Tisdag =)

I dag va sista dagen i skolan! nu dra jag till falun med dom underbara SIK brudarna på cup eller inte nu på torsdag morgon. Imorgon måste vi jobba och känna hundra kronor till någon skola i sydafrika. Lollo hade klippt sejj det vart jätte fint tycker jag. men nu kommer jag inte kunna blogga mer p.g.a Falun.

Dagens outfitt:
Svarta shorts Gina 199kr
leggins HM 29 kr (billigt =))
UCLA tröja bikbok kommer inte ihåg priset.

Pöss och kram gul banan // Michelle

Torsdag

Min Mobil e lagad!! jätte glad över det. annars har det väl inte hänt såå mycket

Missa inte aik-djurgården idag

//Kort av mej

Hej today!

Idag gick min mobil sönder sörjer lite över det men det ska nog gå och laga. Vi tittade på "eurovison song contest" (i våran skola) jag tyckte några anndra skulle vinna. Sen hade jag tränning det var kul och nu är det bara 1 vecka och 2 dagar kvar till Falun jippi!!!


Stora kramar// Michelle

R.I.P Engla

Jag tycker det är så hemskt att någon kan göra så, Jag fattar det inte.. R.I.P Engla


Löördag

idag vaknad jag tidigt  vet inte varför? men sen gjorde jag mej fin för att jag skulle på Audition, Vi fick vänta i typ 2 timmar i kön, men det kanske var värt??  Sen gick jag in och provfilmade vi får se hur dte går önska mejj lycka till! sen åkte jag till Lolllo och hade det lite kul =) nu sitter jga här vid dtorn ska nog se Michalél Clayton sen men vet inte, nu är det 19  dagar till Kvar till Falun längtar som f*n! vi SKA vinna hela cuppen. Har jag berättat att vi har fått 6  nya tjejer från marieberg dom  e roliga =), Sen har Sofie kommit till backa allt är topppen just nu!
Nästan i alla fall.


Skeppe och hoj// Michelle


hejsan hoppsan karlsson

Idag har det väl inte hänt så mycket jag hade slöjd det va kul jag bestämmde att jag skulle ha ett tivoli när jag blir stor jag började bygga på en berg&dalbanna ja annars hände det inte så mycket, I kväll är det AIK-sundsvall jag ska ditt med lollo=)

Önska aik lycka till //Michelle


Älskling Jag är Hemma!

Jga har varit på landet hela helgen så jag hra inte kunnat skriva=( men nu får jag skriva extra mycket!
I lördags var jag med min Lollo hela helgen jag vann på monopol men hon vann på när&fjärran jag tror jag har blivit sämre på geografi.. men jag får väl bli bättre då! sen Idag hj'lpte jag pappa han beh;vde lite hj'lp innan vi skulle [ka hemma s[ idag har jag varit med min mamma och pappa jag e s[ sn'll man kan inte skriva o med 2 prickar over om ni forstor man kna inte skriva dom tre sista bokstaverna i svenska alfabetet konstigt! men nu ska jag  fixa lite sen ska jag ata Tacos mums!!Adios todos


Michelle

Hola

Jag har inte kunnat skriva på ett tag=(  det hände nät med datorn. I söndags vart det ju 0-0 mellan AIK och Kalmar Lollo och jag hade jätte kul. i måndags fick jag tillbacka mitt engelska prov fick 91% jag e jätte nöjd. idag är det 1 april och imorse skrek jag att det var ett april skämt,mamma och pappa gick på det. Men i skolna försökte jag lura några lyckades lura vår lärara att hon hade en spindel i håret, Men jag lyckades inte lura nån annan=(
Men det kommer ett till försök man får ju lura folk 1 maj också då ska jag lura typ alla!
i kväll är det Starter Wife och imorron är det Liverpool-arsenl missa inte det!

ha det Underbart //Michelle


RSS 2.0