gott nytt år!

hej älsklingar! väntar på alice,med målade tår och plattat hår hah ne inte än om jag hinner ska jag ;) ikväll blir det inget lungt nyår ikväll ska jag vara en snorunge! det blir nog inte skit vilt med riktigt kul kan jag garantera! men jaja nu måste jag fixa mig vi hörs igen nästa år!!! love!'


en bild på mina kära vänner i maj i år för bli min nyårs bild!
men tkr alla ska simma lite lungt ikväll iaf!

årsume del 3!

de 2 galnaste månaderna i år maj och juni! bästa månaderna i år också alltså kärlek till dem månaderna massor med minnen!
maj!
valborg firades på landet med bff alice det var galet vet inte riktigt vad vi gjorde? haha kände mig som en mobbad sthlmare men var riktigt lyckat!
helgen efter valborg par det iväg på kryssning med bff och det var galet alltså en av mina bästa party nätter någonsin vi var i fullgång hela natten! helgen efter det bar det iväg till falun spelade innebandy min sista match någonsin :/ iaf seriöst men var kul! träfade pon haha :P 18maj årets första dopp i kristineberg! gick vidare till min födelsedag vilket var en mysig kväll med mina närmaste som blev förstört av några kompisar..men vi löste det.. sumpandagen,sen var det 30 maj vilket var en GALEN natt..jag skäms en del över den natten men jaja maj= ASKALAS verkligen bäst!

så såg jag ut i maj! (finns massa bilder i arkivet fick min kamera)
shejkade loss till telephone och memories i maj!
juni woho!
hade världshistoriens mysigaste picknick i tanto med taxen!,klippte håret kort dagen innan balen dampade loss totalt! vart så himla missnöjd! hade sedan lärar lunch och bal, alice och jag åkte skit cool bil till balen ;) som var riktigt kul! vart i stan med lovisa taggade upp för en fest men vart sjuk..nationaldagen och vi var vårat gäng och hade skitkul! även fast jag var jätte sjuk dagen efter måde jag PISS,sedan slutade jag nian, hade en riktigt kul skolavslutning! ej med min klass dock vilket kanske var lite synd..men vafan! fick bra betyg ;) ett antal utekvällar med grillning och party ;) drog till alice land vart helt galet verkligen skit kul! vi busade..top 5 timmar att åka hem det ska ta 1 ...galet iaf! sen drog jag till torquay det lägger vi in i juli ;)

bffs i juni på shoppingtur!
låten som var med mig hela sommaren kom till mig i juni
ALORS ON DANSE!

gomorron sötnosar!

nyår TAGGAA! jag vaknade blond känner knappt gen mig själv har lite halvågest haha fast jag gillar  det! har funderat på att blivit blond så länge och nu äre gjort! nu ska jag snart iväg och träna tyckte det behövdes! sen ska jag förbi farmor en snabbis och sen kommer ballis och det kommer bli apkul hoppas vi iaf! woop woop!
ne nu ska jag äta frukost höh halv 12 nåt fel är det nog!

brunt håår borta!


årsume del 2!

nu blir det en del årsumer med det får ni räkna med ! 2010 det har hänt så jävla mkt! stört år verkligen! om ni vill veta mer är det bara att titta i arkivet ;) men ni kommer få alla månader 2 i taget! ;) nu blire mars och apil imorron har jag nog hela sommaren och hösten och sen blir det nog sen höster och vinter efter nyår ;) ni kommer såklart få lite normala inlägg i mellan ;)

mars!
det var massor med pluggande i mars,nationella m.m vilket inte låg så bra till eftersomjag var väldigt skoltrött hemskt verkligen..helgerna orkade jag inget mer en galna sleep overs smugla in mat på biografer, staden var mitt hem även i mars trillandes i rulltrappor asgarvande på perronger och många sneblickar. linda fyllde år vi firade henne med en riktigt rejäl fika på 60 med massa med mysigt folk! sonia piercade sig!


videoinlägg från mars jag skäms! jätte mkt! men man förändrats och för'ndringar e kul och se ,)

såhär såg jag ut i mars!
april.
i början skidor i massor! det gick senare över till en period med promenader på djurgården och östermalm,aik hamna i elitserien! han med fler utekvällar..lacka loss på att folk trodde jag och linda bråkade..köpte mina efterlängtatde convers! juste på 1 april lurade jag alla att jag var blond dock trodde ingen på mig jag har alltid varit "brunetten" nu är jag blond höhö

jag och lovisa i april! ;)

drogen stero love hahah!

hej jag är blond

idag har jag fixat håret är numera typ blond :O

det var nåt nytt va? inte min tröja som e smutsig utan spegeln prippe...

årsume 1!

  • del 1 då ASKALAS VA?

    januari!
    den nya året firades på landet med lollo fult med asgarv och ja hahah XD hade en personlig trännare typ hela januari..dock klarade jag mig själv ganska fort ;) vart insnöad i stan kunde inte åka till innebandytränningarna :/  mkt plugg och välja gymnasium. på helgerna var jag massa på bio,massa galna sleep overs..gamla stans gränder på fredagskvällar med mysiga fikan var super vanligt!  men anars fruktansvärt mkt plugg..

    en av mina favorit låtar i januari! och så bilder :

    jag och alice på hemgång efter bio en kväll!

    spexade till det lite i januari! fejk sår på hela halsen som jag och nea hade slutade med att det såg ut som ett gigantiskt sugmärke..

    februari!
    månaden började med skidresa stört kul verkligen! årets första aik match ;) förr säsongen med kattis och lollo ;)  köpte min lattevisp hhahaha kärlek! kvällar med bästavännerna lollo och ballis prioriterades högt! det var även många galna kvällar med wedin. alla hjärtanss dag var misslyckat som faen heartbroken girl...sonia och  michelle hänge på avenyn! sen åkte jag till landet igen!

 
en av månades mest spelade låtar ;)
och så bilderna!

skidresan till romme!

såhär såg jag ut i februari!

det var dom första 2 månaderna! woohooo


torsdaag!

tagga nyår imorron! håller på och skriva årsumen ;) men det tar en stund :P ni får nog nån del efter nyår ;) igår var jag med syster min taxen :) vi var först hos henne skitsnack och chailatte stog överst på listan..mellandagsrea med ett fynd en skit snygg skjorta ni får se sen ;) hittade också ett par byxor jag dregla över..men min ekonomi tillät inte det usa ni vet ;) sen åkte vi hem till inda och pratade med taxens bror (fb ;))höhö nöööjz! och kungarna av tylösanda gjorde vi också X)

fina syster min på väg hem :D

Taxen gästbloggar :D

Hej älsklingar :D
Haha, Linda här ^^ Hehe, jag och Michelle är hemma hos mig nu, har kul som fan ;)
Vi har spenderat dagen med shopping, kladdkaka och otroligt mycket chailatte (y)
Vi är random. eh xD
NU cammar vi med min bror (allt som står på fb är sant ;) ) och är allmänt konstiga :D
Vi hörs senare, puuuuss :D

cha cha bitcheeezz

höhö...hur är det med er? jag är i stockholm nu igen sådär överlycklig! kom hem kvart över sex igår..klockan 5 över så befann jag mig vid fridhemsplan för att fira lisa som fyllt 18..vi gick ut och åt ich fika bara myspys sådär..sen så var det att ta sig hemåt igen trillandes i snöhögar och halkandes på vägar lyckades iaf jag,emil,ebba och simon ta oss till karlberg och ta penndeln hem..trevlig kväll :)) 

här är min vän lisa! höh bilden är från emils badrum..höhö en riktigt kl kväll..


I know how to get down on the floor

sofie fyllde år en gång i tiden här är lite bilder från hennes sweet 16 det var gal1!




lite av det ajg blivit taggad på fb av sofie ;)
vi slänger in en party låt tilldet :))

tidsintälldt

börjar tröttna på tidsinställda nu va? har inte med mig nån dator så tänkte måste ju hålla igång bloggandet liite ;) måndag idag då emn imorron kommer jag hem för bloggning om landet m.m! har kameran här på landet såå  kanske blir lite bilder..fast är itne så j*vla snygg här no make up och myskläder hahah....men men vi hörs på riktigt antagligen imorron :)

det är ganska fint på landet vinter tid :D men det här är lite mer öde en exakt där mitt hus ligger ;)

Hej bloggen mobilblogg live från dalarna! ...

dsc05372 (MMS)

Hej bloggen mobilblogg live från dalarna! Kommer hem på tisdag;-) ikväll har jag vart hos lollo.skitsnack,asgarv och fika som vanligt här på landet. Imorgon blir det nog skidor kulkul.juste vi spelar en jävla massa mario! Höhö jag e bäst.


tidsintsälldt

lördag kväll betyder ett gammalt videoinlägg ni får underhålla er med ;)

god jul på er!

hoppas ni får en underbar jul eller har en det har jag! firas på landet..har träffat lollo en stund!  nu börjar kalle anka vi höres kommer hem på tisdag..det här är tidsinställt förresten ;)'

vår gran på landet förra håret ahaahahh mesig :P

gomorron! /stress

åker till landet idag har bajs mkt att göra skulle vaknat kl.9 vaknade..nu, men nu ska jag stressa så jag hinner göra allt.
igår var skit kul verkligen skit kul! dansade som en galning,drinkar,dunkaned musik, trevligt folk
,vinnst på något skit kul spel, ja det var verkligen skit kul top 10 av hemmafesterna jag vart på lätt!
dock glömde jag helt ta upp min kamera...jag stog och dansade ist..snodde en bild från sofie nu sen får jag väl sno mer från fb ;)

det här är bilden från sofie det är inte alla men en stor del av folket som var där!

and I´m off!

nu drar jag till sofie och firar hennes födelsedag! det tar ju ett tag att åka dit och kommer antagligen frysa ihjäl på vägen! tror  inte jag kommer orka blogga när jag kommer hem ikv :/ men vi ses imorron iaf! tidigt som faen för drar till landet kl.12 imorron :))
ni får dagens drog också!:

miike snow♥

stress stress stress

ahde skrivit ett helt blogginlägg tror ni inte det försvann? jo sån tur har michelle
idag har jag sovit alldeles för länge och tagit hand m mig själv med ansiktsmask och grejer..vart i solna c och fixat en massa nu måste jag slå in alla mina julklappar och sedan fixa mig innan jag drar till sofie på liiidingö :) kanske ska äta nåt också? hungriii

jul..

kvällens uppdrag var att umgås och fixa marsipan figurer..umgicks med lollo och nu är marsipan figurerna klara! dom han jag inte fota innan kameran dog :/ men men det är något jag måste göra varje jul marsipan alltså..annars igen äkta jul.
                  
                 
bara för jag gillade bilderna...

sjuklingen!

hola guapas ligger och dricker varm chocklad i sänge..myspys! har lov kan inte beskriva hur härligt det faktist känns enorm lycka! vi gick till skolan åt glass till frukost..vart "glasskrig" mellan mig och ebba man var inte sådär jätte vacker efter kan jag säga..fick skolkatalogen..firade jullov med massa mys på donken..hängde lite på odenplan innan jag åkte och möte lollo med henne inhandlade jag den sista julklappen och fika med iste och macaron på waynes..

ett av det godaste som finns på denna gjord e macarons love!

happy b-day!

grattis älskling på födelsedagen fina du som jag träffade första gången på arlanda 23 juni i år..det sa bara klick direkt du är en underbar människa och i torquay hade vi det så j*vla kul! syns imorron! love!


hem kommen!

kom precis hem--överväger att sova..har jobbat hela kvällen eller tills 30 minuter sedan..då tog jag mig en kvälspromenad i sundbyberg gick en riktig omväg hem för att prata i mobilen med människor som betyder fruktansvärt..dunka och sjunga med till låtar man precis lärt sig hela texten på! jullov och michelle kunde inte vart lyckligare. även om världen och deras invånare gör mig väldigt förvirrad ibland fattar inte riktigt vad folk håller på med..
       
juste nästa års fotbolls säsong spikat ;)

don´t need to worry

MVG i drama score! slutbetyg i det klart! fick till och med höra du borde hålla på med skådespeleri i framtiden.
något som gjorde mig fruktansvärt glad :D michelle skådespelerska? njaa...
ja ja  nu ska man iväg och jobba ikväll igen kul? njaa...
bara för att byta ämne tänk om en tärning skulle styra ditt liv kanske en tärning jag och lollo köpte en dag när vi hade tråk..



love


kommer aldrig tröttna ALDRIG! min drog!

2010

2010 börjar gå mot sitt slut och jag gör mitt första 2010 avslutas inlägg ;) men verkligen inte det sista ;) kommer ni ihåg alla det här låtarna dom kom ut iår ;) min favorit var nog OMG tror jag det är iaf den låten jag lyssnat på mest iår HELT säkert ;)
 

söndag...

vaknade upp för att dra mig iväg och vara barnvakt..vi hade det riktigt mysigt idag åkte pulksa, åt pannkakor och gjorde "drinkar"  ibland e jag ganska bra med barn faktist :)  drog mig hemåt julfixade lite och har sedan dess suttit fast i pluggandet, no prov och drama uppspel imorgon spännande! eftersom jag får slutbetyg i dom båda ;) måste bestämma mina individuella poäng också....om vi inte läser ett till steg spanska blir det nog det annars blir det internationella relationer och rättskunskap...intressant!

våra fina "drinkar" förlåt för kassa mobilbilder..

taxen är inte en hund utan en kär vän till mig..

drog till stan för att shoppa julklappar fika och ta ett och annat snack med taxen det var mysigt..hitta julklappar, fikade,snackade om hur otroligt konstigt det kan bli ibland..och ahde det riktigt trevligt! jag är så glad att vi hittat tbx till varandra igen..vet inte riktigt vad som hände där ett tag..
          
soetnows $$$

alice och michelles konstiga fredagskväll



så mycket som vi skämde ut oss...så många hemska bilder jag ahr..så mkt random vi gjorde..s många låatar vi sjöng så mkt vi dansade,så ont i fötterna jag fick efter skridskor, hur äcklig kebaben än var så är du min bff..du gör mig lycklig! nyår säger jag bara kommer bli gal1

det slutade så där...

jag vart fett pepp på utekväll även fast jag måde dåligt..bestämmde mig för att dra på något random men några vänner..hade ingen anning om vart..hittade inte min plånbok...sen så trilla jag i hallen och gjorde illa knäet..vart så j*vla sur på min otur..gick till bussen 30 min till nästa buss....drygt! gick hem och titta på film.....blöh på denna kväll!¨

dunkar den här nu i min lilla lägenhet medans jag och mamma äter godis...och tröstar mig för att kvällen sket sig ibland har jag faktist världens sötaste mamma!

hemma!

nue e jag hemma ska kubba iväg till stan och möta upp  taxen för lite värdefull tid! får se när jag kommer hem ikv...kanske ska iväg lite sen! mår inte 100% så lär inte bli fekke..:( kära gud låt mig inte bli sjuk nu! pöss på er!

jobba!

nu ska jag rulla iväg och jobba! jobbar tills kl.16 och kommer kanske inte har tid att blogga på hela dagen :/ har fullt up från 9 och antagligen tills inatt...men men vad ska man göra ni får se de vackra bilderna från igår sen! vi hade det askul får berätta sen om det också...
              
pösssssssssinuuuussi

dance like i´m dumb

         
högtalare skriker ut musik, pulsen höjs, du dansar som det är det enda då någonsin gjort. alla dansar..den här låten vill jag dansa till i helgen den skriker bara FEKKE

citron prutt (cepe)

bloggg.se alltså...gash! idag är det fredag wohooo livet leker! sitter här och väntar på ett sms från alice! vi ska mötas upp och dra in till tsan för julklappsletning och skridskoåkning vid kungsträdgården TAGGAD! X) nej men det kommer bli myspys! får se sen vad som händer ikväll vi kanske e i stan hela kvällen we will se ;) i skolan har vi haft fekke i klassrummet dunkat till alice iopd shejkat asset! hihihi...fredag kan inte va lyckligare!
          
vi brukar se så här awsome ut i skolan!

dagens outfit!

                 
riktigt charmig bild i know! men jag e inte bra på att fota har aldrig vart och kommer aldrig bli!
så såg jag ut idag iaf! koftan är inte min tror det är mammas(?) eller lollos :S får lista ut den men den e beest!

mysstund

hola guapas kom precis hem har vart på ung med emmi myspys prata skit coh spela kort är kul :)) jag älskar att gå ut på vardagar och umgås hatar att sitta hemma kan vara därför ;) men men det är alltid trevligt att gå ut en sväng! nu ska jag göra klart geografin!

emmi och hermon!

leskigt!


hola snyggingar idag har jag haft en lektion!! resten var inställt..det var ganska skönt bara att jag fick reda på det alldeles försent -.- iaf jag har idag bara vart halvt trött hamnat på donken och ja vet inte såg nemo idag igen tror starkt han stalkar mig ;)  haha nej nej men jag ahr verkligen inget roligt at blogga om behöver lov big times!

förresten den här tjejn nea älskar jag så otroligt mkt har kännt henne ett bra tag nu! spelat inenbandy och vart i berlin tillsammans jag skulle vara som  oboy utan mjölk utan henne!

mot skolan!

ja nu är det väl dags att återvända till skolan, var där fört men så var det spanska..som typ var inställd så jag åkte hem och åt pepparkakor! idag är jag så j*vla trött funderar starkt på att vara hemma mår inte super..men har ingen bra närvaro på mediakommunkationen så måste gå dit även fast jag inte är så frisk..men va fan!

eftersom jag mår seemst så ser jag ut så här idag myser i min englandströja! och leggins! den här tröjan har vart med om mkt det kan jag lova er! är fortfarande förälskad i den! ceeeeeeeeeeeeeepe me like! bjud på sig själv!


mot friskis!

springer iväg till fridhemsplan möter upp ebba och trännar nu! ni vet till beach 11!! det börjar ju redan i april ;) haha längtar så jävla mkt för att komma bort ifrån sverige NU NU NU.. det hjälper ju inte att isabelle drog till vietnamn/thailand idag!
 
ja ja man ska väl inte klaga kommer bland annat befinna mih här i april!

har en sak att erkänna...

         
jag hoppas jag inte gör er allt för chockade nu....         en bild s'ger ju mer än 1000 ord        

lucia

måndagen igen nu börjar allt om på nytt då, skolan var det lucia tåg förlåt men det var fail med bara 7 pers med.... iaf vi fick lussebullar och glögg i skolan glad michelle! ja ni vet inte om vi gjorde så mkt eller jo fick tbx vårt spanska prov och ja...inte allt för bra säger vi :(( iaf det hände nog inte så mkt mer..en rolig måndag..nja..
           


åh vad glad jag blir av detta! jul jul jul! X)

afro dans!

har vart på friskis och kört afro dans! det var något nytt men var kul! jag älskar att dansa man vart på suerp humör men var bajs jobbigt! och man måste ha lite kondition och kunna dansa lite ;) men rekomenderar starkt att ni prövar en gång och testar iaf!
 
bild från googel ;)

en en gång

sitter en en gång och inte orkar göra mina läxor..fast jag verkligen borde en en gång sitter jag och funderar starkt på att hoppa av gymmnasiet...jag orkar inte..men jag fattar att det då kommer sluta illa..men leker lite med den tanken.
                        
en en gång sitter jag och posar framför webcamen..


söndags ångest

imorron är det skola..ångesten kommer starkt! även fast jag har haft en verkligen super helg! så behöver jag nu vila ut inte redo för skolan nånstans! jag fattar inte det..man ska ha skit kul på helgerna men samtidigt vila ut? skulle behöva en dag till :) men men igår var jätte trevligt! hahah märkte att jag vart blograped ;) riktigt snyggt" men ibland ser man retarded ut! men ja vi hade kul åt gott dansa loss och skratta tills man höllde på attt svimma..imorse vart det en jätte frukost innan jag begav mig till kista med lollo för julklappsletning det gick bra!
       
                    tihihi my babes igår kväll!

michelle är snyggast i världen



Visst är jag snygg? Nea funkar hon med men jag är snyggast, älskar mig själv. Puss på mig!<3 Hihi

untz untz!

scnöggingar! var i stan för en misslyckad julklappsletning hitta nada! vi åt bara XD  nu väntar jag in mina kära sötnötar och taggar till med swedish house maffia ;) det kommer bli en rolig kväll men mina älsklingar! juste jag och alice såg nobelprstagaren i litteratur halv coolt sådär ;)
                                
cool snubbe det där han skrev nån bok :)

juljuljuljujuljulkuljuljuljuljuljul

hola snyggingar! nu blir det in till stan med min kära ballis för lite julklappsshopping! nöjz nöjz! sen ikv ska lir riktigt j*vla kul! inte helt säkert vad som händer men men jag ska inte vara ensam en sekund! (eller kanske n'r jag går på toa) riktigt pepp på lördag!
  
vad tycker ni om min mössa i love it!

spotlights


i just want to dance, I don´t really care about anything else. 

och så var det fredagen en en gång

dagen gick mest ut på att göra g-prov och gå och vänta på ett svar som aldrig kom. men vad ska man göra! efter skolan mötte jag upp taxen för en fika på sandys, sedan efter edt var det in till globala med ebba för att kolla på deras projektarbete sen hamna vi i gallerian med en påse ostbågar..myspys! innan jag åkte hem drog till ung med emmi pratade skit och hade det trevligt!
                    
  det var du som förlora på det..bara du..du förlora mig


ebba e söt

redigerat inlägg det var en hämnd ;)


egoboost

det kommer dagar då allt plötsligt vänds upp och ner..även a´fast man har halvt sjuk missar en torsdags fekke med gratis frukost..så finns det något som gör en så otroligt glad.komplimanger ett sms från en person man saknat en puff på facebook från någon snygging eller något sånt, nåt som får en må riktigt j*vla bra! just nu mår jag riktigt j*vla bra! känner att jag inte längre orkar bry mig om allt skit snack inte orkar bry mig om att nära vänner slöpper kontakten näe jag mår riktigt j*vla bra och har cashflow efter jobbet idag :))) min pappa köper även hem ostkaka!
                          
                         

...

emil vi vet din hemlighet...
                      

stockholms kvällspromenad

juste! när jag och ebba hade slutat bestämmde vi oss för att dra in till stan först så shoppa vi lite eller ebba köpte en grej X) sen så hamna vi på donken -.- innan vi bestämmde oss för att ta en rejäl promenad! vi gick genom hela gamla stan,slussen,kungsträdgårde,östermalmstorg ja titta på nks julskyltning (var så mkt bättre när jag var liten suuger nu mera tycker jag) och pratade ut om allt..riktigt mysigt, stockholm är verkligen en av mina favorit städer vill inte låta som nån dryg stockholmare men jag älskar stockholm!
                                     
ebba väntar på spårvagnen utanför kungliga dramaten :) bra mobil bild jag vet -.-


stressad tjej!

jag vet jag har verkligen fullt upp denna vecka och nästa vecka sen är det jullov!  har så himla mkt har,svenska,samhälle,geografi,engelska,idrott,drama och sist men inte minst no prov..har ju turen att det är väldigt utsprit över dessa 2 veckor som e kvar..men va fan jag håler på att dö av stress! var hos doktorn idag gick mkt bra! väldigt nöjd med resultatet ;) jajanu måste jag plugga! geografi klar snart!
                         
här är förresten från vårt exprement igår man var tvungen att fota ;) gjorde det med ebba och angelina men mitt namn står såklart störst för jag var bäst..
                       
jag och ebba skulle se smart ut lyckas vi? haahha

slut tjej

helt slut har bilder orkar inte lägga upp något idag..så j*vla slut..nu tittta klart på dhw sen titta på ett gammalt avsnitt kungarna av tylösand ;) haha såg förresten nemo idag väldigt spännande fick till och med ell leende från honom men det var nog för att han märkte hur ja stirrade höhö..nu bye!

låten frå mig på topp humör lägger in bilder imorron :))

plugga/jobba/isabelle

har bråttom ni ser ju vad jag har och göra denna eftermiddag..roligt? njaa galet stressigt..men men lever man det roliga stressiga livet får man såt ut nu mååste jag plugga vi får höras ikväll!
       juste emil bjöd mig på en chocklad milkshake idag :) och en halv cheesburgare han e snell!

photobooth!

måndag!

korvstroganoff är något jag inte gillar särskilt mkt..men något jag där emot gillar jätte mycket är klara,emelie och amanda! sonm jag mötte för en fika i nacka forum..mina små göllsibollar! det var rätt utsagt askalas! nu är jag hem kommen och försöker plugga matte men det stinker korvstroganoff i hela huset -.-7
                                 
dessa schnööggingar!

dfNEAwiuoebfiSÄGERurfuiberiufbriubfubHEJ!bedbfiebf

Hola a todos!:)

Linnea här.

Jag mår bra.

Det gör michelle också.

(Väldigt bra ska jag säga)

Jag är fullt normal.

Nu ska jag sluta skriva så här.

/nea

Hej jag och michelle har ätit god lunch hemma hos henne-micropizza. Vi är ju jättebra på att laga mat:P Vi sitter och pratar och har mys. Love u michelle!<3<3<3

nu ska jag vara social

/linnea/nea/apan/vurpan eller något:P




hihi:)

a wake up call

                                 
tänka är j*vligt överskattat..det är bara köra på livet blir så j*vla mkt roligare då

gammalt VS nytt


gillar ni bäst orginallet eller den andra? jag gillar faktist chek it out bäst :)

sjuklingen :(

mår sådär :(( tkr väldigt synd om mig själv! idag har jag mest legat och kollat på seet 16,vart hos farmor fått fika..för hon fyller år grattis världens bästa farmor!  sen km mina föräldrar hem med 2 fina plagg dom köpt till mig :)) brukar inte gilla mammas stil men nu var det riktigt grymt! en sommarjacka (tiiidigt jag vet) i vitt jeans och e party dress! som jag är helt förälskad i känner att jag har lite ont om party klänningar så suuper! orkar bara ta värsta b-bilden där man inte ser riktigt hur den ser ut men är faktist sjuk :/

b-bild för jag är sjuk men den sitter faktist assnyggt! love it partaajjj

gomorron!

hej snyggingar! jag mår pissrätt ut sagt piss,anntingen har jag blivit sjuk eller så är det fortfarande för att jag bara ärir 1 pannkaka sen fredagkväll..mår blöh verkligen! får se om jag ska sälla in min dejt med lollo och ballis jag tror nästa det..,*sad face* hade ju sett fram emot att träffa mina elzklingar!
                                              

troett

ja ni igår var fakkat..men that´s how we do it! idag har jag och taxen bara myst  på  60 med varsin gigantisk cahi latte pratat om allt som hänt och så..jag mår sådär har inte kunnat ätit nåt på hela dagen..*sad face* jag som älskar mat! är så sliten :( hoppas emmi smsar snart så jag kan möta upp henne har lust med det :)))
                         
hitta den här gaal1 fina bilden på bruuur

Taxen gästbloggar :D

Heej sötisar, Taxen här!
Michelle duschar, så jag gästbloggar åt henne sålänge ;) Som ni säkert vet var vi på fest igår, helt sjuuuukt kul :D
Mycket snygga killar också, me like ;) Blev lite fyllebråk och så, men annars var det bara nice folk där, vi snackade med typ jättemånga :P Det hände lite saker som ni inte får veta också, haha man kan ju inte skriva ut allt på internet ;)
Efter festen drog vi hem till Michelle och åt nattmat, nutella kl halv 4 på morgonen is the shiiiit (y)
Sen sov jag här, mycket mysigt ^^ Nu ska jag börja sminka mig så jag blir klar ungefär samtidigt som Michelle :) Jag är fett långsam på att sminka mig så det tar ungefär lika lång tid för mig att sminka mig som det gör för henne att både duscha och sminka sig xD

Ni får en fin bild på oss två också, fast den är väääldigt gammal :P
Puss på er ♥

lyckad kväll troetta cheyer!

hola guapas! 2 troetta cheyer är här hungriga och trötta efter en super lyckad kväll! hemma i precis lagom tid :))) allt fakkade ut sig ett tag men nu lever vi! wiiiihiiiiiiiiiiiii maaat!
Nu är vi fett snygga och lite lagom slitna ;) but that's how we like it :D

muums min kamera klcoka går fel ;)

TAGGA

vad gör vi nu kör vi!! untz untz!

årsume del 3!

de 2 galnaste månaderna i år maj och juni! bästa månaderna i år också alltså kärlek till dem månaderna massor med minnen!
maj!
valborg firades på landet med bff alice det var galet vet inte riktigt vad vi gjorde? haha kände mig som en mobbad sthlmare men var riktigt lyckat!
helgen efter valborg par det iväg på kryssning med bff och det var galet alltså en av mina bästa party nätter någonsin vi var i fullgång hela natten! helgen efter det bar det iväg till falun spelade innebandy min sista match någonsin :/ iaf seriöst men var kul! träfade pon haha :P 18maj årets första dopp i kristineberg! gick vidare till min födelsedag vilket var en mysig kväll med mina närmaste som blev förstört av några kompisar..men vi löste det.. sumpandagen,sen var det 30 maj vilket var en GALEN natt..jag skäms en del över den natten men jaja maj= ASKALAS verkligen bäst!

så såg jag ut i maj! (finns massa bilder i arkivet fick min kamera)


den och telephone har jag aldrig dansat så galet som i maj till alltså maj...så kul!
juni woho!
hade världshistoriens mysigaste picknick i tanto med taxen!,klippte håret kort dagen innan balen dampade loss totalt! vart så himla missnöjd! hade sedan lärar lunch och bal, alice och jag åkte skit cool bil till balen ;) som var riktigt kul! vart i stan med lovisa taggade upp för en fest men vart sjuk..nationaldagen och vi var vårat gäng och hade skitkul! även fast jag var jätte sjuk dagen efter måde jag PISS,sedan slutade jag nian, hade en riktigt kul skolavslutning! ej med min klass dock vilket kanske var lite synd..men vafan! fick bra betyg ;) ett antal utekvällar med grillning och party ;) drog till alice land vart helt galet verkligen skit kul! vi busade..top 5 timmar att åka hem det ska ta 1 ...galet iaf! sen drog jag till torquay det lägger vi in i juli ;)

bffs i juni på shoppingtur!
låten som var med mig hela sommaren kom till mig i juni
ALORS ON DANSE!

skuula

sitter i skolan har svenska kom för sent sad face!  fick lunch hemma hos ebba happy face! hon bjöd på varma mackor! snäll flicka det där :)) har lite halv tråkigt det  är inget kul att skriva ett svenska projekt väntar till att fredagen börjar så man kan fekkaaaa wohooo! bra humör eller rättare sagt super humör!
                           
vill dansa till den här ikväll!    

freedag!

imorron blir det utgång med taxen pepp! inte träffat sötnosen på aslänge och sen utgång? :) ryktas även om att jag ska möta emlie där möspös!!
                              
                 suddig men gööllig!

duktig och pluggar!

håller på att plugga geografi gör vatten uppgiften sådär lagom kul -.- har bara ett stooort problem hur fasiken gör man ett diagram i excel? hatar excel det suuger hästballe!
    

torsdag

dagen = tråkig men pannkakor till lunch.. :) hände absolut nada! det betyder ungefär att jag har absolut nada att blogga om!

förresten så vill jag ha den här!! eller i en annan färg..one piece tänk hur myysigt! bara mysa i åh jag ska ha en!
kanske inte världens snyggaste men galet mysiga och super duper coola!

dagens outfit!

                                     
så här ser jag ut idag! jag har en väldigt konstig känsla det är helg snart och ja ni för första gången i mitt liv >(typ) har jag nada plannerat helt säkert...massa grejer som kanske blir av..men just nu vill jag bara ligga hemma och sova heela helgen! edt kanske blir en "julfest" på fredag eller en myskväll,lördag ska jag fira farmor sen har jag några jag kanske ska träffa...helgen ser ut och bli såådäär just nu ...men jag gillar det vill ta det lungt!

skolaaaa

cha cha bloggen :) idag har vart en lång plågsam dag..dagen började med en inställd spanska lektion så det vart varm chocklad och lussebullar hos ebba! sen var det gympa..var fett gryym! sen råka jag somna på mediakunnskapen och gjorde inget annat vettigt :( JO JAG HAR TRÄNNAT! på friskis! wohoho go michelle! och så har jag intervjuat emmi om taize och vart på julmust testning i kyrkan apotekarens julmust är solklart bäst!
                      
höhöh bäästa!

va fan ?

                                  
vad gjorde jag vid globen idag????

RSS 2.0