Onsdag

 heej alla söta!    hur mår ni? jag mår okej.. det var inte en sådan särskild bra dag för fotbollen det sög helt enkelt. Jag åker ju imorgon så det här blir det sita inlägget av mig tror jag.. sen ska wedin skriva ett inlägg :) kanske sonia och sophie oxså :D ni får ha en skit kul valborg för det tänker jag ha!
PUSS                      

tisdags kul

heejalla söta! hur mår ni idag? själv mår jag skit bra.. dagen har gått skit fort. jag har verkligen försökte att konsentrera mig och få upp mina betyg. det är mågot jag verkligen behöver. efter skolan så drog jag och alice ner till brommaplans hallarna för att få en plats i innebandy laget vi får se hur det går.. vi får svaret imorgon hon kommer lotta ;) om vilka som kommer med.
Imorgon är det match glöm inte det! i valborg åker jag bort jag ska fira med min bästavän jag ska fråga mi söta wedin om hon kan skriva ett inlägg under helgen ;)


svar på tal

 kul att ni frågar så mycket :) ska självklart försöka svara på alla frågor.                                                                                    
hej jag har 3 frågor.. varför börja du blogga vad är din favorit färg och hur lång tid kommer det ta tills jag får svar på min fråga/A
heej jag började blogga för att jag läste många bloggar och tyckte jag hade mycket att släppa ut från mitt hjärta..jag tror min blogg är nåt unikt. Min favorit fär är chockrosa. och för dej tog det  dagar att få svar på frågan det komer det ta ungefär för alla er som frågar ska försöka svara så fort som möjligt kram!

shoo alla söta!

Jag har precis vart och trännat det var kul :) vi körde fotboll och match resten eftersom säsongen är slut.. Jag tror även att jag har bestämmt mig vilket lag ja ska byta till men vill berätta det för dem förre bloggen ;) Sen nu har jag vart duktig och gjort min bild läxa.. jag suger på att rita men det vart väl nånting.
                                     
                                                                jag älskar mitt liv                      

okej f*n man får väl bjuda på sig själv

Hej allihopa hur mår ni? själv mår jag skit bra! har sovit gått och har par nya jeans livet är kul! Dagen i skolan gick fort och lätt.. Hela engelska satt jag coh spelade "fishy" och försökte jobba på mitt arbete gick inte särskilt bra... eEn var vi på eurovision song contest i våran skola.. Eskelstuna vann..det var kanske inte såå jätte kul men i alla fall.
ibland måste man väl bjuda på sig själv? låta alla i hela världen ha en chans til att skratta och hånna en har har ni mitt.

..

NU ska jag dra till skolan så jag inte kommer för sent men det gör jag nog nu ändå :S men ni får ha det underbart!

emo/goth party


   

Videoinlägg

sänk volymen jag är hes!
                                        


Min bästa party låt

                                 

svar på tal

                                 
                                                  
Shu sötnosar slänger in ett vsra på tal.
dricker du på fest? (;    och jag vet inte vem det är ifrån ;)
svar: jag vill helst inte skirva det på bloggen eftersom min föräldrar kan läsa det här eller nån annan jag INTE vill ska se det här men ja det gör jag ;)

f*ck

jag måste till skolan nu vi ska städa nån park?öhh inget för mig dirket.. men det är väl bara stäa snabbbt så man blir klar snabbt sen ska jag äka och shoppa med mamma och lägga över bilderna från helgen på bloggen :) kanske blir ett videoinlägg också?
PUSS                                     
                                 

Michelle<3 Justice!


hej älsklingar

sorry att jag inte har bloggat! idag hemskt ledsen. Men Idag har jag varit på akvariet med alice.. vi vaknade sent  efter en vild gårdags kväll.. vaknade och hade planerna att vi skulle dra till grönan men eftersom vi var så trötta och jag hade ont i hvudet så drog Lollo hem och jag och alice drog till akvariet och bara satt där blnd fiskarna och kopplade av såå j*vla mysigt! vi satt där och fikade och togchillade länge! sen drog vi till stan och gick runt där en stund sen drog vi hem bilder kommer!
snart kommer min sötnöt wedin hem har en timma kvar på sin bilresa från fjällen ;)
 alice utanför akvariet äldre bild ;)

PARTY

shuuuu alla party peoples! nu är det fest.. jag sitter här lite halvt trött men jag ska snart upp och partajja igen :)
ni får ha det underbart livet är en fest du är en häst

ännu ett svar på tal

                                           
eftersom ni är så nyfikna..
Är det sant att du är uppmärksammhets beronde och failar allt du gör med flit? och att du bara utnyttjar dina vänner?
jag blir sjukt irriterad när jag läste det här men tänkte att det var lika bra att svara på NEJ inget av det här är sant. Jag misslyckas med ganska mycket och skrattar åt det men jag gör det absolut inte med flit.. Uppmärksamhets beroende är jag inte! jag  tycker väl det är kul med liiite uppmärksamhet. Och va fan utnyttjar mina vänner vart har du hört allt ifrån? jag älskar mina vänner och utnyttjar inte dom på låånga vägar.. Jag skulle inte klara mig utan dom.

Mår alla bra för det gör jag

jag fck VG- på spanskan är stolt över det! annars har jag som vanligt vartit allmänt flummig.. hela dagen det är sjuukt mysigt. Jag hará bara gått och skrattat jag älskar när det går så här lätt.
Imorgon är det fredag och det betyder att det är PARTY  hela livet är ju en ända stor fest men det ska bli kul jag lovar att ta massa bilder
PUSS!


vad tycker ni?

är inte designen helt okey? Jag tycker den är mysig :) Menjag kommer fixa en snyggare design om en stund.
älskar mina läsare PUSS!


..

                                     
visst saknar man att vara liten.. då äns största sorg var när äns barbie tappa huvudet, då äns största lycka var den  där glassen man fick på sin födelsedag. . Det ändå man bråkade om vad vem som hade legot först. Vem bryde sig om utseendet man skulle ändå sluta upp i en ler pööl . NU är äns största sorg när en vän sviker än, största lyckan är när man verkligen lever livet, Det är INTE en legobit det bråkas om utan en annan vän eller vem som sagt vad.. NU skulle man knappt klara av att gå utan smink till skolan. Livet går för fort jag älskar hur mitt liv ser ut men jag vill bara att det ska gå liite långsammare.

svar på tal

                                
hah jag vte bilden är inte särskitl snygg men ändå ;) Jag får ju lite frågor om bloggen och om mig på e-mailen och andra hemsidor om ni vill fråga nåt så skriv bara deet här eller kontakta mig på andra hemsidor ;)
så här frågan en aninym människa.
hur går det med kärlekslivet egentligen mitzelle? hare bra /anonym
svar: ja jag vill helst inte prata så mycket om relationer men jag är singl och jag trivs med det.. jag har väl nån lite flört men inget mer än så.. det har tagit en väldigt lång tid att komma över min senaste relation men just nu älskar jag singellivet!

Onsdag

Började 8 sjuukt jobbigt men gick upp och gick till skolan.. SEn har jag mest suttit och asgarvat och gjort lite saker som är helt sjuka som man verkligen inte borde ;)
den här låten har jag och alice gått och sjungt hela dagen.. samtidigt som vi har haft drama och skrattat och det med.. I just love our humor!

                                           


springa

nu ska jag ut och springa och vara lite nyttig sen blir det dhw.


Tisdag

hejsan hoppsan Lillebror! dagen har fungerat hade bara 3 riktigta lektioner.. vilket gick bra bild går fortfarande skit jag måste verkligen jobba för att få ett G. Fick även reda på hur skit det gått på mitt Kemi prov det gik så dåligt.. men jag ska få några hem uppgifter så får jag G på det :). En var det IESB eurovision song contest det känns lite larvigt men det var faktist kul bättre än att ha science och svenska iaf. 
                                  
   

hatar fortfarande måndagar

Dagen har vart bra har mest glidit runt i skolan försökt lyssna på lektionerna och spelat "fishy"  om man har engelska lektion i datalabet så har man :)  Vi hade ett läsförståelse test på spankskan som gick skit bra! jag är stolt över mig själv. Sen i eftermiddags kom Lollo vi åkte till fridhemsplan för att i skulle till st.eriksgymnasiet och provtränna med marieberg
men vi gick vilse :( TACK sandra som kom och hämta oss ;)


Hata måndagar

Japp måndag morgon igen då ännu en vecka med försök till hårt arbete och längtan till helgen. Nu sitter jag här igen och bloggar.. Istället för att gå till kören som jag verkligen borde, jag vill ju ha ett bra betyg i musik. Men jag orkar verkligen inte så det vart en mysig frukost ist.. En liten fruktsallad. Jag har även fått reda på en sjuukt kul nyhet men den berättar jag senare om ;)

PUSS

Söndag

sorry att det inte vart ett till blogginlägg igår .( men kom hem för sent så jag orkade helt enkerlt inte. så jag la mig in sängen och tittade på "pretty woman" jag tycker den är mysig. Lollo kom alltså till mig. Vi var både lite halvt tömda på energi. Så vi gick till bussstationen och  tog bussen som kom först, gick av vid Odenplan och åkte vidare till stan.. och bara pratade kände att jag verkligen behövde prata om seriösa saker..
Men vi planerade även mitt  femton års party det kommer bli sjuukt kul. Idag så var jag och Linnea i kyrkan först sen så mötte vi Lollo och äkte till barkaby hittade världens snyggaste skor men köpte dem inte :(  Vi gick till IKEA flummade runt och träffade sonia.
Puss

lördag

Hej darlings! idag har det vart konfa träff.. det var mysigt det vart mycket skratt ointressanta konversationer och intressant,  om en månad ungefär åker vi på studieresa till berlin och det ska bli jätte kul tycker jag! men dagn har alltså vart bra. Snart kommer Lollo och vi ska väl antaligen ut.. Jag vet inte när jag kommer hem men jag tror inte at det blir så sent eftersom jga inte har nån energi!  är det någonting ni saknar i bloggen? jag ska börja göra fler videoinlägg för det har några vänner sagt att de tycker är kul.  men ni får ha en underbar  Lördag lev livet!

fredag

Helloj alla söta!  jag la ju in ett Videoinlägg men kan skriva lite oxså ;)  Jag och Alice drog in till stan efter skolan, Vi började med att åka in titta lite i affärer sen gick vi och sa hej till LInda och ellis, Men de och vi var tvungna och gå. av en speciel andledning ;) Vi gick till gallerian och köpte lite godaker mums och så gick vi till kungsträdgården;) Sen bestämmde jag att vi skulle gå och bada i plattan fontänen, men vi drog till grönan ist. Där spendera vi en stor del av kvällen. med att flumma runt. Sen tog vi båten till  slussen och fortsatte vingla runt i gammla stan... Vi kunde verkligen inte sluta skratta det gick inte! så vi skrämmde nog bort alla turister..  När vi ålte hem såg vi en 4o-årig kille sitta och lyssna på fjortis dunk det var sjuuukt kul ;)

                       

Videoinlägg

och jag vet att min röst är hemsk är väldigt hes och det blåste mycket så det förstörde min frisyr ;)

Misslyckas

Hej alla söta blogg läsare! som ni kanske redan vet så är jag den typen av personen som verkligen misslyckats med allt de gör.  Hur? det har jag ingen anning om..
Idag så hade jag ju omprov på fysiken jag klarade det jag är sjukt stolt över det!  Senare på eftermiddagen var det tränning med råsunda, Det gick ganska bra faktist jag gillar tempot. Men jag ska provträna med marieberg innan jag bestämmer mig. Hittils låter ju allt bra.. Men ni kan ju gissa vem som trillade och välte hela sargen? om jag säger att honbörjar på M och slutar på ichelle? då borde ju alla veta:) Nu hhar jag faktist försökt göra min matte läxa.. det gick sådär. Nån vill säkert hjälpa mig :)

                                       Veckans planer
Torsdag: Fotbolls match aik-malmö
Fredag ska jag träffa "h
emlig"  och det ska bli trevligt, sen ska jag väl träffa andra roliga människor
Lördag: konfa grejj  antagligen shopping
Söndag:  inga planer tror jag.

Hola!

Hej alla söta! jag mår bra hoppas ni också gör det.  Idag började skolan igen efter ett skönt påsklov.. Inte särskilt kul.
men det funkar,  Idag hände det faktist inte alls mycket.. som det brukar.AIK vann igår mot kalmar vilket är sjuukt kul! det är ett ord jag ändvänder väldigt mycket  i bloggen "sjuukt" alltså. Nu behöver jag verkligen plugga eftersom jag har omprov imorgon blä!  
                   
                                          hittaden den här bilden från mora förlåt jenny<3

hata rubriker

 Jag längtar till wedin kommer hemma! då ska jag och Lollo mobba sönder dem :D de kommerf få höra det här hela livet! 6-0 de är seriöst skam!  stackars Lill LInda :( hon kanske vill bli gnagare med mig och Lollo nu? vi behåller ju ändå stockholms stolthet :)  6-0 alltså hhahaha stackarna det är ju nästan så man tycker liite synd om dem.
Men jag älskar dig ändå wedin jag älskar både jenny och LInda men det kommer bli mobbade :(

vem ringer michelle? ringer hon kanske Linda som är i milano och berätta om förlusten eller ringer hon Lollo och berättar för henne att hon lever ett dubbeliv och har en familj i danmark? Ringer hon kanske sonia och säger att
Hon  har vunnit en miljon? eller kanske ringer hon alice och säger att hon inte sulle tagit ett kort när hon pratar i telefon?Ringer hon kanske till sin hemliga pojkvän som hon vill hålla privat från bloggen?

..

 Jag känner inte igen dej längre gumman..jag kommer alltid älska dig men va fan håller vi på med? Jag saknar ditt gammla "jag"  jag vill att vi ska vara skit bra vänner resten av livet, Men jag saknar dig.

Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma från landet! det har varit trevligt men jag har längtat hem. Nu är jag i alla fall hemma. Jag har umgåts med Lollo större delen av Lovet. Vi och william satt nästan varje dag ute på altanen och spelade monopol.. inte för att skryta men jag är sjukt bra på det.  Vi har även ätit sjukt mycket godis.. Inte bra.
Jag ville gå ner och bada eftersom det var sånt fint väder men de andra bangade eftersom det var is på sjön fortfarande.
Men nu ska jag  ut och springa ni får ha det underbart!
                                             

Perfekta frukosten

                                           

                   smoothi
 1.Skär en bannan i små bitar
  2. Häll i bannanen i en mixer tillsammans med en juice du gillar (jag tog  sockerfri citron juice)
3. Häll även i isbittar du ser själv hur mycket du behöver hälla i av både isbitar och juicen.
 4. Mixa i en mixer.
5. Servera  och toppa med några skivade bitar kiwi eller några hallon
                  MUMS!

Landet idag

Hejj alla söta! Gårdagen var kul. Jag mötte sonia i ursvik och vi gick hem till LInda men hon ville inte komma ut till oss först. Så vi tog bussen till Hallon för att köpa lite Godis.  men där inne så tappade sonia sin mobil men vi tog upp den. sen när vi gick därifrån och mötte Linda i Ursvik så hittade inte sonia sin mobil helt plötsligt ringde det på min mobil och det var sonias mobil..det var sjukt läskigt och svarade gjorde Sonias mamma. En kille som gått föbi hos flera gånger under dagen hade hittat sonia mobil.. jag tycker att det är läskigt.. nu måste jag packa för jag åker till landet med Lollo senare idag. Jag kommer inte kunne blogga förrns måndag :(
så ni får en video :)
  
       Alice vet inte om att jag filmar ;)                                                

snart så

snart ska jag iväg dagen har vart tråkig men skön bara vart hemma och mysigt! snart så jag jag dra till ursvik iaf och träffa lite roligt folk det är inte säkert vilka som ska med än men det blir iaf sonia,linda och jag. Imorgon drar jag till Landet med Lollo det ska bli kul faktist. Jag brukar ju hata att åka till landet men nu ser jag fram emot det.. Känns skönt att koppla bort allt inklusive bloggen jag kommer alltså inte kunna blogga på hela helgen har tyvärr inte tillgång till en dator så får blogga extra mycket nu innan ;)
jag kan lägga in ett till youtube klipp som jag inte kan sluta skratta åt ,;)
                                                               

vad som gör mig glad

vad blir ni glada av?
jag blir Glad av mycket jag är glad nästan hela tiden men sakr som gör mig glad är exempel. vissa vänner, Festa, Glass och När man lyckas med nåt man har försökt många gånger men misslyckats med tidigare.
den här låten gör mig sjuukt glad!
 


God morgon

God morgon alla söta! Hur mår ni? själv mår jag inte särskilt bra.. Jag har inte sovit mycket i natt har mått dåligt har ont i halsen oh mår illa. inte särskilt kul men det är påsklov! så det är väl bara och ha kul ändå ;)
senare i eftermiddag tror jag att jag ska träffa sonia..men är inte riktigt säker.   Nu ska jag äta frukost sen ta ett bad för att  piggna på mig lite.
PUSS!
                                                      
                                              


Tisdag

shoo alla söta var ju i stan med Táxen,sonia och Lollo,  Lollo och jag åkte ditt lite tidigare än dem andra och gick och titta efter en söt vit klänning hittade ingen så är jätte fin. sen kom de andra  vi köpte glass sen gick vi runt och tittade lite efter fina saker sonia köpte: aprikos färgad tröja från topshop och  blå kofta från topshop och även en svart tjocktröja från gina, LInda köpte: kofta från topshop,jeans cheap monday, ett halsband. tror det inte var nåt mer.
sen drog vi till sumpan och fikade lite mysigt. Se tänkte vi dra till ursvik vi vile vandra runt lite men det vart inget av det eftersom jag har lite ont i halsen m.m. Imorgon måste jag nog plugga lite vilket suger! men annars får jag inte G i bild och G vill man ju ha..
                                       
                                              (USA 04 vägen mellan L.A och San fransisco)

Tisdags kul

Hej alla söta! gårdagen var väldigt kul!  jag och Lollo hade det mysigt. Idag ska jag dra till stan och träffa Linda táxen och sonia. Lollo ska med också. Nu sitter jag och väntar på att hon ska vakna hon sover fortfarande. Jag hade ont i halsen så jag gick upp tittade lite på tv. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. just nu spelas "brokens strings" med james morrison. Ni får allihopa ha en otrolig mysig tisdag!
                                                 

                                                                  (osminkad på landet 1 år sen)

Mysig måndag

hejasan hoppsan darlings!  Hur har er måndag varit? min har varit mysig so far!  jag tog en ordentlig sovmorgon sen tog jag ett skönt bad, Log och lyssnade på musik och läste en tidning sjuukt skönt! sen städade jag mitt rum.. det var tråkigt så då kom jag på att  wedin skulle till optinkern och det var i sumpan. så jag smsade henne att hon skulle komma hem till mig och käka glass. Vilket hon gjorde fast hon tappade halva sin glass i gräset ;) fast som tur var åt vi 2 glassar eller jag gjorde (fettobarn). Vi vandrade runt och pratademi sumpan... behöver vi berätta att vi eller JAG skämmde ut mig hahha. men va fan  det var kul!
snart kommer Lollo då blir det partajj!
                  
        
PUSS!                
      

Måndag/söndag

sorry att jag inte skrev igår det var riktigt dåligt av mig! nu är jag väldigt hes efter gårdagen då de var aik-halmstad det var sjukt kul iaf! vinnst med 1-0. Igår hände det inte så mycket annars drog iväg vid 12 och träffade Lollo spenderade tiden innan matchen på "eken". en riktigt mysig söndag faktist!  Idag måste jag städa (det behövs) men det är verkligen inte kul. Men senare komer Lollo och då blir det party!

PUSS                  

fantastisk

Heej alla söta läsare!  dagen har vart helt underbar faktist.. det känns verkligen som sommar jag och Lollo åkte in till stan och shoppade loss! Lollo köpte en ai tröja och en jagcka jag köpte barar en jacka från beyond retro. Vi åt indiskt mums! sen drog vi hem till Lollo och satt på balkongen och spelade kort och åt hallon sjuukt mysigt.  Hade lust att dra och träffa lite folk efter jag hade vart hos Lollo men fick extremt ont i huvudet så det vart Robinson på Tv hemma.
Imorgon är det aik-halmstad ska bli sjuuukt´kul! 
                                                
PUSS!                      

Jag ska förklara

jag ska förklara allt det där Linda kanske förrvirar er ;) Det går inte och gemföra dem,de är inte det jag vill
Vill ara berätta att jag älskar dem jätte mycket båda två!
                                                           
                                                                
Det här är LInda táxen vi har känt varandra sen juni 08, det sa bara klick direkt tycker jag, jag har nog aldrig fått nån person at betyda så mycket på den korta tiden! vi träffas väl inte såå ofta me jag har iaf väldigt kul med dig och jag HOPPAS jag får ha dig är resten av mitt liv!


                                                                       Min profilbild
det här är Linda wedin, Vi har kännt varandra i CA 5 år och har spelat i samma innebandy lag, Vi har väl aldrig kommit riktigt ära varandra förrns nu.. vi smsar 24/7 och har alltid kul och nu 16-23 maj blir det ff till berlin! hon har även en blogg
www.allagillardif.blogg.se i hate the name!
                                                                                                                   

fredag!

Fredg och jag är socker förbud det suuuger! nu vill jag ha en glass och mysa med mina vänner det blir nog iaf mysa med vänner men just nu har jag huvudvärk och mår illa så vi får se...Nåt annat som är värt och tänka på är hur DÅLIGT det gick på kemi provet det ser verkligen ut som ett IG. Idag har jag hela dagen kännt mig helt sjuk i huvudet har trillat lite överallt typ,igår  gick jag in i en bänk jag är verkligen fail hahaa.  men vi får se vad som händer idag  planen var ju att träffa några roliga personer men jag vet som sagt inte om jag orkar.
                                                               
           och jag vet att bilden ser hemsk ut!

PUSS'


Tihih

Hej allihopa jag känner mig väldigt glad fick precis reda på att jag fick MVG både på svenska projektet och på spanska läxförhöret det går bra nu!


          puss!                       


Onsdag

hello darlings! idag är det onsdag halva veckan har gått jippi! idag så har jag bara kännt mig totalt överaktiv och flummig.Lyckades inte lura nån förutom jenny hahah typ världens tråkigaste skämt också men hon gick på det :) L
Något annnat kul var att Lollo mjölade LInda wedin idag :D jag var inte med men  jag hade köpt mjölet (a) jag ska lägga in filmen på bloggen så fort jag får den! det var sjukt kul.. annars har jag och alice gått oh skrattat och sjungt "lilla snigel akta dig"  vid islandstorget och skrattat. hoppas ni också har haft en trevlig onsdag och våren börjar ju komma!
Nu ska jag vara duktig och plugga lite så jag inte får IG i kemi

PUSS!
                                           
älskar dig bästavän! fotbollen börjar i helgen glöm inte det aik-halmstad!            

RSS 2.0