...

 He who talks about studying, talks about working
He who talks about working, talks about money
He who talks about money, talks about spending
He who talks about spending, talks about debt
He who talks about debt, talks about the bailiff
And also about being in shit
He who talks about love, talks about children
Says until death death do us part and says divorce
He who talks about his peers, talks about mourning because problems never come alone
He who talks about a crisis, talks about a lot of people, talks about the 3th world hunger
He who talks about being tired, talks about awakening, tired from yesterday
So we party, to forget the problems
alors on danse

And you say this is the last time, because only death is worse
When you think everyone is ok and fine, nothing has happened
Ectasy spells problems or it sounds like the music
It gives you a trip and you put your head in your hands praying for it to end
But it's your body, not the heavens and you stop listening.
Then you scream harder and it won't stop
alors on chante
                     


troett!

hola guapas! jag är så himla trött! håller på att somna men måste skriva klart min svenska! även fast jag just nu helt skulle vilja krypa ner i sängen och sova tills måndag morgon!  just nu har jag ingen vidare lust att dra ut imorron men det kommer nog bli kul :) jag och ebba har vart och trännat vi tog ett danspass och snakca om jobbigt hållde på att dö! jag trodde jag avr grym på att dansa innan men jag är tydligen inte så bra! nu måste jag plugga! PÖSS PÅ ER
                               
  istället för iskalla hösten skulle jag vilja vara här igen..känner iaf att jag börjar komma över sorgen att inte vara kvar i torquay XD

ggggggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaah

hola guapas! sitetr i skolan och pluggar e gryyymt ska snart iväg till friskis med ebba och träna :) duuktigt!
                                    
citat by ebbaa :
MICHELLE LUKTAR BANANSKAL! amjaahahahahahahahjzhdgsjkocvdsfgvwf
vi har ett roligt liv!

helgens planer!

bara för att jag inte har nåt vettigt att l´blogga om och jag jämt gjorde det förut hahaha XD varje onsdag ( eller om det var torsdag) i typ flera månader skrev jag så här :P

                                        
fredag :hej fest
lördag: träffa soofiiee! sen umgås med lite taize söta människor på kvällen :)
söndag: shopping! 
         

brukar

jag gör det jag gjort varje dag den här veckan vid den här tiden! sitter och dricker kaffe o pluggar -.- rooligt..
nej men det funkar! känner mig riktgt duktig lyssnar på musik ska snart börja skriva på hemskrivning och göra en fruktsallad..är så hungrig att jag håller på att spyr typ..äta middag bör man annars dör man... men iaf! skoldagarna springer förbi! så efter skolan trännade michelle och ballis innan dom drog till västermalmsgallerian och vandra runt lite trevligt värre! kan inte hjälpa att sakna min alice..massor att inte ses varje dag känns annrulunda!
                                   

today they call me batman

hola guapas! sitter o dricker morgon kaffet  och njuter av sovmorgon vilket jag inte har imorrron för har spanska prov! nervöst värre... idag ska jag iaf räna med ballis efter skolan trevligt trevligt :) sen plugga massa och sen jaa  sova höhö trött!  jag älskar musik på morgonen nu lyssnar jag sönder "frisky" höhö love it pure minnen!!


jag e anonym idag ;) vet inte om jag lagt upp frisky tidigare men ni får den igen för pure minnen och en bra låt..


if I hurt your feelings,don´t blame it all on me,

duktiga micha!

jag e sådär super duktig! typ direkt efter skolan! (bara puse på coffehouse by george) så drog jag och ebba och körde ett friskis pass! duktiga som vi är så sprang vi lite eftr också!  helt slut i kroppen kan jag informera! nu pluggar jag spanska och dricker kaffe jag e gryymt duktig!! är sådär super humörig!
                          
sådär jätte fail bild....

mina kära vänner

höhö bloggar massor om mat undra varför? jo kanske för att mina kära vänner sitter och sjunger på denna låt:
              


fjordar,u-dalar och dödsgroppar

det låter som geografi! vi jobbar på vårt grupparbete i bibblan vi har slutat men mååste verkligen bli klara med projektet! fast vi jobbar nog bara en pyyytte stund innan vi går och  trännar :) skolan har vart flumm..har haft slagsmål *skämt* med ebba...höh och ja haft redovisning det gick hyffsat! nu ska jag däremot fortsätta va duktig och jobba! vi hörs sen!
                                       
                                           dagens lunch hahaahahahhahahahahahahahahhahahaahah


the morning is on fire!


dagar som denna skulle man vilja ha en systemis och kunna fota som typ isabelle eller sonia det vore najs så jag kunde ta ett fint kort på min frukost..det är är bara...pinsammt.. höhö men idag tog jag inget kaffe utan gjorde varm chocklad! jag lovar att den smällan kommer jag få ta senare idag..kommer bli fasligt trött... sen müsli och yogurt nyttigt! we like..alltså inga mer nutella mackor för mig ska bli nyttig! puss på er

kallt.

jag har vart på aik match och visst är jag ledsen för e förlust..men det var den lättaste förlusten på länge och ta för att dom spela riktigt j*vla bra och aik hade otur så enkelt är..inte för att förneka..hade det mysigt ed lollo vi sat och prata om allt mellan himmel och jord hon är verkligen som systern jag aldrig fick vi gör i stort sätt allt tillsammans och jag vet inte vem jag skulle vara utan henne..
                           
detta var tider<3

föörlåt för dålig bloggning!

har ju vart bort rest som sagt och ja det har vart kul! tycker lite synd om min kära kusse som varit lite sjuk! men under helgen har det hunnits med mycket..en trip till tyskland, bröllop där jag har dansat sönder fötterna! och ätit riktigt smarrig mat! massa med skratt och massa bil här kommer bildbomb!
                        
                      turister påväg till rtskland
                            
                   lidl!¨
                             
                   tyskland!
                         
alex jag och djn :P
                       
                      dans hahhahha

shu bitches!!

siter nu i bilen hem med kära isabelle! vi har befunnit oss i skurup och tyskland..det har vart JÄTTE KUL! har haft en toppen helg och har verkligen levt loppan har världens bästa kusiner kan jag bara säga!  massor av bilder får ni när jag kommer hem ska få en riktigt bildbomb ;)
                             
                                 vi e super söta! höh salzbrezeln e beest!

skola!

nu ska jag kubba till skolan :) börjar kavrt i 10 och slutar kvart över 12 gött eller? :) sitter nu och lyssnar på håkan och sminkar mig en super duper morgon kan man lätt säga :) har fått världens gulligaste sms börjar nästan gråta höhö..i dag åker jag till malmö bara så ni vet ;) datorn hänker men vet inte hur mycket bloggning det blir :/ kanske kan fixa en gästbloggare :P nej men vi får ser hur det blir..pussinussi!
                                             
 så här sueper duper cool är jag höhö.....tönt
                                           

vad gör vi?! nu kör vi

                                 
nu drar vi på aik match! höhö pussinusis

drömmer mig bort från skolan


dessa 2 personer kommer jag träffa om en stund..då kommer vi antagligen sitta på en pub och tagga för fotboll! är typ klar med engelskan så duktig som jag är..höhö rycktas om fika? XD musik och bilder =jag är befinner mig på ett helt annat ställe!


let´s go

hola guapas! ser ni lika mycket fram för en jobbig skoldag som jag? höh är olaglit trött och olagligt taggad för skolan! jag har massa saker att göra och orkar verkligen inte! men ibland så måste man! känner mig inte sådär jätte taggad å gympa efter 2 gympa pass igår..typ. men men lika bra det beach 11 säger jag bara! fast den börjar ju redan i april nästa år gah!
                                              
vi hörs senare puss på er!
                                              


saknar denna tjej!

saknar denna tjej jätte mycket! alla våra flum stunder :P landet i sommras och ja små bråkandet som dock inte var med mig! XD
                                 

PLUGGA FÖR HELA SLANTEN!


håller jst nu på att skriva en resention på denna film :) går väl sådär emn bara att jobba på! såg den på våran halvdag förra torsdagen är faktist en bra film! kan bli lite lång tråkig ibbland men definitivt värd att se! :)

dagen!

idah ahr jag vart på kärsön och orienterat! det gick skiit bra :) alla rätt woho! men iaf sen drog jag och flikksen från min klass och käka på donken höhö (nyttigt) innan vi drog till ebbas place körde lite gitar hero för att senare åka in till stadsbibloteket och plugga :P det gick faktist HYFFSAT! är lite halv stolt över mig själv sådär :P sen drog jag och ebba till friskis och jympade lite :P men vi var även så duktiga och sprang efter! så har min dag sett ut :P
                                       
                          höhö gick inte så bra för mig :(
                                     
                              ebbsan taggar inför orientering!

god natt pussar

                                   
       dom här är underbara personer hade ingen bra bild men den här e ganska epic fast gammal!
         god natt! vart bara en miniprommenad :P PUSS

dagen :D

idag ahr jag typ inte gjort så mkt haft drama vilket jag tycker e apkul hahha :P nej men jag gilar drama sen har jag väl typ vart på spinning vilket var mkt jobbigt!!! hållde på att dö nej men bra motion!  kvällen har spenderats med en stor kopp kaffe och en telefon och en balkong sen kan ni ju lista ut hur många timmmar jag pratat i lur idag :O  höhö nej men höhö okej jag e flumm laajk it! nu ut på promenad!
                              
            bara för att vi e coola

what doesnt kill you makes you stronger

jag hatar att vara seriöst på bloggen!! alltså verkligen hatar det.. okej allt jag tycker och så är väl seriöst men nu måste jag ta upp det här med snorungar :)
för 1 år sen hade jag blivit sjukt ledsen för de har kommentarena jag fått..jag hade antagligen tagit åt mig och blivit jätte ledsen! men nu mera vet jag att jag inte är världelös..jag är älskad och jag vet om det. visst jag vet sjukt många som hatar mig men när ni (innerstads personer) försöker trycka ner mig! ni lyckas inte!  så klart jag inte blir glad utan..lite ledsen och förbanad! men jag tänker inte lägga ner någon mer tid på er! jag vet dessutom ip-adressen så jag kan ta reda på vem det är..det e inte särskilt svårt.. så sä det rakt till mig eller med namn så jag kan ta dig seriöst! det är bara skriva till mig såkan vi prata om vad ditt problem är :)

Anonym om nobody told me:
De vet inte änns vad du pratar om. Det där är bara bullshit! korkad du e.

Anonym om ett år sen!:
Du ser ut som en ful liten fjortis.

jag e jävligt snäll som inte lägger ut personens ip! det är samma såklart ;) jag funderar starkt på att lägga ut det men vet inte om det är olagligt..sen har mina vänner blivit så j*vla förbannad på denna perso så hahha

hola guapas!

jag jobbar fett gryymt i datasalen med vårat miljöprohekt :) men behövde en rast! emil jobbar också grymt tänkte att jag skulle vara snäll och skriva det :) ska tränna spinning efter skolan idag så duktig som jag är :) ja ni det var väl allt intressant jag ahde och skriva nu höhö
                 

linda den j*vlen ;)

hon har fått en låt och fastna i mitt hivudet okej det är en JÄVLIGT bra låt men ändå :P
      
            
 ni får njuta av denna bild så länge :P saknar faktist berlin hihi<3

nobody told me

                         jag har under hela livet fått lärt mig allt själv..
               jag har lärt mig hur man hanterar ilska,sorg,kärlek,lycka
                 ja allt egentligen..jag har haft personer som lärt mig fel de har sagt va glad för allt som kommer skita i om någon försöker trycka ner dig..men det funkar inte så har jag lärt mig efter egna erfarenheter. det är så jag ahr blivit den personen jag är idag. jag är lycklig över det mesta, allt jag tycker är bra uppskatar jag. som jag tyckte en av mina vänners micro va cool?? jag menar hur många skulle tycka en micro va cool. jag har en micro själv så det är inte det..men man måste se allt från den ljusa sidan hela livet uppskata varenda grej även en micro! man måste också ta tag i sorg och ilska då blir man en stark person.
                                
 eller jag har ju inte vart helt ensam det var överdrivet mina föräldrar och vänner har fått mig och blivit en stark person :P


massor

har massa att göra och jag sitter här så ingen mer dator nu förrns jag har gjort allt det viktiga!!Q! nu lovar jag det! när jag sitter och bloggar nästa gång ska jag ha :
*pluggat
*städat

                     


ruligt värre :)

igår var jag emd linda..jag har egentligen inegn anning om vad vi gjorde.. det var en störd kväll höhö :P en  av de mest myscko kvällarna ever! men det var kul :) ja ni vad gjorde vi XD haha har inget vettigt och skriva vi var på konstiga ställen..okej ja asgarva,prata och myste det är väl allt man kan säga :P
                               
                                                  ja ni vad gör vi? 
                               
                                  höhö

leave this world behind :)

                              
med party humöret på top..världens bästavänner,halv galna kommentarer på fb, sushi sug och musik som dunkar.ska vi se vad som händer ikv/natt..jag är verkligen lycklig just nu :) har världens bästavänner verkligen!
hade världens bästa sommar träffade världens bästa människor.. ska snart ut och resa igen alltså det kunde inte se bättre ut i mitt liv just nu tror jag? love it!

ska spelas högt!!

lycklig...jamen självklart

hola guaps! har vart och trännat med pappa :) vi har gymmat och vart duktiga :) sen drog jag till en kusin som fyllde år och fika :) min släkt betyder faktist väldigt mkt för mig så det är självklartt att man ska dit då :) sen har dom en riktig liten bus hund hihi :) så min dag har varit vääldigt chill :) nu sitter jag och dunkar musik och väntar på linda ;)
                              
                                checka monstret :D

fredag!! wohooo

eller vänta det är inte fredag?? bloggande jag inte igår?? nej helt ärligt jag PALLADE  inte! ´jag var trött i hjärnan på sämst humör och orkade ingenting! i skolan var 2 lektíoner inställda så vi slutade tidigt :) då drog jag in till stan med bba och gick till piercing studion och pratade lite om min piercing jag ska göra när jag har pengar :D men ta det lungt det är ingen super cool piercing ;)  sen gick vi runt lite :P innan jag åkte till zinken och mötte upp lollo, vi mötte senare upp alice gick en lång promenad inne i stan,pratade och letade shoppingfynd men ingen hitta nåt..sen åkte jag hem åt lite nutella och somna...så j*vla trött! kommer inte ihåg senaste helgen jag sov ut!
                                         
                                        
                        dom här personerna är underbarast i världen! kan skratta åt allt hahah är alltid supere snygga även om dom till och med försöker se hemska ut..jag är lycklig som har 2 bästavänner som e så här underbara!

t<3

allt bra jag kan tänka på just nu..♥



saknar detta galet mkt och ni hade inte fått några bilder :/ så tänkte slänger in det nu! nästa år drar jag dit igen! ett ställe på jorden där jag verkligen kan vara mig själv.det spelar ingen roll hur man är alla kan vara sig själva och folk gillar en för den personen man är. det här stället förändrade mig som människa till det bättre faktist! 
och jag hade skit kul hihi taize♥
          


och så måste man ju blogga också :)

hola guapas! idag hade jag först vanlig skola..lite lektioner sådär trevligt värre..sen drog jag in till stan med flickorna från min klass proteterade vid plattan! ni som får rösta rösta inte på sverigedemokraterna!
sen gick vi runt lite i stan innan vi drog och fika med 2 flickor vid namn åsa och johanna väldigt trevliga flickor :)  jag och ebba delade iaf på en foccacia som var läskigt god! sen vandrarde vi runt och försökte sälja kramar men det gick konstigt :S sen var det iaf dansa för kärlek på plattan så då körde man jupå lite försiktigt sådär :P men det var kul! gillar verkligen min klass haha!
             
     posar lite med sts reunion inbjudan :P ser ni vad det står i min panna? :P
det står justin bieber sen hate :P

jag är ett levande disco

träffa alice igår vi hade trevligt,trännade med henne,donkade och promenerade toppat med massa prat :) riktigt trevligt!
                              

dagens outfit :)
jeans-weekday
tröja-lollos ;)


ett år sen!

från det 15 september förra året :)
  

ni kanske till och med känner igen några av dom här bilderna?? :P  snygg man var :)

men visst har jag förändrats? :)

skoldag

har vart i skolan..där händer det vanliga lite halvt ointressanta :P orienterade ni kan ju gissa hur det gick? :P nej men det gick faktist bra! först hjälpte några snälla killar oss att hitta :) sen klarade vi oss själva! :) så självständiga är vi! hade mediakummunikations förhör typ också det gick väl bra :) nu ska jag iväg och tr'nna med alice sen ska jag på middag trevligt värre :D men men nu måste jag iväg!
                                       

you got me dancing and crying..



la la la la

idag haar jag vart i skolan haft få lektioner lekt med min kamera och sjungit det är det jag trivs med! för första gången på länge känner jag att skoldagarna bara springer förbi.jag trivs super i min klass och allt känns bara lät..även fast det här h'nt en hel del dåligt idag/igår..men det är inget nån som läser min blogg egentligen behöver veta..jag gillar inte och blogga om dåliga saker som hänt :/
                                                  
                                   jag,ebba,dayana och angelina :P hih
                                                    
                                                        höhö mungon..
                                                 
                                                   ja ni fråga inte hahhahhahah
                                  vågar inte lägga ut fler bildr kanske blir dödad eller nåt då :S                          

dåligaste outfit bilden du sätt?

                                  
inte sådär super pigg på att vara med på kort :/ men ni ser iaf vad jag har på mig :)
kjol-lollos
body-monki
tights med hjärtan-lindex
glada snygga ansikte-mitt eget :)
har massa och göra idag! måste ut och springa..sen ska jag nog till william som fyller 18 år grattis!!

gårdagen

igår kväll var jag och fikade med emmi på 7eleven det var supe mys verkligen! vå åt bullar pratade och skrattade! hade verkligen jätte trevligt!
                                             
                       typ världens cp bild på mig och super coola emmi
                                           
                          hihi vår fika :)

monday party

      
MOnday party

Sitter man hemma en måndag borde plugga är det lätt att man drömmer sid iväg på en måndags fest! det s kul :P
så här dåligt colllage vart det! men det vart ett collage! 

ciao bellas!

sitter hemma lagom super trött..har vart i skolan hela dagen och känner mig helt död och då hade vi ändå inte någon spanska! ja inget särskilt hände väl i skolan jobbad på lite sådär och nej det hände inget spännande alls jag har ingenting och blogga om idag egentligen haha
dagens drog!
                                       
 
den här är olagligt bra hahah man måste ju kunna denna ;)

myys söndag!

kom hem runt tolv lite sådär lagom seeg..var hemma gick och shoppa med mi madre ;) vart strumpbyxor en bh och lite sånt där nödvändigt ;) sen möte jag upp isabelle och lite vuxna för att dra till östasiatiska museet dom hade nån utställning med såna där gubbar eller armen ;) det var faktist super spännande! brukar egentligen inte gilla museer och sånt men det här var super intressant! tänk att dom där gubbarna hållt sen år 300.fk det är stört! sen har jag inte träffast på länge så vi hade det mysigt :) se var fjorre nicolas med så vi hade lite småkul ;) sen fick jag en macaroni typ överlycklig det bästa som finns ju! höhö nog med random bloggning ;)
                                                       
                                                detta är isabelle nere i grottorna ;)
                                                
                                               här är en sån arme gubeb! super coola faktist hållt så läänge!

inga bilder :/

hola guapas! igår hade jag det verkligen jätte trevligt!! edt var helt suveränt ;)  Jag var at shams`place vi lagade super god mat! titta på paranormal activity (vet att jag sett den men såå j*vla läskig!) myste massa och lärde känna varandra bättre! soma runt halv fem på golvet okej dtet var madrasser men ändå var så himla mysigt! tog massa fina bilder :/ får se om dom kommer tbx på min kamera sen!!!" HOPPAS VERKLIGEN DET!
                                 det var alltså sham,ebba,lisa och jag :)
                         
             här är ebba iaf :)
   ebba sham och lisa är jäätte revliga personer! verkligen glad att jag kom i samma klass som dom ;) har faktist bara massa trevliga folk i klassen super!!

NU DRAR JAG!

nu drar jag mot alvik! super duper va? :) så här ser jag ut ikväll :)
          
  tyckte det såg lite kort ut höhö

mysig morgon!

 hola guapas! har vatr hos lollo hela morgonen hon bjöd på frukost! ritig lyxig än! smoothie och pannkakor .) var riktigt gott och jag behöve det är gaalet trött! sen så snodde jag lite kläder av henne höhö :P så det var najs :) nu är jag hemma och städar rummet -.- måste göra det innan jag ska iväg ikväll! ska ha det riktigt kul med några av mina nya klasskompisar!
                                     
                                            så här gick det när jag stekte en pannkaka :P
                                       
                                 fattar ni hur goood denna var? :D
                                     

friday!

hola guapas tänkte berätta om igår ;)  drog till vapiano med lollo! maten var fantastisk!!! verkligen..åt pasta med jätte räkor yummy! vi sat där och prata om allt möjligt iaf det var verkligen jätte trevlig!  sen drog jag till linda..vi mest pratade myste och ja hade det allmänt trevligt! lite bilder från gårdagen ;)
                                         
                                                       min mat förbannat gott!!
                                    
                                        lollo dricker cola ;)
                                     
fota typ inget hos linda :/

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

hola guapas har bråttom ska möta lollo i stan halv sju! vi ska dra till vapiano och äta middag :D trevligt värre va :D  senare ikväll ska jag möta upp linda det ska bli skit kul! vi brukar ha det tsm ;) ser om det blir mer bloggning ikväll för jag ska ha stört kul!
                                
                                         the famous michelle-minnen :D

vg+

                                              
hola guapas! idag har lilla michelle vart i skolan haft vanliga lektioner :P hon har också pratat med sina coola klasskompisar! fick mitt första betyg i denna skola vart ett vg+ är väl super :D muntlig engelska ;) nu sitter jag och äter ben and jerrys och facebookar myyysigt värre!                          

dagens drog!

                                        
tog en torquay bild på en flicka jag saknar en massa! hon heter emmy och bor i göteborg hon e super snäll :)
här komemr dagens drog ville bara att ni skulle ha en vacker bild och titta på medans ;)

dagens outift :)

                                
så här ser jag ut idag! cp hår i pannan vet :P men har spetströja och jeans najsigt värre! tänkte informera er om att jag nu är officielt otskämmd bland alla ettor i skolan pga av en film hahahha :P riktigt oinsamt :P det var väl det vi gjorde i skolan idag filmvisning...som inte gick bra :P 2 lektioner och lunch..nu ska jag plugga engelska,träffa alice,plugga geografi och sea´nare på nån middag? :S pussen!

lycka

           me hiciste sentir especial, me hizo feliz tan simple como eso.  
                        جعلت لك جعلني أشعر خاصة ، يسعدني بهذه البساطة                     
          Sie machte mich besonders, es machte mich glücklich, so einfach ist das           
                            mi hai fatto sentire speciale, mi ha reso felice così semplice.              
                                
             


drar och jobbar!

är borta 2-3 timmar sen bloggar jag! puss på er!

hola guapas!

hur mås det? jag mår piss för att va helt ärlig :/ men ska ändå gå till skolan..vet egentligen inte varför eftersom jag tror jag är sjuk och antagligen ska till doktorn ikväll.. tr¨kigt värre. men annars är väl allt bra ;) vet inte när jag kommer hem idag för jag och ebba kanske ska träna :) trevligt värre! men men nu måste jag springa till t-bannan hinner inte blogga mer puss på er!
                                                
                                              
                                                alla älskar photoboot!

det funkar inte

                                                     fan också

kärsön

dagen har spenderats på kärsön med klassen..har spelat volleyboll det var min gren :)  några andra padla kanot,drog dragkamp och spela freesbee (stavning?)  sen slutade det med att jag avrt i puttade i vattnet med kläder på!! okej hade nog badat ändå men jag ville hoppa i själv ;)   höhö sen drog ebba,lisa och jag till islandstorget satte oss i gräset där och pratade och åt kladdkaka :) dagen har vart riktigt rolig faktist :)
bildbomb!
                              
                                 vollyboll :P
                               
                               ebba taggar inför kanoten :D
                                      
                                              dragkampen!
                                   

dagens:

dagens possitiva: inga lektioner pga..kärsö dagen :P och mamma hade köpt ny bakat bröd till frukost
dagenslåt:
dagens funderare:

uppsathår...hm..jag gillar inte det eller brukar inte göra bilden är iaf wierd but ändå..uppsat?

baby I like it!


dregel hahaahh:P jag älskar enrique iglesias har alltd gjort det hahah :P

nu kör vi!

jag ska faktist bli nyttig! jag vill gå ner nåt kilo gärna..men viktigaste för mig är att bli nyttig! jag vill inte dö av hjärtsjukdomar eller nåt! jag tänker inte köra en blogg där jag uppmanar folk att banta eller nåt..sånt. vet inte om man ska skriva sånt här i bloggen! men nu gör jag det så ta inte illa upp någon eller nåt! jag har sat ett mål på att gå ner ett visst kilo till en viss period..och det ska jag klara vad som äns krävs...

det finns nåt som heter vattendieten som jag just nu kör på det går ut på att dricka en j*vla massa vatten..för att lugna ner hungern..äter fortfarande mat..men det blir ju mindre om ni fattar :P

måndag,jag fryser ,trännar och fnissar

hej på er! vet att det vart dåålig uppdatering idag men what a hell :P idag har jag gått i skolan haft drama vilket jag tycker e kul höh ja sen har jag vart lite halvt fnissig hela dagen känns det som :P men jag har eänd¨bara haft en sak i tanken precis hela dagen..jobbigt värre.
sen har jag vatr duktig och trännat också!
ni får en  låt för hittar ingen snygg bild :)
              


dom här är awsome!!! hahha

jag tror jag håller på att bli galen

skrattar åt olycka,gråter åt lycka. sjunger med..längtar till massor..ja jag vet inte hur allt känns bara sjukt.
                                    
                                    tror det är värmen som fortfanrande värmer om ni fattar ;)              

hola guapas!

förlåt att jag inte bloggat..förlåt att jag inte fotat..helgen ahr varit bra/dålig.i fredags kom jag bara upp på landet åt ben and jerrys och njöt..lördag umgicks jag med lollo i stort sett hela dagen på kvällen prata jag i lur hela kvällen..vilket var mys. tog även en natt promenad och tänkte igenom en massa..sen har jag idag bara umgåts med lollo..vi har skrattat åt gamla sms :P

som t.e.x

linda w: "sluta smsa jag har spanska"

hahahahhahahhahhahhahhaha syynd att jag radera vad jag skrivit från början : måste verkligen ha stalkat henne :P

4 kännetecken på att man vartpå landet...

1. man har inte bloggat på en hel helg -.-
2.alla äns kläder luktar rök
3.man är fysikst och psykiskt slut 
4.har glömt texten på alla favorit låtar man bara har på spotify XD
                                     
                                      landet i sommras eller en "djurpark" nära landet :P
                                    
 

åker nu :/

villl vara i kvar i stockholm men man kan inte få allt man vill :/  hahah men nu ska jag åka...lollo kommer upp imorron så det blir väl trevligt :) men ja jag hade velat stanna hemma.. 
                                     
                        tar en gammal bild höhö vill ju ha nån bild :P

hola guapas!

sitter i skolan har engelska m,en jag är färdig mend allt jobb så jag har inget att göra höhö duuuktiga michelle :) vi hade gympa nyss men fick jääätte ont i halsen så kunde inte vara med på hela :/ men men nu sitter jag här med alice i min klass och skrattar åt en stalker hahahahahh :P ebba e duktig  och jobbar stenhårt! anställa henne när hon söker jobb!!! nu ska vi fortsätta leka pussinussi
                
         har denna låt på hjärnan :P               

D.A.N.C.E

                              
I want to dance..jag vill inte sitta stil här jag vill baraa go crazy... saknar pure dagar som denna det var riktiga grejer det kan jag lova  er ;) reunin party kommer ja bli galet! hoppas jag kan gå!!! men ja jag vill dansa hahah :P ni vet ju att jag älskar det höhö :P
juste åker till landet idag! bara så ni vet datorn e med puss :P

komsi precisi hemmi

kom precis hem har vart och träffat emmi :D det var trevligt vi hamna på donken och ungdomsgården där vi sat och prata mös och titta på jersay shore (vääärldens tönt program) de var iaf mysigt :) nu sitter jag här hemma oc ja vad gör jag :P höh sitter vid datorn typ :P lyssnar på musik och njuter av mitt liv.. :)
                                                 
                           bara för att kag inte hitta några bilder :P men så här ser jag ut nu typ :P


NU

drar jag ut och träffar emmi puss på er :)<3

happiness is not always a good thing

hola schnöggingar! nu sitter jag här med ett gigantiskt glas varm oboy och njuter :D  gick bara i skolan 2 timmar idag sen sluta jag var väääldigt skönt :) kanske ska iväg och tränna sen? har inte bestämmt  mig än annars kanske det bara blir en lång promenad :P vi får se! men iaf i skolan hände inte så mkt folk byter sokla titta som tätt och vi får nya i klassen titt som tätt men jag trivs och tror verkligen inte jag ska byta :)
                                             
 juste! den här underbara grejn införskaffades :P har haft den en gång innan men då fick jag en allergisk reaktion och slängde den :S vi får hoppas det går bättre den här gången haha den luktar ju såå gott!

dagens outfit :)

gomorron älsklingar! hur mår ni? jag mår super mitt humör är på top det känns som INGEN kan förstöra denna dag för mig :) har haft en lång morron hunit med en massa :) har bara 2 lektioner slutar 12.15 fett med najs :) nu stor spelar jag justice och leker lite med datorn :P ska snart borsta mina tänder och dra till skolan :) som jag förresten verkligen börjar gilla iaf idag när jag mår såhär bra :D
                                         
                                                          jag fick ju en mustach idag med :D
                                               bilden vart i svartvit är inte såå färglad :P


tränning med bff :)

när jag kom hem från skolan bestämmde jag med för att fråga alice om hon skulle med och tränna och det ville hon ju gärna :D så vi skulle gå på kärring gympa på friskis och det var faktist stört kul :O det var ganska jobbigt men man kändes sig duktig och vi fick skrattattackar sådär väldigt ofta! så det är något vi ska göra ofta :D sen såå pratade vi lite innan vi drog hemåt helt slut! så vi hade en jätte kul kväll helt enkelt! jag rekommenderar verkligen friskis till folk som vill börja tränna man känner sig riktigt grym och alla kör verkligen så mkt dom orkar och om ni går dit med alice kommer ni absolut inte ha tråkigt!  hann inte träffa emmi :/ men har haft en stört rolig kväll annars!
                                                        
                                                  här är min bff :D
                        
                                       

vilse?!

hola guapas! idag har jag vart i skolan höh i skolan ahde vi lite lektioner..men vi hade bland annat gympa :P då hände nåt lite hemskt :O eller hemskt men ni fattar ;) vi hade kondistränning :P och då skulle man springa en liten runda men jag lisa och sham sprang helt fel?! ebba och andra lisa gick det liiiiite bättre för..men fattar ni hur man kan gå vilse på en sån lite runda med karta :S vi frågade iaf en brevbärare som hjälpte oss att hitta tillbaxs till skolan TACK! ja det var väl det som var särskilt som hände idag haha det var en spännande upplevelse :O
                                                           
                                 jar var en bild från utsikten :S hahahah vet var vi var här dock :P        

gomorron!

dagens planer!
gå till skolan om sådär 5 minuter för annars missar jag t-bannan och kommer för sent
ha massa lektioner där ibland mediakunskap och fyspass? på gympan
plugga
tränna :)
hinna mötta upp emmi en stund :P
kommer aldrig hinna allt?!?! be för mig..
                                           
           saknar detta lite mååste bara erkänna det I will always remember 113!
                                 

RSS 2.0