Semester

Nu går jag på semester och är så himla lycklig har ca 2 veckor ledigt Så nu ska det njutas!! Ska må bra och vila ut ch inte äta snabbmat på 2 veckor dör va skönt!!
Igår var vi på kanan badet och myste


Igår

Mysigt badade för första gången i år jätte skönt!! Hade en mysig middag men hela dagen hade jag en jobbig magkänslan och på kvällen brastndet jag kunde inte sluta gråta orkade inte mer helt enkelt frågan kom och jag behöver tänka o känna efter


slut

är helt slut i huvudet och i kroppen på årets varmaste dag sitter jag inne och bara ÄR ledig så himla skönt ska snart möte upp älsklingen och åka och bada..längat tills om 12 dagar så jag spyr,,vad gör jag mer? jobbar mest..kul liv att blogga om..träffa Evelina igår det var riktigt trevligt
 
känner mig sviken av en/flera nära kompisar fattar inte varför tjejer inte kan hålla käften ibland..menmen

Lörre

Igår kväll va jätte trevligt va på Lion var med ett gäng fina flickor<3 vi drack lite och myste lite. Bara jätte trevligt!
Nu är jag påväg till jobbet och ja synd på en sån här fin dag!!


Onsdag /torsdag

Igår var jag med Lollo typ hela dagen i jakt på en ny bikini vi har några kandidater ;) sen åt jag middag hemma innan jag drog till Jocke vi hade film kväll och kollade på 2 filmer en skräckis som hete"the Gate" och ett drama "the truman show". Stavning? Mycket mysigt iaf nu äter jag frulle och ska alldeles strax börja jobba (y)
Saknar nebo :(


God morgon

Ligger i sängen hos Jocke han sover men det gör inte jag Haha! Igår satt jag hos Marcus med Eve och drack lite vin innan jag åkte hem men sen hämta Jocke mig mitt inatten så späkte jag ditt!
AIK vann igår
Åt världens godaste parmasallad


Dags att komma igång igen

Det har gått
Länge alldeles för lång tid sen jag skrev något det är
Kul i framtiden att kunna se Vad man gjorde! Så tänkte försöka börja skriva lite smått eller om jag ska skriva dagbok??


RSS 2.0