tentatisdag

skola går åt helvete är helt ärligt jätte oförbered och det är första gången det händer vilket får mig att känna mig extremt uppstressad och obekväm!
var ett tag sen, nu vad har egentligen hänt sen sist?
i helgen så körde jag först en dunder utgång, vart  langalo och sedan berns riktigt kul!
lördags vart det jobb och mys och i söndags var det derby. Så jag vet inte om så mycket hänt egentligen mest vart fast i min lilla bubbla av koncentrationsproblem känns det som.
jag bloggar från mammas dator nu så har inga bilder från helgen..hehe
 
 
 

Fredag!

Hade en super dag igår! 
Va skola sen hängde jag hemma hos Erica en sväng! Vi åt karibisk soppa och myste! Sen var det dags för aw med jobbet som var en härlig historia! Mat på mongolisk bbq och sen massa party! Vart väl lite för mycket men Gud vad jag älskar mina kollegor ❤️
plötsligt händer det

helgen var en lång historia. det var en fredag kväll i skogen med harry och en lördag med party som aldrig riktigt ville ta slut. söndagen var en sorglig historia mådde inte särskilt bra, men gjorde det bästa av situationen.  och tdär har jag väl vart sen dess? blivit sjuk och mest legat hemma med ångest över hur mycket skola jag missar. en total omotivation till att göra nånting och ja vart en riktigt tråkig människa och blivit allt det jag aldrig velat bli en soffpotatis.
ska försöka styra upp allting men mår fortfarande inge bra så känns tungt att ta tag i allting. skulle vara så mycket lättare att flytta tillbaka till Barcelona ;)
skriver så sällan nu pga, att det är inge kul att läsa om mina ångestfyllda tankar... haha inlägg som inte hänger ihop för femöre. men ni vet iaf att jag lever :)
 
 

#tbt usa

bjuder på lite till fantastiska bilder från en fantastisk resa7
 
 
 

Bistro pastis

Eftersom har pluggat och jobbat på bra den här veckan så har jag "unnat" mig mycket .. "Unnat " mig höstskor, partykläningar och höstjacka.
Men även ett besök på bistro pastis igår för att fira Erica som fyllde år. Det vart lite mycket skumpa och rödvin men vi hade det super trevligt! Åt en råbiff som var to die for😍😍
Var en kväll med mycket kärlek


Mycket tårar

Det har vart en bra vecka!
Eller rättare sagt fullspäckad jobbade/pluggade mer än jag klarade av förra veckan.. Han med lite skoj men var mest sönder stressad 
I fredags hade jag dock en bra kväll!
Vart bishops med Lollo och sedan kom även ahlis, vi köpte med oss mat och gick hem till mig och åt ich drack vin! 
Kasper dock även upp! Super kväll!

Lördags vart det jobb sen senare på kvällen möte jag upp Erica och sprang även på Karin från Slovenien! Så hamna vi på snaps!

Söndag var känslosamt och allt sa mest stopp
Varför är min blogg så deppig?
Vill inte ha massa sympati vill mest hålla det ärligt och inte för fina något,
Man får må dåligt,man.får va ledsen det är inget farligt.
RSS 2.0