Hej dååå

Nu åker jag till Dalarna pöss på er!


Skola!

Sitter i skolan och har rättskunskap,ganska seeg dag men överlever.efter skolan bär det av till solna för att fixa lite sen åker jag till landet! Vet nt hur mkt jag kmr blogga nu men uppdaterar så mkt jag kan! K. Jag vet ;) blogg.se appen är inte särskilt bra förresten men det får funka


Spanska

Testar att blogga via poden! Sitter och pluggar spanska. Det går pissdåligt,kan ingenting och är väldigt orolig,vill inte gå in på detaljer men det har hänt en grej och ja det gör mig väldigt ledsen.
Nu ska jag försöka lära mig spanska och försöka laga mat!


dreams

det är projektdag jag sitter mest och lyssnar på fin house,skriver lite om stamceller och drömmer mig bort.
mina drömmar går till ett annat land som belgien och dansa loss på tomorrowland,dansa tills du blir knäsvag,dansa tills du tappar andan.
mina drömmer går också till landet, sitta och spela kort hela natten och dricka liter med kaffe.
jag vill inte vara i thgs gula tegelbyggnad, jag vill inte gå i den röda korridoren.
jag vill trilla runt en sommarnatt i staden.
Jag vill vara i taize va hungrig och bara asgarva.
men nu sitter jag här längst fram i datasalen, hem och plugga hela kvällen och äta vindruvor.
imorron sätter jag mig i bilen och försvinner ett litet tag.

du sviker mig alltid

jag förstår mig inte på dig. du sviker mig gång på gång. Gång på gång litar jag på dig, du har sagt förlåt alldeles för många gånger. gång på gång får du mina tårar att rinna.

man ska bara lägga energi på de fina människorna här är livet det gäller bara att lista ut vilka det är..

ute tuut

idag var det skola,svenska prov..det var jätte lattjo. not.är så jävla skoltrött kan jag erkänna.
efter skolan mötte jag upp brallis för lite fotöljen fika skit snack och en massa hemlisar. sånt som bara gör med sina bästavänner. vi drog vidare till donken @medis för kaffe innan en låång promis..tog en prommis på sumpan sedan med endast calvin harris dunkandes i mina öron.

min drog

stört


hit ska jag.

f*ck it

dansar runt..borde plugga,mår dåligt borde vila. skrattar åt astråkiga skämt. känner mig allmänt glad. men är helt död förstår ni känslan? idag ahr vart seegt har fixat en msassa hängt i skolan..ja vad har hänt..nada. eller egentligen händer det alldeles för mycket just nu

klubb suugen?

lost controll


men va fan du lever bara en gång


föralltid




så kort tid så mycket minnen..tack för idag hjärtat jag behövde verkligen det! du e bäst


we live this shit


vi bryr oss inte om några andra, vi är fast i musiken, våran kroppar lyssnar endast på basen,inte på någons röst. vi  dansar snurrar runt,skrattar och bara älskar det..

pluggish

har vart hemma hos isabelle och ätit frukost det var najs. nu pluggar jag svenska (antiken) dricker fanta och tänker på hur underbart livet är.

höhöh myyyys

2009


gammaal men den e väldans härlig

flåååt

okeej dålig uppdate i knoow! men har haft fullt upp! i fredags var det ju maggio!! hela kvällen gick egentligen fel inget gick som vi tänkt oss...musiken var dock awsoomeeee! och jag och ebba hade riktigt bra!
vaknade upp imorse och mådde inte så bra..jag och ebba deggade mest hemma hela dagen,promenerade lite,var på moderna museet och tog det lungt. sen var jag i kista med mamma och åt indiskt! wehoo mums.. sen pressade jag mig själv för att komma ut en stund ikväll!  så drog till stan med ebba och kasper ltie senare kom andre också! vi ahr ja...höm..inga kommentare hahahha,så kom hem för en stund sen och nuu ska jag sova i min sääng så jävla skönt

maggio var grym

la la la

skolan bestod av : LO,sexual undervisning,och en monolog som var grym

efter skolan drog vi det coola gänget till fruängen hängde en stund där eftersom vi är så ävla coola efter det bar det iväg för middag på donken i alvik mycket glamoröst,vidare häng i parker på djurgården innan vi bestämmde oss för att gå in och röja skit på grönan! hade askul dansade,garva,löste och ja SKIT VA KUL!
smk vaa gryymma

mitt coola gäng (delar av det)

hhöhö

<3

smk wehoo

WTF

jag vet vilka snesteg jag tar.
Jag vet exakt vilka misstag jag gör.
Endå gör jag dom
inte bara en gång utan flera.
det är något med det förbjudna som gör att man vill ha det
även fast det sårar människor när man tar det


död.

hola guapas! idag är ja heelt dööd. har haft fullt upp heöa dagen! skola först sen en tv inspelning! på ett nytt underhållningsprogram späännanade va? ;) sen drog vi det coolaste gänget på THG til donken för lite mat och mys, och efter det var det dramaten för lite romeo och julia har nog asgarvat lika mycket som dampat dig höhö

dramaten e fiin

jag,ebba, och kaasper

AIK

sen jag var på min första match runt 3 år,det var AIK-luleå ishockey faktist. ag kommer inte ihåg så mycket men tydligen var jag mer faccinerad av popcorna än ishockeyn. jag började gå på fotboll och ishockey väldigt ofta. sen jag var 12(?) eller 10(?) lollo vet, har jag haft årskort,på södra och på norra. det har alltid betyt så himla mycket för mig,folk som är medgångs supportrar eller ointresserade förstår inte kärleken för en klubb. jag ville bara säga förevigt trogen,alltid oavsett. 1 november 2009 kommer alltid vara en av det bästa dagarna i mitt liv då var väntan över då spruttades det champange över gator,dracks över hela solna,dansades i hela solna centrum,rev pubar,dansade på bord,kramades med folk som vart ens bästavänner bara för atd et var aikare.skit va det avr underbart
förlåt för mitt långa inlägg men det är kärlek för mig, de lämnar dig aldrig


men som även djurgårdare sagt vi har definitivt de bästa tiffona ;)

detta var under sm-guld firandet

tisdaag

den hör dagen har sugit ganska hårt. har inte hänt nåt direkt. har fixat lite grejer..höhö som jag inte kan uttala mig om. Det är väl typ allt..skit va intressant vaa?!?!

snälla ta mig hem...

dageens!


så här ser jag ut idag!
tjocka leggins från gina transparent skjorta/tunika från taxen och sen blir det nog röda converse!
höhöhö har lite bråttom nu ska jag till zinken,sen till odenplan har ltie grejer och fika sen börjar jag wehoo

if you really want more

dagen har sugit apk*k förlåt för mina hårda ord. men har mått PISS hela gade klagat på allt och alla, och sen förlora aik....men föralltid trogen oavsett vad! fick höra detaljer om min första match tror jag var 3..och det var ishockey aik-luleå ;)

ni har ju faktist aldrig vart i champions league..

mina pinglor<3


ojoj

oj vad jag känner mig trött. oj vad det regnar och herregud vad jag inte vill ha skolfoto idag.
jag har haft en duuunder kul helg kan bara garva åt allt! i lördags va jätte trevligt ( kanske lägger upp lite bilder)
sen igår mest segade jag med latte,kaffe och ännu mer koffein innan ag och ebba gick och träna
nu ska jag dö lite och sedan springa till skolan
men skit va kul ag har haft i helgen!

höhhö fest


äter tacos och taggar till med mina fyra favorit cheeyr whöpvad gör vi nu körv vi?!

lördaaag

H A H A H AH AH HA HA .....
nu är lollo här vi ska hänga liite mys mys...väntar på att ebbatar ska svara på mitt sms bruden e seg...
aja livet leker när man steker

hahhahahaahhaah jag igår hahahah ashet va?

S P Å R A


oj vad glad jag är

en övertaggad och överglad michelle är riktigt glad över helg. jag är glaaaad.
dagen har vart toppen i skolan,har vart och fikat med bästavän och har en superduper rolig helg att se fram emot!
missar tyvärr the ark ikväll! det var ett svårt val men jaa..faen höhö
här är världen bästavän på 60!

hon e het.

vi är bättre än grå.

åh va lycklig jag var jag stor där med ett jätte leende på läpparna och slutade inte dansa även fast lamporna släkts och musiken tystnade. det var daniel adams-ray på grönan. helt ärligt var jag inte så jätte peppad det regnade och var kallt. men jag och ebbsan drog dit möte karin,vandrade runt i stan och ja väntade på att det skulle börja. Det var som en stor explotion! jag e osäker om håkan eller daniel var bäst! det var så grymt sfsjflsd. fick även se  petter,adam tensta och veronica maggio.
SKIT VA GRYMT DET VAR


några månader sedan

 det var en söndagsnatt och jag satt i sängen datorn i knäet,fb chatten och mobilen på högsta varv,myste i en grå stor tjocktröja,lagom sur, kände att spänningen i kroppen en förväntining, ville ha riktigt kul,jag ville inte att alla skulle ta mig som vanligt. den dagen saknar jag lite. då lyssnade jag endast på
Daniel Adams-Ray – Svart, vitt och allt däremellan

och imorron ska jag se han live..ojojoj

(bild frå googel)

eckligt

denna dag har mest sugit apbajs inget gått runt och asgarvat idag inte. Jag ahr mått piss vart sur på alla och ja riktigt hemsk dag faktist. det som fick mig att klara av dagen var min,ebbas och lisas lilla promenad..
sen så ja hängde ag med cookie i stan ett tag! för att sedan träffa taxeen vi gick och fika på tullys,prata skit vart "attackerade" av en random snubbe..vem slår sig ner på uteserveringen och tror det är oke?! damp.
jag vill ha helg nu.

hät såg jag u lite glad ut iaf...

patetiskt

dissar starkt
personer som ljuger för sig själv, skriver saker via fb men vågar inte säga nånting i verkliigheten..jag vet hur omoget det är att ta detta på bloggen men jag får damp på denna människa

LÄMNA MIG IFRED!


pluggar


Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine

gym class heroes♥

lyssnade alltid på dem förut och nu har jag börjat igen mihih

tisdaag

hola! dagen började med att lisa kom hem till mig vi lagade lite lunch innan vi drog till skolan mys! (börjar halv 1 på tisdagar det e ganska najs) sen i skolan har vi mest degat har dock endast haft 2 lektioner,så har inte hunnit gjort så mkt :P efter skolan drog jag iaf till sumpan och möte upp den stört mycket saknade emmi! vi sat och prata en stund och hade det allmänt mysigt! nu har jag lagat mat wehoo okej jag erkänner,kryddade laxen alldeles för mycket men annars var det smaskens!

jag idag! höhöh dock har jag inte haft skjortan knäppt!! det kan va jätte fint på vissa..men ne..inte min grej

natt tankar

det var inte den här vägen jag ville gå.

jag hade en HELT annan plan

huvudvärk

dagen har varit chilldill,har inte hänt så mycket mest skrattat,pluggat och efter skolan så var jag och ebba och träna! nu e jag helsslut,har en enorm huvudvärk vill mest krympa ner framför några avsnitt dhw och min snart färdig lagade äppelpaj!

oj vad ni fick en insomad bild på mig idaag

söndagskvällar kan ibland va najs

ikvääll var najs..först sat jag ute på balkongen och pluggade och dunka skrillex, möte upp ebba vid fridhems och vi gick och träna, vart helt slut, tog en prommis åt vid odeplan,åt gott,dansade loss på sveavägen i regnet asgarvade och pratade om sånt kul och viktigt..det var mys..har hängt med isabelle idag också hon e fin♥

feel so close


tänker på dig när jag hör den här låten, saknar dig faktist massor.

heelgeen!

vet att jag aldrig bloggar på helger längre soory men jag vill bara ha kul! tar vara på varenda minut..man kan missa något annars!

i fredags sat vi i flera timmar på marken och väntatde på håkan..där ville ag bara pause tiden där kände jag mig lycklig där kom glädetårarna,under gårdakvarnar och skit ville ag stanna förevigt,hemgång längst strandvägen,kissa och asgarva,helt död åka t-bannan hem,sita sälv på hjulsta tåget och gråta glädjetårar.juste köpte en fin fin tröja!

i lördags gjorde jag först mycket hemliga saker! sen åkte jag hem till bästavänen,vi drog och titta lite på promoe i kista,sen så dansade vi till movitz och gamla partylåtar,lagade veggomat,åt för mycket onyttigheter,dansade lite till,drack och åt lite till..och tittade på aik guld dvd och dreglade efter oscarsgalaklänningar


asdåliga plaster men du var bäst

vi KAN LAGA MAT

cornwook och ris muums sen såås


11 september


10 år sedan..en dag jag aldrig kommer glömma..sat och grät i bilen i timmar..förstod inte vad som hänt..glömmer aldrig den dagen. R.I.P

bilden e från googel

kvalite


ikväll har jag tagit hand om mig själv gått runt och set hemsk ut i mjukisar (jag går knappt med mjukisar hemma) bubbelbadat,pluggat druckit för mycket kaffe. bestämmt att jag ska träffa mina bästavänner i helgen vi träffas alldeles för sällan alla 3...jag behöver verklgien dom 2..kan vara mig själv 100% med dom så längar verklgien♥

we live this sh*t

hola! hur är det med er? med mig är det ha..skulle vilja säga toppen..men nee. det fukar! idag har jag varit och spelat lassergame con min klass! (märker ni att jag bryter på spanska,har precis gjort en spanska läxa har pratat så i tele med en kompis också XD) jag kom sist i hela klassen..det sög..ganska hårt. sen drog iaf jag,ebba,karin,kasper,simon och andrè till djurgården hängde ltiee innan vi åkte till plattan ohc köpte churros såå gott! sen har jag vart och tränat det är väl det jag hunnit med idag!

gabska så coola

jag tycker inte om

*att äta frukost på morgonen utan jag vill ha en kopp kaffe

*att tvingas ta konsekvenser av mina handlanden,vilket man alltid måste göra...

*att var tvungen att sitta stilla på samma plats alldeles för länge

*att jag rotar runt i min gaderob efter något att ha på mig

*att vänner sviker en, när man mest behöver dom-

*att jag ibland sviker andra

saker man gör varje dag som man vissa dagar helt skulle vilja släppa. oftast klarar man det utmärkt men vissa dagar går det inte lika bra.

love ya!


har vart med den här asnajsiga bruttan på vapiano sen promenixade vi runt! vi träffas inte så ofta vilket e feeett synd! men jag ville bara säga att hon e riktigt grym!

just go crazy


igår var kul! vi hängde med klassen eftersom vi är lediga idag! så vi drog ut och hade det lite myyz. seen så  idag har jag och ebba ätit och pluggat duktiga flickor! 

mat

ebba och jag sitter och äter lunch och pluggar dukitiga flickor!

vill ha

Juice Pharma (New York, NY) Orange Lipstick
oranga läppar
Tumblr_lq4pibxrbu1qkbon3o1_500_large
en fin tatuering! (weheartit)
Tumblr_lr1ztwxvhg1qg4wb2o1_500_large
ett par boots! (weheartit)

Tumblr_lpwjouyfbi1qhn2npo1_500_large
en riktigt mysig stickad tröja!
3023536342_2_7_xodwf8it_large
en ny fettare bas! min e ganska fett men vill ha ens större! (weheartit)

på fredag


musiken rullar,
dom har glömt allt dom saknar på dan
och du, du är mitt UPPE i livet
men NERE på gatan.

gissa låten höhö.. min favorit håkan
mitt gullbergs paradise!

det går bra nu chompiz det går bra nu

livet leker när man steker. nej men jag ahr kul 24/7 bryrr mig egentligen inte om skolan utan skrattar mest runt på perronger, äter mest kakor och dricker pucko,skrattar tills kindbenen gör så ont att jag gråter, tränar flera timmar på friskis och svettir sedan gör jag helt galna grejer. nu ska jag ta tag i den där jevla svenska läxan! sen blir det plugga rättskunskap,spanska och natur seegt


så här ser en vanlig skla ut för en mobbad elev som jag..

SLAGSMÅLKLUBBEN

jag och kasper taggar inför slagsmålklubben! vi har bestämmt oss att vi ska dra med oss ebba,simon och junior! wehooooo

Slagsmålsklubben – Malmö Beach Night Party


FEEEEEETTTTTT

HEEEELG

ska skriva om vad som hände i helgen nu! i fredags var det utgång det var kul..höhö
i lördags drog jag med mig hannes och amanda till grönan! var där hela dagen och åkte på! det avr kul..jag vann på lotteri hehe...natten spenderades på donken vid vasagatan då man var riktigt huuungrig..sen så ja idag har vi shoppat loss eller skåningarna inte jag hehe
har haft fuult upp..men kulkul

random egobild

ta daa

bloggar om igår ikväll eller nå hehe det var trevlans! nu ska jag springa  iväg med los skåningarnas till grönan wehoo kulkul!

iväg!

nu ska jag iväg med taxen har precis dushat och måste fixa mig!! helt ärligt är jag inte hundra på vart vi ska men vi har lite ider/erbjudanden ;) inatt så ska jag möta hannes och amanda vid t-centralen för de komer från skåne! så tror inte det blir så jätte mycket bloggning i helgen vi får se pöss

streeess

okej fööörlåt för jag inte bloggat! igår var jag på oskar linnros jag är kär. det var askul var där med ebbsan och taxen some piics,jutse möte underbara sofie också!!!




RSS 2.0