GOD JUL!

God jul! jag trorinte jag skriver mer i år så God jul och gott nytt år! jag bjuder på några bilder från i år =)




  



Puss och kram julbanan

/Michelle

helgen

heej jag har inte haft tid att blogga i helgen så jag berättar det nu =)
I fredags var jag och alice i stan och köpte en julklapp till LInda t kan inte berätta vad eftersom hon kanske läser det här
i Lördags så var jag och Linda t i stan vi hade jätte mysigt men åkte hem lite tidigare för att åka till rissne och gå ut med LIndas hundar vi gick till donken och jag köpte en paj som vi alla åt av =) sen så kom sonia och vi skulle gå till ursvk över ett fält de va så j*vla lerigt . men när vi va hemma hos sonia bestämmde vi att vi skulle sova hos mig, vi hade mysigt hela kvällen och  gjorde lite saker.



Puss och kram gulbanan

/Michelle

Fredag

heej nu sitter jag här och bloggar =) jag och alice var inne i stan va det va kul.Vi gick runt och pratade och köpte julklappar jag köpte till LInda táxen kan inte berätta vad eftersom det finns en ganska stor chans att hon läser.  Men jag kan verkligen lita på Alice och vi hade jätte kul en gubbe blev fett sur på oss för att i fotade?! det var ju inte äns på honom hallå en en gång låt oss ha kul! folk stirrar när man skrattar högt och har roligt med sina vänner hallå? jag fattar inte det..
Har slagit in lite julklappar idag *stolt* det kanske inte vart så fint men det duger =) nu ska jag nog ta det lite lungt villa e så sjukkt tröt.






puss och kram gulbanan


/Michelle


bye bye!!

Hej då skolan Jullov äntligen!! ska åka och shoppa me alice nu vi vet bara inte vart vi ska.. Mina betyg var väl sådär fick inga mvgn men många vgn. Jag e bara så glad att vi har jullov idag åkte ju lollo till asien kommer sakna henne som fan 3 veckor hur ska jag överleva?! jmed mina betyg är jag mest missnöjd med spanska och engelska det kunde jag få bättre än G i det blir nog det nästa termin. 


    Dagens

Outfitt: Linne (gina) gråa strumpbyxor (vet nt vart jag köpt dem :S) tjock tröja(fred  Perry)
skor:Svarta uggs
smink: Foundation,mascara,ögonskugga
Person: Alice =)



vad ska alla göra i helgen själva ska jag ha skit kul med min äälskling Linda t



puss och kram gulbanan

/Michelle

3 dagar kvar =)

heej nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på musik 3 dagar kvar till jullov! 3 dagar jag e glad =) Idag har jag vart i skiolan vi såg en film på no den va okej, sen åkte jag och alice till vällingby letade julklappar vi hade mysigt. när vi åkte hem fick vi lite panik vi sprang på ett tåg vi trode ett tag att de va fel men vi hade sprungit på rätt tåg =)


du lyssnar du på: Anna grace-you make me feel(radio edit) just nu =)
favorit ämne:  får man ta rast?
kläder du hade idag: brun kofta,jeans
smink: foundation,mascara
vilken skostorlke har du:    39 =(
favorite snack: ben&jerrys

har du pratat skit om en kompis: Ja
=/
ångrar du det: ja
har du skrivit i din blogg:  jaa :S
är du rädd för insekter: Ja!!
vem skulle du inte klara dig utan: alla vänner typ men särsklit LInda t, Lollo och alice
har du fått IG: nääe bara G- =)
har du blivit dumpad: njaa typ inte..
har du dumpat nån: japp.


puss och kram gulbanana

/michelle 

Söndag

igår bakade jag lussebullar och drak glögg de va ju lucia =) det var mysigt.  idag var jag på gudstjänst med linnea sen gick jag hem och pappa tvingade mig att städa =(  jag hatar och städa! imorgon får jag träffa alice igen jippi!!! men skolan börjar så det är lite tråkigt men det är ju bara 4 dagar kvar! så det är lite men jag fattar inte hur jag ska klara mig utan lollo i 3 veckor!!!!!!! jag kommer säkert vara på landet i 1 vecka utan lollo också så det blir sådär..


förlorade mot töjnan i lördags jag söööög! inga fler matcher det här året då =(


puss och kram gulbanan


/michelle

FREDAG!!

heej allihopa, Hur mår ni? jag mår mycket bättre =) jag trode först jag skulle få en lugn rktigt tråkig fredag kväll men Lollo ringde och kom till mig vi gick först och försökte hitta en prao plats till henne det gick ganska bra. Sen gick vi till ett cafe och fikade =) vi gick hem till mig och lyssnade på musik och skrattade Lollo och jag har ju nt riktigt samma musiksmak men sen så hittade vi gamla låtar som vi älskade när vi mest jag när jag va liten bubbeles? nån som kommer ihäg? jag äälskade dem när jag var mindre de är riktigt dåliga och jag skämms över det men kul att skratta åt =)
Imorgon har vi match mot töjnan de är ganska bra så vi får se hur det går. 


puss och kram gulbanan


/michelle

torsdag

heej jag mår sådär hur mår ni?? hade lussefirande på dagis där jag praor va ysigt, hade glitter i håret (a).  nu sitter jag här och funderar om jag ska eller om jag inte ska gå och träna mår ju sådär va i solna med Lollo igår och shoppade julklpaR  OCH FÖRLÅT LINDA =(             sen så nu vet jag jag ska inte tränna idag. ska försöka få tag i alice och prata med henne =)



                                                        dagens

Outfitt: svart kort tunika med rosa midieskärp.
smink:foundation och mascara
skor:svarta uggs
låt:  tiptapp? eller va den heter =)
 
puss och kram gulbanan

/michelle


andra advent

Hej nu är det andra advent jag har sjukt ont i huvudet vet nt varför. men idag spelade vi 2 matcher den första mot sigtuna vann i med 10-2 =) den andra mot råsunda vart lite problem personligen tyckte jag de spelade väldigt fult det vart 3-2 till de var ävn väldigt halt golv jag vart utvisad för "hårt spel" jag e strak =)  Men  det är väldigt snart julafton måste fortsätta hitta julklappar!!  prao på dagis imorgon önska mig lycka till!


favorit låtar just nu:

basic ellement- Touch you right now   just nu favolåten äälskar den!!
crossfire- Lady  
Guro josh- Ininty 2008         
ne-yo-closer
ac/dc- Thonderstrock (crookers remix)

mina favolåtar just nu =)



Lördag =)

heej nu sitter jag och lyssnar på musik det ända jag gjort hela eftermidagen, planerade och åka och träffa nån antingen inne i stan eller hitta på något men ingen som JAG hade lust att umgås med kunde =S så det vart en lugn hemmakväll men träffade lollo lite snabbt innan hon behövde åka vidare =) i fredgs var jag me linda,sonia och Lollo i stan vi hade skit kul. jag har faktist en present till linda,jenny och sonia :O de ska få presenterna  imorgon då vi har 2 VIKTIGA matcher det ska bli kul. hade konfa träff också Leon, Jag, Linda och Linnea skrattade 99% av träffen =)  men det var mysigt. jag ska nog shoppa lite imorgon  =) måste hitta kläder till julafton/nyår =) har även en liten ide på att förendra bloggen mer info om det kmr.





här e vårt vackra lag.. jag e nummer 14 som såg så himla hemsk ut!!

Onsdag

heej  nu sitter jag här ska snart gå och tränna =) jenny kmr nt... hon ska va otrogen med sonia!!
jag åkte till lollo ocde andras skola jag bjöd på bullar och så åkte vi buss hem tism en tant och hennes barn flytade vi var för högljuda :S jag fattr nt folk som nt låter andra människor ha kul?! man kan väl vara lite högljud det spelar väl ingen roll låt dagens ungdomar ha kul mer! det stör mig verkligen.. men jag kmr inte bry mig jag kmr vara hur högljud jag vill =)



puss och kram gulbanan



/michelle



Onsdag

heej nu  har praoen t det går väl ganska bra kanske inte ska bli bgare men jag försöker e tant vart sur på mig förr jag nt visste vilken peppakaka hon peka på :/  SEn ska jag och jenny gifta oss på söndag!! det var en väldigt rolig historie  som ni nt för höra av mig iaf =) Vi  vi ska hålla bröllopet på plattan med en präst som MÅSTE kunna franska =)
Lollo ska vara min tärna ofc hon är min allra bästavän =)
fast jag undrar hur det skulle va om hon nt fanns då skulle jag nt känna  min bimbo :O



Farmor fyllde även år igår Grattis!!


puss och kram gulbanan


/michelle


RSS 2.0