Fredag

Som vanligt kommer det en fredags bloggning lite oinspirerat och opersonligt men det enda jag gör är att plugga till min tenta..
Fast i onsdags fyllde Lollo 20 och det har vi firat i onsdags med god mat och tårta och igår med 3 poäng med pavey som matchhjälte
Jag har mycket tankar just nu om vilka beteenden som är okej,om valet, om vad jag ska göra i höst och känner att irritationen på människor som har noll kunskap ökar kanske håller på att bli gammal? Vill kunna ha vuxna konversationer med mina vänner så ja
Lite rörigt inlägg men förklarar vad jag känner


Sup?

Lördag har haft världens stress vecka med mycket plugg och blir så en vecka till! Igår tyckte jag att jag förtjänade och koppla av lite så efter jag och Jocke bokat massa USA grejer så möta jag upp Kattis+tjejorna hos Emma sen drog vi en liten sväng till Vickan för att sitta på deras uteservering snacka skit och dansa en sväng innan jag drog hem! Nu ska jag jobba på ett bröllop hur kul som helst!


Jobb helg

Och jag är helt död men nu ska jag tenta plugga
Har var jag gladare


Fredag

Valborg vart även det jätte lyckat!! Skrev inte så mycket om kvalborg men det var en jätte fest hos Linda i Uppsala helt enkelt!
Lagom slitna var vi på själva Valborg men lyckades ta mig upp vid 12/13 och käka våfflor och sen kom festen igång igen vi satt ute och det var jätte nice (y) på valborgskvällen drog vi hem till jockes kompis och drack/snacka skit trevlans! Och igår hade vi spelkväll fullt upp helt enkelt!


RSS 2.0