är man cool så är man!


idag var jag så hääääääääääääär mobbad! höga midjeshorts snodda av lollo..linne med urringad rygg lollo mhih
och våfflaat håår najs!

myz

imga riktiga lektioner idag..vet inte riktigt vad vi gjorde! vi lunchade på sandys! sen drog vi hem till ebba och tittade på eiono leiono/bokade bio biljetter..sen ikväll har jag vart på bio med ebba,lisa och karin såg baksmällan 21 myskul! dock var 1an mycket roligare! sen hängde vi resten av kvällen i humlan! super dag och kvälll ;)

söta lisa i alvik idag!

min ipååd dog så fota mycket lite! :/

är det myz så är det!

tog en promis till lollo..det är en bit väl där så rensade jag hennes gaderob och snodde med mig masssa snyga kläder ångrar att jag inte tog ett par assnygga byxor..hehe nästa gång! snodde med mig en studentkläning och lite sånt! (inte till min student)  hjälpte henne lite med naturkunskap A vilket jag har vart klar med sen  höstas!!! najs! sen mötte jag upp linea och prmenerade lite till! är överlycklig över mina nya kläder och ja bara glad!

mihgihi solbränd osminkad tjej!


VG i spanska och en konstig skoldag

bullar och ja konstigt så har dagen sött ut men ganska najs faktist

hahah ebba

men det behövdes hjälm sen när zahra kom och skulle skjutsa!

vet att jag abra fota ebba idag......

dagens outfit

känner mig ganska cool idag starka färger mönstrade strumpbyxor..men känner mig trött och sliten och har växtärk därför vart det dåliga bilder.

nyon grön tröja-usa
linne-gina
strumpbyxor-hm

en blogg

möte upp bästavän vi gick runt lite tog en mumsig fika på fotöljen skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord..vi promenerade ltie till! alice sämde ut sig mhiihih det var kul ja SUPER SÖNDAG! förutom en liten huvudvärk så ingen ångest! vet inte riktigt vad jag ska skriva men har haft en super söndag


din musik gör mig lycklig


Familjen

har just nu världens familjen period och lyssnar ungefär från morgon till kväll

jag hade kul igår..

drog och sola med sham och åt churros det var mys! jag vart riktigt brun ;) sen drog jag och möte icco! vi bakade äppelpaj som var så jävla good! sen drog vi till sumpan stötte på sonia och elin(?) trevligt värre! handla lite och drog hem till mig..sen förblir resten av kvällen hemlig för bloggen!! ;) hade riktigt kul! nu har vi ätit chockladpudding till frukost mys! nu ska jag fixa ltie innan jag drar inte till stan!

dagens outfit!


höhö skit vad söt jag är...not men idag ser jag iaf ut så här! har på mig en tröja från new look (köpt i london)
levis jeans köpta i usa..och armband köpt på grand cayman!..fick en fråga om vilket smink jag andvänder och jag ändvänder foundation från isadora nummer 44 warm beige..och puder från maxfactor creme puff och den där vita och sen svarta mascaran ;)
nu ska jag åka och möta upp sham för lite shopping och antagligen lite solning!

fantasi fredag

möte upp nea,drog förbi rålis en sväng sedan promenerade vi in tillstan pratandess om allt mellan himmel och jord! åt världens godaste sushi!!!!! skrattade och tittade på film! juste chips och dip också sch!! pusspåer nu ska vi fortsätta ha en trevlig kväll :)

höhö är vi inte söta?

wh00p


leker lite med weben mihii snart kommer nea! myz! vi ska nog dra till rålis en stund..hänga runt lite i stan! fast vädret är inte sådär jätte roligt :/ ikväll skulle man vart 18 säger jag bara! skit vad jag e dans sugen! men äsch nea e asnajs! ;)

Grand cayman (lyxön)

alla bilder är mina! ;) tar no dem polisanmäls ni direkt!

båten som gick från vår båt till land ;) vårt bår var för stor för hamnen





love songs and empty tears

Tumblr_lks7q4sfbp1qjdx4mo1_500_large
weheartit.com

2 av världens finaste personer

solig dag..jeans och en lite för uringadtröja..sen ankomst till svenskan förstod inte ett skit.  fridhemsplan för corn in cup..smaka nya mcflurry...sitter och lyssnar på när 3orna håller sina totalt orintressanta fn grej..fattar ungefär varannat ord..gå runt..hem till mig med de människorna som aldrig har svikit mig och är otroligt fina!  vi lagade mat och dansade loss lite på sumpans gator. var ju trotts allt vår marknad


bajs

j*vla skola jag orkar inte träffa dig idag.....men åh jag måste..får imorron ska globaliserings projektet vara inne herregud vad jag inte orkar med denna stress den här veckan!! möh
lyssna på lite musik:


vems fel?


hur hamnade vi här?


är det mys så är det


möte den här söta tjejen orkar inte ldda upp bilder vi gick en mysig promenad! åt godis och pratade igenom allt som hänt...myyyz

costa rica




gjorde mest manikyr och pedkyr och hänge mycket på båten i costa rica...dt var lite läskigt faktist...vart kallad puta blanca,,vi ville ju utforska puerto limon själva men vi fick inte mycket trevlig respons..men manikyr ch pedikyren var toppen!

familjen!

i måndags hade jag den bästa födelsedagen i mitt liv det vart familjen på grönan och massa skoojj! sen hade klassisarna busat kan vissa vad som gjorde.... annars har jag fått chockladbollar och levt som en prinsessa!

skit vad jag älskar dig!

er tycker jag också om väldigt mycket!

loove
har 3000 till bilder checka fb för några till ;)

tog en liten paus


imorron kväll är det back in buisness!

17 år



jag har överlevt 17 år idag..ikväll är det familjen tror inte vi syns förrns imorron!

lite bilder från gårdagen!

det var jätte kul igår! trevligt folk! dans,och mycket skratt alla sjöng jätte fint för mig och vi hade tårtkrig! sen slog jag dock huvudet i något..och sen drog vi oss hemmåt till lollo där vi sov skavfötters och smsade varandra..idag kom släkten vi åt tårta alla mådde toppen ;)  sen har pappa bjudit mig på sushi! har fått många super fina presenter också är riktigt lycklig! älskar att fylla år som sagt ;)





h-ö-h-ö

igår var jätte rolig..idag mår ingen bra


nu kör vi!

nu mot fotboll sen fieeesta! vi får se när jag blogr nästa gång! ikväll handlar allt om mig! okej det gör det inte....alt handlar om att ha kul....det är ett ltiet plus att jag fyller r på måndag....åh tagga!

tror vi syns söndag kväll! om ni har tur så syns vi tidgare!

before the party begins





alla dessa bilder är tagna av mig tas någon polisanmäls det!

lördaaag

håller på att fixa mig ska till lollo sen! ska fixa lite grejer hos henne innan vi möter upp kattis och drar på fotboll! aik-gefle! riktigt taggad för den! sen ikväll blir det ltie födelsedagsfirande som ni vet fyller jag ju år på måndag ;) jag älskar att fylla år!  så ikväll blir det grill och fest med nära och kära! skit vad jag e taggad humöret är på top!


höhöhhööhöhöh vet inte vad jag gör för min men tyckte bilden var ganska kul hehh

idag!

idag har jag lekt runt i skolan som vanligt inte gjort mycket vettigt..utan mest ja... sen så stressade jag runt i stan innan jag åkte och fixa massa hemligt! träffade en lite speciel person innan jag drog mig hem! mys helt enkelt! aja har typ världens segaste fredag fast det är ganska mys..
nu ahr jag det väldigt mys med lite hemmaspa och bara myser hehe

kortfattat seg fredag.


lyssnar på deeen häär whooop

facelook

¨
idag var jag glad!  hade en jeansskjorta och jeans shorts och en fin ring..dansaded loss lite för mycket i korridorerna, och ja bara allmänt taggad

grattis!


idag fyller alex år grattis alex! brukar skriva lite  grattis till folk på bloggen möhöh och kasper och alex på bilden är endå  mina största fanns...eller?


hängt,runt och spelat fotboll

skola,sov lite i korridoren..sen drog vi hem till ebba! för en rolig eftermiddag! som innehåll mellis ägg macka och cider stabil torsdag! vi gjorde en spotify lista och dansade runt hemma hos henne och pratade hemlisar precis som  vi alltid gör. drog lite roliga slutsater och drömde mig bort till min födelsedag. sen så var det dags för lilla mig att dra mig till odenplan mötta upp lollo,åka hem till henne få lite hjälp av william äta kräftor och pasta och sen åka och spela min första fotbollsmatch någonsin!  det gick dåligt var rädd och fick ett stenhårtskott på mig.aja det är väl så mysig min dag har varit

var cool hos ebba

lollo var trött efter fotboll!

panama

ta inga bilder utan att fråga om lov. annars polisanmäls det.




4 bilder från panama..shoppingen var också mycket bra där!
vi åkte och kollade på panama kanalen det var ett av det coolaste jag sett dog lite. det är en kanal som går mellan stilla havet och atlanten. den är alltså gjord helt för hand. folk har ståt och grävt ur den! får inte altid så bra bilder men skit va detta va coolt åk dit!


regn

bajs dåligt väder,en enorm huvudvärk,kaffet är fett långsamt,har inget att ha på mig, hittar inte min mascara, mitt hår ser ut som  hej kom och hjälp mig!
denna dag börjar bra vaa? :)

onsdag

*gjort nationella i matte A¨
*lekt vid zinken och fått fina örhängen och chocklad
*ätit på donken och lekt i en buss
*haft engelska..suttit och pratat om allt och ingenting
*taggat för min födelsedag
*solat i rålis

attention whore

ibland älskar jag att stå i centrum och få allas blickar. Ibland älskar jag att va galnast på festen den som alla tittar på och dansa på borden, ibland älskar jag att prata så att alla lyssnar, ibland älskar jag att ha 20 killar som hänger efter mig. ibland älskar jag när mina vänner bara vill umgås med mig.
ibland älskar jag när folk inte ser mig och jag kan gömma mig från allt och alla. ibland älskar jag när folk inte märker att jag skämmer ut mig, ibland älskar jag att ingen lyssnar när jag pratar, ibland älskar jag att va ensam, helt j*vla ensam!

jag får inte nog




baresso och regn

hola guapas! förutom att gått runt och duunkat musik hela dagen har jag haft matte och geografi..pratat med med min syv om bytten och lite så..
sen kom taxen till min skola vi drog till baresso vid östermalmstorg, fikade och gick runt lite i sturegallerian hittad en kjol som jag bara MÅSTE ha hah! annars snackade vi väl oavbruttet hamna i liljeholmen och alvik en stund lekte mest runt!

söta linda på baresso!


tisdags morgon

kaffe,illamående,huvudvärk,tveksamt om jag vill/måste gå till skolan. tror det blir ett måste. har redan missat alldeles för mycket de här terminerna. jag vill helst av allt bara lägga mig och sova igen och vakna upp och befinna mig i ett annat land, där bekymmer ej existerar.

3 poäng!

norra stå ett smått irriterat norra stå, en domare smo inte riktigt visste vad han hållde på med. när 1-1 kom expoloderade lyckaren både jag och kattis tömde lungorna helt skrek och skrek tills vi inte orkade mer. vi pratde om mysiga grejer och skvallrade och njöt av 90 minuters underbar fotboll. och bara lite småregn med norra stå och aik vart som en stor sol för mig.

förra året då jag sat på södra! nu har jag årskort på norra!


monday monday gotta get down on mondays

höhö.... kom precis hem! har jobbat ite hela morgonen :P gjort lite reklam och så höhö..
 nu borde jag plugga matte men jag orkar inte..det är inge kul.
ska ut och ta en jätte lååång romenad sen för att få dagens träning!
sen ikväll är det match! wop wop! ska såklart dit med kattis! jsg vet att det här vart en flummigt inlägg men vet inte riktigt vad jag ska berätta och inte ;)

så här ser jag ut idag mihi


fortfarande det bästa jag vet


det här är min absolut favorit låt jag tröttnar aldrig!
slår alla min älskade håkan och familjen låtar. den ger mig så många bra minnen. om inte den spelas på en fest saknas det något gigantiskt!
just jag skulle plugga....
20 min på mig!

om 45 min

ska mitt stora gympa projekt vara inne baaaaaaaaaaaajs..nu pluggar jag på för fullt!


i mina ascoola levis


ska dra till jobbet har druckit för många koppar kaffe för att överleva..dagens outfit kanske ni får bättre bild på sen men har min ascoola jeansskjorta från levis och ett par jeans från levis också fantasifullt ;) allt från usa..tror jeansen kan vart det bästa köpet jag gjort någonsin..aja nu ska jag stoppa in lite musik i öronen och springa iväg!
lyssna på detta!

underbara låt!

let me see you move like you come from colombia

bloggen är se men inte röra! så om ni tar några bilder polisanmäls det direkt om ni inte har en tillåtelse från mig

landet där kaffet är det godaste jag någonsin,där man går runt i varma gränder i gamla stan,där salsa spelas på ett litet cafe och helt plötsligt swedish house mafia, där husen har alla regnbågensfärger. i en stad i colombia där jag avr lycklig riktigt jävla lycklig och ditt ska jag tillbaka vid namn Cartagena.




det här är 3 bilder av 300 från min underbara stad

go insane

jag har haft en super lördag! åt frukost vid 15 haahha..sat på balkongen med fil och blåbär,drog in till stan med alice vi satte hos i kungsträdgården åt läskigt god glass dog lite! sat dår skrattade lite åt folk som vinglade sig fram på skateboards pratade gamla minnen skrattade åt våra kära vänner fatima och arasha..
sen drog vi till ett av stockholms hustag med väldigt fin utsikt träffade taxen och hennes killgäng mycket trevligt och ha den fina utsikten och trevligt sällskap :) send rog vi till stan för att träffa min super dupervän hermon!!!! har inte träffat han sen i höstas så var jätte glad över det! vissade han gamla stan och delar av söder innan jag drog hemåt..nu har jag väl ätit lite chis spelat lite musik och bara njutit av vilket underbart liv jag lever.

hustaket dock är bilden bajs dålig men fick inga bra bilder hehe..

här är jag och hermon i sommras!!

igår! :)

igår var jätte jätte mysigt jag och alice både åt och drack gott! lyxade till det rejält med 3 rätters! förrätten var lite tapas som inenhöll champinjoner,marinerad vitlök och bökling m.m huvudrätten vart kyckling och pasata och till efterätt var det glass och vara bär! kvällen var en 10/10 mycket skratt och skit kul hade vi det!

söta alice!

tomtebloss e alltid lika kul hur gammal du än är!

bloggar seen

ska dra in på nån studentfestival eller något sånt mycket kul! sen ikväll ska jag träffa hermon! nu ska jag och alice draa ni får bilder från igår sen ;)♥

05.40

god natt

drömmer mig bort

veronica maggios nya super skiva högt i högtalarna..tittar på bilder från ställen på jordklotet där jag här hemma istället för att skriva en rapport om mänskliga rättigheter i colombia vilket är det jag borde gjort för 3 veckor sen.


subway och en jäkla massa tur

har sprungit runt utan skor och kastat vattenballonger med mysiga personer i skolan idag. sjungit ja må hon leva i matsalen och råkat förstöra en flickas fina teckning..ILLA. åkte sedan till gamla stan där jag möte upp lollo köpte subway satte oss och små planerade sommaren på bryggan.innan vi märkte att plånnboken var borta! men världens sötaste tant hade hittat den! jag vart överlycklig och hoppade runt i solna till depech mode,

världens bästa vän! ser lite efterbliven ut men aja hon e bäste endå ;)


dagens outfit


idag såg jag ut så här!
vita läder converse!
väska: handgjord från colombia!
spets  transparenttröja från. 2bebe (usa)
linne:hm
shorts:bikbok
ring som jag vet vet om man ser så bra från guess ;)

GRATTIS COOKIE!


idag fyller min underbara vän cookie år ett stort grattis till henne! hon fyller 18 så det är lagom party!!
hon e så himla fin också!

detta fält måste fyllas i

min söta linnea sov över här. vi var ute och köpte glass pratade med lite trevliga människor gick hem till mig och åt glassen och tittade på en film askalas! nu har vi ätit frukost och jag ska till skolan! see yaa

thorildsplan

idag var det thg joggen du går alla i thorildsplan ut värmer upp..skämmer ut sig genom att värma upp när man INTE ska värma upp..skriver fina grejer som s10B ooch murre på sina armar och i ansiktet..sedan börjar loppet då går man och köper glass och tar sig sakta igenom hela kungsholmen drygt 2 timmar och då fuska vi lite..sen när man kommer tillbaka ska man sjunga med på "friday" äta laxpasta och ha vattenkrig löparna! frugan och purre jag var ju murre jag var ilite blöt...

123 THG

Taggar inför thg joggen.idag så springer vi f Runt hela Kungsholmen! Nu måste jag gå!

val man tar

när man borde skriva en 7 sidig rapport och har picknick i kronis istället men en mysig person man inte träffat på länge,ochsedan går runt i staden i endast sommarklänningar ja helt enkelt gjort allt utom det jag borde men det är väl det som är skönt med att bara vara 16 år man behöver egentligen inte alltid ta ansvar för någonting

är det nu det tar slut?

jag hör inte hemma här

bloggen cpar!

kan inte uppdatera den har skrivit 3 inlägg sen igår och inget synsundra om detta syns? kan inte lägga upp bilder heller semst

Aruba

dessa bilder får inte kopieras av någon och andvändas till något utan min tillåtelse om ni inte har frågat mig och fått ett ja och jag upptäcker det kommer det polisanmälas direkt.

ft.laudadale beach bilden tagen från båten påväg till aruba

palm beach top 10 av världens vckraste stränder  kommer dock inte ihåg vilken placering :P


oranjestad

hej då aruba!


har ca 3000 bilder :P men ni kommer bara så se en del ;)


sol ,ipodtouch och har ätit alldeles för mycket godsaker

sitter på balkongen dricker gott och äter en macka, väntar på att lollo ska komma hit,leker med ipodtouchen köptes i usa hihi överlycklig äntligen har jag någon cool teknisk grej, har pluggat matte på förmiddagen och är nästan äcklad av mat eftersom jag ätit så himla mycket gott i usa och karibien..hm..


hemma!

igår var man i Miami det känns lite konstigt..flygresan gick bra är bara fruktansvärt trött! landade 05.00 på heathrow i mitt huvud klockan var 10 så ja det känns lite udda...väldigt trött! tänkte ladda upp lite bilder som är tagna från min nya ipodtouch! WOP! tänkte köpa en iphone men det gick inte och köpa i usa för allt det där konstiga..men skit nöjd tänkte senare ladda upp lite bilder från olika tider och så på resan kommer bli ganska mycket ;)
men har haft det bäst!

miami ink! tyvärr vart det ingen tatuering för dom hade 18 års gräns där :/
posar förresten i min nya byxdress från victoria secrets ;)

lite målnight i miami sista dagen :(

höhöh sista kvällen på resturangen lite ego men det gillar vi!

aker hem imorron

n gar min internet tid slut..skit vad jag har shoaat syns pa lordag puss ar pa miami beach nu i en liten svit pa ett hotell ser ut som en lagenhet hihih

RSS 2.0