skräckiskväll

vi beslutade oss för att ta skräckiskväll istället för halloween fest ;) ingen dräkt eller nånting  så tyckte det kändes bättre blir antagligen the shining på en gammal teve..det är också kolsvart utanför man ser inte mer än 1cm utanför fönstret det kommer bli leeskigt.marabou och uppladning för morgondagen.
jag tror inte ni fattar hur mkt det betyder..det är svårt att förklara men aik skinner upp min dag ;) ni som aldrig vart på fotboll kommentera så kanske ni får följa med mig! ska jag vissa hur f*cking underbart det är.
                                        
      
                                                     heheh                

allt kommer fortsätta som vanligt tills en rosa enhörning hoppar fram

                                 
vet inte vad rubriken har med nåt att göra :P bilden är gammal..ser ut som en säckpotatis XD men jag behöver en fförendring nånting inte samma gammla vanliga..visst MITT LIV ÄR BÄST! men det behövs förendringar


halloween!

nu är det halloween jag sitter på landet och pluggar -.- känner mig riktigt duktig ser att poe vart här hon e göllig :) men iaf snart ska jag dra till lollo och william och spela spel ..det är ty det som händer här uppe spel och massa skratt :) fast imorgn åker jag hem puh! ikväll blir det antingen halloween fest eller skräckiskväll vi får se! men vi hörs under dagen!
PUSS!

Poe häääär

Hejsan :]
Michelle, som ni säkert vet höhö, är på sitt landställe och hon har inte tillgång till internet ännu. Hon får det antingen imorgon eller på lördag så då kommer hon blogga:*
Så jag, Sonia (kallas Poe) ska gästblogga *yay :D*

Jaha, eh ja.... först måste jag länka till min blogg såklart!!! *daaaa* www.akvarellcell.blogg.se

Så ja, just nu kollar jag på True blood, det är seriöst bäst. Ni måste också kolla! går på 1:an på onsdagar. Det här avsnittet är från igår som jag spelade in för hade inte tid och kolla då :P.
Ja eeehm, ni får gärna ställa frågor :]
slänger in en bild på mig


ni har väl inte glömt att jag drar?

imorgon drar jag med lollo till dalarna! det kommer förhoppningsvis funka..söndag är vi hemma för at fira eller sörja..det får vi ju se..men kommer nog inte må särskilt dag på måndag i nåt av fallen.
                             

drömmen om sm-guld+ wierdos

drömmen om sm-guld lever kvar..min kommande panik ångest kommer vara gigantisk på söndag den som stör mig då kommer jag antagligen  inte göra nåt trevligt med..
desutom e jag trött på folk som heja på djurgården förra håret men nu när aik håller på att vinna hejar dom på gnaget -.- men iaf här är  oseriöst videoinlägg frå imorse ;)
                                            

drar nu!

nu drar jag på matchen u know aik-örebro! vinnst skiiit viktig!  kommentera ju att ni ville se bilder från igår anntingen kan ni titta på www.akvarellcell.blogg.se poes blogg! men kommer antagligen sno lite bilder sen ;)
hihi men nu ska jag dra!
puss!!

vill ha!

'
jacka från monki                             jeans skjorta även den från monki ;)

                                

                               
spettslinne från gina :)                                       söt kjol från gina
                             
myaig hood tröja från bikbok                      klänning frn bikbok

  
¨behöver skor också men vet inte vad jag vill ha :S

moe och poe e på bio.

dom skulle se this is it så drog in till stan med dom och käka frukost latte och sån där fransk grej..men iaf nu är jag hemma och sen jag kom hem har allt bara gått fel..det är privat det som hänt men sjukt många tårar har runnit ner för kinden..jag kan bara inte tro att det är sant.nu ska jag packa och fixa lite sen drar jag nog ut en stund vi får se..
                                   

videoinlägg mitt i natten

jag vet att jag suger på videoinlägg men fick hjälp från poe och moe (som också suger) men det är flum vilket är det bästa som finns right? PUSS♥
                                         

pleas don´t kill me :)

jag saknar dig!!! vart e du? hihi men vi får ta och träffas väldigt snart annars tror jag jag kommer öh? nånting dåligt.men iaf visste inte vilken bild jag skulle ta och lägga ut så det får bli den här ;) för jag trycket den va fiin :)
                                         
            den e sjuukt gammal också :) vet inte varför dit ansikte inte i kvar :S hitta inte orginal bilden :(

god morgon sötnosar!

♥nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på musik som vanligt fast publicerar inte alla inlägg ;) hih
jag blir så j*vla trött på att dom spränger utanför där jag bor asså dom spränger bort berg med dynamit eller nåt :P men man vaknar av det och jag blir skit rädd varje gång (a)
ikväll blir det tjekväll med poe och moe det ska bli sjukt chill!
puss!♥




kvällen

jag berättade ju aldrig vad jag gjorde ;) drog och mötte alice vid bp sen drog vi ut på öh ekerö fråga inte varför jag har aldrig vart där så vi tänkte vi drar dit :O vi kötpe lite godis och typ gjprd nothing sen drog vi till alice hästar och titta lite på dom ;) drog efter det till söder där vi mest vandrade runt och lyckades  gå vilse men vi hittad till zinkensdamm från medborgarplatsen goooodie! mysigt var det iaf ;)

in the middle of no where                     ser för j*vlig ut blåser typ upp kinderna men iaf 
                                                                     nånstans på söder ;)

michelle tipsar ;)

jag missbrukar hårspray och andra hårprudukter  och så är jag väldigt håröm så när man ska kamma ut det kan ni gissa hur det går? mitt hår ser ibland ut som ett fågelbo not okey..men jag fick ips av min frisör om den här prudukten som ska hjälpa :) men man ska andvända pytte lite! och inte ta i hårbotten utan där tovorna är typ på längderna ;)
                              
                                            bjuder på den ;)

when style loss control

rota igenom min gaderob fixa ihop den här outfitten..men vet inte vad jag tycker..
                            vad tycker ni om dena outfitt hiss eller diss?

flashbacks

                             
       
vi hörs imorgon :) ska titta på film eller nåt nu puss!           

varför lyckas jag alltid gå vilse?

var ute i närheten en stund bara men nu är jag hemma igen :) behövde bara tänka..så jag tog en prommenad..men även fast jag gick i närheten av där jag bott i 15 år lyckades jag gå vilse..kom ut på en stor väg med massa lysen men visste ändå inte vart jag var..det var en konstig kväll.
                                             

sm-guld

dagen har vart chill..vinnst mot töjnan 6-0 grymt spelat.drog på hammarby-aik aik vann såklart med 1-2 sen så åt jag i solna med lollo och vi gick runt där prata.och planerade en liiiite hemlig grej än så länge ;)
                                                                bilder;)
                               
                                      '


laddar för matchen

nu ska jag snart iväg och spela match mot töjanan..sen blir det hammarby.aik matcehn mot sm-guld :) men vi hörs ikväll eller i eftermiddag!

riktig mysig kväll

                 kvällen har vart riktigt mys,underbar enkelt sagt...och den är inte slut än
                                    
                                    bjuder på bilden ( är inte från ikväll)   ;)   

shopping! för lollo ;)

har vart i barkaby med lollo som skulle shoppa jag är pank så..vart inget för mig..men lollo köpte två skiiiiiiiiiiiiiit snygga skor! åh in love! väldigt seexy. men iaf nu är jag hemma och ska dra ut en stund..sen kanske jag ska på resturang med päronen vet inte vad jag måste men vi ses sent ikväll! match tidigt imorgon u know!


new style

                                        
                                      
                                          
                                     
   kom precis hem från frisören..håret är nu jätte kort och har lugg igen det ser ni ju iförsig på bilderna ;)

hm vad ska man hitta på ikväll då?

                               
vad ska man hitta på nu då ;) sitter och pratar i tele..som vanligt:P men iaf tänkte kanske dra ut en liiiten stund men orkar inte åka så långt eller orkar inte åka nånstans alls så det blir en hemma kväll..har vart hemma måna kvällar nu hm..men allt e såå stressigt men nu är det love
                                          suck on that bitches!

fredags mys!!

dagen i skolan sög,trög,jobbig och lång..men drog iaf halvt död med alice till stan där vi ficka prata,flumma lite som vanligt asså..myspys var det iaf tog som vanligt lite oserösa bilder ;)



visst är vi hetta? hahah puss!

dagens drog!!

             det blir chai latté och den här låten..i love it hur lång tid tills jag tröttnar?
                                     

kryssning?

mina babes jenny,wedin,nea och sonia drar på kryssning.under höstlovetr och myser på en båt..visst till 4 helt olika ställen jenny och linda ska till medelhavet,nea till karibien och sonia ska på en birka båt ;) jag blir bara såå sugen på och också kryssa..jag vill också åka på kryssning nånstans :P kanske hit? har bara kryssat när jag var typ 3 :O



bilden är från http://www.swansons.se

nu blir det tränning!

åh jag e såå bussy jag har verkligen ap mycket att hinna med hur ska jag lyckas? det blir iaf massa bloggandet på lovet (hoppas jag) men ett inlägg om dagen är inte okej :/ men måste faktist rusa till tränningen och sen plugga asmycket nån mer än jag som börjar bli j*vligt skoltrött eller börjar vart det sen åttan borde få tillbacka gnistan lite hahah om man nu kan säga så... men nu måste jag gå
ciao!

jag lever

jag ville bara vissa i´m stile alive.men jag orkar inte blogga nu :/ så vi hörs förhoppningsvis imorgon! det har hänt lite små grejer men skit samma...det blir nog bra men hörs imorgon!
puss!
                                          

det f*cking brann :O

i vår gympasal idag :O eller typ brandalarmet börja gå det var fullt med rök vid utgången (vi har gympa i brommhallarna där det är massa gympasalar) så det var typ panik eller nja inte riktigt typ chock..det kom 4 brandbilar men många åkte fort så det kan vart en rökbomb vet inte :P

nu ska jag plugga och dra på ledarkurs med massa roliga personer so loong suckers! (plugga är inte kul)
                           

se vad kul man kan ha med lampor XD

jag älskar dig

jag vet att jag kan tycka du är j*vligt jobbig ibland..du kan göra mig riktigt förbanad iblan.men jag när jag ser det lilla dåliga så får det bara en att uppskata dom bra stunderna mer..du e min bästavän kan inte leva utan dig. vi har känt varandra i 12 år vi behöver knappt b´prata längre det räcker med att tänka...så listar vi ut vad vi tänker på XD
men det finns nåt som var bättre för....
                                       
                    eller vad tycker du bästavän? finns det något du saknar från åren som gått?

är med i en utlottning :) av design

jag e såå trött på den här designen och design arbetet gåår tröögt så är med ich tävlar om en riktigt söt design från  www.designbyjessica.blogg.se tycker hennes designer e skit snygga men ska inte smöra så mkt mer nu!

puss!

Infinity

alla har hört den låten eller hur? alla har dansat till den alla har sjungit den..nu har guru josh project gjort en till låt heter eternity  fantasilöst? hahaha jag tykeinte alls den är lika bra kanske för att jag inte ÄLSKAR den här typen av musik längre?    men den funkar nog på fest eller vad tror ni?


svar på tal bitchies!

                        
   
        
Postat av:

du svarar ju aldrig när man mejlar -.-


det är för att jag har haft stora problem meed mejlen jag får massa reklam mejl och sånt jobbigt skit.
men fixar den idag så du får svar ganska snart ;)


     

sjuk -.-

hatar att vara f*cking sjukt så nu ska jag titta på top modell och försöka bli frisk!

hiss vs diss



1.sommar saknar sommaren more then ever
2.småresor längtar efter att få komma till ett nytt ställer behöver inte vara långt ifrån bara för att få se nytt nytt
3.förlåtelser när folk säger förlåt på ett bra sätt så man verkligen kan förlåta dom.

dissar!

1. fejka förlåtelser
  inte när folk säger förlåt utan att mena det utan när folk säger jag förlåter dig men inte menar deet.
2.sjuk att vara sjuk inte få ha kul utan bara var tvungen att ligga hemma...
3.överdriven modekoll  när man inte klär sig alls vad man själv tycker e snyggt..eller gör en lite personlig stil utan bara tar på sig ALLT som e modernt samtidigt blir lätt för mkt


hemma från matchen :)

hej nu har jag precis kommit hem från matchen mår skit feber och ont i halsen :/ det suuger ville ju spela imorgon :/ men aik vann iaf idag very niiice! det kommer sååå bli sm-gild :)

 men nu ska jag ha middag här hemma för släkten
puss

minnen något man aldrig får nog av


god morgon bloggen!

sitter här nu håller på att bli f*cking förkyld! hatar det..  men vet inte hur jag ska göra idag..typ panik har saker att göra hela dagen men vet inte om jag orkar eller har lust med nåt av det.hm..problem. hade lust att dra till sanktan finalen och heja på alice (ifall hon nu skulle spela) men tror inte det blir av :/ men ni ser mig säkert nånstans ;)

PUSS!

nu ska jag...

ringa några långa samtal som alltid skönt att prata ut med folk..sen ska jag gå och lägga mig tror jag orkar inge mer.

rikitig mysig kväll

dagen började skit.orkade inte gå till skolan ville inte..allt var bara sjukt jobbigt. men eftersom jag har lilla alice ;) så ville jag gå till skolan hade såå mkt att prata om..so prov gick SKIT  bra första gången jag säger det? jag och alice drog till stan och bara prata sen bestämmde vi oss för att se final destenation :D men det gick inte -.- vart ingloriuos basterds :D skit bra asgarva och nästan grät..särskilt för roliga tanten XD men vi sprang till max för att kunna äta nåt vi älskar
 ju max (a) såg vi filmen och kom hem för en halv timma sen? vi titta lite på tv innan alice drog hem sanktan cup final imorgon u know :D

jag är verkligen en mäster fotograf XD          och modell :)              high hat pling!


godis sugna som in i helvete :)



jag har en andledning...

för att jag vart dålig uppdatering men mår sådar..ont i halsen och ja kan inte förklara på bloggen
                                                  men helt skit!

springer till tränningen nu!

ak FÖRSÖKA blogga när jag kommer hem! har ju data förbud emn vi hörs puss!

hej sexy!

nu sitter jag här igen :( jag har inget liv det är såna som får de bästa bloggarna nej hahhah men orkar inte bloggs ;)

jag hra f*cking data förbud imorgon

panik men jag ska blogga ändå andas jag löser det ;) men måste gå och plugga och smöra jävligt mycket nu!

                           
     
                                         har alltid såå kul med dig :) just wnat u to know   

dressing tips ;)

nej inte recept hur man gör dressing hahaha är så rolig ;) hittat lite snygga kläder :)
  jag är en person som aldrig tidigare tittat på lindex hemsida och tänkte let´s try har ofta tyckt deras kläder är liiite tantiga ops!


Lindex Shop Online - Armband
  Lindex Shop Online - Topp
stor guldigt armband verkligen en hiss!    en perfekt party topp enligt mig väldigt söt

  Lindex Shop Online - Väska      
också väskan ;)
¨
jag tycker massa glitter och rock inspererat (hade inte så mkt av det nu) fast toppen tycker jag inte hör hemma i skolan ;)           

hola bloggen!

hur mkt tror ni har hänt i skolan idag inget intressant iaf ;) öh har väl haft lektioner och ätit lunch och hahahah nej jag ska inte börja skriva så ;) jag e på ganska bra humär var jävligt förbanad på en liten *** men det har gått över nu tack w som lugnade ner mig ;) hahah men borde f*cking plugga nu så vi hörs!
PUSS!


men titta vad jag hitt:)

jag hitta två låtar en i house/techno veriasion och den andra i äkta veriasion lite kul ;)
                         

jag tyckte sonic palms e bättre men jag tyckte inte orginalet är skiiit dåligt :)      

myspys!

det vart en riktig mysig dag lyckades hitta til råsunda där jag frös rumpan av mig och lyckades till slut hitta  linnea med hjälp av livia hihi tack :) men sen drog vi till frösunda där vi köpte chocklad och drog till alfa och bjöd på behöver jag berätta hur f*cking länge vi fick vänta på henne förståligt men sen hade hon så bråttom till tennis så han inte prata med henne då heller -.- men sen drog nea och klippte sig REAL SEXY vart det ;) resten av eftermiddagen spenderades med lollo,nea och en stor bit kladdkaka..och såklart massa skvaller som alltid ;) u know ingen kan leva utan skvaller ;)

                                              
                                  bilden är ganska gammal never seen defore ;) galet mysig kväll ;)  


happy :D

kanske ska träffa hemlig i helgen :) sitter och pratar med **** så gullig sa att jag skulle skriva att *** saknade mig naaw.. hoppas verkligen att vi träffas i helgen skulle innebära ren lycka..fast både *** umgås inte med varandras vänner särskilt mycket så det blir inte att vi träffas men vi pratar om att gå och fika och bara mysa men vi får se ;)
                 

nea here i come!

utvecklingsamtalet gick bra :D en glad överaskning. nu drar jag till nea my babe! kanske kan få henne och gå lite tidigare (a) jag är ju trotts allt där ;) men än läsare frågade mig om nea hete nea på rikitigt :P
nea är ett namn man faktist kan heta stupid! men hon heter  linnea det är bara det att jag aldrig säger det ;) vrf vet jag inte började efter berlin och bara säga nea känns mer personligt :P

                                      
här är lilla nea wb mig.. vi klädde ut oss till varandra ;) ser hon liiiiiite ut som mig en typisk michelle sommar outfit kanske?
                                               
nea gillade den här bilden själv tycker jag jag ser för jävlig ut men nea e söt :)

sämsta videoinlägget någonsin?

ja nu har jag kommit på jag är världens sämsta videobloggare men iaf s'ger jag ofta :P men ni älskar ju mina videoinlägg kanske fast dom är så här dåliga? snälla hata mig inte bara för det här videoinlägget ;)
                                             

orkade inte :/

kom hem elva ska man dra ut sen igen och hinna fixa sig nej funkar inte så tyvärr :/ även fast jag hade velat :)  men nu sitter jag och smsra med lite mysigt folk funderar på om jag orkar sova? men lite sömn får det nog ta och bli men ska sätta mig med en varm cup chocklad på balkongen puss!

mycket att fixa imorgon!

 städa rummet ser ut som ett levande helvete
plugga,science och so -.- två prov

åka till råsunda mötta nea och sedan följa med henne till frösunda där hon ska klippa sig..träffa wedin? sen blir det kanske fika med nea också ;)

plugga,träffa folka?

svar på tal bitches!

                                  

Anonym om har hunnit med mkt idag :):
har du haft en fjortis tid? :P bilder?


jag älskar ju att få frågor sp fortsätt med det ni kan ju vara anonyma ;)
hihih

men vi har väl alla haft vår lilla  fjortis period jag var väl inte jätte fjortis men jag hade väl lite mkt smink och lite för ruffsigt går jag får tänka en stund om jag vill älägga ut bilder men tror ni får några ;)

bloggen har krånglat :S

den var helt borta i 5 min! jag fick panik! helt enkelt sagt om inte mer men nea hjälpt mig med att få mig lugn så jag kunde fixa den ;) sen var det fest i abrahamsberg ellet nåt ställe ikväll men jag har ju träning :/ och orkar inte är ju ändå ledig imorgon ;)

men tror inte det blir fest men vem vet det blir iaf tränning!
PUSS!

jag behöver bara tänka lite

allt käns bara konstigt nu..allt känns tragiskt behöver vara själv ett tag och tänka..nu är jag hemma från alfa, det var mys och ikväll ska jag tränna allt låter perfekt men det är inte det även ett perfekt liv har sina brister mitt har många..jag kan inte rikitigt förklara allt..men det har hänt lite grejer..jag är inte ledsen bara eller jag vet inte
                                    

outfit and facelook

                               
                                        leggins gina,tröja gina halsduk åhlens city ;)
                                   
                      facelook vanligt smink och mössa från svea och nej det står inte svea skit stort nånstans

                                        ska dra och lucha med alfabarnen nu PUSS!

who is the best!!

lyckades komma ihåg lösenordet till min bloggmejl!!!!!! nu är det bara att mejla massor igen! u know i love that ;) kommentera occh mejla i massor :)

[email protected]  ;)

                                              

nu blir det top model!

mys pys med massa glass helt enkelt sjuukt mys! ledig imorgon och tisdag kan det bli bättre? :)
men vi hörs om en stund PUSS!

vad tycker ni om britneys nya? :)

När jag var liten var jag alltid galen i britney..var på hennes förrsta konsert konsert i sthlm när jag var 10 (?) jag kommer nog aldrig bli så lycklig som nä jag fick dom biljetterna igen.. nu har jag tappat intresset för henne lite men älskar fortfarande att festa till hennes låtar ;)
                                                        


tycker det är hyfsad not the best men bra ;)

så j*vla hemskt

det är såna här matcher man funderar på hur man vill spela hur allt typ..jag gjorde mål yeeah,vi vann yeeah. men jag är ändå inte särskilt glad det k'nndes inte äns kul att spela idag..bara fult spel massa skit..asså va fan det ska var kul men såklart ganska seriöst man ska ju vinna ;) men jag bara känner att jag tycker synd om hela det laget och hoppas nästan att det fixar sig alltihop eller jag vet inte skit samma vi vann :)
                                 
fauln saknar man så himla mys..med sik :P men zunda är såå bäst ;) ser ni wedin ellis tror jag och titta lollo not blond :O     

God morgon älsklingar!

är uppe tidigt idag (a) mår hyfsat bra liiiiiiite ont i halsen men det går över är såå sjukt laddad inför matchen det är liksom årets match mot dif ska bli så j*vla kul :) jag trode ju inte jag skulle få spela har ju inte vart på tilllräckligt många tränningar :) men åh vad kul det ska bli :)
                               
kolla va längesen fy fan va man såg ut..ser ni att det är jag :O blonda är nea såå gullig :) kan ni gissa vem rödtotten bakom mig är ;) hahah

älskar mitt liv!

det kan ingen ta ifrån mig allt känns underbart! syns  imorgon match mot dif  :O!! 
                                    love my f*cking life!'
                  


har hunnit med mkt idag :)

fått minst 3 mössor inkastade i mitt omklädnings rum på monki
halv strippat för mina älsklingar på monki (oseriöst för trögarslen)
     blivit jagad av polisen :O

      tapat ut alla bestiken framför massa bratz -.-
inte fått ögonkontakt med någon pga min tröja folk stirrar som fan -.-
 nästan blivit inlåst på toan på donken


                     lite andra saker me let´s keep a secretd :)

galet,kul och sjuuk underbart :)

  spendera dagen med fokl som betyder sjukt mycket i stan mysa och bara ha det underbart..med folk jag älskar.
                                                         bild bomb! 
                             
                              alice och min fika kladdkaka och chai latte :)           
                           

   dålig redigering? hahah men "råkade få en stor ful grej på magen kan inte förklara :P men folk gillar att se mig                                                      strippa :O
                      

                fick massa saker inkastade genom hlen på monki dryga människor -.- ;) me man måste ju testa allt :)
                     
                                                    lollos fika ;)
                                       

                           randoms ur zombie marchen :D fett leeeeskiga :P
                                       
                                                                 seeeexy  
                                    
                                                         tacobar @ stureplan 
                                        
                            snowboard at plattan och ja vi är plattan barn -.-

outfitt and facelook

                                                    
testar något nytt magtröja och fula jenas tror jag byter ;) magtröjan från jc jeansen från öh vet inte ;)
                                                 
vanligt smink rosa läppstift ;) egengjort armband ;)

                                                       va stolt över din egen kropp

god natt?

nu tsätter jag mig på balkongen i ringer några lååånga samtla och bara muser gjorde ett gäst inlägg på jennys blogg :) Men nu orkar jag fan inte har inte sovit på 2 veckor och det behöver jag verkligen får morgon dagen blir kanske lite roligare sen kväll d¨å men no party har ju match på söndag ;) men ni får ha det underbart syns imorgon!

desperat? :)

hahah fick en sån här kommentar igår snälla lilla gumman du får väl ta och hitta dina egna fester? :) ha en fest vete fan no like this ´kommentar mitt privat liv ändå tipsar inte om sånt måste väl du ändå förstå :) tycker synd om dig men hoppas du hittade en fest om du nu känner mig hade du ju faktist kunnat smsa ;)
 
 
grisen<3 om f*ck everything:
är också sjukt sliten vilka fester gäller i helgen?:)


exakt så löd kommentaren ;)

I gotta let you go

fattar inte rikigt vad som händer allt går får fort hinner inte tänka efter allt bara springer fram hinner inte stanna upp..känslor växer hela tiden men ibland försvinner dom jag ser nog ingen framtid mellan oss men jag kan inte sluta tänka....
                                          

vad ska man hitta på ikväll?

   sitta vid datorn och blogga,prata med folk lyssna på musik
sätta på en riktig bra film och mysa vilket jag inte gjort på år och dagar
dra ut igen träffa nåhra vänner som inte träffat på skit länge och egentligen inte orkar träffa (a)

hitta en fest och göra fixa mig och dra dit?

 

              blir hemma kväll faktist PUSS!

skit vad folk tycker just be crazy...


a videoblogg bicthes! ja jag ser hemsk ut -.- men va fan just have fun!

fredagsmys!!

det är fredag yeeeah! och jag är hemme nu :) man kommer hem springer till datorn och ska blogga :) idag skolan nothing intressting som vanligt ;) men efter skolan drog jag liiite tidigrae till stan där jag mötte wedin,sonia och lollo. ni ser jag bråkar inte med wedin!  vi hade jätte mys shoppa,vandra runt och såklart busa lite ;) no helg utan bus ;) bilder från dagen ;)
   

hoppas ni gillar mina bilder hur går det att inte gilla dom här personerna...omöjligt...om vi bråkar nån gång så är det mitt fel det lovar jag...

dagens drog:

åh låten ger mig såååå många underbara från sommaren 08 saknar sååmycket men även en klassiker den här sommaren! saknar sommaren!
                                          
här e en bild från sommaren en av mina favvo bilder faktist (a

heregud!

vad bloggen är seeg går knappt att blogga :O skulle gjort ett blogginlägg tidiare ;) sitter och längtar till helgen vet fan inte om jag orkar en till dag men man får väl försöka ska lägga mig i soffan nu och titta på "inlåst" mys mys!
men jag frå spela i helgen :D jippi trodde inte det eftersom jag nt vart på särskilt många tränningar men ska titta nu puss!

f*ck everything

medans jag har omprov som faktist gick ganska bra :) och nu sitter jag och pluggar spanska *host* så är alla mina ÄLSKLINGAR och tränar innebandy vill också :( är så jävla sliten just nu rokar ingenting och det är fredag imorgon :) men hemma kväll in my ass...
                                               
se ni va sliten jag är!! ser ju fy f*n drogad ut :P men jag ska köra lite hemma spa ich bara ha det mys nu hörs PUSS!  

glöm att jag pluggar :)

jag orkar ju inte plugga jag drar på bio ist mycket roligare det blir distritc nine..vet nån om den är bra? bio på en onsdags kväll är nog första gången men mys iaf :)  
                                             
                                                               bilden är från google ;)

jag tycker så!



jag har en åsikt om alla dessa "kända bloggar" typ alla skriver hur mycket ni hatar paow,dessie,steffi,kissie ni vet..asså jag tycker det bara är sååå onödigt mena sluta läsa -.- det kan inte vara svårare än så..men jag tycker personligen deras bloggar e rikigt j*
underhållande :) ich läser dom kanske var tredje dag?

kenza-helt ok..ingen jag följer ju när man läser vilket jag aldrig gör längre ;)
Blondinbella-trååkig läser aldrig hennes blogg längre
paow-känns lite mognare än förut men fortfarande väldigt underhållande favorit bland dessa kändis bloggare :)

dessie-nja vet nt rikigt läser den och tycker den är underhållande men den är för lik kissie men de härmar ju varan hela tiden -.-

kissie-same shit som dessie¨

gaybloggen-har blivit tråk sen han bråka med paow

amandavardet?-får hon vara med? nej verkligen inte! hennes blogg är inte bra...

foki-gillar att titta ibland mysig :)

det är min åsikt men beundrar folk som fått sin blogg så dä stor! inget jag strävar efter men think it´s cool ;)


skit jobbigt

har massa blogg behöver jag säga mer än att det suger :O har matte omprov imorgon så kan nt träna :/ fick 14 rätt på provet vilket är låååångt från g  men iaf... nu ska jag verkligen plugga u know michelle sthlm nästa stira pluggis! hihihi fake it to u make it!
                                        

glad :)

ledarkursen va underbar :) träffa alla söta små människor  är alltid kul..men iaf jag måste bara skryta om hur bra det går för bloggen nu :) hihihi det är sjuukt kul men nu ska jag göra klart mitt svenska  projekt  så jag har nånting och redovisa imorron  hörs imorgon
KISSES!
                                         

mysiga varma kofter

nu när det är iskallt har man bara lust att ha på sig tjocka stickade kofter och ännu tjockare halsdukar några förslag alla är från gina ;)
                  
dom här ska du självklart ha med par tjockare leggins/strumpbyxor och  en halsduk engligt mig :)

hola!

eftersom min powerpoint sluta funka fullständig panik så tänkte jag hinner slänga in ett inlägg till today ;)
men idag i skolan har det nt hänt särskilt mycket som vanligt -.- men vi gjorde som resten av sverige nutids orientering :) nu måste jag rusa till ledar kursen ska prata med e*** där och fråga om hon kan fixa en grej till mig vad kan det vara :O
                                                  
love u beeeaaatch! du vet att jag aldrig skulle göra nåt sånt mot DIG I hope iaf...jag vart riktigt j*vla rädd där.     


DAGENS OUTFITT!

måste rusa iväg nu till ledarkursen blir en sjukt stressig dag ni få en låt och dagens outfitt ;)
                               
mammas kavaj,vitt linne och rosa midesäkrp och blå jenas som tyvärr e sönder älskade dom :/

            
i f*cking love this song!     

dissar mina vänner?

måste lära mig hur man tar kort på mejl...
men så jag inte behöver kopiera vet nån hur man gör?

men iaf fick ett mejl från en tjej idag som  skrev följande:

du dissar dina vänner e fett falsk..du säger att du inte bårkar med wedin men du dissar henne kanske för att hon inte bloggar längre? läs här vad hände med följande personer :isabelle? hon som fylde år i februari och betyde jätte mycket?,sonia har vi inte sett alls lika mycket :O,taxen eller linda som hon hete i början ser vi aldrig längre..Nån lovisa har vi hört talas om typ två ggr..alexandra skåne i sommras...den ända som vart med hela vägen var typ...lollo..nu har du börjat umgås med alice igen förra höste gjorde du ju aldrig det.. och nån jenny är ny för att hon har en ganska stor blogg?..nån kattis som och nea första gången du träffa henne var typ på ditt land i sommras?och nån sophie never heard of../och så jag...

tänk vad personen lagt mycket tid i att titta igenom hela min blogg adressen tror jag är från en gammal kompis det låter så himla fel men kmr inte ihåg den här tjejen hittar hon på allt? hm..behöver tänka igeom vem det är jag dissat jag dissar aldrig mina vänner! dom betyder fan allt för mig så jag vet inte om nåt av det här stämmer isabelle och jag umgås aldrig längre vilket är synd...sonia träffar jag ibland :) ju förr,förra helgen senast :) taxen pratar jag ju med :) nej håller inte med om det här.. vet ju inte vem du är mejla tillbacka ditt namn inte bara din mejl adress så kanske vi kan prata?

busy

mitt schema är sååå himla tajt och så vill man ju hinna umgås med MASSA folk hm..vi frå hoppas att det går bra :P hihii men iaf nu ska jag snart iväg och tränna blir lite mer pluggande idag :/ hade btw hemskunskap lyckades ganska bra den här gången lärde mig skale en potatis yeeah ;)
nu blir det lite mer plugande syns! ciao!

vad tycker ni om min mössa?!

                                    
jag vet inte om jag älskar eller hatar den problem! passar kanske till vissa plagg? eller är det bara och slänga den?

hatar måndagar

sitter här borde snatr gå till skolan ser hemsk ut idag btw var lägesen jag sg så här hemsk ut.. not funny
mys tröja halv fula jeans och inte särskilt mycket smink håret vill inte se ut som jag vill att det ska se ut..men det blir väl bättre -.-

det finns risk för dålig uppdatering i veckan! för jag har massa prov +omprov skit också..massa trönning ledarkurs och helt bussy!

svar på tal bitches!

                                       
... om dagen :):
Varför skriver du inte om wedin i din blogg längre??????????? alla tror att ni bråkar men det kanske ni gör också? skulle vilja veta. är hon en nära vän eller bara någon tillfällig? :O

hahahah nej för tvåhundrade gången vi bråkar inte ;) vi smsar nästan varje dag och jag älskar min lilla sötnöt men vi har båda två mycket att göra fulla schema´n typ hinner inte umgås särskilt mycket vilket som är väldigt synd men det är absolut inte bara tillfälligt..vi umgås mindre ja det stämmer och vi var kkanske tajtare förut men innebandyn hallå ;)

anonym om god morgon!:
vad betyder gud för dig? hur viktig är han egentligen? hur skulle du reagera om forskarna kom på en 100% vetenskaplig förklaring till övre medvetande? Et cetera...

gud betyder mycket...men inte allt om jag fick reda på det skulle jag nog inte sluta tro..jag tror jag altid kommer tro tills hela gjorden vänder sig upp och ner..men ifall det skulle hända skulle jag nog reagerat väldigt starkt

nea om dagen :):
Michelle här kommer frågan som jag sa att jag skulle ställa på din blogg:
Har du några tvångstankar och i så fall vad för några?<3
tittar alltid mina mejl och andra bloggar i exakt samma ordning varje dag ;) desutom måste jag gå upp exakt 06.37 eller nåt annat ojämnt nummer..

PUSS!


nu börjar jag...

svara på alla frågor jag fått på mejlen ich här blir som en frågestund :P hahah men jag svarar på dom långa frågorna och så syns snart!
                                             

shh..en hemlis!

                               
visste ni att jag har blivit halvt mobbad av en lärare :O hon hatade verkligen mig..i min förra skola sydslöjds lärar hon skrev att jag hade enorma problem med allt..när jag virka foten asgavade hon och hon var en riikitg bitch! jag gick inte på dom sista syslöjds lektionerna..men jag bara skrattade åt henne..sista terminen fick jag jättre bra omdömen även fast jag vägrade jobba på lektionerna... :) puss på henne!

hello babes!

det blev en liten längre tid än tänkt :/ men mitt internet total alckade -.- sånt jag verkligen hatar men iaf..har mest suit i bilen lyssnat på musik och försökt startat internet man blir såå trött bilan men jag är hemma nu så nu blir det bra uppdatering :D men iaf nu ska jag ta en lååång dusch och blogga hela kvällen och titta klart på top model ;)
PUSS"

god morgon!

har precis ätit nybakat bröd till frukost som jag bakat *stolt* men nu ska jag plugga,dra upp till lollo och williams place och sen åker jag typ hem och då blir det MASSA bloggande ;) ska svara på alla era frågor kommentarer and sånt ;) men nu måååste jag plugga ;)
så puss på er syns om ett par timmar!

PUSS!


dagen :)

ni undrar säkert vad vi gör här på landet? hihihi efter som jag dissat det så hårt..men idag har jag vart på värsta partyt alá william noot han hade fyllt år så jag och hela hans släkt var hos dem och fikade och hade det allmänt mysigt. sen drog vi hem till mig på efterfest ;) och spelade supermario och flummade det var såå kul fick ont i hela munnen för jag skrattade så mycket jag älskar stockholm men ibland är det sjukt skönt att komma bort från allt det här falska! folk som sviker än och jag vete fan..saknar storstaden men ibland är det skönt...
                                  
typsik landet outfitt by lollo ;) bästavän förevigt! love u!


det har hänt lite grejer :/

så jag  pallade inte blogga igår jag hoppas ni förstår...en sak som hände var att jag failade så himla stort på mitt matte prov ig..not goof. och fredagen gick ut på att plugga hela kvällen :/ så jag beslutade tt följa med till landet fick välja mellan att bo hos farmor eller följa med:/ fick ju inte på hemma själv efter det som hände förra gången säger bara BUSTED så nu sitter jag här på landet och verkligen njuter faktist behövde komma bort från min absolut favorti stad stockholm..där allt kan vara så falskt.

en helt oseriös bild på mig som var en av de roligaste dagarna på länge från maj tror jag? åh love that day.

pluggande suger

jag sitter här och nu och håller på med mtt litteratur projekt vilket är väldigt slittande hela min fantasi är som bort blåst :O det är tråkigt och ska var klart imorgon :/ alla mina sötnöttar är på innebandy träning vilket inte jag får eftersom jag är hemma och pluggar! f*ck men nu måste jag väl fortsätta totalt onödogt inlägg men skit samma
..
PUSS!

MIchelle tipsar!

                               
tandbleknings tandkräm ;) det hjälper faktist ;) jag har väl inte kritvita tänder men dom har blivit vitare ;)
                                gula tänder=nooot sexy

2 cool 4 school

sitter hemma nu haha min rubrik är jätte seriös -.- ska sitta hemma och plugga hela kvällen jippi! på rikitgt dåligt humör faktist jag orkar ingenting längre! hur ska helgen gå vill ju bara saova och glömma allt men skit samma dagen har gått lpngsammt men vart helt okej ;)'
dagens out fitt ;) ignore that det ser ut jag går på froger

jenas leggins-vero moda
min favvo t-shirt ;) hedi klum frpn shestore vid NK
kotfa-nån affär i skåne ;)


RSS 2.0