Check

Julklappar färdigt
Tentan avklarad
Nyårsklänning köpt
Packat inför helgen

Så nu åker jag till landet för 5 dagars ledigt känns helt otroligt skönt har inte haft 5 dagar ledigt i rad sen i somras så det ska bli härligt!
Igår hade jag och älsklingen julafton vi laga thaimat ,drack rose och bytte julklappar och vi hade köpt lp skivor båda två till varandra i julklapp kändes lite kul!


Veckan

Jag och alla i min närhet har varit lite halvsjuka i veckan så den har varit allmän lugn jobbat lite och knappt haft några föreläsningar, idag får jag redo på hur det gick på tentan och jag är hur nervös som helst!! Håller tummarna att jag inte behöver plugga i jul, annars så är jag i stortsett färdig med julklapparna och börjar få en julkänsla i magen! Och nu ska jag åka till jobbet!


Bästa helgen

Jag har haft en extremt rolig helg! I fredags spelade vi bowling ett gäng ar jätte kul! Även fast jag förlorade! Så var det lite udda och kul! I lördags drog jag,taxen och Erica till Amba och hade stört kul!!! Jätte lyckad utgång typ bästa på länge!
Sen så i söndags flyttstädade jag perfekt helg!


Första dagen

Har börjat på mitt nya jobb nu och känns otroligt bra! En arbetsplats jag känner mig trygg i och som jag tycker är rolig och jag vill lägga ner mycket engagemang i, jag har haft lite otur när jag nu i höstas bestämde mig för att testa något nytt och inte alltid känt mig rättvist behandlad. Men nu känns det jätte bra med jobbet! Jag förstår helt ärligt inte varför alla klagat på ungdoms arbetslösheten anstränger man dig tillräckligt så får man ett jobb har sett det hos många av mina vänner som man aldrig trodde skulle få ett jobb, men det första jobbet man har kommer man inte få 300kr timmen! Så ni arbetslösa ungdomar fortsätt


Nästa stopp Tyskland lubeck

Såg stormen i Skåne igår och det var det värsta jag sett så hemskt oväder låg en lastbil mitt över hela vägen och blåste extremt! ( jag har inte sett många stormar)och så sa pappa det blåser ca 30 km per sekund då blir det fullständig kaos i Sverige? Tänk på att i Filippinerna blåste det 80 km
Per sekund ungefär 3 ggr så mkt..


hard life

har stora problem inför den kommande tentan den ger mig ångest från tpp till tå, 
känns snoppjobbigt
idag har jag pluggat massor mycket efterskolan och lite nu
vad mer tänkte jag säga? att jag åker utomlands en sväng till helgen och att det ska bli hur härligt som helst?
 
 

RSS 2.0