tidsinställdt

haj! idag är jag i trondheim norge! har aldrig vart i nore ganska coolt i guess..
ville liksom bara bertta vart jag r för ni bryr er ju.

gangster


e ju så himla smart har min unga ledare tröja tänkte ta kort men det e ju spegelvändt! gaah¨
packar det går bajs tappar jmt koncentrationen och stter mig här och bloggar om totalt oviktiga saker hatar att packa!


hemmaa

hemma nu har massa och fixa! ska packa om,ska förbereda massa saker,ska och handla! shit! stressad tjej som drar till åre idag för att jobba i 10 dagar!

bra låt mihih

landet life

halloj! jag lever och har det riktigt bra faktist!¨hade en hyffsat lugn midsommar med, massa mat pina colada♥ och helt galna spel! hängde mest med lollo och fanny men det va najs! jag vann nästan på ett fråge spel pga att jag avr den enda som visste hur lång tid ett akut op-piller gäller,hur långt innan man ska ta viagra och hur mkt botox kostar skit va jag e duktig! ;)

idag har jag mest legat och sovit....tittat på reprisen av håkan hellström på cirkus för 3dje gången.. lyssnat på¨absolut 2006 piggnat på mig till hips dont lie och spelat vänd tia med lollo..åker hem imorronbiti ganska skönt. men åker sen på natten igen!  jag vill inte va hemma just nu..jag vill bara inte det.
trivs väldigt bra här!

lägger in en bild på mig óch brallis från 09 fick ett söt kort från henne hon e ju i frankrike!

btw..jag e lite ledsen över att jag behövde dissa 3 stycken vänner igår..kunde inte göa någon glad förlåt till er<3


trevlig midsommar


PACKAR


drar till ludvika idag! firar midsommar där med Lollo! hemma på söndag igen men då drar jag till åre! hehe
har kaanske datorn med mig ;) annars lär jag ju mobilblogga nåt iaf :P

not afraid of flying

igår såå var det en vldigt najsig dag! hamnade i frösunda med ebba,karin och vendelah där lollo bjöd på grillmys! asgarvade i gräset,spillde ner oss med bearnaise sås, åt för mycket,jag vart mobbad för min dialekt som ibland kommer fram alldeles för tydligt.  hamnade senare på råsunda där en 3-0 seger hållde hårt i kattis armbågar för att lugna ner gldjen och nevositeten.somnade i en alldeles för liten säng tittandes på forrest gum. imorrse väckte lollo mih med party rock anthem medans hon shufflade





för ett år sedan




saknar varje minut. förutom när vi sa hej då till varandra det var sorgligt. 3 veckor i torquay, jag hade så jävla kul! jag vet inte riktigt vad det var som vad så speciellt men allt var så underbart


projekt

har lite och fixa nu när ebba och karin snart är här vi har ett litet hemligt projekt ;) seen blir det grillning i frösunda och efter det aik match! whop!  så ser min dag ut fulltupp! efter aik matchen har jag ingen aning om vad som händer bjuden på fest..utomhus chill typ men e så otaggad som man boktavligen kan bli! dessutom måste jag packa ikväll..

myyz

hola guapas! har haft en asmysig kväll! ingen var fest sugen så dåå vart det kvällsfika med ebbsan!  vi hängde på 7/11 mys pratade ut om en massa som hänt,michelle härmade ebba..ja vad gjorde va hade askul helt enkelt spontan fika<3

bra mobil bild! klättrade runt på fridhemsplan..

deg

har vart hemma hela dagen har vart sköönt! har mått lite halv dåligt och ångrat lite saker..tagit lite dåliga beslut och så
nu ska jag iväg och jobba! whoop i regnet ja va kul!
sen ikväll kanske det blir fest eller umgås med ebba vi får se :P

idag

har hängt med moa..längesen jag träffat det där monstret! det var asnajs tog en fika på 60..har gåått en baota prommis från rådhuset till globen med taxen duktiga tjejer! det är det jag gjort idag galet najs faktist

tiden rinner ut

jag har ingen tid att göra allt jag vill, livet går för fort, jag hinner inte med att göra nånting vill.snart är jag 40..
jag missar mycket,jag sviker vänner för att jag inte har tid. tid är en bristvara. jag försöker hinna med allt men lyckas inte..

det där vill jag göra med tiden! en sak till..varför kommer jag alltid sent tror ni?

wtf..


du är välkommen in

jag har inte vart hemma på över ett dygn..det e skönt jag tycker inte om att va hemma det är inte lika kul.
vart har jag vart? jag har vart i alvik hos ebba, hängde med lisa och karin fick otroligt god mat!  och hemmagjord cheescake *smakorgasm*. ebbas hemmagjorda sås kan vara det bästa som finns. vi asgarva,dansade loss larvade oss galet, fota en massa kände mig som en riktigt model ;) vid 3 drog vi ut och vandra runt i ett döt alvik de enda som levde var det som precis insett att de inte orka dansa loss i klackskor längre. när solenbörja gå upp så kastade vi oss i vattnet för första gången i sverige i år.



soluppgång


har 412 bilder från den här kvällen så ni lär ju få lite bilder ;)

pigga och glada!

eftersom jag och taxen var så pigga och glada idag ; drog vi till grönan! käka popcorn och hängde runt! myz! nu har jag tryckt i mig lite godis och ska springa iväg till ebba vi får se vad vi hittar på ikväll men jag tror det blir askalas!

bajskamera

igår var jag med taxen och isabelle på en "fest" mitt på odenplan! lägenheten var jätte fin! . var ganska få personer men det var trevligt!  hemgång lagom tid..nattkäk på burger king har aldrig smakat bättre..lite vinglig hemfär då bussen var lite sen men allt funkade bra!  vi vart till och med erbjudna att följa med några ut och klubba i gamla stan..men ne..jag e ju inte 18.
min kamera dog vilket sög ganska hårt! men vi hoppas att isabelle lägger upp lite bilder på fb som jag kan sno!

ni får en random bild på mig från lisa ist!


maaaaaaaaaaat

nu e vi hema och hungriga pöss trevlig kväll!

vadå pigga?

VAD GÖR VI NU KÖR VI!

tagga tagga tagga! mihih ikväll blir det fest @odenplan okej jag ska umgås med min kära vän som drar till sydkorea att vi umgås på en efst är bara ett +

hahha en av alla misslyckade webcam bilder! skit va hemsk XD lycklig iaf!

streess!

tills nu har dagen vart så j*vla stressig har haft hela eftermiddagen på mig att lugna ner mig!  vaknade 30 min innan jag skulle på lunch gah fixa mig fort för att sedan springa iväg! lunchade på creme på söder åt en mycket god pasta! sen såå har jag sprungit fram och tbx genom stan fixat 1000000..men nu är jag hemma och håller på att planera kvällen antingen blir det partajj eller mys kväll hm...ja röstar på partaj men vi får se ;)

torsdag!

kom hem runt 3 helt död degat och gåt lite ärenden och på lite möten kool tjej ;) har bakat! JAG LYCKADES GÖRA EN KLADDKAKA RIKTIGT JÄVLA GOD! JAG KAN LAGA MAT!

lite söt va?

FÖRLÅT

igår var jag på färingsö! har aldrig vart så lång ut på ekerö men det var otroligt fint! vi hade en jätte trevlig kväll firade även karins födelsedag! grillade och ja hade askalas! däckade runt 5 på morgonen då jag inte orkade vara vaken en sekund till massa bider:





det var ett smakprov ;) hehe

Mobilblogg! Vart är jag någonstans? Grillf...

dsc00132 (MMS)

Mobilblogg! Vart är jag någonstans? Grillfest här mums! Kommer inte hem förrns imorgon då kan jag avslöja vart jag var puss


nu vill jag inte deppa mer

har inte soit mycket denna natt nu ska jag ut och springa

myz!

kom precis hem från lollo! där sat jag på golvet och drac kaffe,tittade på house och bara hängde runt tog asfula bilder  drömde mig bort till ett varmt land, lärde mig tvätta, spillde ner lollos bord med pesto and thats it!
tänkte sitta på balkongen och ringa ett samtal till en person som betyder så sjukt mycket! sen tänkte jag sova har bajsmycket att hinna med imorron gaaah!

detta är min fina beztiz förra sommaren!


tisdag!

hola guapas! möte upp sonia och linad för en bruch i sumpan på en mysig uteservering! det avr mycket myz! pratade om massa saker vi missat och åt gott! bytte cafe!  och tog en mumsig bulle! sedan har jag jobbat fram tills nu ungefär mysig dag! nu ska jag dra till lollo pusspåer!

sötingar!

måndag!

idag har jag hängt med min otroligt efterlängtade och älskade vän judith! vi gick runt i tsan promenixade och åt belgisk våffla,pratade om allt vi missat i varandras liv sittandes i solen vid kungsträdgården hur mysigt som helst! drog hem och fixade mig lite sen drog jag och taxen till grönan för lite dansk musik sjöng med i 2 låtar iaf!
hade hur mysigt som helst!
toppen kväll och tippen dag!


lördag och söndag

äntligen! i lördags kväll drog jag först till vapiano på östermalm med taxen åt och myste! drog hem och fixade mig ltie drog sedan för att möta upp lite folk i smedis vart en väldigt rolig kväll! skrattade trilla runt och åt en s10b tårta mums! jag och sham nattkäkade på 7 eleven tror aldrig en korv med bröd vart så good! söndags låg jag mest i shams säng och åt jordgubbar och chocklad sen var jag på aim match och såg aik spöa malmö med 2-0!

vapiano taxeen!

lite folk i lördags!

söötaa!

internet fuunkar!

men nu drar jag till  grönan för lite dansk musik! rasmus seebach (?) kulkul! får blogga sen när jag kommer hem för de här dagarna ni missat! 

här är föresten jag och malin på skolavslutningen! heheh ser inte lite mobbad ut,,,

MITT INTERNET FAKKAR

okej jag hade velat blogga om min roliga lördag kväll och min sega söndag! men mitt internet på min dator e paj :/ och jag har inga bilder på den här datorn! jag lovar att fixa internet och nu ska jag snart dra in till stan och träffa saknade judith pusspåer!

judith,jag och sara!

han kallade mig perfekt igår


fast det är jag ju inte..nu ska jag dra in till stan sen ska jag iväg ikväll feezt wh00p! okej det blir nog bara lite chill men jag taggar till endå!

freedag

hängde runt lite med ebbsan och felix i stan,tog en jääätte promenad,mötte upp madde och mamma som bjöd mig på riktigt fin middag som innehöll oxfile och rabarberpanacotta..*smakorgasm* sen har jag hängt lite med emmi nu på kvällen jag mår inge bra idag jag vill sova.

gaah..


skolavslutning!

idag var en riktgt bra förmiddag! jag vaknade upp på ekerö fick en glass av snälla ebba i alvik! tog mig till skolan och skrattade åt " alla som intee hoppar är blackebergare" .åt bullar fick bra betyg kan berätaa att jag har 3 mvg:n i geografi/samhälle och drama. jag är en äkta sammare!  sen har mamma bjudit mig på sushi och nu ska jag ta mig in till stan!

fyndade förresten en klänning på  carlings igår 150kr halva priset! jag tyckte den var underbart sommrig!

konstig kväll!

igår hade jag det mysigt med alice! möte upp henne på kvällen och sedan tog vi oss ut till henne! packade lite till henens frankrike resa och hade lite små mys! sen skulle vi dra till blackans avslutningsgrej! så nu har jag äntligen åkt nockebybannan haha! stötte på lite trevliga mäniskor och hade en kul kväll med trevlis sällskap! fick gå snabbt genom äppelviken för att hinna med den sista bussen vid brommaplan somnade snabbt när jag kom hem till brallis men vaknade av att hon prata i sömnen haha gulleee

coola alice på väg! det är miamitid på klockan räkna 6 timmar framåt XD

på vägen hem såg vi en fin bil!

laga mat.


lagar en av de få rätterna jag är riktigt bra på att laga den heter grandiosa! nuuu börjar jag piggna på mig lite iaf! aja imorron har vi skolavlsutning vi hörs dåå nu ska jag dra till alice!

det e naajs!

hängde i stan idag sen halv 12! lite slut! han äta lunch på sandys med taxen och prata en del med henne! sen mötte jag upp ballis vi gick och fikade köpte en klänning till skolavslutningen imorron och kollade alla flak! ikväll ska jag sova hos brallis vi får se vad vi hittar på ikväll! har haft en askalas dag lite död men taggar endå samtidigt mhihi

mina ögon hängde inte riktigt med på bilden och jag ville vissa min fina ring!

ut och jogga!

nu ska jag ut och jogga tidig morgon för det! men ska möta upp taxen senare för lite shopping och frukost i nån park inne i stan luktar det som! sen ikväll ska jag säga adjö till alice! alla dessa adjön blir verkligen sorgligt! haha..men nu måste hag träna 13 augusti ska jag ju springa 1 mil på 1 h och 5 min..

Sps1-bl_large
wehartit.com

jag är Michelle



jag kommer sakna dig

på måndag lämnar en av mina finaste vänner mig ett låångt tag! hon heter nea eller egentligen linnea idag sa jag hej då till henne på ett fint sätt..glass vid slussen..promeixandes i stan pratades om allt för oviktiga men jätte fina saker.sen hamnade vi i hennes pool hon har djupa funderingar hon linnea
*hur många sekunder går det på en minut?
*kan jag prata danska?
* i fanta och rose låten går väl brudfarna ner på knä för att fria ;)

hihi

fina slussen!

ett hål

det e sol,det är varmt,möte upp ebba och lisa för en fika inne i stan det slutade på donken...dock promenerade vi sedan från plattan till fridhemsplan! score till oss..dock åt jag glass på mediakomunikationen! ILLA har ångest över hur onyttig jag vart idag helt seriöst! har haft en apmysig dag med flikkorna sista dagen förre skolavslutningen känns lite mysko! tråkigt att folk från min klass ska byta skola mihih snyft!

idag hade plattan gått sönder

lite leskigt! det var nåt bombhot vid odenplan idag också? :S asläskigt!

jag kanske ska gå till skolan?

sitter hemma vet inte om vi har n¨gra lektioner idag tvivlar på det! men tänkte dra mig till skolan nu för att fixa lite saker!  morgonen har mest gått ut på att dansa runt i sommarkläningar...vart ledsen över att mitt armband färgaravsig och försökt remixa ihop 2 låtar hehe..det gick..heh..dåligt
för er som inte visste det så gick jag en dj kurs på ca 2 timmar i usa men tro mig assvårt! men man kan ju inte bli sämre på att öva?

fastnar intepå bild idag utan blir alldeles suddig och ser ut som en mupp :))

steeehk

har mest stekt runt i stan fått ett mvg i geografi,lekt lite, hängt i tanto och ja myst runt helt enkelt! sen har jag haft en pissjobbig kväll med fullt upp jobb,jobb,jobb men det var kul haha!
har inte så mycket att berätta om dagen jag har mest hängt runt och levt livet!

just looking for a good time

Tumblr_llsxprn6ur1qcxr4go1_500_large

kväll

möte upp ebba,jesper och karin vi hänge och åt glass vid fridhemsplan hängde lite i råis och badade i smedis det var en fin måndagskväll!  folk har svikit mig som bara den glad över att ha riktigt fina vänner att umgås med då.

jag e ganska cool i min polo tröja! w00p okej jag ser ut smo värsta tönten hehe jag e värta tönten heh

miami is the bomb

bilderna som tas utan tllåtelse anmäls direkt

hahahaha key west..

orlando heh

får solen i ögonen på miami ink

miaaami south beach!

okej ni får lite mixade bilder nångång sen ;) men skit vad jag saknar detta!

solsolsolsol

har suttit på en studsmatta,med en kortlek,massa håkan och massa pucko. Lollo bodde hos mig i lördags i pratade om framtiden tittade på larvigt romantiska filmer och skrattade åt gamla minnen..sen diag har jag vart på lite ärenden i fellingsbro..vart med på radio (kändis nu) och nu ska jag ta mig in till rålis för att fira nationaldagen!

när jag fyllde år fick jag en röd hatt...hehe

god natt


nu tänkte jag säga god natt här ifrån dalarna! har haft en riktig mysig kväll med håkan och gpd mat! massa mysiga telefonsamtal fb chattar och sms jag har verkigen värdens finaste vänner!!! som alltid finns där för mig! jag förstår inte hur jag ska klara mig utan aice 1 månad! okej gjorde det förra sommaren hehe...och nu i apri hehe


sommar och sol

jag har så jävla tråkigt helt ärligt.. jag vill inte vara på landet! jag har bakat scones och solat och sjösatt en båt! cool jag är. jag vill ha skolavslutning och se ha ett jävlogt bra sommarlov! jag vet ju inte ens allt jag ska göra i sommar? hm...?

inget lär ju slå dförra sommaren? här e vi påväg hem lagom slitna efter en kväll på pure..hade nog galet ont i fötterna..
sen var det ju taize förra sommaren! ditt jag tyvärr inte  kommer i år väldigt ledsen över det!

en liten överaskning!


jag fick precis biljetter i present till britney spears den 16 oktober! jag var ju på hennes konsert 04 och då var det askul! jag är faktist asglad och tycker det ska bli hur kul som helst! även fast jag föredrar håkan och swedish house mafia! men skit va kul det kommer bli! .:)

gomorron!

sitter här och segar borde gå upp och äta frukost!..ni igår spenderade jag hela daegn solandes på studsmattan somna där lite..och åt havrekakor ganska najs faktist! på kvällen..hm..vad gjorde jag då? typ titta på film DET ÄR SÅ SEGT HÄR UPPE! tror jag lider av någon bokstavssjukdom ibland....aja nu ska jag äta frukost vi höres!¨

michelle goes dalarna!

mellan 2-6 juni befinner jag mig i dalarna! det betyder att bloggningen blir mindre ;) men har datorn med mig så det lär bli lite bloggning iaf ;)

lookie!


på studenten idag hade jag en kjol från barcelona..snodd av lollo! skor..från jadu? ett vitt enkelt linne..och kavaj från calvin klein! det dyraste och bästa plagget jag äger´RIKTIGT FRÄSCH NU OCKSÅ!...eller?

jag vill ocksåå!

har haft en lektion också idag! gympa..det var ganska najs..sen drog jag och möte upp lollo och gick på williams student! GRATTIS WILLIAM! sen har jag firat det hela kvällen! hela mitt linne och mitt hår är äckligt av champange och öl..mys! nejmen har haft det riktigt bra och är så mätt så jag kommer spyy..blöh hhaha..imorron åker jag till dalarna! bara så ni vet ;) har lite bilder från utsprigningen ..min kameras minne var fullt sen men lite bilder får ni ;)

naken? :O mhihi nej dåå..

whooooooop

lollo och fanny!
borde fråga innan jag lägger upp bilder på william man vet ju aldrig ;)) så snäll käner jag mig idag!
nu ska jag sova kommer dö annars skit va trött jag är!

morgondisco

hoppar runt i lollos blommiga kjol.dricker oboy,läser på balkongen dunkar musik,dansar loss medans jag sminkar mig och har en riktigt härlig morgon! jag ska ju bara gå på en lektion idag! ;) naaaaaaajs or what sen ska jag på williams student ska bli jätte kul!

lyssna!

kolla va snygg jag är!

RSS 2.0