Helg

Jag försöker må bra men helt härligt så mår jag inte bra. Jag känner att jag behöver en viss person i mitt liv som inte vill vara en del av det.

Igår hade jag födelsedagsfest iaf vilket var jätte lyckat har verkligen världens bästa
Vänner de finns alltid där för mig!
Bra mat o ja en riktigt lyckad kväll! Som slutade ja.. Riktigt bra kväll iaf!



Fredag

Min energi är fortfarande inte på topp! Har mest suttit på uteserveringar och druckit vin i veckan. Imorgon har jag födelsedagsfest är egentligen himla otaggad men känns bra att faktiskt göra något "hälsosamt"

Ljuga

Jag vet att alla ljuger någon gång sånt är inget ovanligt en vit lögn hit och ditt är något vi alla gör och jag tål utan problem! Men en sak jag inte riktigt kan ta är när någon ljuger om sina känslor. 
Säger att man är kär i någon fast det inte existerar några såna känslor.. Pratade en del med Johanna om detta. Att killar som spelar på tjejers känslor på det sättet är riktigt fula. Varför inte bara säga som det är jag vill bara ha kul med dig. Nu vill jag inte att detta ska tolkas fel med tanke på mitt tidigare inlägg. Utan jag har vart med om att en vän ljugit mig rakt upp i ansiktet vilket egentligen inte gör något utan är förståligt jag kunde bara inte förstå varför personen inte bara var ärlig. Borde inte skriva ut det på min blogg egentligen men måste verkligen skriva av mig just nu kanske tar bort inlägget sen haha

Förstörd

Jag har kommit hem från Barcelona har hänt en massor så mår inte så bra då får se när jag orkar ta tag i det här sista prion Just nu dessutom
Min födelsedag 

Sista dagen!

Ja Igår var det min sista dag i Barcelona spenderades med En ganska grov baksmälla o inget att dricka hemma👌vart mest packandes o städandes faktist.. Men sen på eftermiddagen orkade jag möte upp Johanna! Vart ett sista besök på boquerian den juicen❤️❤️❤️ sen åt vi lite Pinchos o möte upp alinia före vi åkte till fontänen vid espanya där vi hade picknick o drack cava! Självklart tog jag o alinia en drink på Benedict före vi sa hejdå💔





One last night

Igår sprang jag runt på stan hela dagen! Hade massor o fixa! Sen på kvällen Möte jag upp tjejerna för middag på la luna bästa tapasen i Barcelona! Det vart nån drink där före vi drog till benedicts o sen till ryans där vi möte upp Stina! I spöregn tog vi oss sen till shoko där vi dansade loss och satt o drack! Super kul kväll! Vill inte låta som
En dryg fåne som skryter nu men VIP-en på shoko är riktigt kul! Tillskillnad från klubben som enligt mig är En av de sämre! Men riktigt kul kväll! Mår så jävla dåligt nu dock och MÅSTE Börja packa nu om jag ska hinna möta upp Johanna först och sen lite senare alinia!




Sitges

I lördags var jag o Johanna i en stad cirka 30
Minuter från Barcelona nämligen Sitges! Och oj vad jag vart imponerad kändes som man var i Grekland med små gränder och en fin strand! Ett ställe jag verkligen vill tipsa om särskilt om man bor i Barcelona för då vet man att barceloneta stranden inte är särskilt nice, kul och hänga där men mycket folk och äckligt vatten. 
Vi låg och sola hela dagen och sedan vart det en lunch på pans före vi tog oss hem! Himla kärleksfull stad kanske beror på att den är stor inom gaykretsen men vad vet jag? 
Lite bilder var så otroligt dålig på att fota..




Onsdag

Och 2dagae kvar jag kunde ju inte ha haft mer otur med vädret min plan den här veckan var att lika på stranden,läsa en bra bok och sola men nu istället regnar det massor! Det gjorde det även igår! 

Så igår tog jag mig lite utanför Barcelona för att shoppa lite rättare sagt till forever 21 lyckades få mes mig en kavaj och en byxdress +ett par solbrillor mycket nöjd! Annars var det väl mest degandes. Möte upp Daniel En sväng för att lämna tbx hans saker..
Visade mitt rum för Emmy före vi gick ut och käka och sen till crepes baren för några glas cava!  Härligt dag
Men jag vill ha lite fint väder nu!
Tänkte ta en prommis nu!


Tisdag

Vaknar deppig. Mestadels för min födelsedag är snart och jag brukar älska att fylla år men nu innefattaren en del ångest  o problem. Kommer hem från mitt älskade Barcelona den 22 dagen innan förstod inte riktigt varför jag inte valde att fira här nere ikväll eller åkt hem tidigare.

Ne nu är allt bara nervöst men äsch!

I lördags möte jag upp Erika o då visar det sig att det är med min kompis från min språkresa var så himla härligt att ses igen! Vi drog till shottbaren och sen till brasilianaren före det vart lite chill efterfest på en takterrass med utsikt över hela born mys!

Sen i söndags möte jag upp Johanna vi köpte med oss wook och hängde på stranden i cirka 5 timmar var så himla härligt!

Och igår så gick jag till onecontact för att hämta ut mina pengar. Sen hängde jag o natascha hela dagen, vi Åt riktigt bra sushi promenerade o hann med lite shopping 👌på kvällen möte jag upp Johanna o senare även alinia på kaffe som övergick i drinkar 💪




Hola guapas!!

Nu var det ju ett tag sen och både farmor o pappa har åkt hem <
Detta har hänt sen sist ;)

Onsdags: hängde hela förmiddagen med pappa o farmor fikade på ett asmysigt fik! När de hade åkt så var jag på ett litet möte som gick så jävla bra!🎉 före jag mötte upp alinia och Ellinor..vi skulle ha en lugn vindrickar kväll på plaza real men istället så blir vi uppraggade av lite promoters Som har en j*vla turistbuss som kör folk till sutton var råknäppt men väl på sutton var det dans in på småtimmarna! Utan tvekan en av topp 2 eller 3 utgångarna i Barcelona ;)



Torsdags: vart ju en rejäl bakis dag det enda jag gjorde va att jag och min roomie tog en kaffe och sen köpte varsin glass och gick ner till cituadella riktigt mysigt dock!

Fredags:igår alltså låg jag och sola i cituadella var asdeppig så gick och köpte mig en bakelse🙈 mötte upp alinia och Ellinor och även lite senare Stina! Kvällen slutade med Stina och en sväng på shoko! Det var en sånt himla bra utomhus dansgolv på shoko! Annars är det faktiskt inte så mycket att hänga i julgranen då är både sutton o opium bättre! 

Finbesök

I söndags kom pappa o farmor och då spenderade vi största delen av dagen på en uteservering med sangria.
Igår däremot bestämmde vi oss för att turista fullt ut så vi top en hop on and off buss och såg allt från Olympiastadion,camp nou,sagrada familiA och tog oss högst upp i parc guell! Sen på kvällen hamna vi på en ganska dålig resturang och eftersom vi visade vårat missnöjde fick vi cava! Sen hamna vi på plaza real och drack lite Sangria lite party ska man ha





Party Hard

Igår så möte jag först upp natascha vi gick ich fixade lite banksaker före vi tog en sväng förbi wook to walk och satte oss vi hamnen prata skit och strosa runt i gotic👌 sedan gick jag till stranden ich sola med Johanna m.m sen kom även alinia! Vi hade ju utgång planerad! Så vi förade lite pp foc före vi tog oss till opium och shejkade loss som vanligt! Kvällen slutade ganska jobbigt.. Men små timmarna var otroligt roliga!! 




Festade

I onsdags var det ju Barcelona -Bayern så hamna en gång till på flaritys som vanligt när det är fotboll ;) med alinia och hennes bf.. Var jävligt sliten efter tisdagen men var en trevlig kväll!

Igår slutade jag jobba här nere! Vart inte alls som jag tänkte men ja .. Så igår satt vi ett gäng på en uteservering mitt på dagen och bara drack sangria och pratade skit riktigt trevligt faktist! Sen på  kvällen möte jah upp Julia drog till foc och hade skvaller + deep talk kväll var hur härligt som helst👌


Att sova med gosi varje natt👇



Tisdag

Igår var det tisdag! Och basse fyllde år! Så då vart det middag och öl och fotboll på flaritys som vanligt! Före vi drog till en annan bar och till slut hamnade vi på jamboree Var en askul kväll som innehöll mycket dans! Vi drog till espana Sen för efterfest och ja nu mår jag sådär känner mig lite sliten och har väl tyckt saker är lite roligare än vad jag tkr det ska bli och gå och jobba idag till exempel gårdagen ;)



Lugn helg!

Jag har haft en riktig lugn helg då jag inte mått så jätte bra! Så både lördagen och söndagen spenderades med en bra bok solandes i en 29 gradigt ( kan man säga så?) cituadella park! Så härligt!
I lördags kväll var jag ute ich tog några drinkar med alinia och hennes pojkvän.
Och igår kväll så gick jag och Johanna ut och käka vilket var jätte mysigt! Bra mat! Inatt har min nya roomie en liten hund.. Velat sova med mig hela tiden så himla gosig😍🐶

Lite outfit i lördags👆

Valpis

Valborgskaos vid stora torget!

Valborg vart en rejäl kaoskväll. Jobbade hela dagen före jag tog mig hem och tog en kopp kaffe med mina nya roomies! Efter det så var det raka vägen till cituadella parken! Där vi drack och snacka skit! Var riktigt trevligt! Men efter några för många glas alkohol så vart några aggressiva! Och hela kvällen avslutades i slagsmål! Jag, Johanna och alinia bestämmde oss endå för att hänga kvar i parken och chilldricka istället för att gå ut men det slutade med att vi hamna på en toppen mysig bar med himla goda caprinias! Och sedan på partaj ute i clot. Detta resulterade att jag var himla sliten hela dagen igår tog mig endast utan för dörren för en liten shopping tur med alinia sen låg jag i mitt rum
Och var osocial hela kvällen. Juste sprang ner till affären och köpte massa onyttigheter också så ute en del iaf ;)
Skulle verkligen tagit kort på lägenheten i clot som var något ut över det vanliga!

Vart ju självklart ett glas champagne som champagne frukost fast på eftermiddagen före parkhänget



RSS 2.0