Hejsna hoppasn

Jga han inte skriva igår så jag skriver det idag. Jag igår i skolan fick vi våran lärare att gråta.men det var inte meningen men jag tännker faktist inte be om ursäkt för jag gjorde inget. Sen va jag nere på Sumpandagen med Lollo vi åt med päronen sen gick vi vi träffade LInda, Ellis och Sonja så vi gick med dom, Ja vi hade skiit kul tycker jag.  Kastade sånadär smällare. Sen gick Lollo hem =(  men vi fortsatte att vandra runt aa vi hade jätte kul! men sen när jag kom hem upptäckte jag att jag tappat min plånbock fick lite panik eftersom jag hade mycket pengar där. jga sprang tillbacka och försökte hitta den. Men sen såg jag att dne låg där den ska ligga assow vad var dte i det där sockervaddet?
Men nu ska jag till skolan föresten kanske Linda och jag ska till Berlin hoppas det=)

Puss och kram gul banan

// Michelle

p.s Mitzelle atp

Grattis lilla mig!

jag fyller ju år idag.  jag fick pengar och lite sånt. Sen efter skolan så kom LS Daniel och hashe med mig hem heller som vanliga människor kallar dom Hannah och Amanda hahah my type of joke. Mne vi tittade på prippe(min fågel) han är helt j*vla knäpp han typ tror att spegeln är verklig och föröker papa sig med spegeln hahah. Sen åt vi glass på balkongen eller JAG åt mycket dom lite =) men sen så börja dom hälla vatten ner för balkongen undra om det kom på grannes balkong? förlåt i sånt fall =) vi had väl lite små kul amanda did go knäpp fråga henne vad hon gjorde jag vågar inte berätta. Mne sen typ hade vi det lite roligt det blir ingen innebandy idag.Men det blir skiit bra än då.Pöss love yaaaaaaah

//MIchelle

Hellu

Hej jag har inte skrivit på länge fårga mig inte varför! för jag vet inte själv. Idag har vi haft sports day i skolan det gick skit jag  hatar fridrott det finns många roliga sporter men fridrott njaa inte min grej. Jga åt en fantastiskt god pasta sallad dte var väl dte ända riktigt kul på dagen eller ne en ska som var roligare va att Alice va den som sprang snabbast på 100m av alla 7 hon kanske sprang på 13sek kommer inte ihåg. Grattis Alice! Imorgon fyller jag år du är jag väl med kompisarna. så imorgon blir jag fjorton bye bye 13.


Pöss och kram

//Michelle

I´m Home

Nu har jag varit i Falun med SIK brudarna. Det gick väl så där i cuppen vi kämpade men det räckte inte riktigt så vi åkte ut delvis av otur.Men vi hade skiit kul i falun en dag åkte vi till rättvik marknad där Sophie och jag köpte varsin hellium ballong som jag råkade krocka med någon gubbe( förlåt om det var du som läser det ); Vi hade skiit kul jag kan inte berätta om allt, Men sista dagen tog vi våra madrasser och åkte ner för trapporna det var jätte kul!. Sen Idag tog  Var jag på Landet med min kompis Lollo och vi tog det första doppet/badet för året jag är väldigt stolt! men det var iskallt, Jag får väl hoppas att jag inte blir förskyld.

Har e  gött // Michelle

RSS 2.0