bara för att berätta för er!

                                            
      glömde helt bort?! tur att lydia påminde mig det är inte jag som vart så duktig och gjort torquay listan :/ även fast jag kanske önskar att jag vart så duktig :/ det är den här tjejen som jag saknar oootroligt mkt!!
hon driver en jätte söt blogg där hon fotar gryymt och skriver om massa fina grejer jag tycker ni ska läsa och bloglovin följa den! www.lydiamansson.blogg.se!

dagen :)

tisdag igen då! idag ahr jag vart i skolan ovanligt för en tisdag va? haha nej verkligen inte.. men i skolan har jag inte gjort så mkt gick och köpte en latte på kaffe bullen typ och bara hade 3 lektioner :P efter skolan drog jag till lindhaga med ellen,alice och ebba ebba skulle klippa håret så vi var där och vänta på klipptid med henne :P sen drog jag hemåt :) nu sitter jag här pch pluggar ska åka och träffa lollo lite senare ikväll :) det ska bli jätte trevligt vi ska göra en förädring i lollos vardag :O hahah men måste plugga massa först!
                                
              förresten här är våra händer vi gjorde ett experement på no:n min och ebbas hand höhö man skulle se vad som hände när handen var i en plastpåse en kvart :P hahah


dagens outfit :)

         
                 så här ser jag ut idag fasligt trött därför täckt över ansikte
                                        det är iaf leggins- gina
                                                 linne-gina
 t-shirt med heidi klum (stavning?) från en affär i nk som jag inte har en anning om vad den heter :P  
                       sen ska jag ta lite armband stora örhängen och grejer hade jag tänkt :)
                                  

det här är inge bra...

                         säger bara det... tränningen är väl det enda som gick bra ikväll

drama!

cha sexys! är så snäll mot mina blogg läsaer :) fast ni som inte är seexy behlver ju inte ta åt er ;) har precis kommit hem från skolan dagen har gått ganska fort men verkligen inte smärt fritt! har hatf en rejäl huvudvärk hela dagen inge kul! men hade min första drama lektion idag ;) jag tyckte det var ganska kul jag gillar drama hahah :) snart ska jag iväg på spinning e faktist nervös :S min kondis är juu dålig just nu :/ sen måste jag plugga.. låter som fullt upp denna kväll..synd för annars hade jag folk att träffa förlåt sofie :P
                                               
                      


dunkar i mitt rum just nu :)

vet att jag tjattar men vara bara tvuuungen att vissa ;) haha förresten torquay är inte allt jag tjattar om :P taize människorna kände jag bara en vecka dom saknar jag också stört mkt ;) men ska inte gemföra det :)
                                      
                                     


22 timmar,ösregn,skitboll

är ledsen,aik förlora,kunde inte fika med torquay människorna,bussen stanna inte pga fotbollen såå fick gå en låång bit i ösregnet trevligt värre va?  passade barn hela förmiddagen det gick bra dom var snälla :) men annars har dagen vart dåålig! är på riktigt dåligt humör efter förlusten..det var inte riktigt rättivisst heller jag påstår inte att aik skulle vunnit..men ja det första målet var delvist på grund av domar miss.. nu vill jag istället för och sitta här och jobba på ett engelska projekt vara på:  birka paradis sjungandes med alice, fira sm-guld med lollo och leon,  sitta på ett mysigt cafe med linda och sonia,eller sitta på sergel bions trappa och äta godis med lovisa  eller vara hemma hos linnea och flumma runt,vara i taize med carro och emmi prata med mysiga umeå människor eller dansa på ett pure disco i torquy! vilket av dom spelar ingen roll för det är riktigt bra stunder.        
                                      .
                                     underbara vänner :)

mysig kväll :)

känner mig som världens bästa barnvakt nu för att barnet sover redan :) haha..vi hade myssigt faktist var i parken,åt kyklingspet och lite så :) nu sover hon alltså som en stock såå nu kan jag dra ut! aldrig i livet att jag skulle! jag är faktist en bra barnvakt!  det vore det värsta jag kunde göra typ hah.. men jag tänkte vissa er min kära vän sofie och hur grymmt duktig hon är!!!

kunde inte bestämma mig vilken jag skulle lägga in ni fick båda hon e såå grym!!

löördags mys!

hola guapas! idag ahr jag vart och fikat med isabelle! det var jätte myys vi åt äppelpaj och prata på sandys! det var väldigt länge sedan jag träffa henne så var trevligt :) sen ska ju vi till malmö i slutet av september det ska bli lite annurlunda men kul :) vi kanske tar en tur till tyskland då också men det är inte säkert *hoppas*  ja nu är jag iaf barnvakt och sitter och tittar på "superhjältarna" ska snart laga mat höh puss på er!
                                  
                                     snygg jag e höhöh saajk

underbardag!

kvällen var jätte kul! mötte upp carro nångång efter skolan sen såå  drog vi till ica och köpa idgrediensser till en tårta.. sen drog vi till nån random park där vi bakade en tårta! den vart jätte god verkligen! sen drog vi hem till emmi,där vi sat och prata titta på film och mest myste,julia kom förbi en stund också..sen så facebookade och asgarvade vi det var verkligen skit kul!!
                                   
                                    carro bakar :D
                                         
                                           
                                       här var våra idgrediensser :D
                                      
                                                           vår fina tårta!
                                          
                                                 mina sötnosar!

ALLTSÅ..

jag blir såå himla glad min italienska rumskompis från torquay skrev percis att hon sakna mig jag fick en liten tår i ögat och sakna genast tillbacka för mycket.... 
                                                       
      har är hon hitta ingen bild på henne och mig :S tog en från hennes fb hoppas hon inte dödar mig :P!


grönan! galet kul och älskevärt

                                                   
                                                    
                                                    
middag på donken,grönan,nrj med massa dans och massa artiser jag älskar taio cruz! spökhuset,hjärtattack, 3000 bitch blickar för man dansar -.- tändare, par dans innan stängning och underbart folk! det gör mig lycklig..
 

gaalet lyckt ikväll!

kom precis hem är död har ont i fötterna har dasat NÄSTAN som om det vore pure jag var på men icke san icke :P hade skit kul!! nu ska jag fixa mig och sen sova för jag är helt döööd! och börjar tidigt imorron bloggar mer om gårdagen imorron biti pussinussi!
                                                     

TAGGA!

är faktist super taggad för grönan ikväll..visst det är fjortis varning med nrj in the park men va fan det är kul! så nu sitter jag och taggar till ska bara dit med   Ünderbara personer också såå det ska bli bajs kul! har innan vart och ätit lunch med :lisa,cornelia,sham,lisa,ebba och ellen :) mycket trevligt! jag åt taco bar :D sen drog vi och fika på espresso house jätte mumsigt jag drack en frapino loove!
                                               
                                         paniken hos nörden när kaffet tar slut är stor!
                                                       
                                                    ellen,michelle,lisa i bakrunden och ebba höhö!

Michelle likes fashion!

vi kör igen då! tänkte visa lite mode som jag gillar varje torsdag om jag orkar tro inte att collagen är lätta att göra! ;) för det är faktist ganska svårt höhö så känner mig duktig! vet inte hur mycket bloggning det blir ikväll eftersom jag först ska luncha med tjejerna från min klass sen ska jag till grönan :)
                 
första lövet faller

klickar ni på den kan ni se var allt kommer ifrån!

               

resa bort..

jag vill bort från stockholm igen! älskar denna stad verkligen! jag är notg liite av en dryg stockholmare på det sättet jag äslakr stockholm och står för det det är sveriges finaste stad ( av dom jag vart i) men ibland vill jag bara bort!¨
                        

hit ska jag den 24? september!                                 
det ska bli skit kul ska antagligen dit med
isabelle om hon ska med också  :P

hit ska jag antagligen 23 oktober för reunion party och möta alla från språkresan!! det är inte helt klart att jag åker än men vill verkligen!! skulle mycket hellre möta alla i torquay igen men va fan! bara jag får möta alla underbara personer!

sen ska jag hit också :D men det är ett tag lvar :/ sådär 7 månader eller nåt

du får ingen mat för du ska banta

                                        
                                     gymkort fixat! score! bilden är cp vet det men ville dölja info och mig själv så det var faktist liite svårt! nu ska jag laga middag ska göra köttfärs i bröd höhö det är faktist jätte gott! så önska mig lycka till! men iaf skolan idag har gått fort och var helt ok..jag börjar verkligen gilla thorilds :) imorron ska jag till grönan det ska bli jätte kul! nu måste jag börja med maten pussinussi!

duktiga michelle

hola guapas! jag har faktist städat! tro det eller ej men har städat massor! känner mig svinduktig! ikväll ska jag gå ut på en promenad och plugga spanska det lät väl sådär..men det blir nog bra :) skolan har gått fort jag är bara fruktansvärt skoltrött fortfande vilket inte är så kul! och jag har inget att blogga om vilket inte är såå kul längtar till min nya design kommer! oj det hörde ni inte....
                                                 
                                 vill inte gå ut nu direkt :S
                                               
                                prippe höhö min älskling var bara tvungen!

video från england! :D

sä här gick det till när vi flög hem från england hahah
                                            
bara för att jag inte har nåt annat och blogga om :P            

så kan du göra mig lycklig en tisdags morgon!

min pappa..jag älskar honom han kan göra mig jätte glad även en tisdagsmorgon! okej jag gillar tisdagr för slutar 5 över ett vilket är j*vligt najs! men iaf nu är det så att min pappa köpt hem världensgodaste frukost! det här är typ det bästa jag vet inte bara till frukost utan annars också! love to yoggi med vaniljsmak och musli!
                                                 

michelles favorit dofter :)

 
tre parfymer som luktar otroligt gott!! jag älskar parfymer!

måndag!

hej stekare och alla ni andra! hur mår ni? själv har jag j*vligt ont i huvudet..idah har jag varit i skolan hade matte,no och lite sånt :P tog några indviduella foton..fick panik när jag fick reda på att vi skulle göra det för jag trodde det var klassfoton höhö XD men bilden vart väl dålig som vanligt med "klassfoton" sen så hade jag en håltimme på 3 timmar..för att jag inte hade någon estetisk verksamhet så då dro jag och mötte lollo i stan vi gick runt och prata och lollo åt lunch det var mycket trevligt :) sen drog jag tillbaka till skolan och alla andra som hade lektion höhö efter det hade jag spanska sen slutade jag :P nu fick ni verkligen veta i ointressant detaljering hur min skoldag varit XD dagens drog kommer här under :P
              

måndags morrnar..


hola guys här är mitt schema för denna vecka :) det är helt ok..måndagarna är lite jobbiga..börjar på 3 timmar matte/no är ju inte helt suveränt men annars gillar jag mitt schema :) torsdag har jag inte första lektionen eftersom det är franka/tyska samma sak med sista lektionen på fredag :) och på torsdagar kommer vi ibland gå hel dag och ibland halv dag :) super!

dagens outfits

        
   min och lollos outfits idag :) jag kom precis hem har vart och fikat :) mucho trevligt är sååå himla proppmätt! åt både belgiska kakor,tårta och havre flarn tjooockiiis. lollo och jag var på bio,vart lite besviken faktist men asgarva mycket :) sen sat vi vid sergelstorg och prata politik innan vii drog hemåt :) JUSTE träffade på lisen och astrid oväntat men trevligt :)


bio!

                             
  nu åker jag in till staden och går på bio med mina kära lollo :)

tuffingar och kaffe

eftermiddag/kvällen har varit väldigt mycket annurlunda en vad de brukar se ut en lördags kväll..kom hem tidigt från en fika med sofie..det börja spörenga..kröp upp i soffan med en billys pan pizza! väldigt smarrigt innan det vart en promenad men långa telefon samtal..sms och desperat försöka hitta på något att göra..men min hjärna hänge inte riktigt med så drog hem åt middag (inget nyttigt på hela dagen!) innan man drog ut igen en sväng..bara gick runt tänkte och ja gjorde det jag inte gjort på länge..nu är jag på super humör jag sitter och pratar i telefon och äter chocklad gegga michelles specialite men om jag ska gå ner några kilo så var det den sista chocklad geggan jag åt!♥
                                                  
                                               höhö damn!
               

regnet öser ner

sitter på balkongen försöker fota regnet som öser ner men det blir inge bra på bild :/ men liiite mysigt e ösregnet verkligen tycker jag! jag har vart och fikat med min köäa sofie nu! det var 2 månader om inte mer sen vi sågs sist så har verkligen saknat henne! men känndes konstigt att sitta med hennne på ett cafe på söder istället för ett cafe i torquay delandes på en kladdkaka...saknar det så mycket! men nu mår jag inte så bra vill helst ligga hemma i sängen och titta på en film men ändå inte :/ får se vad jag hittar på .. :P
                                 
                              det här är sofie!!

jag ÄLSKAR mina vänner

jag har världens bästa vänner ville bara berätta det :P igår så mötte jag och lollo upp,wedin,sonia och nea.. vi gick och åt på en asiatisk buffe! det var suuper mumsigt..buffe bruker inte vara sp bra men den här var bra. jag smaka sushi för första gången i mitt liv och det var ASKALAS! men jag älskar ju thai mat också så jag blandade lite till skillnad från linda som bara åt sushi och lollo som bara åt thai :P sen drog vi hem till mig och jaa vad gjorde vi titta på film umgicks och bara ja ni fattar...nu kommer en bild bomb :)
                                   
                                          here is my babys!
                                     
                                         linda<3 sushi

                                 
                                    michelle<3 nea
                                 
                                       höhöh
                                
                                      ja ni vi avslutar så här :) men var riktigt kul :)   

så här kör jag ikväll!

                                        
                                                  snart drar vi in till staden! och ska ha kul!

ÄNDRADE PLANER!

allt är ändrat inga gäster ingen lovisa vilket iof var lite tråkigt! men ikväll blir det total diffrent .p kvällen kommer spenderas med nea,wedin och lollo trevligt värre! vi ska ha kul :D
                                   ska dra till stan om en stund nu iaf :P undra vad man ska ha på sig ikväll? :S
                                     svår fråga!
                                     

gomorron!

hejsan svejsan! jag ska åka om en halvtimme,måste äta frukost och borsta tänderna höhö..idag ska jag nog träffa lovisa efter skolan så vet inte när jag okmmer hem ikväll men det blir väl typ runt nio eftersom vi ska ha typ gäster sååå kan inte vara ute :/ det e seeemst men kanske löser allt..nu måste jag äta annars svälter jag ihjäl :)
pöss                                      
                                               det är lovisa :D


michelles mode :)

nu kategori! kommer ligga under dresscode/facelook trevligt värre va :D
      
michelles mode

det här e mitt första så det vart inte så bra men jag är väl förlåten ;) älskar jeans,"busiter" kavaj över massa ringar högklackat åh! men inte på mig dock man ska vara hyffsat lång men love it!

 



                                       

fika :D

hola guapas! idag har jag vart och fikat med min kära taxen som jag inte träffat på evigheter det var riktigt jevla mysigt :D vi vandra runt babbla på om nya händelser och gamla minnen hade det bara sådär dunder kul helt enkelt :D tog en massa foton som tur var för vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att vi hade super mys!
                                                   
                                              dålig bild men visst e vi söta? :D
                                                
                                                     det är ju stockholms fashion week!
                                                  

I`m feeling yummy

                                
                                   har bara vart i skolan 2 timmar idag :) vi kommer vara det ganska många torsdag :P
                             så det e naaajs :) men det känns väldigt ovant att ¨ka till thorildsplan varje morgon och visst har jag funderat på att byta..men tror jag stannar :) har gjort en smoothie  mycket gott! ska ju gå ner några kilo så gäller att va nyttig nu! bara smoothies som gäller! steker i lindas brillor btw ;)

michelles smoothie resecpt

en bannan
♥ ett äpple
♥ äpple och kanel yogurt ta så mycket så att det ser bra ut :)
♥ is bitar dock hann inte mina frysa nu :P
♥citronsaft eller citron armomer funkar också..så mycket som du vill ha :)

sen blandar du allt! grattis! nu ska jag träffa taxen!

gomorron darlings!

har precis vaknat och ska börja fixa mig för att dra till skolan super! gillar inte tidiga morgorna men skolan känns helt okej :) super var väl överdrivet :P min klass är trevlig känner igen sen innan så det ärväl lite torrt nu i början men har en bra mag känsla verkligen!
                              nu måste jag sminka mig och dra!
                      
                    detta är min kära vän nea och jag :D


imorgon!

imorgon börjar jag blogga igen!!! super för er va :)

vad gör vi?! nu är vi hemma:)

hola guapas hemma i sthlm igen! just nu känns det föjävligt bokstavligen jag började skolan idag och skolan verkar ju bra och folket verkar trevligt men jag vill vara i france! hade skit kul verkligen..ni ska få lite bilder när jag laddat upp dom på datorn jag vet inte riktigt vad jag ska göra med bloggen :S men jag kommer anntagligen göra en hyfsat stor förndring snart...
                                                

sömn problem

jag kan inte sova :/ känner mig smått nervös höhö har resefeber får alltid det! kan aldrig somna kvällen innan jag ska åka nånstans :P

woho

frankrike mellan 7-16 augusti kommer inte blogga då förlåt för dålig bloggning njuter av sommaren!

saker som inte händer ;)

                           
jag får väl göra som alla andra bloggare då ;)

hammarby vinner sm-guld i fotboll och djurgården får en riktig fotbollsklack
det händer inte ;)  var bara tvungen att skriva det för allla vet att det inte kommer och hända :)

Jag börjar älska kaviar
det leder till ett sort kaviar beroende så jag kan inte längre bo kvar i sverige för dom har ingen bra kaviar så flyttar till moskva och blir balett dansös

min blogg blir större än kissies folk tröttna på silikon och bimbo bloggar.och tänker men hon michelle är e rolig typ så jag får alla kissies läser, jag blir maktgalen och startat "bloggpartiet" kommer in i riksdagen, sedan blir sverige en diktatur.

wedin tatuerar ett aik märke i hela ansikete linda kommer på att dif inte är så bra som hon först trodde.. hon beslutar sig för att bli aikare för dom e ju faktist grymma..men efter en stor seger mot djurgården så blir hon hon så glad att hon tatuerar ett aik märke i hela ansiktet.


pressa i spöregn

hola guapas! idag ligger alla bara och sover höhö..det känns så iaf :P i dalarna spöregnar detmen jag ska sola! så när jag har skrivit klart det här inlägget ska jag ut och pressa! sen tänkte jag ta en powerwalk för att få lite motion och sen ja har jag inget att göra..tänk om inte nea skulle kommit imorron..det vore typ självmordstråkigt hon räddar mig verkligen i nöden! okej jag ar det väl inte så tråkigt här men jag saknar nea :) ja ni sen var det väl inte så mycket mer om dagen ;)
                                               
                                               kolla mitt länga hår vill ha långt hår igen!

RSS 2.0