april?                                                dock har jag så mkt smink av en speciel andeldning ;) maj


december ;)

sista delen!

imorgon är det ju nyår! så idag blir sista samanfattningen av året ;)

november

behöver jag säga nåt?! sm-guld för i helvete! en sån lycka slår fan alla känslor man kan ha! senare när cup guldet kom var det bara en jevla lättnad och fortsatt lycka :) umgick mkt med wedin och lollo och såklart alice :) hade mkt trevlig en kväll i stan då även sonia hihi var kul ;) pluggade rumpan av mig och det gick ganska bra i skolan..alice umgicks jag nog mest med hihi har alltid kul med den lilla tösen XD opererade mig jobba på ica maxi hade en mys kväll med nea :)


alice vart trött efter enhel dag i skolan XD

december
kort sagt_plugg utekvällar och umgås med älsklingar! svårt eftersom det var så nyligen eller det är fortfarande  december haha får för mig att dt är 2010 hih me like :) helt ärligt det kommer inte kännas särskilt annurlunda det är inget som var särskilt dåligt i år gjort massa nya grejer och som jag kanske ångrar lite men det var ett toppen år så se vad som blir bättre 2010 :)






                       

jag orkar inte mer..

det här är hemskt fatta det! sakanra alla personer ändå mysiga här e lollo som jag f*cking skulle dö utan! dagarna går ut på promender o prata skit med henne..vilket jag älskar hemma men här blir man trött på det efter 1 vecka med samma saker..jag sminkar mig inte varje dag vilket ger mig lite smått ångest..åkte skidor igår  frös ihjäl men det var sjuukt kul :)

alla kläder luktar rök allt luktar rök..vilket också ger mig smått ångest för att lukten är svår att få bort..

jag vill hem och mysa! nu drar jag till lollo!

2009 helt f*cking underbart fortsättning :)

vet inte om ni orkade läsa den första delen hela men det är lite jag tycker det här e kul och skriva skiter i om ni är intresserade ;) nej skoja bara :) men det är skönt och skriva av sig även om det vart lite längre än jag tänkt så njut puss!

juni
började sämst min mobil gick sönder (kan vatr i slutet av maj) men iaf skolan var snart slut så jag överlevde ;) jag wedin och hemlig var i stan och fira studenten ;) haha jag fick en student mössa :D eller wedin fick men hon tyckte den stank för mkt öl  så jag fick den :) jag hade en riktigt rolig! skolavslutning med alice.. vi flummade så vi spyde typ :P var i göteborg och såg acdc på ullevi med lollo grymt kul! vi var även på liseberg där jag vann en stor chockladkaka jippi :) var mkt på landet men bla kusinerna och passade alexandra mkt..hade en liten dålig period i slutet av juni men annars var det toppen :)

michelle och alice damn!                              lollo michelle i göteborg :)

juli

spenderades massa med alice! mkt bad och sol och allsång på skansken! desutom var jeg på hennes land vilket var skit kul..synd att det bara var över helgen för det var verkligen skit kul! träffa torgny första gången haha ;) var på aik-ifk göteborg då aik vann såklart ;) med alexandra och madde och drog efter det ner till helsingborg med dom och hade en kul vecka med danmark,och helsingborg :)


agusti

lady gaga på grönan med vendelah,lollo och alice var sjukt najs :) sen var det göteborg igen och se madonna med familjen :) sen var vi på ullared också haha köpa sönder ;) nea var på landet vilket också var sjukt kul :) var med på rapport med söta sonia och sa att jag blivit kallad tönt -.- jag och alice hade en speciel kväll på grönan vad som hände den kvällen är ganska hemligt hahah ;)massa fotboll såklart :)



september
nu börjar det bli jobbigt att kolla igenom för i höst har jag vart grym på att uppdatera ;)
men i spetember börja alice byxor brinna panik!massa skolan. återsamlings läger med konfan  var kul :) efter lägret vart jag förkyld för att jag hade badat :/  hade mys dag i neas pool med älsklingarna :) skrev 500 inlägg och hade sjuk kul levde verkligen livet! saker man inte ska säga men det var även top notch... började gå dåligt i skolan igen...



oktober

skolan var helt för j*vlig gick ganska dåligt och var så mkt!  desutom fick jag massa rykten om att jag och wedin bråkade vilket vi inte gjorde! hänge i stan som vanlitg jag och alice var inne i en stor taco bar period hehe..aik fortsate spela sjukt bra fotboll och forsatte vägen mot sm-guld! men som sagt umgicks mest med alice och vi körde väldigt roliga ute kvällar! gick väldigt mkt vilse :/ svetlana och olga bakade pizza med anastasia ;) då vi släpte fram våra ryska personligheter!


massa bilder togs i oktober checka arkivet!

ni får den sista delen närmare nyår! men michelle älskar  2009! och än är det inte slut!




när man väl har internet ska man blogga som f*n

aa internet kommer inte leva så länge med mig längre :/ idag tar det nog slut snart..har ju sånt där så man betlar per dag och affärerna här uppe dampar lite så det går inte alltid att handla nåt annars skulle jag ju blogga varje dag ;)

tänkte nyårs tipsa :)

                                            michelles 3 nyårs tips :)

1.dresscode! vart du än är!

på fest: kör på den lilla svarta! massa accosiareer(stavning?) kjol eller klänning är ett måste! inga mjukisbyxor!!!
hemma med päronen/släkt: mitt tips är lite längre klänning lite enklare kan även ha snyga byxor och snygg tröja ;) ha alltid mobilen i närheten annars kan det bli sjukt tråkigt!  du kanske lyckas smita ut tänk på det också!
middag med kompisar: går bra med allt nästan..klä upp dig kjol eller klänning ;)

2.får du inte dra ut?

försök komprimisa dampa inte loss det funkar inte då får du nog sitta hemma hela kvällen..smöra som f*n under hela kvällen och när tolv slaget vart säg att din kompis är nära där du är och fråga om du får gå ut och säga hej det funkar oftast! ofta säger de inte en tid då heller ;)

3. mat!

klockan är 2 på natten är jätte hungrig och är typ pank..då är det bara donken som gäller nästan ;) om du nnu har vart på fest eller nåt sånt så blir det oftast donken! men på nyår när det ska vara lite mer festligt tipsar jag om att ni som ska umgås lagar nån god mat hemma innan ni drar ut! det kan vara kul att laga mat desutom blir det mer festligt ochtrevlig ladda upp för festen!



jag lever nästan :)

hej bloggen! nu sitter jag här uppe i dalarna totalt instängd (nästan) massa snö vilket jag älskar. jag umgås med lollo hela tiden typ eller spelar wii..en av julklapparna annat va pengar och lite småsaker :) jag är helt beroende av wii är såå grym på det hahah ;)

problem på landet: ett stort problem här uppe är att jag försöker bli lite mer "bondig" men det funkar inte! försöker att inte sminka mig varje dag (lyckas) försöker att inte tänka riktigt på vad jag har på mig (lyckas nästan) och försöker faktist inte byr mig så mycket om utseendet lyckas inte sitter här med ansiktsmask hahah ;)

har ingen kamera sladd! så det blir inte så många bilder från det här förrns efter jul :/ uppdateringen kmr fortfarande vara ganska dålig men ska försöka!!

2009 helt underbart

tänkte att jag ska sammanfatta 2009 kommer bli ganska mycket läsning men det känns som ett måste.2009 har vart massvis med lycka och massviss med oro.men har vart ett riktigt bra år då mycket har hänt.2010 känner jag på mig kommer bli hm..suveränt?! jag längtar har massa planer och det känns som jag vill börja uppleva nya drömmar och glöma bort gammla problem.varning lång men ganska intressant läsning :) ni får de andra delarna närmare nyår första delen  är idag för det är julaftion imorron så det är en julklapp typ ;)

januari
nyåret var kul även fast det firades på landet så vart det lyckat.när jag började i skolan var jag fortfarane skoltrött men kämpade på helt ok..bloggen låg lite i bakrunden. januari handlade annars om fest och utekvällar,gjorde väl liite dumma grejer om man säger så...´gick efter att ha kul hela tiden och skolan kom i andra hand.
 
så här såg jag ut i januari haha lite pisanmt :P


februari
för er som inte kmr ihåg så hade jag lössen på bloggen ganska mycket i februari..och jag hängde i stan varje lördag och söndag varje helg,gjorde mkt som jag inte borde hade ingen riktigt fungerade hjärna tänkte i efterhand på vad jag gjort b.l.a så failade jag på fysiken mitt första ig haha minnen ..åkte fruktansvärt mycket skidor bl.a skid resan med skolan..fortsatte konfermationen i februari var vi uppe i kyrktornet vilket var en stor annurlunda upplevelse ;) men annars tyckte jag att livet var helt f*cking underbart i februari :)umgicks faktist inte med nea än :O



mars

var en riktig rolig månad :) forutom att jag tydligen hade en del utegångsförbud :/ det kmr jag inte ihåg men det har jag skrivit i bloggen ;) jag fick mitt allra första mvg nånsin i mars :) svenska ;) dom kvällarna jag fick gå ut hade jag alltid kul :) en kväll som jag älskade var  min wedin och lollos i kista och sedan i stora ursvik den kvällen är en av de roligaste i år hihi svårt att förklara men jag var den ändå som ha men t-banan (det kanske säger nåt linda?) där misslyckades linda även med att starta grillen ;) det var fortafarnde snö i mars så det vart lite snöbollskrig ;) min mormor fyllde även 70 år vilket var en riktigt rolig släktmiddag :) och linda fyllde 15 och lollo hällde en hel påse mjöl över henne som jag köpt hihi (a)


så gick jag runt i mars söndriga jeans med konstigt formade hål :P

april
var en fruktansvärt händelsrik månad ;) fotbollen började igen aik spelade första matchen mot halmsatd aik vann :) umgicks mycket med,taxen,wedin och sonia vi shoppade mycket inne i stan var med nån av dom nästan varje helg i stan haha,jag gjorde mitt första videoinlägg i bloggen det kan ni se i arkivet ;) det var väldigt flum och väldigt öh? det gjorde jag såklart med alice ;) provtränade med marieberg i april  men som de flesta vet vart det råsunda ;) den 24 för att vara exakt så var det emo/goth party vilket var väldigt kul och väldigt  flumm..såg väldigt hemsk ut.dagen efter sat jag och alice i "akvariet" på djurgården i flera timmar,haha mys.skolan gick bra :)          

så "händer" i helgen bilden kmr faktist från emo partyt ;)

så här såg jag annars ut i april ofta leggins linne tjocktröja och min beyond retro jacka som var ny inköpt ;)
mina tras skor var älskade då också hahah..

maj
omg en av de bästa månaderna i år haha..men maj var så älskat..
vi kan väl börja med valborg som var lite speciellt.hehe det var sjukt kul men det var inte fest utan spenderades på landet men lyckat ;) jag bråkade även med en kompis men jag sket ganska mkt i det ;) fanny var på sin första aik match haha..sen var det ju såklart berlin hade inte glömt det ;) hade kunnat skriva 3 sidor om det men säger bara att det var en underbar resa med underbara människor som bestod av :historia,cookie jar och flumm enkelt sagt ;) sen var det ju min fjortis "fest" som var lite speciel den med sista dagen man får vara fjortis ska man väl njuta ;) konfermation i kyrkan också som  gick bra och fick min blogg dator i födelsedags present love :)


nästa del kommer senare :) det här inlägget blir för långt annars haha men det blir lite emellan sen kommer juni,juli,agusti. och efter det september oktober november och december puss!


god natt :)

ska sätta mig på balkonegn och ringa några  mysiga samtal och sen sova nu ;) imorron ska jag lägga in första delen i "mitt 2009" tror jag om jag hinner men antaligen :) men avslutar natten with some music♥

                

                    can´t tell me nothing baby I know how to fly
                   Cant nothing hold me down im going to touch the sky
                    Now watch me now watch me watch me shut this thang down


jag vart nästan klart med allt :)

aa han faktist med det mesta allt förutom det där marsipan figurerna ocg ett samtal han jag inte med men det var bra :) han iaf ta hand lite om mig själv nu ska jag inte påstå det här men jag gör det ändå :) jag tänker ofta på andra och väldigt sälan på mig själv även fast jag kan vara lite ego ibland så är det alltid nån annan jag tänker på i första hand så..jag behöver skämma bort mig själv lite :)
imorron drara jag till dalarna! (landet) alla dalmasar som läser min blogg (Ganska många tydligen) hälsa om ni ser mig :) men uppdateringen kommer garanterat bli sämre i dalarna de dagar jag har interner ska jag blogga skiten av mig! men ni får minst ett inlägg till innan jag åker :)



vi har kul med webben :) love u guys visste ni att vi har startat en blogg tsm :O

julstress

vart två inlägg direkt efter varandra men skit samma mer att läsa ;) men iaf jag har en riktig stressig kväll framför mig..
  slå in alla julklappar
men måste även skriva rim på alla(vilket jag suger på)
testa ut vilken av alla mina klänningar jag ska ha på nyår :) fast det är kul

packa alla kläder+skidkläder till landet..
göra mig snygg ;) menas med ansiksmask m.m vill vara fin till nyår/jul :)


göra marsipan figurer :D





ringa några viktiga samtal!

puss!

video inlägg :)

eftersom det snart är jul så får ni ett videoinlägg från mig nea, och wedin enjoy :) hahah
                                  

god morgon älskalingar!

hellu :) hur mår ni? själv mår jag super har precis vaknat och måste börja göra mig i ordning för wedin och nea kommer hit lite senare och vi ska umgås en liten stund och ha mys..sen ska jag jul fixa har sååå mkt och göra! kommer dö av stress..nej men nästan.
på onsdag åker jag till landet och firar jul där,nyår e fortfarande ett frågetecken vart jag firar det nånstans..så bloggningen komemr bli liiiiite sämre än vanligt på landet ;)


dagens låt:


madonna VS Lady gaga VS pitbull-I know I want love celebration :)

speending money

jag har gjort av med för mkt pengar idag men inte på mig! omg seriöst mina julklappar har blivit så fruktansvärt dyra och jag har en kvar..men skit samma jag e snäll :) idag var jag annars fört i kista med lollo och köpte alla julklappar mys mys passade på att fika också :) sen drog jag in till stan och mötte min söta taxen som jag inte möt på skit länge (linda taxen)  vi fikade inne i  stan och sen drog vi på bio och såg new moon damn va edward e snygg :) men iaf sen flummade vi vidare så jag har verkligen saknat henne :)

min och lollos fika min var smoothien såklart :)

söta taxen :) bilden e suddig för jag asgarvade sorry :/

facelook :)

nu ska jag och köpa dom sista julklapparna med lollo sen drar jag in till stan och möter taxen och ser new moon bye :)
                                  
                                                         facelook hihi :)

film :)

eftersom jag sovit 4 timmar? i natt så blir det film nu :) bara lite mys sådär orkar verkligen inte gör nåt all min ork e totalt slut men nu har jag ju jullov :D I´m so lucky lucky :)
                                  
den tänkte jag se går på femman är nog den sista som inte sett den hahah bilden är från google ;)

avslutning

jag vet är dålig på rubriker men skit samma! idag har vi haft avslutning med innebandyn först var vi på match råsunda damer mot vendelsö såklart råsunda vann! 7-4 sen drog vi till en thai resturang som jenny grovt dissade! jag tyckte det var mys :) vi åt gott och mycket hehe:P jenny började asgarva när hon vart på toa för det låt *ah ah sch sch* inne på toan det skulle låta som en regnskog..sen sat nea och hållde på med sin klubba hhahaha det var så kul :P sen vart jenny drängt i snö kortfattat av dagen :)

jenny med riskakorna hahaha göllig :)

jenny e värst super modeln hahah vi hade lite kul ;)

gårdags kvällen

var lite speciel inte för att skryta men jag är ju bäst på att vara barnvakt :) vi hade disco i mitt rum och lilla alexandra lärde mig hur man dansade hahah så gullig..vi hade disco lampa och musik som hon försökte sjunga med till.
julaftondagen längtade hon till man bara naaw.jag älskar faktist barn :D men iaf vi hade mys med kurragöma,disco och skattjackta som sagt jag är världens bästa barnvakt :D

lördags kväll

eftersom planerna gick åt helvete så..åkte jag och shoppa julklappar! eller det vart en julklapp men skit samma ;) sen bestämmde jag att jag ska vara barnvakt ikväll så jag inte är deprimerad över att det inte allt blev som jag tänkt mig..imorgon  ska jag på avslutning med innebandyn men nu kommer alexandra pussen!
                       



njut av musiken :)

jag är sur

just nu är jag skit sur hatar när planer man planerat och sett fram emot hela vecka går åt helvete mitt humör suger,min mobil har inte vaknat än.yeah dagen börjar Ümderbart...men nu ska jag lösa allting pussen!

det här e lycka :)

drog först på nån random fest..eh? var stel och riktigt tråkigt i början men när nån hitta en kaoroke maskin vart det jevligt kul jag vågade inte sjunga haha en what a feeling var det allsång..men jag tröttnade fort eftersom festen ärligt sög,så jag drog ut tog en promenad med mr.m hahah :P men sen när jag kom tbx var det värsta draget alla dansa på bordet haha såå kul. sen drog de flesta ut och jag gick hem.mysig kväll :)

juste min mobil är total död tappa den i snön och nu funkar den inte ska försöka tinna upp den :)

ha en underbar fredagskväll :)

uppdateringen har vart bra men tråkig men skit samma. hittade många julklappar i stan.I love my blonds :)(alice,Lollo) nu drar jag på fest bye bitches!♥
simma lungt alla söta läsare och ha som sagt en underbar fredagskväll och fira jullovet ordentligt för det ska jag göra :)

betygen var okej :)

mina betyg funkar inga super poäng inget skit dåligt jag e nöjd :) nu drar jag till stan med my blonds :)

nervöst

nu ska jag dra iväg till skolan för att få ett efterlängtat jullov och inte alls efterlängtade betyg är faktist väldigt nervös känner att jag inte har nån anning om vad jag kommer ha för betyg i dom flesta ämnena wish my luck :)

kvällen var iskall och så j*vla rolig

 alice och jag har varit på slowmotion humör...hehe ni bloggläsare förstår säkert inte men vi´har haft jätte kul :) vi drog in till stan för att "rädda radion" där vi smsade för att rädda radion! vi såg också när lite artisetr sjöng: erik (som vann idol hahah alice och jag skrek som fan),darin sjöng med på hela run away haha och viva la vida.emd sög sorry to say it,martin stenmark jag kommer inte heeeeem ikväll.dead by april vet inte vart vi va när dom uppträda sin första låt men andra låten stog vi brevid scenen och spela luft gitarr.. hahah riktigt ruulig kväll :)


fisk pose..sexy i know ;)

emo/huligan alice hihi

resten av bilderna e privata hihi några saker ska man hålla heemligt ex.fula bilder schhh!

titta vad jag hitta :)


ser för jävlig ut thats the reason får the pose ;) men hittade en canada goose i gaderoben..hehe ofta det händer liksom.. men det är faktist sant.visst den är alldeles för stor men såå mysig :)


ego style


suddiga,fula underbara bilder hahah,bff t-banan hem från i fredags..i can´t say why i love them so f*cking much :)


michelle e glad :)

jag e suuper glad för e nästan helt säker på att jag klara science omprovet :D muy happy..
men iaf dagen har gått segt och vart allmänt jobbig..ändå ritigt roliga var väl på vägen hem hahah..nej men det har väl funkat..heh.har märkt att jag ofta läger in små skratt när jag skriver men jag är possitiv så det är så jag pratar också ;)
                     
               
                   super dålig hållning och bild men äsch min babe ville se att mitt hår ser ut som löshår hahah

home bitches :)

hemma från kyrkan där jag träffade trevlig folk och hjölpte små barn att pyssla då med att göra lycktor..alla som känner mig vet att jag inte har tålamodet till att pyssla så det gick väl sådär ;) av snälla sandra fick jag iaf ett ljus och av snäll leon och erica fick jag snöbollar gjorde av det ljusmatrial :)

efter en mysig eftermiddag i kyrkan skulle alla dra hem wedin hade bråttom så hon sprang,sandra gick liite tidigare.så jag och erica och leon hade ett snöbollskrig vart mulad 3 ggr stackars mig :/ men som hämnd hämnades jag och mulade erica mohahah :) men om jag hade tagit några bilder hade dpm vart borta nu mobilen är helt död och dygnsur :(

men kul eftermiddag än då :)
                                                 

don´t care

tjulululu alla bloggläsare! hoppas humöret är på top? själv känner jag just nu att jag inte gillar min blogg hehe..men det verkar ju många andra  göra vilket gör mig glad :)
ja jag är stolt över att jag bloggar tycker det är kul att blogga och jag har faktist lyckats med min blogg..så jag är stolt över den och kommer inte skämmas över den jag är trots allt idag bara 15 år och får skriva lite omoget :)
nu ska jag dra iväg till the church PUSSEN!








music makes people happy

det är e michelles favorit låtar just nu..so jy style! är hemma från skolan ska försöka plugga liiite innan jag drar till kyrkan och träffar väldigt trevliga människor, men här får ni dagens favvo låtar :)




miss those times

bara för att tänka lite komsikt..för ett år sen var det helt andra personer man älskade mest,man litad på mest,de som aldrig svek än,det som man alltid umgicks med.vad hände med dom? kommer det hända med dom man litar på mest nu dom man älskar mest kommer dom bara försvinna en vacker dag? i don´t hope so!
                                           
riktigt gammal bild ;)

mvg barn

rolig överaskning fick precis reda på att jag har mvg i slutbetyg i hemkunskap..happy :) hade räknat  med G max VG så i´m f*cking happy :D

måndag morgon

en till vecka man måste orka sen är man fri..gud va skönt det ska bli..e bäst på att rimma men även på att simma ;)
nej nu ska jag sluta;) haha

e övertrött och har ont i huvudet men ska ändå pallra mig till skolan och hoppas på att det känns bättre sen. har massa och plugga den här veckan har jag:
*2 no omprov
*so mvg-uppgift
*svenska läxa
*no läxa

ser ni den stora skillnaden på betygen mellan no och so tycker jag är lite roligt typ mvg i so och typ ig i no
puss♥


mys söndag

har precis tagit ett långt bad bara tagit hand om mig själv ego girl ;) menmriktigt mys..ska snart lägga mig i sängen och titta på paradise hotel mys mys..

lite allvarligt nu då..vad som hände igår natt hehe..vet inte hur ,åga som såg inlägget som publicerades nångång under natten..tog bort imorse not good sorry♥ det var verkligen inte lämpligt hehe ;)


jag älskar min bloggläsare!

väldigt högt besöksantal och jag har inte gjort ett enda inlägg hahah..förlåt.
ska bli bättre på att uppdatera!
idag har jag annars gått lucia på ica maxi var tärna,gjorde som vanligt bort mig med i hlehet gick det helt okej,efter det var jag med mina små kusiner och titta på NKs skyltfönster hade lvoat att vissa dom det visst e jag snäll :) riktig ängel e vad jag är hahah
                              

           bara för att visa hur damn sexy jag är just nu hahahahh not..ser för j*vlig ut ;)


mörkret är skrämande

Jag öppnade dörren det var iskallt..men jag bestämmde mig för att ta en promenad gick ner för trapporna ut genom porten och vågade inte gå längre hahah..jag e nog världens största fegis..desutom hade jag glömt mitt överfalls alarm O NO! haha så satt bara ute på gårdagen en stund tills mina fötter vart till is.prata lite med alice som var i stan och skulle på bio..som börja 12 och håller på till 7 på morgonen säger bara OMG men fett kul hihi..
                                   här är några bilder från igår:
     
    


                                


jag säger bara...

barnvakt idag övertrött...mått illa försök till att vara rolig för alexandra 5 år..lyckades hyfsat sov på t-banan åkte in till stan med henne åt på donken köpte godis och så..lätt att få små barn lyckliga..vill ocksp bli lycklig av en klubba och  en leksak i en happy meal..drog iaf hem med henne sen.fick riktigt bra betalt och drog ut för att göra av med pengarna men märkte hur dåligt jag måde illa hubudvärk m.m så kom knappt ut genm dörren..öh? inget mer roligt hände sen.förutom att jennys kompis skrämmde skiten ur mig..hehe.NU ska jag ta en promenad och prata i telefon!

imorgon är jag barnvakt åt andra barn och så går jag luciatåg på ica maxi solna ;) bloggar when I´m back from my promenad :)
                               

VBs från igår..




blir mer bloggning ikväll kör en hemma kväll mår illa och ör rysligt trött..hehe men nu blir det robinsson i sängen hihi mys :) konstiga slut för att min mobil dog -.- okej det var totalt oseriöst för trög arslen..

utgång snart!

håller på att fixa mig och så vet inte vad jag ska ha på mig..just nu ser jag liiiiite slampig ut och mamma hinner komma hem innan jag drar ut blir det världskrig..hehe.
ikväll händer följande typ..
vi drar och käkar..vi flummar..vi myser hela kvällen (idol hoppas jag på´hehe erik hallå!)  flumm hela natten om erik inte vinner så sörger vi ;) eller jag hehe...
                                         
heja erik!! jag tkr faktist inte bara han e söt utan han kan ju sjunga också ;) har faktist inte följt idol i år..har sett 3 avsnitt erik har alltid vart bäst! bilden lånad från tv4.se ;)

sommar minnen

                          
                         
                          '
                 
                           
             från lady gaga i sommras med my lovely blonds :)

eftermiddagen!

jag och lollo har hunnit mycket!
lollo han fixa kläder till lucia ;)
fixa julklapp till "hemlig"
planerat morgondagen med lollo

hjälpt jenny att hitta till kansliet blir en punkt ;)
trännat lucia
stått ute med lollo och sjungt en lång stund :) dagens roligaste!



den här låten sjöng vi mkt på..haha 

helgens planer!

ni vet lägger ju alltid ut planerna på torsdagen haha samma bild same shit ;)
                             
                         bilden är inte ens snygg..haha flumm från en galen kväll :)

fredag:
girlsnight,fest,  minijulafton kalla det va du vill..ska bli kul :P

Lördag: barnvakt åt alexandra..kvällen obestämt men finns ideer..

söndagen: lucatåg på ica maxi med laget.. plugga?


michelle lunchar

drar till lollo direkt efter praoen! sen blir det tränning..men nu har jag lööönch ;) så kommer inte kunna blogga förrn senare men så fort jag ser en dator får ni ett blogginlägg ;)

min humor:

det var en gång ett bi som flög in i en väg och sa
-OMG gadd


hahah så min humor ;)


facelook idag btw e på suuuper humör!



mys kväll :)

drog till kyrkan med leon,linda och sandra bangade -.- de missade pepparkakshustävlingen vårt lag vann :)  men det var mys gick en kort stund på julmarknaden :) riktigt mysig kväll med massa kaffe och pepparkakor :)
som sagt jag känner mig helt som mig själv i kyrkan..behöver inte fejka nåt..så jag gillar verkligen att va där!


ÄNTLIGEN BERLIN INLÄGGEN!

videoinläggen från berlin!!!!!!!! lite sjuka men vem bryr sig! here u go!



pang boom crash mr.cool

hehe nu vandrar jag iväg till the church skulle göra ett videoinlägg men funka inte :( kanske får det imorron om det funkar då kisses!
                                         
                                                            gammal bild haha va fuk :P

minnen

hahha jag älskar den här videon haha..från i sommras flumm med ballis :;)
                    

det här borde ingen få se egentligen men saknar det ;)

jag saknar dig

seriöst jag saknar dig fruktansvärt mkt..jag tror du inte gör detsamma men jag vet att jag kanske inte varit världen gulligaste men jag försöker iaf hålla kontakten..men jag vill att det ska vara som förut för jag tycker du är  en vän jag vill ha kvar...och nu kommer massa tro att det är till dom men nej  tro inte..vet.


hemma!! shopping :)

vart i stan och kom precis hem mötte HEMLIG rolig överaskning att säga hej..hitta par snygga stövlar också som jag ska få imorron :) mkt roligt..sen köpte jag min första julklapp *stolt*..sen så vart jag äckligt illamående kanske för jag inte ätit ordentligt på några dagar..så trillade på tåget men lyckades komma upp igen och gå hem och äta,not good. men nu har jag ätit ordentligt så var inte oroliga :) ni får se mina stövlar när dom kommer ;)
                          

på lunch :)

känne mig fett vuxen e på lunch nu hahha..fett mys, börjar 10 över tolv igen sen kl.1 har dom hk i hallon så då ska jag följa med ;) sen får jag se om jag åker till engelska och lämnar mitt träslöjds project..om jag orkar sen drar  och shoppar så blir kanske en liiiten dålig uppdatering ikväll men ska försöka!
                            
                              orkar inte leta upp en annan bild så ni får en bild från kreat i sommaras ;)

I´m only gonna break your heart


                                                      if you fall for me
                                                 i´m not easy to please
                                                I´mma tear you apart
                                               told you from det start
                                                  baby from the start
                                       i´m only gonna break break break break
                                                        your heart

                                        jag kan inte få nog av låten

prao :)

var i lilla alby kl.8 hjälpte till eller mest sat på en stol hela dagen prata med min gammla fröken faila stort på ett engelska test som dom gjorde i 5an XD hahah men jag trode inte att jag skulle göra den först ;) men imorron börjar jag 10 najs :)sen ska jag till skola min riktiga skola och lämna mitt träslöjds projekt  om jag nu blir klar -.- sen blir det shopping :)
                                   

 
                                                     dagens outiftt
:)
                                          tröja från nån affär i skåne mys mys :)      
                                                     mys jeans från bikbok :)                          


michelle har damp.

har ingen anning om vad jag ska göra på min träslöjds uppsats mina läppar är stora som apelsiner åhhh panik!! måste skriva av mig!!!
                                            
                                                          vill att mina läppar ska va sådär igen!!

michelle hatar söndagr

var och titta på zundas match det gick bra 1-1 mot täbys B lag som ÄR skit bra..men det vissar ju bara  att vi ÄR  lika bra :)

nu sittter jag och försöker skriva klart om mitt träslöjds projekt det går kort fattat skit...har ingen anning om vad jag ska skriva eller nånting..desutom är mina läppar stora som apelsiner har svullnat upp och gör jätte ont så kan knappt prata..jag tror att jag fått en allergisk reaktion och det äv verkligen inget kul..det behövs inga läppförstoringar nu för min del..aj.

                                            

bildbomber

nu får ni äntligen alla bilder från helgen!! men det blir kanska många :P men se och njut ;)
                              
             här spenderades fredagskvällen
                                
                               ne skoja här på mitt och alice favvo fik ser sjuk ut men skit samma :)
                               
                                      psycko temat fortsätter nacka på lördagen :)
                                 ¨
                                  en bra bild hamnar överallt mitt älskade sthlm :)
                                     
                                                 damn i´m sexy..hehe men nej allmänt flumm
                                           
                                             psycho tema..men kvällen slutade ungefär här eh?
                                                  vet inte vad jag gör ...


                                              
                                                    

drar till lollo nu!

nu drar jag till Lollo sover där och vi kommer antagligen hitta på nåt kul så kanske inte nås på mobilen! det beror på vad som händer ;) och blir antagligen ingen mer bloggning idag förlåt babes!! imorgon massa bloggning jag lovar!
                                               

                               ni förlåter  mig väl (A)            

facelook outfitt

                                  
                                      fashion against aids ditas hm.. present från lollo
                                     leggins hm
                                      linne gina
                                    min älskade korta jeans jacka från vero moda ;)
                                        
                                                  driv bild ;) rött läppstift hiss eller diss armbandet var mammas ;)

Lördag

allt från igår kommer ut nångång under helgen!

nu sitter jag och ska äta frukost annars kommer jag försent dagen kommer spenderas i nacka antagligen i nacka forum men how knows? det blir massa julklapps shopping massa mys och massa flumm..jag har ju nånting för dags utflykter ..they turn me on ;) nej jag skoja men jag tycker det är riktigt kul. sen ska jag mötta lollo och vi ska hitta på nåt roligt ikväll :)


och zunda spöar duvbo nu right hinner inte komma och heja :(

okej det blir bloggning imorron ;)

hittar inte min bildslad -.- tänkte lägga in bilder från kvällen men hittar ju inte sladden och vet inte vilka jag kan lägga in  så måste fråga om lite rådgivning ;)

imorgon ska jag vara i stan kvart över elva! can u belive it och kommer inte vara hemma förrns seeent och då ska jag till lollo men det  blir nog bra ;)

                                             

                                 riktigt gammal bild hehe..             


jag ska blogga lovar!!

ahhh panik säger jag bara fattar inte att jag ändå sitter här och bloggar känner press på det med men bloggar senare säger bara PANIK just nu.

helgens planer

                                    

det är den bilden jag alltid andvänder det det här men tänkte fixa till även den precis som alla andra mina så här bilder ;) vad ska ni göra i helgen? jag är faktist hyfsat uppbokad..

 fredag:antagligen fika och fixa lite små grejer..vad som händer sent på kvällen vill jag inte riktigt berätta för det har med släkten att göra och lite så.. och om jag berättar kan det hända riktigt dåliga saker..

lördag: HEMLIGT sover hos lollo sen

söndag:mötta roligt folk :)

hehe ni får inte veta så mkt får veta under helgen :)

ett dåligt vb men skit samma :)

hade inge lust men ibland måste man väl ;) here u go

                                  

style control

                                                 vad tycker ni?


jag tycker nog man ska ha tröjan utan på tycker jag ser väldigt tjock ut när den är instoppad men jag hissar verkligen hög midja jeans snyggt och enkelt fast dem här här ganska fula :/

människor jag ser upp till och älskar

vet att ni inte läser min blogg eller väldigt sällan men hehhe..jag ser verkligen upp till er vi är ändå släkt och är väldigt lika alla tre..så jag tycker ni är riktigt roliga personer just so u know hehe:)

 

isabelle vi är kusiner och har vart äckligt många minnen tsm ;)

alexandra har vart i spanien tsm och nu i sommras var vi i skåne/danmark :)


helgen is going to be awsome!

om allt går som det är tänkt så går det bli en riktigt mys helg verkligen!! bara umgås med personerna man älskar! loss control och bara ha mys..not hahah men jag längtar verkligen.jag blir alltid så glad när jag har storslagna planer haha men det blir jag faktist.

michelles birthday 08 planering i minst 5 månader behöver jag säga att det var galet lyckat?

nyår 09 lite planering väldigt mys och lyckat även fast jag fira på landet.vad kan hänt där :O

emo/rock fest februari 09? planering nån vecka en av det roligaste kvällarna på år!

vad säger  man jag är ett planerings freak haha lollo blir galen på mig för det men det är ju också jag som är bäst på att fixa stora fester små är jag väldigt dålig på att fixa om det inte är personer man verkligen trivs med men om du ska ha en fest och vill ha tips mejla :) mitzelle@live,se jag e seriöst grym ;)


dåligt uppdatering jag vet..

ett inlägg om dagen inte okej..men det har hänt lite grejer så jag har inte orkat uppdatera exakt vad som hänt för att eh? ja ni har inget med det och göra men det har vart väldigt jobbigt..

men nu är jag back in business :) massa inlägg hela helgen och hela livet ;) hhaha ni ska få ett videoinlägg imorron också :) så se massa mer av mig!!

det roliga är at mi statistik går bara uppåt även fast jag inte bloggar..so i know u love me.
                                                  

dagen...

matte plugg och  ledarkurs´..öh inget mer att säga skit trött...skit glad för jag gillar ver´kligen ledarkursarna på nåt sätt känns det som man kan vara sig själv 100% där..nu blir det dhw..
puss

                                        

vem döljer säg egentligen bakom det där sminket leendet och upp puffade håret hahah nej det är den äkta jag du ser.           

RSS 2.0