Söndag

hej idag är det första advent =) var i kyrkan idag med Linda det var lite mysigt! sen så  gick jag hem och trode jag skulle få en riktigt tråkig dag ingen svarade när jag ringde eller smsade alla var typ med sin släkt eller nåt men eftr ha suttit hemma en stund så ringde lollo hon kom hem till mig och vi hade jätte kul. jag kan knappt förstå att vi känt varandra i minst 10år!  vi har gjort så himla mycket tillsammans. men vi hade iaf skit kul hela kvällen jag borde gå och damma min bokhylla mamm och pappa vill att jag gör det =(          



hittade den här *host* fina *host* bilden på lollo och mmig från i sommras



puss och kram gulbanan

/Michelle

Lördag

heej allihopa lördagen har vart mysig, Har spelat innebndy match vi vann mot hässelby med 0-8 alla va jätte bra!
 sen var jag och shoppa köpte en fjällräven jacka en svart inte den stora utan en annan model. jag har även städat idag *stolt*. Jag glömmde och berätta om går de Linda och lollo kom till mig men jag spelade musik så högt att jag inte hörde det var skit kul vet inte hur mycket jag skrattade igår! Lollo och linda va lite ovanligt tysta tror de planerade att göra nåt elakt?! de kidnappade ju pappas vantar. men det var skit kul vi flummade och å men sen kom jag hem för sent då vart päronen sura men det gick bra  =)



Puss och kram gulbanan

/Michelle

FREDAG!!!!

heej nu är det äntligen fredag ingen skola på 2 veckor!. Nu ska jag åka in till stan med LInda och Lollo, sonia knde nt följa med eftersom hon e pank?!  Idag  har jag väl haft det bra annars, gympan va faktist ganska kul, gjorde nån övning då man skulle hoppa hopp rep och  nån gympa övning..  men nu orkar jag inte vänta på linda och lollo längre!

Hej

hej idag har jag mått jätte dåligt hela förmiddagen kände mig yr  alice måde också dåligt? konstigt att vi måde dåligt båda två. jag funderade på och gå hem men kände mig bra efter jag ätit lunch. Jag gissar på att jag mår så dåligt va att jag inte åt nån frukost... Men jag vet nt nu är det 3 skoldagar kvar till  proen =) 
annars har det inte hänt så mycket idag, som sagt skolan suger just nu.

puss och kram gulbanan


/michelle

Måndag

hej det ä snö!! det är skiit kul. vi hade snöbollskrig idag,jag verkligen älskar snö bara ett problem såklart vi hade brandövning i skolan idag! är det okej att ha det när det är så här kallt ute?  Men jag klarade iaf mitt matte prov *stolt* och nu är det bara 4 dagar kvar till praoen! jag eär jätte glad över det för jag är såå himla trött på skolan



puss och kram gulbanan


/Michelle

söndag

hej hej

 hoppas alla mår bra! jag mår sådär är lite depremerade eftersom helgen redan är slut! det går föööör fort. jag har ju vart på barnens ö med min konfermations grupp och vi hade jätte kul tyckte jag. det kom snö på lördagen så vi hade snöbolls krig det va jätte kul! men sen gick jag och sophie in och danasade lite för att bli varma typ vi frös och så kom linda och filmade och så kom sandra och dansade med oss, efter en stund så trilade jag vilken är det ända jag gjort under helgen trillat och börjat asgarva. Jag fik dela rum med linda men hon va inte glad att dela rum med mig eftersom jag andvänder väldigt mycket hårspray =). men vi hade kul.

vanligaste orden!

Linda: sorgligt
Leon: Men lägg av
Michelle: hahahahha

De här orden har jag +alla andra fått höraLinda sa sorgligt hela tiden i slutet fick sandra så henne varje gång hon sa sorgligt, Jag kom på på bussen hem att Leon säger men lägg av väldigt ofta varje gång någon skämtar med honom så säger han men lägg av. simon sa bratwurst några gånger men inte lika många gånger som alla sa ´"sina" ord.


puss och kram gulbanan

/Michelle

torsdag

Jag orkar inte mer nu!! skolan är så himla jobbig! det ända roliga just nu är att träffa alice, helt ärligt det är sjuukt mycket. Vår matte lärare förstog det och hela matten lektionen så pratade vi. jag  känner mig så trött men det är fredag imorgon sen är det bara en vecka kvar till prao =) men hur jag ska klara en vecka till är en fråga. . hade väldigt tur på spanska provet idag jag var en poäng ifrån IG men fick G jag ville ha bättre än G men får väl vara glad.Imorgon åke jag och kmr inte kunna blogga på hela helgen=(

                                                       Jag saknar även mina sötnötar som jag nt har träffat på en vecka!!
                                                             


Onsdag

förlåt att jag inte har skrivit på länge =( men det är FÖR mycket i skolan igår va jag hos min söta kusin  vi har verkligen alltid kul! jag ska praoa på dagis och på ett bageri nu är i alla fall det klart =). Idag ska jag på nån julkonserte med mamma jag kanske inte är så intresserad av artisterna men det var verkligen länge sedan mamma och jag gjorde nåt.
hade även matte prov idag gick sådär blir glad om jag får g men vill ha högra =) Hittade lite fina bilder från Min födelsedag som va den 23 maj så det var ganska länge sedan

 hittade ingen bild på alice :S




 sonias balanserar på badkaret med hjälp av taxen på hennes fest =)

Fredag/lördag

heej igår var jag på fest hos sonia det va jätte kul. vi flummade och hade det bra kan inte berätta i detaljer sorry. men vi hade tårt tävling  ghettot vs snobbarna vi vann på smaken men de på utseendet. bara för dom fuska XD. men det var jätte kul. Imorrse så vakna jag kl.10 efter ha somnat halv fem? jag tycker fett synd om sophie som var tvungen att gå upp kl.7.
Jag och sonia tittade på hennes presenter medans de andra lagade pannkakor till frukost. Det var gott sen såg vi en skräckis kommer nt ihåg va den hete. Den va inte så läskig men jag lyckades skrämma sonia =)
nu ska jag inte göra något särsklit

puss och kram gulbanan


/Michelle

FREDAG!

heej allihopa är dag är det fredag! ust nu känner jag mig lite nere ingenting gick som jag ville jag hittar ingen prao plats har frågat på hur många ställen som helst! men nu skiter vi i det Idag ska jag på fest =) Grattis sonia.
jag har nog inget mer och berätta



                                                                              Dagens
outfitt:                      jeans(gina)        tröja(fred perry)
Smink:                foundation,mascara
TV program:              vakna med the voice
humör:                    sådär
intresse:              festa



puss och kram gulbanan

/Michelle

heej

Hej nu sitter jag här måste snart städa =( men ibland måste man väl. Idag fick jag mitt andra Mvg i svenska jag är bra på svenska. Igår så tog vi lagfoto på innebandyn de va kul jag träffade mina sötnötar och så.  Linda och jenny stog och bråka vems boll det var (syskonfight) då råkade lollo sjuta upp den på läktaren där det är låst jag vet vet inte hur länge vi låg på golvet och skrattade linda och jenny tyckte inte de va så kul. Sen skulle vi ta kort med klubban man fick stå hur man ville jag tänkte köra Lena ph style men sen fick jag höra att bilderna skulle upp på hemsida oopps tänkte jag och gjorde inte det!

                                                                            Dagens
outfitt:         Blå långaarmad tröja(gina) jeans (gina)
smink:                 foundation,mascara, rouge
bok:                guiness record bok( tittade i den under tiden vi skulle plugga svenska)
Tråkigaste:        spanska prov
låt:                        nån salasa låt vi hörde på musiken
ord:      ouff! alice och jag gick och sa det hela dagen
finaste:    alice stövlar
intresse:  städa
mat:               nåt äkligt vi fick i skolan
humör:            trött
flumm:            när jag inte hade några armar


pöss och kram skumbanan

/michelle


11/11

hej nu sitter jag här har pluggat idag med, har väldigt mycket läxor! idag är det nån speciel dag för att hylla soldater i kanada kl 11 hade vi en tyst minute för de på matten. Ni vet väl att det är DHW idag =) älskar det!
tanken på hösten jag tycker när man går till skolan är det mörket när man kommer hem är det mörket det regnar hela tiden och är klallt det känns som man bara längtar till helgen hela veckan.

pöss och kram

/Michelle

10/11

hej nu sitter jag här och bloggar har pluggat jätte mycket idag har verkligen fullt upp i veckan! vi får se om jag hinner allt jag vill hinna. Idag var skolan precis som vanligt  det ända roliga var när vi slutade skolan jag och alice gick och prata gammla minnen ibland saknar man gammla tider. Jag saknar även Lollo&linda vi hade så himla mysigt i helgen. vi träffas på fredag nästa gång hur ska jag klara mig? det kommer nog gå =) det gick inte så bra på innebandy matchen igår vi förlorade stort men  jenni räddade en straff och de gjorde inget mål under power play. snart kommer jag tillbacka! jag är även himla trött på alla som sviker laget och andra personer svek varför kan folk göra så? det går ju och klara det utan svek det är det som är så irreterande svik inte era vänner, för då kan de göra samma sak mot dig tänk på det!


puss och kram skumbanan

/Michelle

Heeej

heej nu sitter jag här med  Linda vi har ätit amerikanska pannkakot det va gott! nu sitter linda och försöker trassla ut sitt jobbiga, toviga och fula hår och Michelle tycker inte att Linda har fullt hår!!! men michelle har fel. (linda skrev det) det tycker inte jag.  Vi sov typ ingetng  i natt pratade  om intressanta och ointressanta saker.
NU sitter vi och chattar med sonia  och alice. vi ska snart ut och flumma 


puss och kram skumbanan/ Michelle & Linda<3 

8/11

heej nu sitter jag här med linda vi har ill rött läppstift har gjort "puss munnar" i mitt mattehäfte ;) Sen har vi tänt rökelser vart rött på mitt vitta bord men det luktade gott! som om vi typ rökte på ioförsig, men gott iaf så nu  sitter vi  här vi hade väldigt kul med madrassen också och bara så ni vet så skriver vi varanna menning typ!! Vi lyssnar på RIKTIGT dålig musik och sjunger med. *Alla som inte dansar är våldtäksmän* vi har även suttit och skrattat till "alla barnen" historier de äger!!  men nu ska vi gå in på msn och se om de e nåt roligt folk inne och sen ska vi väl fortsätta flumma runt som vanligt ;) puss o kram skumbanan!

/Michelle von flumm och Linda von flumm

hola

heej nu har jag vart inne i stan med mina sötnötar linda ska sova här nu eller sova?? det får vi se? köpte inget inne i stan lollo hitta en skit snygg tröja men den var borta när vi gick det sen? t
men nu måste jag gå



pöss och kram
/michelle

Bloggar

Heej jag ska snart in till stan med mina sötnosar! jag har tänkt på hut många det är som bloggar nu nästan alla har en blogg. Jag har ju snart bloggat  i ett år i mars så det är inte så långt kvar. läs  jennys blogg:   www.flummkung.blogg.se

och sonias,sophies och lindas blogg: www.duvetvems.blogg.se  riktigt underhållande

puss och kram gulbanan

/Michelle
 

7/11

nu sitter jag är och pratar med linda sötnöt här är en del av våran konversation:

jag ringer polisen de är vid ditt hus om 3 sek

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

hhahaha

Michelle säger:

1,2, treeeeeee booooooooooooooooooooooooooom

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

haha

Michelle säger:

nu är de i jennys rum

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

haha

Michelle säger:

i björns ru,

Michelle säger:

*rum

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

men det ligger ju åt fel håll haha

Michelle säger:

hahaha de kanske är i pooooolen??

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

aaaaaaaa

Michelle säger:

lr hos nils herman??

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

jjjaaa där är dom jag ser dem i hans hus i hans sång ligger 4 poliser i uniform och trängs

Michelle säger:

ooh noo det är 5!!

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

ooooojjjj

Michelle säger:

men nu kmr en jätte ödlas också!!

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

wow

Michelle säger:

ser du den?!

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

den ligger nog längst in

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

det är mörkt och svårt att se

Michelle säger:

duka!!

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

okej gaffel, kniv, tallrik och glas vad mer

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

'??

Michelle säger:

what??

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

du skrev duka

Michelle säger:

hahahaha *ducka *stolt

du fattar inte hur sjukt mkt jag älskar dej <3 säger:

hahahahahahahahahahahaha




love u linda!!

 Puss och kram gulbanan



/Michelle


Hej

heej nu sitter jag här och pratar med sonia på msn, Idag i skolan har det inte hänt så mycket hade sciense prov det bra, Sen så hade vi gympa jag var inte med.  SEn så åkte jag och alice till buss stationen och köpte godis. Så väntade vi på bussen i en 25 min och satt och lyssnade på riktigt dålig musik tycker jag, men vi satt och skratta åt den. sen på bussen satt vi och sjöng bra musik då tittade en gubbe surt på oss. sen mötte jag:daniel,raymond,marcus och pontus dom är lite skumma!! men nu ska jag till doktorn och ta bort stygn på bennet.



puss ock kram

/michelle

6/11

heej jag är väldigt glad idag vet du varför?? jag fick mitt första MVG är jätte stolt.det va i svenska på en muntlig redovisning är grym på muntligt =). annars har det inte hänt så mycket. höstkonserten va idag det gick bra var nära och snubbla igen men lyckades undvika det. missade lite av spanskan missade tydligen nåt jätte viktigt men jag tror jag vet va det är. det vart ett väldigt kort  inlägg ska plugga no nu har prov imorgon




puss och kram gulbanan




/michelle


Hola

heej idag har jag vart i skolan som vanligt. Vi hade spanska förhör jag tror det gick bra kände mig säker så jag får nog inte IG. Sen sitter jag och funderar på julklappar eftersom mina föräldrar är väldigt nyfikna på vad jag önskar mig.Jag har inte kommit på så många saker pengar vill man väl alltid ha så det önksra jag mig. Jg tror jag ska träffa LInda i helgen det ska bli jätte kul i sådant fall eftersom det va jätte längesen sedan vi träffades vi brukar alltid åka in till stan och ha det jätte mysigt. Så vi får hoppas, Sen hoppas jag att sonia kommer på matchen på söndag annars får jag sita ensam och titta eftersom jag inte får spela p.g.a operationen så det hoppas jag. Imorgon är  det konsert igen jag får hoppas att det inte blir lika pinsamt som förra gången då jag trilade på alice

Önska mig lycka till!





jag bjuder på en gammal bild på mig


puss och kram gulbanan

/michelle

3 november

Heej idag har det vart en ookej dag nte så där jättebra har sovit riktigt dåligt och hade tydligen gått i sömnen jag hade även sagt att jag inte klarade av banna 1 jag vet inte varför jag går i sömnen? sen var jag hos doktorn och tog en spruta kom 10 min sent till skolan p.g.a spruttan.  Sedan kom jag på att alice och jag missade repet för höst konserten imorgon ska sjunga 3 låtar med kören jag kan kanske 2 jag har ingen text och öva på så vi får se hur det går man måste även ha på sig ett par svarta byxor och en röd,gul eller orange tröja, Jag har inga svarta byxor och bara fula tröjor, och inte nog med det så måste jag vara där 07:30, Jag kommer även bli helt utskrattad av hela skolan och jag tror inte min lärare gillar mig. Kan det bli värre?? det  finns försej possitiva sake också ena läraren gillar mig och jag har större chans att få MVG i musik och vi får mackor och salta pinnar, men måste gå nu ska nog äta en glass



pöss och kram

/michelle

honey I´m home

Heej nu är jag äntligen hemma men jag har haft det bra på landet, Det kändes grått och tråckigt när jag kom ditt på fredag men när jag vaknade på lördag morgon va det fullt med snö ute jag blev som tre igen  och jag vet nt hur många snö änglar jag har gjort den här helgen! Jag älskar snö. Men sen så har jag mest vart med Lollo vi  har spelat super mario sjukt kul och tittat i hennes skolkatalog, Jenny ser fett ut som en modell, Sonia har en läskig hand på táxen och Linda vart söt. Lollo vart också fin.   Vi har också fått våra skolfoton jag blev som vanligt ful . Nu ska jag äta  varma mackor och imorgon ska jag till doktorn och ta en spruta =(


Topp 5 i helgen

1. Snö
I love it!

2.Super mario

3.Filmer

4.Glass

5. en skön säng

dåligt i helgen

1.Mobilräkning



det va det ända dåliga!



puss ch kram gulbanan

/Michelle

RSS 2.0