Kreta Imorgon!!!

Hola! nu är jag hemma tillfälligt för imorgon åker jag tilll kreta planet går jätte tidigt men det tycker jag är skit kul =)
men men blir ju lite fundersam ska jag få plats med all packning i en sådan liten väska (en jätte liten resväska) jag sa att jag kunde ha den och jag tror allt kommer att funka efter man har fixat lite, jag är ju bara borta en vecka men man måste ju ha många finna klädesplagg med sig. Idag var jag på bio jag såg Sex and the city jag vet jag är väl lite efter men jag har inte kunnat se den tidigare!!  men den var jätte bra tycker jag.
Kommer inte kunna skriva på en max tre veckor

stooooooooora kramar

/Michelle


11 Juli

Nu har jag inte skrivit sen i tisdags!! det var dåligt av mig. I onsdags så kom släckten på besök för att fira pappas födelsedag tårtan var jätte smarig typ en frukttårta Sen så grillade vi korv. Igår var jag fett duktig först var jag ute på en promenad jag har kommit på att jag ska röra på mig mer och så länge man lyssnar på bra musik kan jag gå hur långt som helst! Senare på kvällen så sprang jag i Ursvik 2,5 km och slog min förra riktigt dåliga tid 17 min!! jag kommer inte riktigt ihåg hur mycket jag fick men allt är väl bättre än 17 min jag kan fortfarande inte fatta gick jag hela vägen?? Sen idag har jag inte gjort någonting. Imorgon åker jag till Åland med massor med mammas och pppas kompisar det blir säkert kul.  SEn kommer jag inte kunna blogga på 2 veckor säkert. Så när jag kommer hem så blir det mycket bloggande, Kanske jag funderar på att lägga ner bloggen, men jag får se.

Pöss o kram

/Michelle

Hola!

Igår var jag och köpte födelsedags present till min pappa han fyller år idag. Jag hittade också ett par solglasögon på JC jag tror jga ska köpa dem. Sedan tittade jag på skor men mina fötter är så konstiga så jag hittade inga skor. Idag ska jag nog cyckla någonstans vet inte vart än bara. sedan blir det  fika iväll för att fira pappas födelsedag.
Jag hittade en bild idag när jag tittade i fotoalbumet på datorn och det var en rolig bild med mycket minnen till på bilden är det Alice och mina kakor som vi backade till Science fair vi hällde i olkia sorters smör och såg vilken kaka som vart godast. Ingen vart sär


kakorna i ungnen

 smör till kakorna


 och det blandade man med socker och mjöl


Hejsan hopppsan Karlsson

Hellu idag har jag verkligen inte gjort någonting!!!! ska nog gå ner lite på stan måste köpa ett par solglasögon till Kreta mina förra gick ju sönder i Falun råka sätta mig på dem tror jag vet inte?? sen ska jag väl se om jag hittar några snygga kläder. Alice som idag åkte till Frankrike har en väldigt trevlig blogg faktist läs hennes blogg   www.alliice.blogg.se den e riktigt kul.eftersom hon beskriver mig som ett busfrö som skrattar hela tiden så måste väl jag beskriva henne!
ALICE: En gullunge som man blir glad av.
jag hoppas vi träffas när hon kommer hem!! sen har jag läst andra trevliga bloggar www.iccos.blogg.se e trevlig så lägg inte ner den Isabelle.

Alice hr ett par skit snygga skor som ser ut så här när jag väl tänker på alice  jag bjuder på en pinne också =)alice snygga skor

AIK spelade ju match igår jag har inga bilder från matchen jag har bara den här bilden från gefle-AIK gävle har en lite arena!


Hellu

hej nu är jag hemma en vecka sen blir det åland och landet.
förra veckan var jag på landet medfarmor och småkusinerna vi hade det trevligt förutom att man inte fick någo sovmorgon  dte var lite synd men annars hade vi det kul. Igår var jag på AIK-Gais det gick väl sådär AIK borde vunnit men det vart bara 2-2 liten besvikelse. Men nästa match vinner vi!!

topp tio i veckan

1.Bada        
2.Bra väder
3.åka raggarbil upp till landet         såå kul
4.studsmatta
5.Glass
6.fotbollen
7.morden i midsummer     
8.Skogen  
9.Bussar i tid                   
10.grilla


Dåligt i veckan

1.ingen sovmorgon
2.regn

allt annat var bra
pöss och kram

/Michelle

RSS 2.0