det blir visst så..

sho bloggen dagen har vart bra :) första delen av dagen sög.. tills vi skulle laga mat på hemkunskapen :) det var kul tihhi.men allt gick inte så bra vår smoothie var så himla äklig smakade som..vete fan men gick inte!
så dorg jag och alice till odenplan för att försöka låna boken till svenska projektet..men var tvunegn att ha päronen med mig för att få ett lånekort..men jag vill ju bara låna en bok sen kommer jag ju aldrig andvända kortet igen liiiiite damp på det :P sen skratta jag och alice åt tråkiga skämt och titta på lite klipp :P vi var båda två övertrötta..men men nu blir det tränning:)

sonia lägg ut bilderna! mina läsare vill ju se dom ;)
PUSS!

God morgon bloggen

sitter här nu och borde börja fixa mig till skolan men nån kommer och ska fixa vårt varm vatten som inte funkar-.- ..har inte sovit ett skit inatt så jag har ingen anning om varför jag äns ska till skolan men jag vill tränna ikväll och då måste jag till skolan..men nu måste jag fixa mig..PUSS

michelle pratar

                                
michelle: åh vill festa idag!
anonym:men det är ju söndag :/
michelle:juste hade glömt det:/
anonym: men du har väl läxor också?
michelle: JUSTE FAN MÅSTE VARA JÄTTE DUKTIG I SKOLAN NU FÖR DÅ FÅR JAG JU ****
anonym:japp michelle du är ju tvilling dom ska ju vara intliggenta ;)
michelle. vad menar du med det?:O
anonym: inget...........
michelle:...... jag e ju duktig i skolan
anonym:det beror på vem man gemför med--men om du tänker e du smart..men du gör det för sällan men älskar dig ändå


hihihih


hitta den här bilden från förra vintern tyckte jag och alice var lite gulliga ;) jag har så roligga minnen och skrattar bara massa åt den här bilden för det var en sån skit kul dag! vi gick runt i vällingby och kasta smällare haha men kan inte säga att jag saknar det får det blir alltid nya minnen med dig ;)


helt f*cking underbar dag!

jag mötte taxen tidigt i stan..vi gick runt och prata noch sen satte vi oss på waynes coffee och drack latte och åt frukost sen vandra vi runt lite till ;) och bara hade mys
sen drog jag till nea..där lollo,wedin och sonia redan var..vi bestämmde oss för att bada i poolen vilket vi gjorde i några timmar :P jag och lollo fick ångest över att vi faktist behövde åka hem nångång..men sen fota vi lite! ni får bilderna så fort sonia lagt in dom på fejjan ;) sen prata vi..och så dom skulle äta sushi och titta på film ikväll men jag hade skit läxor så drog hem till mina kusiner och va där innan jag åkte hem ;)

bilder kommer allts snart!!!

underbart

            
matchen var underbar efter många minuter oro och panik kom målet såå j*vla skönt!! men det var annars useltspel


LOve my bestfriend!! som var skit laddad före matchen särskilt när vi fick massa gratis tidningar också XD
 

nu blir det twillligt

                           ni får veta om dagen efter filmen ;)


                               onödigt jag vet hahah PUSS!

dagens outfitt/facelook

                            
dagens outfitt
aik tröja-aik shoppen
långt linne.gina
fula leggins ;)

vanligt smink ;)
sorry för en hemsk minn men orkar inte bry mig ;)

God morgon bloggen!

farmor var precis här hihi och fikade lite.men det vart inte så mycket pratande med henne :p det var inte så sent igår men det gick inte och logga in på blogg.se så jag kunde inte skriva god natt vart liite arg där ;) udag ska jag och lollo såklart på aik-trelleborg det ska bli kul som alltid hihi nu ska vh ha tr poaäng men nu måste jag städa och fixa mig

PUSS!

grillning av sonia

nu ska vi grilla sonia hon ska få 10 frågor se om hon vågar svara på allt:O

1.vad är det pinsammaste du gjort?
jag kommer inte ihåg gör bosrt mig så ofta XD

2.tycker du någon "flickidol" e snygg? vem?
ehm typ nej XD

3.skulle du helst ha sex när dina föräldrar tittar på eller med din matte lärare?
med min mattelärare!

4.ditt bästa raggnings tips?
gud måste ha tappat en ängel..hahaha

5.skulle du helst aldrig äta igen eller äta bajs resten av livet?
oj fan svårt...inget!

6. förlora synene eller hörseln?'
hörseln tror jag

7.hemmafest,myskväll eller vild utekväll
myskväll <3

www.maffiamilou.blogspot.com

bara för att jag har världens mest underbara vänner

  det här var från 23 maj men det var så gulligt och har inte lagt in bilden än åh vad glad jag vart älskar dom ;) och det var en "fjååårtizzfest" efter som det var sista dagen man får va fjortis ;)

dålig bild men det står massa roliga saker ;)

här var jag och alice inte såååååååå hemsk bild (a)

svar på tal!!

                                  
ser ni ni att jag har en ny bild :D och det är abslut inte för att jag inte hittat min gammla *host*  men jag fick ett mejl igår från en tjej som hade en fråga som hon verkligen ville få svar på..och efetrsom jag inte får så många frågor så tänkte jag visst kan jag det ;)
hej mitzelle! jag får inte en riktig bild av hur du är? är du fjortis/pluggis/emo har ingen anning..men jag tror jag gillar din blogg..men du kan väl fixa en ny design? sista frågan hehe (a) bor du i sumpan?
hej sara som jag tror du hete :) asså jag tycker inte man behöver dela in folk i om dom är fjortisr,emos m.m jag är mig själv och vad folk tycker skiter jag i ;) ny design hoppas jag snart som f*n kunna fixa! ska göra det så fort som det går. och jag bor i sumpan ;)
PUSS!

hahah jag tror alla sett det

när katarina total dissar alla "kändis" bloggare och i det här fallet håller jag helt med de yngre  bloggarna..jag tycker att det känns som hon bara vill bli en stor bloggare själv..visst jag kanske inte tycker om dessie och kissie men deras bloggar är roande och det är väl det det går ut på? att få så många läsare som möjligt.Jag är inte sån som person så jag driver min blogg på mitt sätt om ni vill läsa så gör det annars skit i det jag älskar alla mina läsare ändå;) japp men ni som inte sett det varsegoda!

                          

rätta: hon är ju en stor bloggare..men det börjar bli jobbigare där uppe i toppen ;)                        

SHU BLOGGEN!

sorry för igår men har mina andledningar,pluggande,träffande och gick ner med hemlig på kräftskivan i sumpan och hade jätte mysigt..vi gick runt och pratde och så

sen idag så var jag och alice nere vid  brommplan  och åt lunch busade lite och hade mysigt..senare på eftermiddagen drog jag in till stan mötte jenny och nån elsa (jennys kompis) pratade lite med dom very nice.sen drog jag och mötte lollo.vi sat på donken och pratade och så ;)
det är allt jag kan berätta om idag ;)

tråkigt

jag har såå j*vla tråkigt tänkte att nu när man har såhär tråkigt kan man ju lägga tid på bloggen..men jag har verkligen ingen lust med bloggen heller..det är som sagt inte alltid kul att blogga. så jag sitter och leker med webben lite ;) jag gör precis som alla andra bloggare tappar läsare nu när skolan börjar :/ inge kul alls men nu ska jag gå och ringa nån det går ju inte att ha så här tråkigt!!

                                                          

jag behöver verkligen tänka...

   om du verkligen va den jag trodde att jag kunde lita på så mycket.jag sa att du var mitt allt min soulmate.du har vi inte pratat eller smsat på sjuukt länge.jag saknar dig det måste jag erkänna men det vi hade ar det verkligen äkta vännskpa? jag vet inte..
                                                              

hej sötnötar!

nu sitter jag här..har precis kommit hem från skolan är helt j*vla slut!! men det får funka..måste plugga som f*n eftersom mina föräldrar hotade mig lite igår..måste börja skötta skolan annrs går bloggen och mycket annat åt helvete..det började bra halv somna på engelska..men idag hände inte så mycket mer faktist :)
KISSES!

when love takes over..

                           
här var sista kvällen innan amanda,sara och daniel och the rest ddrog från landet (tror jag) vi firade lite :P

michelle goes varberg och fick faktist ett mejl om att jag hade en läsare i varberg jag svarade att jag inte visste exakt vart det låg..men att jag skulle dra ditt senare i år..var ganska tidigt 2009..och nu fick jag se varberg och det var en riktigt fin stad..varberg nästa år och festa vilka hänger på?:)


sorry bitches!

för dålig uppdatering..men det är nämligen så att jag har ett liv:O men idag var jag förts i skolan kom lite förrsent trode vi började halv nio medans vi börja åtta ops! men skolan sög gjorde inget intressant och lärde mig inget..sen drog jag till min älskliing lollo och vi gick och fikade för att fira hennes namnsdag:) japp så har dagen sätt ut på ett enkelt sätt ;)
och nu har nån flyttat min f*cking kamerasladd gissa vem som blir liite dampig på det? så nu ska jag ställa mina föräldrar mot vägen..hur fan kan ni få en bra blogg utan bilder?
                                     
hehe det var jag som slarvat bort den här e iaf lollo på fiket idag..vet inte hur länge vi satt och skratta åt dom där sugrören och allt annat ;)

                                                  

hej bloggen michelle här!

som nea alltid tycker jag säger i mina videoinlägg kanske stämmer?:) men nu sitter jag här och chillar..gör inget särskilt längtar till helgen..men nu ska jag fortsätta leva livet..snart blir det tränning!

                                                          
för alla er trögarslen som inte fattar nånting så driver jag ;)

jag älskar verkligen black eye peas:)

jag har börjat lägga ut många  youtube klipp nu men det funkade inte ett tag på min data :/ så nu får ni ett utkast jag gjorde :P ops! men bättre än aldrig right? black eye peas slog igenom 2003 med låten where is the love den var skriven till minne av 9/11 visste ni det?
min favvo låt just nu!

hallå vart är ni?:O

sitter ni och pluggar alla söta läsare:O eller nu har jag rekord lite läsare:O jag har väl inte uppdaterat särskilt bra idag..men ni får tänka på att jag faktist går i skolan... men jag tror jag vat helt ok på skolfotot lunchrasten vart liite kaos hitade inte mitt smink förts men såklart löste säg allt :)  idag ska jag tränna igen-.- jag har ingen lust och mår sådär men min älskling lollo har ju kommmit hem så..har väl inget val;) men eftersom jag verkligen inte fattar resten av matteläxan ska jag väl ringa nån som kan hjälpa mig (a) PUSS!

god morgon sötnötar

sitter och äter frukost nu(ett äpple) jag kan inte äta å morgonen! men idag är de skolfoto kör med på vanliga jeans,kort jeansjacka och rosa heidi klum tröja ;)

                                                  
facelook:) ser lite lite morgon trött ut :P men har en normal sminkning och örhägena fick jag av linnea och LInda ;)

goodie

jag lyckades! även fast jag mår skit.så drog jag ut och sprang! fy fan va grym jag är right? men imorron är det skolfoto och alla gör det till värtsta stora grejen jag blir alltid ful.så nu ska jag göra det till en stor grej och bli SKIT SEXIG.
Men nu ska jag nog krypa ner i soffan och titta på en film men vi får se hur det blir med det..
KISSES!

varför går tiden så fort?

                                   

låten säger allt....men är det bara jag som saknar allt.bästa veckan i mitt liv..f*cka tt tiden går så fort

bio

hej bloggen har vart på bio nu..myspys.såg ju ice age 3 med kusinerna..visst den var lite små kul men inte mer än så;) dom drog hem till sig och tur det var lite rädd att dom skulle komma och förstöra min ny städade rum ;) fast jag har världens gulligaste kusiner.
 så om ni har små kusner lite halvt galna se ice age 3 ;) 
                                                         

God morgon :)

god morgon allihopa:) sovit gott? själv kunde jag inte somna och så kom pappa och väckta mig när jag väl somnat yes lixsom! fan sur jag vart..men vi ska ju på bio typ hela släkten nu.mina kusiner ville att jag skulle se ice age med dom och visst gör jag det :) sen för jag se hur allt blir för mmår lite dåligt men jag SKA på kondis testet även fast jag nu mår dåligt ;) annars dampar väl nea loss på mig ;) men nu måste fixa mig.
KISSES!


god natt babes med musik

nu ska jag sova orkar fan inte mer..ska på bio,ska plugga och har kondis test imorron¨jag har mycket jag behöver tänka igenom,men det är tyvärr lite privat..men måste f*cking lösa allt just nu..men ni får lite music som frå mig må underbart!

makes me happy

diss och hiss ;)

                                  
1. jenny jag gillar jenny hon ville att jag skulle skriva det så hon fick komma på min hiss lista ;)
2
.david guetta  gör den bästa party musiken enligt mig..loove his music!!
3.vilda utekvällar  kan ofta vara like kul som vilda fester (michelle loves to party u know)
4.skvaller bloggar mohahah nbitchie tycker jag är bäst ;)

ne tack till!

1.kalmar sääääämst dom suger,spelar fult ni säger säkert samma sak om gnaget men tål inte kalmar ff ;)
2.ändra menning när folk säger en sak och när nån inte håller med så ändrar man sig stå upp för er själva! 
3.amandavardet.blogg.se visst hon är säkert jätte snäll men jag tål inte hennes blogg;)

                   

love us

jag skulle skicka en liten hälsning till nea och linda och nu blir det så..det var en riktig mysig kväll och jag skulle FAN inte kunna leva ett "normalt" liv utan er..ni kan nog gissa vad som hänt om inte ni fanns ;) ni betyder så mycket och tack för att jag kan säga allt.jag hatar att bli känslosam i bloggen men ibland blir det så..ni vet även fast jag verkar väldigt perfekt så har jag många fel ;) hahah men tack för ni ger mig luft när jag inte kan andas ;)
 bilder från dagen bitches!!



linda leker med pepsi                             va fan?!                                                       tihih

babes

                                                        
                                                                                          love us

en underbar dag :)

även fast dagen varit Ünderbar..så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva..Jag började med att träffa nea i solna sen kom leon ditt och vi sat och prata innan det blev dags för matchen så vi gick och satte oss..fortsatte prata och sen fastna alla i matchen. första målet och alla vart så j*vla glada* men sen vart det bara sämre och sämre kalmar gjorde mål.deprimerade var vi men gick ändå från matchen med ett bra humör ;) vi stog och prata en stund innan jag drog hem till nea  där vi mötte wedin P
PUSS!
inga bilder från den delen av dagen kmr bilder snart ;)


God mogon babes!

Nu sitter jag här ganska vaken..vart sent igår tror jg sat vid datorn till 03:00 även fast jag var helt bestämmd på att jag skulle gå och lägga mig tidigt.japp så blir det ibland. idag ska jag mötta nea i solna  runt två, sen ska vi på matchen ofc. jag ska ditt med leon,nea s¨åklart och hennes kusin typ :P vet inte riktig men han hete marcus ;)
sen ikväll vet jag nte riktigt vad som händer,fest,umgå,hem? vi får se just nu har jag liite huvudvärk (vad kan det bero på?:P)
                                                
 hittade den här bilden från alice landställe i sommras,ser helt hemsk ut hahah men jag undrar vad jag tänkte med klackar på bryggan?

god natt?:)

nej såklart jag inte går och lägger mig kl.12 på en fredag kväll forget it! men jag vet inte riktigt vad jag ska göra :P det blir nog tv kväll resten för mig och långa telefon samtal som det brukar bli på sena nätter när man har tråkigt. men det är upp tidigt imorron för min del MÅSTE ju plugga liite imrron säämst! men vi får se om jag orkar,sen blir det fotboll med nea,Leon och nån marcus ;)
                                           KISSES!

underbar fredag kväll!!

jag har kommit hem för en liiiten stund sen och känner mig liite snurrig ;) så himla kul! vi drog först till slussen oför att ta färjan,så drog vi till grönan,där vi åt middag och gick runt och flummade och raggade på spökena i spökhuset :P'
sen drog vi till stan och påvägen ditt så flirta vi såklart med turiste (dom måste lära sig hur svenska tjejer är)
sen drog vi till kungsträdgården badade (a) i fontänen och blev upp raggade av  trevlig folk :P ni kan väl skriva ifall det var ni vi träaffa ;) vi skrattade nästan hela vägen hem :)
jag efterlyser min påse som jag glömmde på t-banan inehåller inget särskilt :P

alice dricker såklart inte ur cheddar cheesen på riktig ;)
vi har såklart busat lite också men det lämnar vi utanför bloggen ;)
jag badar såklart mer ;) men fick ingen bra bild på det vart distraherad ;)

duktiga michelle

hej gullungar! har precis varit ute och sprungit det gick sådär..inte tillräckligt fort ;) men nu har jag börjat på matteläxan som måste vara klar till på onsdag :/ men man måste väl försöka lite nu när man går i nian :P men nu ska jag dra till alice vi ska dra till stan och busa liiiite :) thih ni lär få se bilder ;)
PUSS!

dagens :)

hej alla söta bloggläsare? hur mår ni? jag mår bra ska precis ta ett äpple och sedan ut och springa (trotts tränningsverken) men det får funka sen är det duscha plugga och dra hem till alice som gäller ;)
ja det kommer bli en KUL dag eftersom jag vet en liten sak som ska hända men det är hemligt tihih.ni får ha det underbart för det ska jag ha!
PUSS


God natt sötosar

                                      sov sött,har bara lite läxor imorron ingen skola :)
                                                  

svar på tal!!

                                              
hej..hur får man lättas tag pådig? och vad är det pinsammaste du gjort+ :P /ella

hej ella! det lättaste 'r att kommentera i bloggen :P eller mejla [email protected] (blogg mejl) 
det pinsammaste jag gjort?;O vill du ha en bok? nej men tappat byxorna framför några  snyga killar typ (skulle böja mig ner och ta upp en grej och hade glömt skärp :S) gått in i 1000 lycktstolpar m.m :P
PUSS!
 

asså linda håller en pistol mot mitt huvud

och säger "gör ett blogginlägg om mig!! annars skjuter jag"
jag svarar såklart "men du har ju fått många inlägg"
hahah såklart linda du får ett inlägg men det var egentligen jag som fråga vad jag skulle blogga om (a)

jag skulle säga att linda är en äääääcklig djurgårdare men en underbar person och att vi är bäst..men det visste ni ju redan suckers!!


bildsplash som förklarar dagen ;)

    
                  

hej alla bloggläsare

Ska snart iväg och tränna nu,Ni får bilder från dagen senare e sjuukt seg och sjukt trött nu,så vi får se hur det går? men nu måååste jag dra. PUSS

God morgon bloggen!

hur mår ni? själv mår jag bra kanske liite trött börjar inte förrn kl.10 och vi ska möttas vid slussen idag :) för sen ska vi gå på skansen.och vara där en stund sen tror jag att vi slutar :P sen är det tränning ikväll och eftersom måndagens tränning vart inställd så ska det bli ganska kul e lite små nervös.men nu måste jag börja fixa mig :)
KISSES!


jag är trött på alla wannabe mig-.-


min pose ett m är det såklart likadana shorts samma ställe,likadan väska och såklart min rosa älsklings tröja!! blir riktigt trött på den här personen som verkligen vill vara som mig har inget liv ;)
för er som inte såg det är det såklart min älskling nea som gör narr av mig ;)

berätta jag att jag åkte och överaska lilla linda?:)

japp jag och alice fick reda på att wedin inte mådde så bra och eftersom wedin är min gullunge köpte vi ett kinderägg (som smälte) och frog till henne och gav henne det :) jag tycker synd om wedin men ni får ha det bra PUSS!

Videoinlägg :)

          
                                    

God natt darlings!

        Nu blir det fixa mig stänga av datorn och sätta på en film innan man somnar vill ju INTE ha stora påsar under ögonen när skolan börar så blir sleepytime om en stund..(om jag får gissa inte förrns kl.4) men ska fixa till mitt dygnsrytm!!

                                                       

dagen

vaknade av att jag var tvunegn att titta när jag gjorde bort mig på rapport åhh jag ser reatrded ut..sen tog jag kontakt med alice vi bestämmde att vi skulle dra på bio och se bruna XD alice gick vilse påvägen dit och jag vissade fel väg till en turist lyckat ;)
sen gick vi och såg bruna han e het GRRR! (driver) men vi flummade runt jag förälskade mig i en kjol ;)
men imorgon är det sörjedag skolan börjar :( men nu måste jag fixa mig för det.
KISSES!


Dagens outfitt

                                            
                                             jeans kjol-koola anna
                                            body-gina
                                          skor-second hand
 
 ska nog dra på bio med alice nu ;) PUSS!
                                 

GUD va hemsk jag såg ut

tittade någon på nyheterna och såg..var det inte jag och sonia?:O seriöst jag såg helt hems ut och där stog man och pratade om vad man skulle göra för att motverka mobbning..visst det är en viktig fråga men jag vet inte riktigt vad jag skulle svarat.men det fick väl ett G ;) ni får ha det underbart tills nästa inlägg ;)

AIK!

Har ni sett vilka som just nu leder serien? en är det inte mitt lag aik? jag vart med i gnagisklubben dagen efter jag föddes.jag har haft årskort 3år i rad nu.jag e så totalt innsat som det kan bli i love fotboll! jag älskar kenny pavey!
ett plus förresten vilka ligger just nu under kvälsträcket?:O mohahah vad glad jag är :D
PUSS PÅ ALLA gnagare!!


:/

Det var ingen tränning idag :( det fanns ingen nyckel så vi kom inte in :( vart lite ledsen äver det... eftersom jag faktist vart possitiv på slutet av eftermiddagen ;) men ist fick man åka hem och försöka vara nyttig det vart ett städande av gaderoben och efter 2 timmar slit och jobb..efter hittat   4 par vita leggins (gillar inte vita leggins särskilt mcyket) efter hittat 5 oandvända skit snygga midjeskärp,4 oandvända tröjor och och ungefär 1 ton riktigt fula gammla kläder..så har jag städat kanske en tredje del?:(
sorgligt värre har även  rensat neccässaren men det gick SKIT jag e såå klumpig tappade  mitt puder över den vita mattan :( åh vad sur jag vart men det löste säg ;)
  
glömde berätta vi var såklart på skit mysiga ben and jerry kaffet idag (me löööve) sen köpte min sötnöt sjuukt snygga skor åh love it! men titta vad jag fick av nea idag?:D

               
                                              

första tränningen

håller på att fixa mig till första tränningen för säsongen måste erkänna jag är liiite små nervös för att det komer gå skit..det kommer det antagligen att göra eftersom jag är sååå otrännad.men jag får väl överleva får ju faktist träffa lite roliga männsikor också :D men nu måste jag börja fixa mig lite..
PUSS!


jag fåår damp med i tv imorgon :)

på bilddagboken :/ det funkar inte har inte gjort det hela igår elelr idag :( blir liiite ledsen men det får vänta..har vart i stan med sonia..det var chill gick och pratade ut om allt och så :)
och när vi satt på en lycktstolpe vid norrmalmstorg kom svt och ville intervjua oss så vi är med i rapport imorgon bitti eller imorgon kväll :) dom intervjua oss om mobbning :P men det var kul ändå :)
men nu ska jag hitta på nåt litet hemligt shhh!
PUSS!

God morgon babes!

hur mår ni?:) själv mår jag skit bra faktist :) jag ska snart smsa sonia så vi kan dra in till stan :) har saknat henne och vi har mycket att prata om ;) så det är dagens planer sen ikväll är det  in första träning är liite nervös fakist men det lär gå bra..har precis anmält mig till ledarkursen också :D vi får verkligen hoppas att jag kommer med :) 
                                                            

tiden stanna när usain bolt vann

                         han e sååå j*vla cool så snabb helt underbar man får rysningar!!                                                                 
                                            

helt j*vla slut

känner att jag inte har npn energi men nu är jag hemma orkar inte göra nåt riktigt blogg inlägg nu :( kanske senare inatt om jag hunnit fixa in alla bilder då ;) men nu är jag hemme :)
                                                    

Michelle dissar

                                    
 i don´t lake this shit..
1.sommarlovet snart är slut..
det suuuuger
2.saknaden av alla nära vänner här uppe på landet saknar man alla så j*vla mycket kom hitt!!
3.gammla foton  det blir en halv diss..man såg så himla hemsk ut men det är väl bara bjuda på sig själv..
4.40års kris..när man ser 40 åringar sitta och supa och bli så fulla som dom vre 18 eller dansa påf ester det är bara såå pinsammt..iaf när man har betalat 1000kr för att komma in på en konsert och sedan sitter och tar på yngre tjejer..och somnar hela konserten..stackars dom som inte kommer ihåg ett skit av konserten :/

god morgon sötnosar!

Jagg mitt internet kommer dö när som helst så det är väl lika bra att man bloggar lite innan det gör det ;)idag tror jag att det inte kommer hända så mycket kommer antagligen umgås med Lollo hela dagen..tihh så det händer inte mer än så:P men nu tror jag att jag ska äta frukost :)
PUSSI!!

god natt/svar på tal

god natt nu sötnosar orkar inte vara vacka längre har en enorm huvudvärk stackars lilla mig :(

                                                              
eyy hur lärde du och den där sonia känna varandra?:O  /dennis

eyy dennis mannen!! jag och sonia hade gemensamma kompisar och så en match när jag var skadad så kom hon ditt och titta på nr nea och wedin skulle spela match (eller skulle hon spela) och då satt vi och flummade hela matchen sen gick vi och åt lunch på en pizzeria och skrattade och om dåliga skämt sen satt vi på t-centralen och skratta skit läng kortfatat ;)
PUSS!

min älskade sötnöts blogg

                                               
ni har väl inte glömmt att läsa min sötnöts blogg?:O  läs sonias blogg!! www.maffiamilou.blogspot.com

dagens drog

                                                         kan inte sluta sjunga på den :)
                                                    

åhh vad glad jag är!!

vill ni veta varför?!! jo för att nea kommer hit till landet guud va kul :D
men annars har jag spenderat eftermiddagen hemma hos lollo..vart mysigt pratat om vad vi gjort och bara haft en sån där kul som bara vi kan ha typ :P  men det var riktig mysigt! men nu ska jag anntingen gå ner och bada eller titta på casanova hmm..svårt val får se vad Lollo har lust med ;)
PUSS!

snart e jag i örebro

Japp är snart i örebro och mår halvt illa :/ men jag får väl lida.
igår var det ju madonna vilket var kul det var mammas födelsedag så jag fick följa med..min favorit e 4 minutes och självklart var den bäst igår tyckte jag..men det var många gammla kärringar och gubbar som helt klart hade en 4o-års kris där..not okey. men det var trevligt..sen var vi ju på ullared som för er som inte vet vad det är är ett stort skit billigt shopping center och såklart man fyndade massa särskilt hårspray :) 
                                                     


har saknat er!

nu sitter jag i bilen påväg hem från göteborg :) eller jag ska inte hem ska till dalarna :S men ändå vi kom ju hit i torsdags och har haft det bra har shoppat ´jätte mycket :D och igår var jag på madonnas konsert som var skit bra :) men nu längtar jag faktist hem till stan..kanske eftersom vi bodde på världens skabbigaste hotel..det var fullbokat i hela göteborg :( men nu ska jag nog försöka sova lite ni får flera inlägg underdagen :)
PUSS

God natt gullungar!

NU ska jag titta klart på paradise hotel och sen ska jag sova :) ska ju  up tidigt imorron åker till varberg och vet inte nästa gång jag kan blogga men självklart har jag datorn med mig! PUSS!

                                       

hemlisar :)

                                            

Ni får looova att inte säga det här till nån okej? ;)
    
När jag var mindre gick jag på extra gympa (på skoltid) för att jag hade så j*vla dålig motorik..nu är jag stolt
över att ha vg  i gympa ;)    

nu ska jag iväg och busa PUSS!

svar på tal!

                                                       
oj vad mycket frågor jag fått nu :P eller Inte så många ungefär 10 obesvarade ;) men jag tänkte att nu ska jag slänga in 3 stycken snällt va?:)

hej kan du inte göra fler videoinlägg :) du e så bra på det (a)
/Lisa

tack :) men jag har fått mycket kritik för mina videoinlägg också :P att jag är alldeles för oseriös men that´s me! sp du kan nog få några fler :) men vi får se när jag har tid ;)

har du och wedin bråkat? har hört ett rykte om att du typ kallat henne massa hemska saker?!!:O/anonym
Va?:O jag har aldrig sagt nåt dumt om henne.hon är i skåne och jag kom precis hem från dalarna så vi har inte haft tid och träffas men vi smsar ju!      så bråkar  gör vi INTE!

vart i dalarna har du land?jag är från dalarna och tror jag har sett dig i kupolen?:O
Ludvika ;) så det är mögligt att du sett mig i kupolen..för det är det närmaste stället att shoppa på ;) Hälsa nästa gång!

God morgon sötisar

hur mår ni?:) jag mår bättre idag :) just nu ligger mitt besökrekord på 289 men det är jag nästan säker på att jag slår idag :) jag driver ju en väldigt liten blogg..men får måna mejl och det är jag jätte glad för :) ALLA bloggare älskar både kritik och beröm :)  och eftersom ni som läsare min blogg är sveriges bästa blogg läsare ;) 
                                                             


                                                                 

Bara för jag älskar att blogga

sitter och tittar på paradise hotel myspys..tror faktist jag är påväg mot ett läsar rekord imorron men vi får se ;) 
men sen blir det sova för min del god natt :)

                                                                               

DESIGNEN

designen är lånad från  http://designandmakeup.se/category/gratis-design.html  och den är sjukt gullig :) jag har den tills sommaren är slut och jag hunnit  fixat klart min design men den hät vvar sjukt gullig right? :)

dagens drog

POLLY  och:
                                    


stackars nea!

jag tyckr synd om nea..hon e sur på mig och ledsen för att jag inte hemma :( till konditions testet och jag saknar min nea!! så eftersom hon är ensam på konditionstestet så får jag peppa henne nu :D
                                                         Michelle gillar älskar nea!!!

is in dalarna

och andas det är sjukt mycket skönare luft här nåt avkoplande och lugnande..men jag saknar sthlm staden man inte har tråkigt i..jag har vart här i några timmar känner man att det börjar liiite tråkigare,,men nästa gång jag har till¨ång till internet får ni massa bilder är seeegt idag :/ och jag mår inge bra idg ;)
men ni får en bild på mig iaf ;)

                                                   
                       Live från soffan på landet famiyn håller på att grilla ofc..tror inte jag orkar gå till Lollo idag hon bor ju      bara 172m genom skogen från mig ;) men jag tror att det  bor en grävling i närheten scary :S     

åker nu

snart åker jag till landet ige -.-
sen blir det göteborg igen...sen börjar skolan tack lollo att u är där annars hade jag dött.
har ni några bra tips vad kan man göra på landet? kommentera eller mejla [email protected] det är min blogg adres ;)
så den har ingen msn ;)

Lady gaga,var så j*vla bra

hon var seriöst sit bra..och det var en lyckad dag och helt sjuukt kul..i början srang vi runt på grönan och åkte allt.så klart gick jag och alice (för vi är modiga) i spökhuset..alice gick och skrämmda mig och var skit lugn medans jag panikade..hahah men det var sjukt kul och eftesom jag fortfarande har j*vla k*k gammla datorn blir det inga bilder :/
men dagen var sjukt lyckad förutom att jag tappade en tia i en brun.
nu är jag sliten och mår skit efter helgen faktist.mår så j*vla illa


hjälp

det kommer bli sjuuuukt mycket folk på grönan idag och vi ska försöka åk lite grejer också :P det är bara att önska oss lycka till så vi inte blir inklämmda ii ett hörn utan kommer hem så jag kan fortsätta blogga :)

saker jag INTE kan leva utan just nu

                                                                               
1.Lollo men jag menar hallååååå när klarar man sig utan sin bästa kompis?
2.kings of leon use somebody och sex on fire får mig på skit bra humör!
3.mobilen. 
                                             
men jag klarar mig utan
1.popcorn
japp det är gott när man är på bio och så men nej tack för det på sommaren
2.just nu mammma eftersom jag är liiite irriterad på henne
3.inställda pendeltåg


dagen

Japp eftersom jag har den helt värdelösa gammla datorn blir det inga bilder.men jag och Lollo drog först in till stan och gick till kungsgatan och tittade på paraden lite kul kul..missa tyvärr aik :(  sen drog vi till äälskade urban outfitts men eftersom jag är halvt pank nu :( så köpte ja inget där utan det var lollo som köpte en tröja och en väska :) eftersom jag också ville handla nåt vart det en lång armad tröja från gina ni vet en sån där stor randig tröja som nästan alla har? ;)
japp men sen gick vi och åt med fanny och the restinnan vi vandrade runt och tittade inte riktigt.vi åkte till odenplan och avslutade dagen med ligga och flumma där..kasta runt mobilen och asgarva..helt enkelt en underbar dag!

nu drar jag till stan

och shoppar med Lollo..som borde komma hit vilken minut som helst. vi kommer anntagligen vandra runt i stan och titta på pride paraden anntagligen..sen vet jag inte vad som händer antagligen slutar vid kvällen i tanto. och antagligen träffar vi sonia en stund också :) men om ni ser mig isatn hälsa! jag har på mig en kort jeansjacka vitta sandaletler (stavas det så?) och en svart hatt. PUSS!!

RSS 2.0