HOLA BABES!

E I ENGLAND HAR SA JEEEVLA KUL !! pajade precis min fb sa kan inte logga in hehe XD alltsa det her e saaa himla best,fest,utekvallar ja allt man kan onska sig :) love it here!!!! KOMMER KUNNA BLOGGA LITE IBLAND MEN VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA.. ATT JAG HAR VERLDENS BESTA VANNER HAR ELLER ATT JAG HAR SJUKT KUL 24/7 JA jag har verliken the time of my life men saknarnagra venner :)

pussinusi ikvall blir det kryssning :)

hehe jag har fatt charles XD

02.35

hola bloggen! jag har sovit max en timme är så himla trött men börjar må bättre om en timme åker jag till arlanda..då ska jag springa till starbucks..nu ska jag bara ta en varm kopp chocklad och njuta :P
ibland undrar jag va fan jag håller på med..jag ska åka till ett ställe jag aldrig vart på förut på hos nån ja inte vet vem det är och jag känner ingen! men jag e ganska social så det fixar sig nog ;) måste packa klart sminka mig..herregur jag bara skriver..men det är pirret i magen som bara blir större och större...så skriver lite random..
men ja kommer sakna alla mest! 
                                                      
                                               gammal bild men vad tänker jag med? :P

hola guys!

jag mår skit nu har vart på resturang inte kunnat äta för jag e så himla nervös! om 8 timmar ska jag vara på arlanda har inte packat klart än..bläh hatar det här just nu men ska bli skit kul :)
idag har jag annars vart i stan med mina bästavänner hade så jävla kul om jag får säga det själv..vi gick runt på söder och götgatan och shoppade..eller ingen köpte nåt det vart bara asgarvande i varenda butik...sen fikade vi på "fåtöljen" mycket mysigt faktist..jag mådde inte så bra idag tror mina bästavänner märkte det för det mobba sönder mig och gjorde mig på super humör :) tänk hur sjukt lycklig jag är att jag har så himla många bra vänner..
men dagen har vart super :)
                                                  
                                                     sötaste :)
                                                
  vi tyckte vi var lite mean girls på den här bilden, jag e gretchen,alice regina och lollo hon andra XD vi har sätt den filmen pinsammt många gånger :P
                                                
                                         kommer sakna dom alldels för mycket

bläääh

städar så j*vla tråkigt! ska luncha med mamma snart sen blir det staden men nu måste jag fortsätta städa så j*vla tråkigt!! nödvändigt inlägg jag vet..
                                    
   helvete vad jag saknar berlin ibland bara lyssnar jag på cookie jar ooch saknar det sådär otroligt mkt

SOMMAR UPPDATERINGEN! ganska important ;)

hola guys! tänkte bara skriva lite om min uppdatering nu i sommar! så ni vet när ni kan följa min blogg och hur ni kan göra det  under sommarlovet i höst är ju allt som vanligt igen ;)

1. nu åker jag i 3 veckor till torquay på språkresa ;) kommer inte ha en gäst bloggare men kan komma in inlägg från några av mina kompisar ändå ;) jag kommer försöka blogga lite där..alltså nån gång ibland :)

2.sen kommer e jag hemma nån vecka eller så då är att som vanligt :)

3.landet där blir uppdateringen också konstigt eftersom internet inte alltid finns men kommer blogga hyffsat mkt där :)

4.sen i augusti blir det taize i 10 dagar ni får veta mer sen ;)

men jag kommer alltså inte ha en daglig uppdatering i torquay! men idag bloggar jag på :)


born to be alive :)

gomorron alla söta bloggläsare :) IMORGON ÅKER JAG KAN NI FATTA  DET!!!! det w ajukt men ska bli jätte  kul :) jag har nästan pckat klart..har bara lite kläder och handbagaget kvar :) idag ska jag säga hej då till mina bästavänner :/ kommer kännas sorgligt :P har bara vart bortfrån lollo 3 veckor 2 ggr tidigare hahah det blir panik ;) alice kommer jag sakna massa också :D men iaf har massa saker att fixa! pussinusi

webben :)

                                     
          
                                         naajs XD vi har kul XD

packar :)

taggad taggad kul kul packar packar asgarvar,webbar,dunkar musik äter godis :)
                          
                         damn i`m hot  hahahahha hjeeeelp

dagen :)

hola guys! dagen har spenderats med kära linda, vi åt lunch (pommes) väldigt glamoröst hemma hos mig sen drog vi in till stan med daniel där vi hamna på donken och sedan vamdrade vi runt i stan innan jag var tvungen att dra :P fick ett ragg XD haahah hemskt..idag också :P nån random kom fram till mig och linda pratade engelska och frågade lite grejer jag säger bara nej tack ;)  annars har jag väl dansat riktigt snyggt på donken och tagit många snyga foton :)  juste möte sonia och sa hej till henne också :D
                                    
                                           linda :)
                                    
                                     c00la daniel :)
                                        

jag e en riktig stort mupp
                             
                                

gomorron :)

gomorron gomorron ( med göteborsk dialekt) hur mår ni? själv mår jag super :) han göra mycket igår inte alls lika stressad längre puh! nu ska jag köra nåt litet "hemmaspa" ni vet ansiktsmask och skit ;) sen ska jag springa och mötta linda och vi ska senare mötta upp daneil så kommer bli en trevlig dag :) så nu måste jag springa iväg pussinusi!
                                                       
                                                          det här e linda :)


hatar att va kändis -.-

                                     
smygbild på mig och alice innan balen..jag menar har folk ingen respekt för mitt privatliv! hatar stalkers, men så är det väl att va känd! dryyyyg arslen som inte förstår att jag driver får veta det nu :)

...

                                   
den här lilla tjejen som kanske inte är så liten..åker till torquay england på onsdag hon håller på att packa i sin största resväska..är otroligt nervös och stressad..     

har vart på bio :)

har vart på bio och på resturang inne i stan med min kära farmor det var jätte mysigt! vi åt gott och tttade på filmen som var sämre än den förre men fortfarande skit bra "sex and the city 2" nu har jag stressigt ska ut en sväng och packa kommer döööö..
                      
                       bilden e från google ;)

shopping galen

                                                   
har shoppat en massa med min kära mamma kan vissa imorron vad det blev massa till språkresan ;) imorron ska jag även på bio :) najs men nu ska jag sova god natt

let`s have some fun with eyeliner and cigarettes all we care about is beutiful,dirty,rich,baby could you blow my heart up because your so hot I like you alot

hehe sämsta rubriken någonsin men det är för att förkorta veckan med några rader ur låt texter, jag var ju vid norrtälje i veckan för er som missade det ;) jag tänkte berätta lite vad ni missade ;) men iaf vi var där i 5 dagar och hade galet kul! vi knarkade sönder lady gaga och "hej hej monica"  annars så vart det mycket film, mycket promenad och samtal om gamla minnen och framtidsplaner :) det vart sena roliga nätter, ja man levde som 16-åriga nsnorungar i 5 dagar, sena nätter och sena morgonar :P fast vi var jätte duktiga och laga mat och städa och så :)
här e lite bilder observera att jag är utan smink..pallar inte byr mig va stolt över mig själv..pallar inte gå och hata mig själv livet är för kort för det...
                                               bildbomb
                             
                                       det fanns galet tama kossor där :)
                                   
                                en dag gick vi en jätte lång promenad jag va snygg då XD
                             
                                        alice var riktigt jävla cool och min bff :)
                       
                           e sådär jätte rolig kväll :)
                    
                       två tjockisar på en brygga som faktist badade :)
                   
                luffaren michelle tidigt vänta å bussen fick vänta i timmar...

party and bullshit

hola sexys! hur är det med er? jag sitter och myser i min britney spears tröja som jag köpte å¨hennes konsert när jag gick i 4an och håret uppsat i en slarvig toffs :P kvällen har vart otroligt mysig! jag vill faktist inte berätta detaljer..men kan väl säga att det var ganska lungt :P jag gick i klackskor hela kvällen så har j*vligt ont i fötterna kan verkligen inte gå i klackar..det vart lite dans,mycket god mat och mycket titt på bröllopet :) och nu på slutet vart det bara övertrötta skratt :) men som sagt en lugn och msyig kväll :) jag e fortfarande sjukt sliten vet inte varför men överlever :) 
                     
                      kvällens låt :)

var inne och titta lite på bröllopet såg bara en bit av båten men det var jätte fint :) var där med lollo och familjer så det va kul men var galet mkt folk! kolla kungsträdgården!

stressa stressa stressa

bläh! har så himla stressigt nu ska jag iväg och shoppa i kista sen ska jag till bröllopet inne i stan eller titta lite sen blir det "grillfest" som tur i sumpan annars hade jag aldrig hunnit stressa ihjäl bloggar sen :)
pussinussi
                                     

I like it Rough

                     
 ser ni min söta rosett jag köpt från monki :D love it  :P men ser helt drogad ut och har ett sår i pannan :/ så mitt ansikte skippar jag och vissa ;) nu ska jag ut och ta en promenad med en mysig liten person :) sen ska jag blogga om veckan om jag inte däckar i soffan :D dett låter väl najs :) har vart och fikat med älsklingen lollo ja vi hade galet kul fika på vårt favvo fik typ i solna najsigt värre tog en promenad och ja asgarva och prata :) 
nu måste jag gå pussinussi :)                      

jag e hemma

jag lever men det är j*vligt knappt...e trött sliten och massa skit bloggar ikväll.. det tog 5 timmar att komma hem :/
nu ska jag ut yeah :) sthlm have missed me!
                                     

gomorron hej då!

vet inte när jag ska dra så kanske blir ett hej då på 3-4 dagar :) har packat ner allt man behöver för ha det riktigt kul.. jag är verkligen super taggad just nu det ända jobbiga är att jag fått foundation i ögat hur nu det gick till med det gör skit ont hahaha :P nu måste jag dra för alice kommer nu!  vi syns om några dagar!
                 
                          snygg men e right hahaahha fail började asgarva during my pose X)


jag åker imorron :)

nu är det s¨att jag och alice bestämmt en ganska spontan resa helt seriöst! vi har pratat om den här resan ett tag men i fredags kom vi på att imorron drar vi till norrtälje där vi ska bo i en liten mysig stuga...kan inte riktigt förklara men det kommer bli så j*vla kul :D vi tror vi stannar 4 dagar men det beror på vädret,hur länge vi orkar och så ;) men det här e helt spontant så det ska bli skit kul vi ska ha det galet och ja.. jag kommer inte hinna säga hej då till isabelle så har det bäst i paris!!  kommer väl blogga imorron också :D vet inte hur det är med internet där och jag kan inte ha en gästbloggare för att det hänt grejer med bloggen...not good.
                                                
                                               
                                       förra året vid norrtälje :)


svar på tal!

                                        
har fått lite kommentarer och mejl så tänkte svara på det idag :) mejl adressen e fortfarande [email protected]
dom flesta kommentarena kommer från samma ip adress har en stalker XD

 
Nobody om michelle e besviken:
Vem har gjort vad?
nära vänner sviker än..enkelt sagt tänker inte säga vem..för att det är inget bråk ingenting en små sak personen gjorde som var orespektlöst..jag vart ledsen egentligen dumt att skriva det på bloggen men kanske får personen att tänka till :)  behandla aldrig era vänner dåligt!


Nobody om jag har slutat nian:
Har du kastat hatarna? Vilka är hatarna?
okej jag erkänner jag e en av de sämsta i sverige på stavning men helt ärligt så skriver jag väldigt fort och läser inte igenom det så stavar mycket fel :) men det ska stå hattarna såklart ifall du stör dig så mycket på det :)

och så till mejlen ;) alla som mejlat har fått svar nu :) publicerar mejl när jag lärt mig hur man "tar kort" sonia eller daniel som e tekninska får typ hjälpa mej eller nåt :)

hemma :)

tjenis snyggingar! kvällen har vart mysig om man säger så hade kul och åt riktigt god mat ;) vart lite fotbolls tittade oxså stackars englands målvakt :( men ja ja händer väl alla X)  glömde kameran hemma så ni får inga bilder :(
   


we just hit the floor

hola guuys :) nu ska jag sminka mig och fixa håret som ser ut som ett j*vla skatbo XD ikväll blir det "grillfest" in the b-zone leskigt värre va? XD nej jag skoja det ska bli trevligt kommer nog inte hem så sent :) imorron ska bli så himla kul gaah ska lämna sthlm :O ni får veta mer imorron ;) eller ikväll ;)
pussinusi
                                          
                                               kaffe kaffe kaffe kaffe :)

ja ni ;)

gårdagen var sjukt kul..spenderades med bästa vänner först shoppade vi i kista jag kan vissa senare vad jag köpte om ni vill se :) sen så drog vi hem till mig och hade trevligt sen drog vi ut..sen åt vi donken..sen knäckte jag min axel när jag dansa. hahah hatar när folk bloggar så! men jag hade kul :) ja sen däcka jag i soffan kl.halv tre så såg min kväll ut :) inte så bra beskrivet men det vart shopping och en rolig kväll med mina bästa vänner alice och lollo.
                                             
                                                          lollo var till slau ett tag :)
                                          
                                                 i kista haha :P

bilder från kvällen e inte kul dom e fula :/

gullungarna sover :)

det är fakking storm ute :S måste bli fint till ikväll or I will die...ska nog råka väcka mina bästavänner nu hade kul igår :) bildér kommer sen nu e jag hungrig..oj började radion spelas på högsta volym opsi nu e dom vakna :)


ska ha en riktigt jävla rolig kväll nu

bloggen hej då vi syns imorron eller inatt livet går förre bloggen :)
                        

om 1 timme och 10 min

ska jag befinna mig på alfaskolans skolgård för att se min bästis lollo gå ut nian...orkar verkligen inte åka e trött, e totalt ofixad och alice kommer sent ditt..borde egentligen skita i det eftersom lollo inte var på min skolavslutnint ;) men äsch ska väl sluta sitta här som en j*vla bitter kärring men det är vädret ...vi skulle ju åkt till kristinebergsklipporna och badat idag :/ men ikväll ska det iaf bli j*vligt naajs fiesta typ :P
nu måste jag fixa mig!!! bråttom som få..pussinussi
                                               
                                                      här såg jag sur ut

jag har slutat nian

  det känns overkligt,kommer sakna massa typ allt! men längtar efter nåt nytt men åh vad jag kommer sakna det :/ iaf jag slutade med några få G:n,  fler MVG:n och föest VG:n men jag har bra betyg och e stolt :) här är några bilder det e svårt att va snygg i dom här kläderna ;)
                                 
                
                                 hahah så glada XD
                              
                                    dags att kasta hatarna :)
                            
                ja där ser ni hur snygg man blir :)
                                

ja ni :)

igår kväll drog alice och jag ut..vi hade en riktigt j*vla kul kväll faktist tyckte jag :) tänker inte berätta för mkt men vi åt bland annat middag på seven eleven vääldigt glamoröst XD idag har jag jag och alice haft det mysigt värre i staden vi har åkt djurgårdsbåt, ätit glass på ben and jerrys cafeet och bara gått runt och vart döda typ men kul det med :) sen drog jag till lollo som skulle på bal hon var sååå j*vla snygg det var kattis och vendelah med ;) sen ja drog jag till min kära kusin vitamin och vi hade en trevlig kväll med en massa pratande :)
                                          
                         hade inga bilder från idag såå tog en random bild från birka XD

förlåt!

hola guys förlåt för dålig uppdatering ska ladda upp bilder från igår och idag sen ska jag blogga om det ;) nu ska jag iväg till isabelle och umgås lite med henne bloggar sen när jag kommer hem :)
                                    
                             dålig gammal bild på isabelle men snygg jacka :D

na na na na na na utgång

                                 
                                   live från det hetaste stället på stureplan XD noot men nu drar vi ut :)

stress,panik någonting

nu har jag ingen anning om ikväll allt skiter sig typ..men nån fiesta blir det :)
bloggar senare pussinussi

skolavslutning :)

nu ska jag snart gå till min skolavslutning antagligen sista gången jag åker till iesb på ett långt tag :P är sjukt nervös för betygen många ämnen har jag ingen anning om vad jag kommer få..men men nu ska man bara vara glad över att man har sommarlov :P ska snart kasta upp min blåa hatt :)

sånna här fast blåa hatar har vi ;) bilden e från google ;)

jag kan inte fatta det....

4 år,  8 terminer, 1 miljon prov, 1 miljon läxor, 300 miljoner minnen, jag kan inte fatta att min tid på engelska skolan nu är slut, det känns helt j*vla stört att det är skolavslutning imorgon och att jag aldrig mer kommer tbx till engelska. jag kommer ihåg i 6an när jag grät för att jag inte ville börja i en annan i skolan
6an var året man lärde sig allt då man inte kunde nånting, jag alice och samia umgicks mycket..sexan ja då hade man inga problem,då fick man 90% på engelska provet och man var livrädd för nior.
7an vart skolan jobbigare, jag kommer ihåg att jag började sminka mig i 7an och man vart mer vuxen kommer faktist inte ihåg jätte mycket av 7an men man hänge väl på pea, och jag har nog bara bra minnen från 7an :P
8an var skolan ett rent helvet hade betyg, och inga bra betyg kan jag lova ;)
9an..slutet nationella prov,betygstress,bal, och nu ska man kasta upp hatten det man längtat efter i 4 år.
jag kom ihåg att jag var livrädd för detention i 6an..jag har fortfarande inet haft kvarsittning :D men några incident reports (heter inte behavor notice) har jag fått :P kom ihåg smsa i korridoren så fick ju gå upp till rektorns kontor det e stört..massa minnen och kommer inte glömma men nu behöver jag något nytt!
                                 
                                   det här är mitt spex btw :) vi e fångar och lärare :)

hihi min bff

                   bara för jag har världens coolaste och bästa bff!
                       heheh var bara tvungen att skriva det :)
                               

everywhere I go people smile.

Hola guyas sitteer just nu och lyssnar sönder "bromance-avicii" jag brukar inte va helt galen i sån musik..men halvt förälskad i låten :P idag har vi vart vid kaanan badet med klassen kom typ 40 min förrsent för jag,alice och elina gick vilse  och missa t-banan :/ domhade ju byggt om där typ..lite synd :P men  där åt vi och umgicks typ :) sen drog jag och alice in till sthlm där vi vandra runt titta i affärer alice shoppa m.m väldigt mysigt..vi prata om viktiga grejer typ så skönt :P alla ler det är som himla mysigt nu på sommaren..alla älskar sommarn,det är väl bara jag som e lite ledsen för har ont i halsen :/
           
spola fram en bit ;)                                    

michelle e besviken

 så himla trött på människor som jämt sviker än..man förlåter..men sen gör dom om samma sak igen dom har ingen anning om det,fattar faktist inte,jag bryr mig om dom lyssnar och så men människorna har förändrats och ja blir bara så trött..behöver sommarlov och komma bort från allt falskt.

hade bal en gång i fredags

sitter och funderar på om jag sk skriva hur dåligt jag mår eller lägga upp lite bilder från balen :P
jag mår skit..här kommer bilder från i fredags :)
                          
                             inte världens snygaste bild :P men jag och alice :P
                               klänningen e snyggare än vad den ser ut ;)
                               
                                  hehe 
                                   
                              jag har massa bilder men det räker nu :P

sjuk :/

hola guys! jag e jätte sjuk :( tycker väldigt synd om mig själv..åkte till skolan fixa mitt skåp bestämmde strl till avslutningskåppan :P och pratade lite med alice..nu har jag bara ätit ben and jerrys :P (half baked mkt god :D)
och tittat på film.
igår var det ju nationaldag så var nere på golfängarna med lollo men vi mötte även :taxen,wedin,nea,sonia,ellis,pontus,daniel,robin,marcus..vi hade trevligt bara vandrade runt flummade och ja som man brukar :) mådde dåligt å gick hem tidigt och däckade på soffan direkt...bläh. men det var en riktigt mysig dag :)
                                    
                                     gänget ;)
                              
                                    hihi linda soöa daniel har fler bilder men orkar inte lägga ut alla ;)


jag mår inge bra..

jag mår absolut inge bra...bläh orkar inte lägga upp bilder eller blogga får göra det imorgon..har haft en hyffsad dag med urmysiga personer berättar allt imorron ska gå och äta ben and jerrys nu :)

national dag :)

sorry för dålig uppdatering men jag har mått skit..och vart på middag..det är väl en till räckligt bra ursäkt? men jag tänkte berätta att igår var jag med gullungen lovisa, vi prang runt i stan med masker på oss,sjöng och försökte samla pengar för vi sjöng..men den enda vi fick pengar av var lovisa..vi hade en väldigt mysig dag :) men sen var jag tvungen att dra och sen började jag må dåligt...fan säger jag bara..
                                       

                                 lovisa var snygg i masken :P
                                       
                                          ja ni no questions :P


:/

jag e sjuk har typ spytt..ska på middag ikväll..har iaf haft det trevligt med lovisa...vi som hade värsta fest plannerna :/ bloggar mer om dagen sen..mår inge bra alls :(

sexys!

hola guys balen igår var ja...speciel ,) nu måste jag springa till t-bannan ska in till stan och möta lovisa :D bloggar mer när jag kommer hem :)<3

lärarlunch :)

 hola guyus idag har vi haft lärarlunchen :) de är då man äter avslutningslunch med alla nior och lärarna 8 serverar ;) sen så uppträder lärarna och några elever håller tal :) vi åt ttre rätters var väl ganska gott om man ska vara krässen ;) jag och alice satt mest och asgarva hela lunchen..men det var faktist riktigt kul :) ikväll är det bal! så jag måste verkligen börja fixa mig till balen gaah stress :P  eller jag ska inte åka förrns om 3 timmar men har ju massa att fixa :) ni får lite få bilder jag tog efter lärar lunchen :P
                                         
            alice och elina var jätte söta! (ska fråga alice vad den där posen kallas sen)
                                          
                                          vi var också ganska gulliga :P
                                          
                              fick ingen bra bild på min outfit så tog en bild i ett fönster :P

gomorron sötnosar!

hej alla hur mår ni? jag mår super :) idag är det lärarlunch och bal jag e skit taggad :) börjar smälta in att mitt hår inte e långt längre och känner att det faktist ska bli riktigt j*vla kul med balen särskilt :D men sen händer inet så mycket mer idag..(bal och lärarlunch e ganska mycket) tänk att jag ska äta 3 rätters 2 gånger idag! hur kommer jag orka! och jag som ändå älskar mat...ja det får jag fundera på någonannan stans :)
               

                                        
            sommar musik! love it! orkar inte ta några dåliga webcam bilder ;)  

saker som bara händer michelle :)

                            
                                         ( det kan såklart hänt fler)

1. går in i fler än 3 lycktstolpar/flaggstånger på en dag-det har hänt 2 ggr?
2. missar bussen för att du tappat ner dina skor från balkongen och hittar dom inte-hänt 1 och en halv gång .
3.tappat ut en helt klar lassange/potatisgratäng i soffan-hänt 1 gång som tur inte fler.
4.spräjat ner ett rum med hårspray så folk får svårt att andas där inne- hänt 10 ggr?
5.förstört din kompis biljardbord för att ha spilt cola -hänt en gång.(förlåt)
6.klippt håret dagen innan balen och inte känt dig riktigt nöjd!

har vart och klippt mig :D

jupp jag har vart och klippt mig :) det känns skönt att bli av med massa slitet hår och bara piffa upp det lite till balen och lärarlnchen imorgon det vart bara ett problem.....jag skulle klippa bort alla som var slitet och nu är mitt hår sjukt kort! tycker jag! jag saknar mitt långa hår lite..men man måste väl göra det bästa av situationen och det växer ut igen :)

bild får ni senare ;)




15 min senare: känner jag att mitt hår e katastrof...det e sååå kort herregud

let´s scteka!

heeeeeeeeeeeeeej alla bloggläsare för att överdriva med e:n, Idag har vi haft fashion show i skolan det gick fakstist sämst för mig :/ men iaf man får väl försöka bjuda på sig själv... annars hade vi lite halvt oseriösa lektioner, det var typ ett halvt misslyckat matkrig och  vi körde jepordy mitt lag hete "ica jessy crew" men nu e jag så himla stressad har massa att fixa innan imorgon då det är bal och lärarlunch ;) stressa stressa!
                                       


gomorron!

mitt hmör e verkligen super den här sommar morgonen! har suttit ute på balkongen hela morgonen elelr sen jag vakna kl.6 typ och nu har jag skit bråttom :P men iaf deet ända som ja inte mår bra för e fashion show som e idag och jag ska vara med e liiite nervös :P men sen ska ajg antagligen klippa mig idag också och jag vet fortfarande inte om jag ska klippa lugg igen vi får se ;) men nu måste jag springa till bussen :)
                             
                                       snygga webcam bilder u love i know it!

yesterday

gjorde en videoblogg med taxen igår :)
                             

hola guys!

dagen har vart mysig :) jag priotiterade värdefull aktiviteter idag :)  det var soligt och mysigt :) sen i eftermiddags drog jag in till stan med söta vendelah och superduper lollo, vi hade enkelt sagt en stressig eftermiddag! kuttade runt i stan för att shoppa!  alla skulle handla så himla mycket..hann inte handla så mycket inte lollo eller venddelah heller för den delen ;) men ja de var en mysig kväll :) nu ska jag ta en promenad med **** mysigt värre puss!
                                              
                                       dagens köp en foundation och ett puder :)

onsdag morgon och äter tomat

alice svara inte på mitt sms :/ jag har ingen anning när vi börjar idag :P och vi ska spela brändboll

birka paradise!

hittar inte vidoinlägget från idag :S slänger in ett videoklipp från birka paradise :P vad var klockan här? jan väl säga att det var väldigt sent!
                                 

shu bruushor :)

har haft en helt underbar kväll! picknick i tanto med sötaste taxen! så jävla mysigt, vi sat där i flera timmar och bara åt pratade och njöt,sen tog vi en liten promenad på sönder..om e så j*vla fint! såna här kvällar är livsnjutning verklige! fattar inte hur mysigt det kan vara att bara äta och prata :P har massa bilder ni får några ;)
                     
                            ¨våran jätte glamorösa middag :)
                            
                                     yogurt e super!
                             
                                         love it!1

picknick i en park i underbara sthlm!

hola guys! i skolan idag har vi haft idrottsdag typ :P elelr yld och jag och balowski hade sport så vi sprang runt där och sportade jäätte mycket XD nej men det var väldigt tråkigt faktist -.- men iaf vi gjorde det bästa av situationen och asgarvade typ... men iaf nu ska jag snart iväg och träffa taxen :D vi ska ha picknick :D det blir antagligen i tanto men e inte säker än ;)
                                                     
                                                        åh va saknat hahahha förra året augusti :P

jordgubbsfil och osötade flingor

 idag ska bli den dagen då michelle äter en riktig frukost innan skolan! jag brukar aldrig kunna äta på morgnar men nu ska jag äta som en viking!! eller som en vanlig svensk...men iaf nu är det yld som gäller (year level day) har sports ska väl springa runt och leka duktig på innebandy typ..
                                             

                                                   dagens drog!!

RSS 2.0