sorry

Heej sötnosar! nu sitter jag här igen sorry att det inte vart ett inlägg igår :(  LInda wedin fyllde år GRATTIS jag grattade henne igår men hon har inte fårr sin present än hon ska få den än helg det är lite förbjudet så kunde inte ge henne det på tränningen igår :( Men hon fyllde alltså 15 då får man: kn*lla, dricka 3% alkohol, titta på barnförbjudna filmer,åka moppe. Jag hoppas du hade en underbar foödelsedag! sen idag var vi i riksdagen det var ganska intressant faktist. vi  hade turen att se en kändis Mona sahlin! lite kul men snart börjar dhw missa nt det!
                                                                


Söndag

helloj sötnosar! Går kvällen var kul. resturangen var inte särskilt bra men väldigt trevligt folk.  vi spenderade mesta tiden på en mysig matta och pratade om mitt fina hår *stolt*kom hem sent igår  väldigt flummig, trött och måde inte särsklit bra. så ajg orrkade inte skriva det här igår  sorry..
                                   
                                         Femton saker ni INTE visste om mig
1.Jag har bara IG i ett ämne, fysik
2. jag hatar tystnad det skrämmer mig lite.
3. Jag  har gått på cheerleading
3. jag har bara fått MVG på muntliga projekt
4. Jag läser väldigt måga andra blogggar än min egen.

5. Jag tål inte hårfärg kan alltså inte förga håret.
6.  Jag hatar att bli sedd som dum
7.  Jag tycker myror är sjukt äckliga!
8. Jag var rädd för gräset när jag var liten.
9.jag är väldigt klumig.
10.  Las vegas är min favorite stad (och ja jag har vart där)
11. Jag ska på madonnas konsert i sommar men jag gillar inte hennes musik särsklit mycket.
12.  Jag vill vara med i en sokusåpa innan jag dör.
13. Jag kan inte säga ordet burk utan uttalar det: börk
14. Jag har årskort på aik fotboll.. men hejar även på LIverpool
15.  Jag älskar ben and jerrys favorite smak är fish fod :)

hoppas ni fick reda på nått nytt

PUSS!


 


GRATTIS

BLOGGEN FYLLER ETT ÅR IDAG! grattis till den jag ska fira det här idag eller imorgon  det får vi se så missa inte då kommer ni få veta 15 saker ni inte visste om mig :O
NI får ha det underbart och tack alla ni som läst min blogg under detta år ni uppskattas!

PUSS OCH KRAM GULBANAN
/MIchelle


Lördag

Hej alla söta! nu sitter jag här har precis dushat efter matchen det gick skit.. förra gången vi mötte dem vann vi med 10-2 nu förlorade vi.. inge bra ska snart åka och mötta isabelle jippi! sen ikväll blir det fest i sala för en i släkten men det ska bli kul! KOmmer nog inte kunna blogga mer idag lite sorgligt glöm inte gratta Linda som fyller år på måndag jag har vääärldens överaskning till henne ;) och ni glöm inte och ägga henne jag funderar på att kasta semlor men vi får se ;)
Nu ska jag bara bestämma vad jag ska ha på mig har ingen j*vla anning.
puss

Fredag

helloj snyggingar! nu sitter jag här med lite vanlij glass och lite baileys blandat det är sjuk gott :) jag lyssnar på musik ,fixar lite med datorn och tänker. jag var och prov-tränna men råsunda det gick bra väldigt bra tempo det har gör det bara svårare för mig att bestämma vilket lag jag ska gå till jag har ingen anning just nu.. Imorgon fick jag reda på att jag inte kan åka till sala med isablle så jag får åka själv och möta henne där det ska bli kul :) nu har även min söta táxen fått comviq så nu kan ni alla sms henne hur mycket som helst! nu ska jag fortsätta äta min efterrätt och mysa.
PUSS


SONIA

sitter och pratar med söta sonia på msn .. jag tycker att vi borde träffas snart igen  det var ganska längesen.hon e kul och jag är ful

så kul kan man ha ibland
PUSS

tjockis

hej nu sitter jag här och äter en cocosboll tjockis jag är:) men dom får mig att tänka på Lollo eftersom hon bakade dom säger vi :) Idag hände inget i skolan fick VG på mitt gympa prov go michelle! idag händer inget särskilt  även fast det är fredag..lite synd. och så får isabelle ta och svara på mitt sms så jag inte behöver åka själv imorgon!
Nu ska vi se vad som händer

PUSS

shopping!

heej snyggingar! I skolan idag hände inte så mycke roligt förutom att vi hade upspel på vårat drama det gick ganska bra faktist jag glömde inga repliker :) efter skolan åkte jag in och shoppade JIPPI!  jag hittade en ny väska vilket verkligen behövdes eftersom min andra har massa saker spilt på sig dragkedjan var sönder och mycket annat. sen vart det ett par gula tyg skor bara 49 Kr ett riktigt fynd. det vart även ett par svarta snygga stövlar det behövdes också.  Imorgon är det prov träning med råsunda ser faktist inte fram mot det.. men vi får väl se hur det går.

                                                         
                                                            Michelle gillar!
shopping:
kul att få lite nya kläder och andra saker nu när våren håler på att komma!
solglasögon: man får en skön sommarkänsla med ett par snugga solglassögon
roliga människor: vänner som man bara har skit kul med.
                                                           
Michelle dissar

vart har carolina tagit vägen?:
Vart har carolina gynning tagit vägen en rolig person som man saknar!
Mobilräkning:behövs det förklaras?
egoister:folk som bara tänker på sig själva har jobbiga tråkiga och ointressanta


DESIGN

helloj darlings! nu är designen påväg hoppas jag i alla fall! jag försöker jbba lite på den varje dag men det är svårt att lyckas. Nu är den enkel men det ser helt okej ut vi får se när det blir bättre och snart ska jag börja med frågestund och videoinlägg.

PUSS
/Michelle

sorry

förlåt att jag inte skrev igår..Men jag känner mig inte särsklit bra just nu, Det är bättre idag men igår ville jag bara försvinna.
men dagen har vart kul, svenskan gick åt att öva på ett drama jag ska tydligen ha huvudrollen nu eftersom Johanna var sjuk :S jag skulle nog vilja att hon hade kvar den ;) sen fick vi massa läxor  i engelska,spanska och so dom borde jag göra nu men orkar inte. Hela engelskan satt jag och alice och asgarvade man förstår inte åt vad om man inte var med ;)
Nu har halva veckan gått och detär sol ute men ändå är man inte så glad som man brukar vara...

PUSS

Måndag

heej allihopa nu sitter jag och äter en cocosboll som jag och lollo bakade igår de vart väldigt lyckade!  Idag så hade jag sovmorgoon sjuukt skönt. Jag har även trännat idag jätte kul tycker jag, träffa alla roliga människor och skratta mycket.
Jag frågade wedin om vad hon tyckte jag skulle skriva om i bloggen och jag skulle tydligen skriva om hur underbar jag tyckte hon var :P och jag tycker du är väldigt underbar Linda ;)

PUSS                                       


söndag

Hej snyggingar! dagen vart ganska lyckad ändå jag drog till Lollo och vi chillade mest.pratade om allt och spelade kort.
Riktigt mysigt faktist.Sen bestämmde vi för oss att baka chokladbollar. smeten var sjuukt god :D sen har ju inte nåt mer att berätta om dagen juste bilden i förra inlägget var gammal ;)
aiks damer tog sm-guld i ishockey  väldigt kul.

                                              Dagens
outfit: Mjukisar och tjocktröja
smink:puder
skor:gympaskor
låt: oj jag vet inte typ oasis-wonderwall
person:Lollo
skrattat åt: mycket!
shopping: ingenting :O
händer imorgon: LINDA TÁXEN FÅR COMVIQ!!<3

Hata söndagar

Heej jag har precis vart och spelat match tror jag ska vara duktig och göra min so läxa nu men först ska jag äta och sen blir det väl åka iväg och träffa någon.Vi spelade match idag det gick ganska bra det vart lika 3-3 det suger inte och det är inte skit bra..
nu måste jag dra till Lollo
PUSS
                                                                 

Lördag

hello darlings! Jag kom precis hem från stan hade vart där med Linda vi åkte ditt efter konfermations träffen vi gick och skramlade pengar idag det skulle gå till "klimat förbyggande återgärder" stavade jagf rätt? det var lite mysigt på träffen vart mycket skratt sen åkte jag och wedin till stan tittade lite i affärer åt på donken och bara hade det mysigt!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra funderar på att åka nån stans men känner mig inte riktigt bra så jag stannar nog hemma.
                                                           

PUSS

ut

Nu ska jag fixa mig lite och sen blir det utgång Lollo kommer hit vid sex och vi ska gå ut och ha lite kul tror inte att jag pallar skriva ett till inlägg när jag kommer hem ;)

ni får ha en sjuukt vild och kul fredagkväll
PUSS


FREDAG :D

äntligen fredag jag har en kul helg framför mig :) Idag ska jag första dra till alfa och träffa alla roliga människor. Sen ska jag nog dra till Solna kanske mötta nån där. Jag måste nämligen hitta nåt fint och ha på mig när mormor fyller 70 (nästa helg). Ikväll vet jag faktist inte riktigt vad som händer eftersom jag fortfarande har typ halvt utegångsförbud :( det suger väldigt hårt faktist. Men nu ska jag äta en god frukost och sminka mig
                                                      
                              
PUSS

GOD MORGON

Jag gick precis upp Har ju studiedag och utvecklingssamtal idag så idag ska jag göra klart alla läxor i fick  duktigt jag känner mmig och imorgon ska jag ng träffa lite roligt folk :)

har lite tråkigt nu så jag gör en litten rolig lista =)

1.ta fram din mobil
2.bläddra igenom din
inkorg
3.stanna när du kommit till 10 och skriv första meningen som svar på frågan
4.gör likadant på resten av frågorna


1.Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
ses imorgon Love you :)

2.vad säger du alltid till din bästa kompis?
jag kan tyvärr inte gå på gudstjänsten idag :( mormor fyller år :D<3

3.vad skulle du säga om en av dina kompisar slog dig?
wtf? fluga XD
4.Vilket sms blev du mest berörd av?
sorgligt :(
5.vad skulle du säga om du vann en miljon kroner?
jo men seröst det börjar synas fett nu!
6.Vad skulle du säga om du träffa gud?
vi har snart konfermation :)
7.Vad skulle du säga om din pojkvän fria till dig?
nej jag ska göra det när pappa kommer hem :)
8. vad säger din mamma till dig när du ska sova?
Jag är frame nu :)
9.Vad skulle du säga till personen du hatar mest?
okej jag är på tunnelbannan.. det är vår!
10.Vad skulle du säga om du blev u.s.as president?
haha han?var det igår :)
11.vad skriker du när du e på fest?
what? hon e fan cp
12.vad säger du till din döva kompis?
fan
13.Vad skriker du till din lärare?
haha låter bra det med :)
14. bästa raggningsreplik?
haha vart ska du<3
15.vad säger dina vänner om din blogg?
du är en kuk
k=klockren
u=underbar
K=kanon fin!
skicka det här till alla som du tycker är en kuk :D

LEDIGT!

hej nu börjar helgen vi har utvecklingssamtal och några läor att göra men sen är det helg! utvecklings samtals kommentarerna var inte så bra.. I bild var det tydligen SKIT dåliga jag gjorde typ aldrig min läxa där öh? 2 gånger räknade jag och alice ut att jag missade .. Men nu är jag ledig jippi :D det känns som om sommaren börjar komma såg n blomma idag tror det var en vitsippa är inte såå insatt i blommor ;) Men det känns underbart med helg och vår. 
                                               '

PUSS!            
 

...

              Hela huvudet dunka inge kul...Längtar redan till helgen men 3 dagar orkar man väl?
            sen blir de utvecklingsamtal...man ska inte förvänta sig nåt possitiv då blir man bara besviken

sämst

heej lördagen kommer bli sjukt tråkig! jag fick inte åka till Linnea jag var på väg att göra det ändå men då vart det inge kul så nu måste jag va hemma SÄMST.  en possitiv sak är iaf att vi vann mot hässelby med 10-0 JIPPI! Imorgon måste jag nog plugga..det är inte heller kul :(  jag har nog inget roligt att berätta :(

                              
          dagens bild :) slumpmässigt vald alice och jag :D

PUSS

God natt

Kvällen va helt ganska kul. åkte till skolan åt mest min pastasallad(a) sen vart det massa efterrätt :D
Det vart grädde över allt och snöbollskrig på gårde tappade min sko för andra gången idag(a) eller jag ställde den vi dörren så vi inte skulle bli utelåsta det vart vi än då.. Vi gick bakom skolan i skogen lite små rädda (jag iaf) plötsligt kom snöbollar bakifrån och framifrån..blev träffade i bakhuvudet :( planen var att åka till ursvik efter men pallade inte :(
åkte hem  med päronen bråkade lite med mamma.. blev sjukt sur på henne och funderar på att bo vorta hela nästa vecka det får vi se

                                                             
                                          dagens bild slumpmassigt vald söta wedin!

PUSS

FREDAG!

ääntligen fredag nu ska jag på mingelkväll i skolan suck! men det kommer kanske bli ok..jag hade velat gått och tränna eller åkt och shoppa men helgen är väl ganska lång :)  Jag fick även 79% på kemi provet det går verkligen bra i skolan nu! jag var även väldigt nära att övertala mamma att jag ska få pierca näsan... det går bättre än förut men om jag skulle göra det utan att hon visste skulle jag få utegångsförbud i 3 år minst! men snart ska jag nog lyckas!
Ni får ha en trevlig fredag.
PUSS

torsdag

kl är halv sju skulle vart hemma 4 och börjat plugga... jag satt nämligen alldeles för länge med Lollo och Táxen på boulevard väldigt kul ändå :) nu borde jag börja plugga och jag SKA börja plugga helgen börjar snart sjuukt sköt "mingelkväll" på skolan imorgon SÄMSRT vill inte med måste man så måste man väl :(
Nu ska jag vara duktig och plugga
PUSS

MVG barn

heej jag fick Mvg på svenska idag är sjukt stolt :D okej... Alice hade ju faktist gjort det mesta på projektet men jag hade gjort ganska mycket :)
Nu ska jag gå och klippa min lugg säga hej till Linda táxen och sedan ska jag åka på middag hos min kusin isabelle.nu har jag lite bråttom
PUSS

that´s why

jag ska berätta varför jag hatar kemi..
atoms,elements,compunds,electrons,protons,neutrons,isotopes,bohr model,boniding,ionic bond,ions,properties,covalent bond.
Fattar ni ett skit?


tisdags tråk

Heej idag är det tisdag.. Hatar tisdagar dagen började med bild nu förstår jag varför jag får såå dåliga betyg på bilden jag sitter ju bara och pratar med folk hela lektionen..inge ra måste skärpa till mig. Alice behövde inte gå på matten lyckobarnet skulle till tandläkaren jag fick ju verkligen lust att följa med men.. jag behöcde gå på matten :(
behöver jag berätta att jag skämmde ut mig totalt idag igen? men vill mn ha roligt måste man kansek skäma ut sig ibland? jag är verkligen FAIL och lyckas aldrig med nåt.. Nu sitter jag och äter salta kex och saft en av de maträtterna jag lever på för att få n platt mage till sommaren. Ska plugga kemi nu..sämst men det behöves..Ska nog gå och klippa mig sen det är nåt som verkligen BEHÖVES ser ingenting...
                                             
så här ser jag ut med min hemska lugg!

segt

hej måndagen har varit ganska seg.. skämmde totalt ut mig på computer redovisningen fst jag skämmer alltid ut mig (a)
alice kom hitt efter skolan  vi skulle säga hej till lollo på hennes prao plats men hon hade slutat som tur var träffa vi henne på väg till bussen. vi gick hem hämtade en glass och vandrade runt i sumpan lite mysigt faktist imorgon ska jag på middag hos isabelle det ska bli kul.
PUSS

Söndag

heej nu sitter jag och tittar lite på "wipeout" jag skulle åga på första hinder banan hahah. Lollo kom hitt på eftermiddagen vi började med att gå till LIla albys skolgård.. jag saknade ingenting. Sen vandrade vi runt i sumpan lite. Hittade en vagn och åkte i den en lite stund det var kul jag körde nästan in i en telefon kiosk. Vi gick hem till mig åt och lyssnade lite på musik. det var chill. Jag måste gå på körn imorgon :( jag har vart "sjuk" för många morgnar.. Men det får väl gå..tränning imorgon jippi!  jag ska börja tränna varje dag någonting 30 min om dagen behövs för att få en helt platt mage till sommaren ;)

PUSS

DESIGN

Nu häller jag på att fixa en design därför kommer det inte att se särskilt snyggt ut under ett tag men visst ser det liiiiiite bätre ut?  Jag kommer jobba på den tilll den är perfekt den BORDE vara klar till bloggens födelsedag 28 mars.
PUSS

hatar rubriker

Nu ska jag dusha sen ska jag plugga imorgon är det skola igen..fan men  det är bara och tänka possitivt och få bra betyg på proven :)  Idag spelade vi innebandy match det gick sådär..jag har en SKIT stor "fläskläpp" eftersom jag fick en boll på den.. inte särskilt kul.Vi får se om jag hinner göra nåt kul idag tror inte det :( helgen har vart jätte bra hoppas den har vart det för er med :D 

                                                          

...

  man undrar ju så vad folk tänker om en... man hör röster vad folk säger man hör men lyssnar inte. man trode aldrig att den personen kunde svika en man låtsas som man aldrig hört det och fortsätter vara lika bra vänner, men man kan fortfarande inte fatta varför man gör som man gör? man kan inte vara sig själv bland alla även fast man försöker så går  det inte. jag har gjort många fel i mitt liv umgås med fel människor..Men det är bara gå vidare och le mot de som verkligen bryr sig.
bilden i förra inlägget är gammal ;)

                        GRATTIS ALICE PÅ 15-ÅRS DAGEN ÄLSKAR DIG SYSTER!                                                        
                                                                  

Lördag kväll

Hejj idag var jag i stan med Linda táxen jag hade saknat heen :) wedin den svikaren kom inte till matchen idag(mitt fel?)
Vi klarar oss inte utan våran söta wedin.. nu sitter jag och lyssnar på radio(107.5) det är mysigt ska äta tacosoch titta på film med familjen nu var det några veckor sen och jag måste faktist vara snäll nu eftersom det är mycket jag vill ha ;) näe men det är väl trevligt att va med familjen ibland. Imorgon ska jag plugga MÅSTE få G på spanska projektet.
Nästa vecka praoar Lollo ska nog åka till hennes cáfe där hon praoar och stöka ner (aa)
                                                      
 har man världes sötaste bästavän så har man :D

PUSS

Lördag

heej lördagen går ut på att åka in till stan med Linda táxn shoppa lite och bara mysa. Det ska bli kul om hon bara svarar nån gång :) jag får se vad som händer ikväll hoppas på nåt kul.. men vi får väl se. Innebandy matchen idag gick skit mer behöver jag inte säga...

PUSS!

I Love fridays!

Jag älskar fredagar! kvällen började med att vi åkte till solna där  satt jag och LInda och åt en glass sen så kom Lollo då bestämmde vi oss för att åka till kista och äta eftersom jag var extremt sugen på pizza efter kista. JUste när vi var på våg till kista så hann bara jag med på tunnelbannan jag sprang tillräkligt snabbt och Lollo och linda stog och asgarva åt mig på perongen.. sen kom vi inte på samma vagn så vi stog och typ gjorde grimarser mot varandra men några trode vi gjorde till dom (a) När vi kom hem satt vi i hallonbergen och fota och hade lite mysigt(bilder kommer)
Vi beslutade oss för att gå hem.. Där tog vi än grilla och gick till "stora u" där försökte linda få igång grillaen men misslyckade som vi är fick vi inte igång den.. Sonia och sohie kom efter en stund :). Vi beslutade oss för att spela fotboll mot några 2:or? jag var lite halvt "flummig" så jag halkade massa gånger men kl. 19 var det tvungna att gå så dä körde vi sista målet vinner vilka tror ni vann?*stolt* sen så...sjöng vi mest hela kvällen på en skatebord ramp det låter helt sjuukt men man lever ju bara en gång!

PUSS

FREDAG!!

äntlihen fredag sååå j*vla skönt jag ska snart åka och träffa Lollo och wedin det blir en *host* lugn uekväll ska bli kul och imorgon blir alice byxmyndig :D men nu måste jag gå
Jag hittade den här gammla bilden på laget OMG hahaha

har man tråkigt så har man

5 frågor om förhållanden
Är du singel? japp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej tror inte det
Kärlek eller sex? kärlek
Har du varit kär i någon? aa
Finns det någon för dig just nu? näe

10 frågor om dig själv

Fullständigt namn? Michelle sandra pettersson
När fyller du år? 23 maj
Några utsmyckningar på din kropp? 3 hål i öronen
Vad har du på dig just nu? jeans och tjocktröja
Vilken årstid är bäst? jag gillar alla förutom hösten men sommarn bäst ;)
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Vakna med vänner och äta pannkakor till frukost
Vad tycker du mest om hos dig själv? vet inte.. leendet ;)
Vad är du bra på? spela super mario ;)
Vem älskar du mest på denna jord? vännerna
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? tillsammans med någon :D

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? Lollo
Vem vet allt om dig? Lollo vet nog det mesta
Vem är den roligaste av dina vänner? ojj svårt.. sonia är nog mest flumm men alla e kul
Vem är snyggast av dina vänner? alla är ;)
Vem är mest partyprisse? sophie skulle jag nog tro men vet inte ;)
Vem är den du helst har filmkväll med? Linda t
Vem av dina vänner är mest "evil"? INGEN
Vem röker av dina vänner? haha det får jag inte säga ;)
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Linda w

10 frågor om din familj
Vem står dig närmast? pappa tror jag
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? helt ok
Vem är farligast i din familj? prippe
Vem ser roligast ut i din familj?  Jag (a)
Vem är coolast?  det måste va jag
Har ni något husdjur?fågel
Vem har du mest gemensamt med? pappa
Vem står för underhållningen? jah
Vem sover du oftast med? ensam
Roligaste kvällen med familjemedlem?  kommer inte ihåg :(

10 frågor om idag

Vad har du gjort? lyssnat på musik ;)
Har du varit glad idag? ganska
Har du varit ledsen idag? nepp
Har du gjort något bra idag?  oj typ koncentrerat mig på spanska lektionen
Vad ska du göra nu? tränna
Vad har du ätit idag? ris
Har du duschat idag? inte än
Är du trött nu? nepp
Vad händer imorgon? utekväll

Skolan

Går du i skolan? aa
Har du någon gång skolkat? japp
Har du varit i skolan idag? aa

Annat

Hur mår du just nu? helt ok
Har du mer än 2 bh:ar/toppar?  aa!
Har du piercat dig? 3 hål i öronen hoppas på näsan snart

Telefon/mobil
Vem ringde du senast? Mamma
Vem ringde dig senast? mamma
Vem skickade sms till dig senast? Alice
Vem skickade du sms till senast? Alice

Övrigt
Är du hungrig just nu? japp
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? facebook
Hur länge sen var det du träffa din farsa? igår
Hur länge sen var det du träffa din morsa? idag
Går du på någon sport? mm
I såfall, vilken/vilka? Innebandy
Trivs du med den sporten? JÄTTE BRA

Övrigt
Gillar du punk-stilen? inte direkt
Har du sminkat dig idag? japp
Isåfall, vad för smink? foundation,puder och mascara
Vad har du på dig för trosor just nu? vanliga
Hur ser dem ut? svarta
Vad har du för bh/topp på dig just nu? push-up
Hur ser den ut? vitt

Musik
Lyssnar du på musik just nu? näe
Isåfall, vilken låt för tillfället?
Vad gillar du för musik? 107.5

Kläder
Har du fler än 4 linnen? japp
Har du fler än 3 jeans? aa
Har du fler än 5 tröjor? aa
Har du någon märkesväska? ja
Har du resteröds-trosor? ?
Har du en vit bh/topp? aa
Har du en svart bh/topp? Japp
Har du märkesjeans?  ja
Har du märkeströja? japp


smink och hår

Andvänder du mascara? japp
Andvänder du Wax? haha nepp
Använder du ögonskugga? ibland
Använder du kajal? oftast inte
Använder du hårspray? ALLTID
Använder du volymspray? näe
Andänder du mouse? oftast inte
Använder du deodorant? mm
Använder du skiinspray? ibland
Använder du parfym? oftast
Använder du ögonfransböjare? sällan
Använder du täckstift? nej
Använder du läppglans/läppstift?: aa
Använder du brunkräm?  japp
Använder du rouge? ibland
Noppar du ögonbrynen? ofta
Uppsatt hår eller hängande? hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? näe
Duschar du varje dag? oftast
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nepp


 

kärlek

Är du kär just nu? nepp
Har du kysst någon idag? nepp
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? näe
Har du ett förhållande? nej
Om nej, varför inte? .HAr inte hittat den rätte
När förlorade du oskulden? privat
När går gränsen vid otrohet? strul
Har du varit otrogen och om ja, varför? japp, dålig relation
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? tyvärr
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?  PRIVAT
Är du romantisk? jaa
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? PRIVAT
Är du svårflörtad? ganska
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? 'japp
Vad hette din första flickvän/pojkvän? ij det var väl nån på dagis
Hur länge höll det? har ingen anning
Har du någon gång slagit någon du tyckt om?
Har du lekt med någons känslor? ja
Hur länge höll ditt längsta förhållande? några månader
Och ditt kortaste? 24 timmar
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? singel just nu
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
Är du en bra pojk/flickvän?de får de svara på
Hur många har du haft sex med i år?PRIVAT
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? en kompis
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? det kommer jag inte ihåg
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? vet inte
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nepp
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? olika


Torsdag

Dagen har vart ganska tråkig faktist. Har inte gjort något särskilt. Jag bestämmde  vad jag skulle göra i helgen och det kommer bli sjukt kul Imorgon :D  N'r jag kom hem från skolan så satte jag på radion (107.5) och läste en tidning på balkongen känns som våren snart börjar komma RIKTIG skön efftermiddag faktist :) ska snart gå och tränna jippi :D jag älskar att tränna ;)     jag kommer nog sakna vintern lite iaf :)

                                    


Onsdagar suger

Jg gillar inte onsdagar de är långa tråkiga och helt enkelt jobbiga! Det hände en rolig sak idag och det var svenskan vi skulle gå till bibloteket och läsa om författare suk.. det låter ju inte så kul men jag och Alice hittade en riktig HETING! som vi satt och asgarvade åt hela lektionen hahah det var skit kul. Nu MÅSTE jag iväg och köpa en sak kan inte säga vad eftersom Alice kanske läser dt här och nu har jag avslöjat halva saken men ändå ;)


                                                    
PUSS

Hatar rubriker

Idag har det inte hänt såå mycket vi hade ett oväntat NO "prov" det vart inte stort det gick SKIT! Jag var ju skit glad imorse/Igår trode jag inte skulle behöva gå på bilden men det vissade sig att jag var tvungen :(
Linnea har fått en ny mobil därför e jag lite glad idag hahha. Men jag längtar verkligen till helgen!
Men jag har som vanligt fullbokat hela helgen ska kanske grilla med några för första gången i år det hoppas jag :D
Men nu ska jag gå till doktorn och ta en spruta


PUSS


Det går bra nu

JAAAAA fick VG på matte provet så j*vla glad hade inte pluggat nånting nästan till det och jag vart hotad om jag inte klarade det skulle det bli hemskt!  Men jag längtar redan till helgen, Men det är väl normalt :) Nu ska jag sticka ivåg och tränna. Jag måste bli lite nyttigare jag klarar mig inte utan socker men jag måste försöka! dagen var ganska bra jag klarade äen SO förhöret och spanska provet dåliga resultat men jag klarade det :) Nu måste jag åka
PUSS!

hata rubriker

Nu sitter jag här och äter ett äpple min frukost :) sen ska jag till skolan jag och Alice tog en liten sovmorgon såå himla skönt oh inte behöva vara i skolan förrns om 1 timma men jag har lite smått bråttom nu jag måste hinna sminka mig och laga min väska sm hr gått sönder :( jag har verkligen stort behov av en ny väska eftersom min vska har en stor fläk och drag kedjan är sönder :( Nu har jag lite bråttom så

PUSS                                                         

LYCKLIG!

Äntligen min dator  är lagad!! så j*vla glad över det min mejl är totalt överfylld och jag orkar verkligen inte fixa den just nu!
sen såg jag att Linda vart hä medans jag vart borta hahah jag äger på att åka skidor och har inga blämärken ;) men kinderna är helt sönderbrända jag ser helt hemsk ut!Idag träffade jag Linda vi var i stan och jag köpte latte :D Linda tyckte det smaka bajs stackarn :). När vi skulle åka hem åkte vi åt fel håll lyckat.. en snäll tant vissa oss vägen tach :D
Imorgon börjar skolan DET SUGER MEN NU SKA JAG JOBBA STENHÅRT INTE ETT TILL IG! det lovar jag.Det har hänt helt sjuka saker också som vanligt jag har i alla fall haft ett bra sportlov med min bästavän Lollo.

                                 

1. Vad är klockan nu när du börjar?
20.30

2. Vad heter du?
Michelle

3. Vad kallas du?

Michelle
4. Födelsedatum?
- 23 maj

5. Stjärntecken?
- tvilling

6. Lunar?
- nepp

7. Msn?
- självklart

9. Vart bor du?
- sundbyberg

10. Vad har du för mobil?
- samma som Linda och sonia sony ericsson w890i

11. Har du en egen dator?
- inte just nu

12. Vem är din/dina bästisar?
- Lollo är min bästavän men har några som inte är långt ifrån


13. Har du något husdjur?
- prippe min fågel :)


14. Vad ska du göra i vinter ?
- ojj vet inte typ åka skidor :D

15. Favoritfärg?
- rosa(a)

16. Turnummer?
14 ;)

17. Vad älskar du mest?
Glass,Latte och vänner ;)

18. Intressen?
- innebandy,umgås och festa :D

19. Favoritband/artist?
- oj olika


20. Favoritlåt med ditt favoritband/artist?
-beror på humör

21. Namnsdag?
- har ingen :( bara andra namnet sandra 17 feb

22. Vad skulle du vilja heta?
-Michelle?

23. Vad heter du på din msn just nu?
- Michelle


24. Hur många online
14
25. Vem är din 15:onde online?
är ju bara 14 online ;)

26. Vem har du blockat?
folk jag inte gillar

27. Hur många olika grupper har du?
- online och offline.

28. Har du några olästa mejl på hotmail?
-flera hundra eftersom datorn pajat!

29. Har du några nya kommentarer på bdb?
- nepp

30. Isf hur många?
-

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut?
magrutor XD

32. Beskriv ditt hår?
-vilt brumt

33. Har du några piercingar/tatueringar?
- öronen och hoppas på näsan snart ;)


34. Vart skulle du bo om du fick välja?
New york tror jag

35. Bor du i lägenhet eller villa?
- lägenhet

36. Vilken färg är snyggast på kläder?
- olika

37. Vad har du på dig?
- mjukisbyxor och tjocktröja

38. Har du något i håret just nu?
-hörlurar på huvudet ;)

39. Vad har du gjort idag?
-stan med Linda

40. Vad ska du göra imorron?
-  skola,tränna

41. Hur mår du just nu?
- okej

42. Hur brukar du annars må?
- supper

43. Är du sjuk?
- nej

44. Har du ont nånstans?
- foten

45. Har du gått till tandläkaren detta året?
- nej

46. Vad heter din mamma?
- Anette

47. Har du några syskon?
nepp

48. Vilket är ditt favoritdjur?
hundar tror jag

49. Äter du ofta godis?
- tyvärr

50. Vilket är ditt favoritgodis?
- sura bläckfiskar

51. Vad är det finaste som finns?
- Alla vännerna

52. Vilken är din favoritdryck?
-haha latte

53. Vilket är ditt favorit tv-program?
- top model

54. Vilken är din favoritveckodag?
- fredag & lördag.

55. Vem är din förebild?
-har ingen

56. Vad är bäst med dig?
-typ att jag alltid e glad XD

57. Har du några komplex?
- vad är det?

58. Hatar du någon just nu?
- för många


59. Saknar du någon just nu?
-LInda taxen

60. Har du kysst en apa?
- själklart! haha nepp

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha?
- en hund

62. Är du allergisk mot något?
-riktigt starka parfymer

63. vad heter du i mellan namn?

-Sandra

64. Vad önskar du dej?
- ett lyckligt liv

65. Vad har du valt för bild här ovan?
- ingen

66. Vilket band är det dåligaste som finns?
- typ ett dansband

67. Är du kär?
- inte just nu

68. Isåfall i vem?
-

69. Vad är din civilstatus?
- vad är det?

  

70. Vad har du för sexuell läggning?
hetro

71. Är du homofob?
-absolut inte!

72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken?
-ja

73. Isåfall vilken/vilka?
- facebook,pa


74. Vilket är det fulaste tjejnamnet?
- no idea

75. Vilket är det fulaste killnamnet?
- vet inte

76. Har du varit hos frisören det här året?
- nej har klippt mig själv :)

77. Använder du nagellack?
-  ibland

78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster?
- rullgardin

79. Har du eget rum?
-  japp

80. Har du en dubbelsäng?
- typ :D

81. Har du en egen platt tv?
- nepp

82. När flyttade du senast?
har aldrig flyttat

83. Vilken stil har du?
- min egen

84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med?
- typ fernando torres

85. Vilken kändistjej har snyggast kropp?
- ojj typ angelina jolie

86. Vilken kändiskille har snyggast kropp?
-  haha ronaldo

87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad?
-  näe

88. Har du hoppat studsmatta det här året?
- japp

89. Vilken är den godaste frukten?
- annanas

90. Äter du grönsaker varje dag?
- faktist XD


91. Dricker du så mycket vatten som man ska?
- tror inte det

92. Går du i skolan?
- yes

93. Hur lång är du?
- 163

94. Är du nöjd med dig själv?
- nepp

95. Vad är du bra på?
- super mario :D

96. Har du en egen hemsida?
- japp

97. Är du medlem på den engelska bilddagboken?
- nepp

98. Hur gammal önskar du att du var?
- 14

99. Vad är klockan just nu?
-20.50

100. Är det jobbigt att svara på frågor?
- liiite

101. Hur ser din dataskärm ut?
- svart

102. Har du städat idag?
- absolut inte

103. Har du varit ute idag?
- ja

104. Vem ringde du senast?
- mamma


105. Vad var du senast arg på?
- mamma

106. Vad har du för status på msn just nu?
- offlline

107. Vad har du ätit idag?
- mat ;)

108. Önskar du att du var tjockare?
- neej

109. Hur många hus har du bott i?
- en lägenhet

110. Är du medlem på last.fm?
- nepp

111. Lyssnar du på webradio?
- inte nu

112. Bäddar du sängen?
- det händer

113. Har du lätt för att somna?
- nja

114. Snarkar du?
- tror inte det men går i sömnen ;)

115. Vad har du för startsida?
nån bank sida

116. Har du ett sladdlöst tangentbord?
- nepp

117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon?
-ofta

118. Vad lyssnar du på just nu?
- basic ellement-to you

119. Vad har du för ögonfärg?
- bruna

120. Vill du tatuera dig?
- japp vill ha ett hjärta

121. Vad har du för visningsbild på msn?
- en bild på mi från i sommras

122. Vilka sidor/program är du inne på nu?
- facebook

123. Laddar du olagligt ner musik?
-nepp :S

du en egen ipod?
- näe

5. Är du snäll?
-folk säger det


126. Vad önskar du dig i julklapp?
- pengar!!

. Ska du köpa prada mobilen?
-kanske

en linas kvällsbok?
-kanske

Är du emo?
neej

vad stör du dig på?
trasiga datorer

har du gjort nåt du ångrar?
för mycket

När ska du på fest nästa gång?
helgen tror jag

Har du skärt dig?
av misstag X

i Vilket ämne har du bäst betyg?
de jag har VG i b.l.a matte och svenska

i Vilket ämne har du sämst betyg?
Fysik G-

nu orkar jag inte mer puss!


RSS 2.0