För många valmöjligheter

Jag mår otroligt bra just nu faktiskt!  Det har gått en månad sen jag kom hem till Stockholm, en månad som rent utsagt vart en berg o dalbana! Jag saknar Barcelona varje dag vill hellre säga att det är mitt hem än att jag är hemma i Stockholm. 

Jag märkte igår hur fina vänner jag egentligen har. Känns som att man ibland glömmer bort det! Nu blir detta inlägg jätte rörigt men det hag egentligen vill skriva är att man aldrig ska vänta på bussar eller killar det kommer alltid nya! 

Jag har dessutom blivit otroligt bortskämd med valmöjligheter nu!
Ska jag plugga i Stockholm? Ska jag flytta hemifrån? Saknar jag Barcelona för mycket? Vill jag plugga i en studentstad i höst?

Jag bjuder på en bild från i tisdags då jag o Erica körde en middag som vart en helkväll ;)
Harry

Den enda prinsen jag behöver

Glad midsommar

Har faktiskt haft en riktigt bra vecka!

I måndags drack jag o Erica vin på en uteservering inte helt ovanligt och bara myste!

I tisdags jobbade jag kväll och efter jobbet hängde jag med en kompis hela kvällen vi satt på Medis skratta och bara snacka skit

I onsdags åt jag middag med Lollo på fridays Den tjejen har jag saknAt något otroligt vi hade hur mycket som helst att prata om!

Och i torsdags så möte jag faktiskt upp Jocke en sväng och löste USA bilderna!

Fullt upp i veckan!
Men igår åkte jag till landet och firade midsommar här!  Firade med Lollo William och familjen super härlig kväll!


Gjorde tydligen ett fint collage igår?

Summerburst!

I helgen var det summerburst! 
Det var så jävla fett! I fredags direkt efter jobbet tog jag mig till Gärdet och förade hela vägen ditt! I fredags såg vi sedan dimitri vegas and like Mike men mest tid spenderade vi såklart på avicii! Vart ingen efterfest utan jag åkte hem till en annan kompis och drack lite drinkar! 

I lördags var det sedan lyxbrunch med våfflor,nutella,äggröra och självklart skumpa! Förade i humlan före vi körde på! Afrojack var helt klart bäst!! Men axwell och ingrosso där jag stog längst fram får självklart även dem ett MVG!


Barcelona dreaming

Jag saknar Barcelona så det gör ont! Saknar värme mina fina vänner hejdlöst bra festande, sitta på stranden med Johanna och äta wook o bara mysa, gå med ett lite leende på läpparna hela tiden

Jag saknar dock inte att jobba i Barcelona nästa gång blir deg garanterat På semester redan börjat kolla på flygbiljetter!  
Trivs så bra på Telia just nu!

Ständig kamp

Har egentligen bara en sak i mitt huvud kan inte släppa det egentligen 
Försöker göra allt för att fokusera på nåt annat vet att jag skriver on det mycket men tar mycket av min energi och min tid.

I torsdags gjorde jag och Erica underbara hamburgare!! Med pulled pork,guacamole röra och karmeliserad rödlök dog lite! 

Har jobbar hela veckan går så jävla bra på jobbet!! Och trivs riktigt bra med mina nya jobbar kompisar super härligt!

Nu hoppad jag lite! 
Men i igår så var jag och Ebba i humlan o satt o drack och träffade ett ashärligt
Gäng! Och när Ebba åkte hem så bestämmde jag mig för att vara lite yolo och hänga på dem till Debaser så det vart en helkväll!

Och idag har jag hängt med mina bästisar Kasper och Ebba hela dagen mest suttit i solen och druckit vin och pratat gamla minnen❤️

T

RSS 2.0