Idag

Nu var det länge sen jag skrev så nu har jag myxket och berätta.. I Lördags så var jag Lollo och på kräftskiva vi smet iväg ett tag och gick lite granna tog lite bilder får vissa så fort jag får tag i dom. Vi slog mitt fynd på en loppmarknad en tärning där det står massa olika saker man ska göra typ diska städa och supa, sporta. det var kul sen var vi vakna till 4 och hade det mysigt. Igår (tisdag) så var jag och Alice i vällingby vi gick in på k:5 jag köpte leggins alice hittade ett par snygga skor men hon köpte dom inte.Sen så gick vi på donken och åt glass och gick runt där, Vi slängde smällare såna där som låter men man inte ser något det var kul folk blev chockade och rädda! men nu ska jag snart titta på "project runaway" hoppas christian vinner berätta vem du tycker ska vinna!!

Pöss och kram


/Michelle


Hellu

Nu sitter jag hemma ska snart till innebandyn idag var första dagen i skolan var väl ingen höjdare men vad kan jag göra åt det? jag ska när jag har tid lägga in lite bilder från sommaren=) idag var jag Lollo, Linda och Alice i stan jag köpte ett puder från H&m inget mer Lollo köpte en tröja och linda köpte också ett puder men nu måste jag iväg till innebandyn.
Hej dåå

/Michelle

Hemma=(

Jaha då är man hemma från den vackra ön kreta det var jätte roligt där. Det var soligt och varmt alla dagar, och vi badade solade åt gott och hatade det allmänt trevlig i onsdags åkte vi till en av de vackraste stränderna jag någonsin sett Elafonisi det var otroligt vackert och jätte kul att snorkla jag hade aldrig snorklat förut men det var jätte häftigt.Sen igår åkte jag paraflying vet inte om det stavas så men det var sjukt häftigt det bästa på hela resan  gör det om ni har chansen!
stooora kramar

/Michelle

RSS 2.0