Last man standing

Så nu var det bara jag kvar här. Imorse åkte Kattis hem. Igår kväll gjorde vi hemmagjord pizza och sen var vi en sväng på foc och tog varsin drink med alinia. Det var riktigt trevligt! Men flytta även alla mina saker i den nya lägenheten vilket kändes lite konstig att bara flytta in där någon redan bor? Dock går jag in på mina sista 3 veckor här imorgon det kommer gå så himla fort ångrar nästan redan nu att jag åker hem



Djup

Igår så var jobbet mest tidsfördriv vi hade inte särskilt mycket att göra.. 
Efter jobbet så tog jag och alinia ett glas cava före vi möte upp Kattis och drog till suger.. En riktig mysig bar här nere ;) ( med bra priser hahaha ) det var en ganska djup kväll där vi pratade direkt från hjärtat var behövligt att inte bara prata om fest och roligheter här nere

Helg

Fredags: var en rejäl bakis dag. Först fixade vi med nie nummer och sprang runt på cirka 10 banker. Dessa system är lite halv galna! Kvällen spenderades hemma med tacos och choklad himla mys!

Lördags: planen var att vi skulle till Sitges men eftersom det var halv kasst väder så drog vi och shoppa!
Lite cava efter shoppingen, och sen drog vi hem fixade oss och drog vi till En bar drack lite före det vart opium för hela slanten! Var en riktigt bra kväll som slutade himla knasigt men askul!

Söndags: vart bara några få timmars sömn och efter det var det dags att gå upp igen och dra på Marias 29 års fest Jätte trevligt! God mat massa spansktalande, Go dricka! Sen firade vi även att David vart 20 så riktig toppen dag! Såklart gjorde Alex gitarr spelande en stor del av kvällen!


David och Maria!



Never tell your boyfriend

Tisdags middagarna på Cdlc som jag har lite hype på (över den så goda maten❤️❤️) har jag inte hållt tyst om
I bloggen men aldrig lagt upp någon bild ifrån hitta på ganska onyktra vimmlisar Jag iaf tänkte bjuda på ;)

Efterrätten är alltid frukt i chockladfondue👆

Orkar ej👆

Anledningen till att jag la upp detta var egentligen att jag ville skriva nåt men gjorde absolut inget spännande alls igår haha

Lungt

Mår betydligt bättre idag så skönt!
Igår var det en riktig chill dag på jobbet ska vara ärlig och säga som det var fick inte så mycket gjort! 😳men känner att jag lär mig mer och mer för varje dag som går!

Sen igår kväll var jag och Kattis som vanligt på flaritys och såg matchen och drack öl riktigt trevligt! Sen gick vi till ett annat av våra guldkorn här! "The Benedict bcn" otroligt goda drinkar! Och mysig stämning! Dock ett betydligt lugnare ställe här nere! Vart en mojito och lite Patacones som är Sydamerikanskt det är friterad matbanan. Du äter med guacamole,fetaost och salsa❤️


PS jag fick frågan om mina "festvanor" här nere, som någon tyckte var för mycket. Kan säga så här att som oss gå ut ca 3 ggr i veckan ( Ibland mindre) anses som lite, dessutom är detta ett äventyr jag är här för att jobba (självklart) men när jag inte jobbar ha jävligt kul! Dessutom tror jag att många nyblivna singlar skulle fucka Ur totalt! Men tro mig fötterna är på jorden!

Blivit med lägenhet

Jaa jag är så glad! Hittat det perfekta rummet här nere! Så jag flyttar i slutet av april! Känns på riktigt lite som jag vunnit på Lotto! Rummet är perfekt och ligger självklart i mitt favorit område barceloneta! Lite längre från stranden än vad vi har idag men närmare born och Ramblanöö är verkligen sjukt nöjd och får även en liten hundvalp som roomie! Så känns oroligt bra! Ska lämna över deposition ikväll sen är rummet mitt en månad framöver!

Sjukis

Jag är genom förkyld och mår piss faktiskt det suger lite men så är iaf fallet. Dessutom kan jag omöjligt sjukanmäla mig från jobbet eftersom man måste ha "bajo" som man får när man har ett lägenhetskontrakt på 6 månader!

Jaja bara stay strong! Iaf igår så hängde jag och Kattis i parken med varsin glass och sen vart det en promis.

Igår kväll möte vi upp alinia satte oss på en bar kolla lite efter lägenhet och prata skit sen vart der en tur till casinot , där vi fick cava och jag testa på att spela black jack för första gången! Lite små kul faktist!




Helgen


Fredag: efter jobbet så drog jag ich några kollegor till en bar drack lite sangria.. Före jag och alinia Drog till citudella Parken där alla från jobbet satt ich drack,rökte och bara snacka skit. Riktigt mysigt! Sen gick jag, Kattis,Wendi ich Kattis mamma ut och käka! Vart på taller
De tapas riktigt bra ställe!! Sen drog vi till Fredrik som fyllde år och hade födelsedagsfest askul!


lördag: 
Igår vakna lite halv bakis.. Tog det lungt hela morgonen före jag tog mig till Johanna och det vi gjorde igår var att äta.hur mysigt spm helst var även en liten sväng på primark och kollade In marknaden i sans! 



Fredag

Gomorron! Vanlig kaffe morgon här i Barcelona!ganska härligt om jag får säga det själv. Det blir lite jobb idag.sedan fyller Fredrik år så då blir det hemmafest ikväll super taggad!! Imorgon åker wendi hem vilket är otroligt tråkigt men ja förstår varför man känner sig färdig med Barcelona dock så är jag inte ens i närheten av färdig, även fast jag haft ganska mycket hemlängtan i veckan.

..

Igår hängde jag med brudarna från nya jobbet vi körde en liten av med x antal kannor sangria. Sen gick jag och ganna på lägenhetsvisning lite små luliga innan jag gick ochnäe Kattis på flaritys kollade matchen och stöte på några av mina gamla jobbar kompisar så vi körde på för fullt! Hade en askul kväll lite sliten idag dock!

Solig onsdag

Gomorron! Som vanligt Skinner solen och jag är på bra humör! Ska till ett spanskt seguridad Social kontor nu och fixa lite papper förhoppningsvis får jag med mig tjejorna! Sen blir det 3dje utbildningsdagen på nya jobbet känns bra!
I måndags var jag och Johanna och åt på makamaka Ett hamburgerställe som ligger 2 min från oss men jag inte testat än och det var riktigt bra! Så vi hade en super trevlig kväll!

Igår så skulle jag och tjejorna på vattenpolo match men jag hade ont i huvudet så kom ut lite sent.. Så vi hamna på foc hela kvällen som är hittils nog det bästa stället i Barcelona. Otroligt mysigt,svingoda drinkar och bra mat, lär definitivt blir fler besök där före vi åker hem! 





Ensamtid

igår var jag ensam i stortsett hela dagen hade planerat arrangemanget sätta mig på en uteservering med en bok och ett glas vin och bara njuta. Under min tid här har den enda gången jag vart själv varit när jag åker till jobbet på morgonen.och det är inte ens hela bitten. På morgonen går jag upp ganska mycket tidigare än tjejerna och även då får jag lite tid för mig själv men det är inge mer ändå.så igår var jag faktiskt hemma i några timmar och missade de fina vädret för jag behövde bara mitt egna space. 
Imorgon eller på onsdag ska jag på lägenhetsvisning på min egna lägenhet då lär det Bli mycket tid ensam känns lite nervöst men det ska nog bli bra! 
Längtar Som bara den till den 10 maj då pappa och farmor kommer ner! 
 
 

Helgen

I fredags sa jag upp mig från jobbet det funkade helt enkelt inte. Sedan möte jag upp tjejerna tog en eftermiddag på stan förre vi tog oss ut för att äta blev en argentinsk köttresturang med kött att dö för! Dessutom grym service! Vi stannade där ett tag sen vart det en fördrink på en annan bar före vi drog till opium en sväng! Var kul! Träffade även några amerikanare som lärde oss amerikanska festtraditioner! Dock vart det en ganska tidig kväll 

Igår så var jag på grillfest hela dagen hos Daniel med några från jobbet mycket sangria och massor med mat! Vart även att vi sov kvar där så nu imorse gick vi ut med kila vid Badalona stranden och hade en riktigt mys morgon! 




Haha

Jag orkar inte min dåliga stavning fattar man någonting? Ska börja läsa igenom inläggen! I tisdags var vi på middag på middag! Älskar deras middagar!! 6 rätters och fulla glas hela kvällen! 
Det var dock sent dansade till 5.., men hade nog min roligaste utgång i Barcelona hittils! Innan middagen körde vi faktiskt en aw med jobbet också som var super trevlig!!
Igår var mindre kul..mådde riktigt dåligt köpte smink efter jobbet sen skulle jag och Daniel se på Barca matchen men min baksmälla dödade det ganska fort så vart en halvlek och en öl!
Jaja nu mår jag bra och fortsätter jakten på boende! ;) 



Stanna kvar eller åka hem

Mina tjejer har bokat hemresa, hem från ett underbart Barcelona till ett Sverige där sommaren sakta börjar komma.själv känner jag att jag inte alls är klar med denna stad! Känns knappt som jag sett hälften! Känns som jag inte ens smakat sangria. Saken är den jag måste hitta ett boende själv vilket inte ärjätte kul....dessutom finns det en person hemma i Sverige som jag saknar massor. Vilket intågar motivationen enklaremen nu jävar ska jag hitta ett boende och stanna i den här underbara staden! Dessutom är det ju tisdag vilket betyder tisdagsmiddag ikväll woho!

Bilder från dagarna






Och en från igår kväll ;)



Utkast: Apr. 05, 2015



Hej nuvarande det ett tag sen! Ligger hemma bakis och dricker kaffe..kör ett litet snabbis inlägg

I onsdags så var bag och Daniel ute en liten sväng vi var först på en skatebar som var ashäftig de åkte skateboard i en bowl inne på baren sen drog vi till en annan bar som också var ashäftig med hörlurar svårt att förklara haha

Sen i torsdags så gick tåget mot blanes! Då åkte vi tjejerna +Daniel till les tules där vi bodde i jätte fint fick grillad mat och njöt! I fredags tog vi oss vidare på en liten roadtrip till en jätte fin strand och soladehela dagen hur härligt som helst!

I fredagsvar det sen middag med Johanna åtbarcelonas bästa tapas och drack vitt sangria! Hurhärlgt som helst!

Igår shoppade vi lite och sedan bjöd vi hem Uddevalla killarna + Johanna på förfest sen var planen att vi skulle till opium men vi stannade hos oss och satt och chillkröka hela kvällen och där ärva nu!

Och nu bloggar jag från ipaden och kom på att alla bilder är på telefonen ni får ett till inlägg! Ber om ursäkt för många stavfel orkar inte rätta haha

RSS 2.0