plugga

sitter och försöker plugga även fast ni plugg motivation är lika stor som en ärta.
har kommit på att just nu pluggar jag bara lite kurser som jag tkr är ltie intressanta men antagligen inget jag vill hålla på med.jag känner att jag bara får ut det tråkiga när jag pluggar. jag vill ha det roliga studentlivet också så idag när jag hängde med taxen och hon berättade om uppsala vart jag lite sugen. om jag ens ska plugga alls i höst ytterst tveksamt.
jag har försökt komma igång med tenta pluggandet men drömer mig iväg till usa,kreta,london ja allt möjligt. 
allt för att inte kolla i boken. men det får man väl ta?
jag gillar inte su särskilt mycket är bara det jag tänker nu hehe
fast ska inte ljuga mot mig själv heller. jag trivs med pluggrutiner..fast nu går det verkligen inte.
 

otrohet

ett tufft ämne att ta upp men tänkte skriva om något jag sett tydligt i min närhet.
jag har en person i min närhet som vet att sin partner varit otrogen flera en en gång,personen har erkänt det här och personerna har gjort slut och blivit tillsammans igen det har gått fram och tillbaka helt enkelt.
 
jag har ställt frågan till mig själv, hur skulle jag ta om min partner var otrogen? jag vet att jag aldrig skulle acceptera det. och varför är man i ett förhållande om man inte ska vara trogen? för mig går inte det ihop. Jag har talat med flera av mina vänner om detta och alla tycker det är helt oaccebtalt precis som jag. om man verkligen älskar någon så sårar man en person inte så grovt.  visst har man hört historier om folk som verkligen tagit snesteg och man nästan kan tycka synd om, men jag anser att man har en chans gör man bort sig ja då får man ta konsekvenserna
det handlar alltid om att ta konsekvenserna för sitt handlande. man kan inte få allt right?
både få leva singellivet och parlivet går inte ihop.  
jag har blivit så otroligt ledsen när jag hört om personen i min närhet och hopppas personen tänker på SITT BÄSTA och ingen annans.

Gommorron!

Det är en jobb helg jag har framför mig jobb lördag,söndag och måndag men känns helt okej faktiskt för sen är det tentaplugga tills jag dör känner att jag har en del att ta ikapp! Men en del som jag kan mer än utförligt så känns ganska bra faktist (y) idag fyller mamma år GRATTIS MAMMA!! Så det är hur jah spenderar min fredagkväll!
Juste har klippt av mitt hår


Alla<3 dag

För första gången i mitt liv
Firade jag alla hjärtansdag med
En pojkvän hihi Jocke
Såklart haha.. Föra året var ju han bortrest så då var jag med
Evelina, men tyvärr mådde jag ganska dåligt på alla hjärtans men jag fick rosor vi lagade en riktigt god middag!
Förrätt vart chevre toasts vi är båda helt sålda på det och sen gjorde vi en "lyxig" spagetti och köttfärssås sen bubbelbad och somna framför en romantisk åttitals film perfekt!


sjukis?

under de senaste dagarna har jag känt mig tröttare än vanligt och allmänt tung i kroppen och uvudet är lite rädd att jag håller på att börja blli sjuk, influensan går ju just nu så hade inte vart så jätte kul att åka på den..
men iaf har jag haft en toppen vecka, igår kväll vart det taco bar och en öl med tjejerna va jätte trevligt att bara sitta och snacka! och idag har jag och pojken tagit en jätte promis(okej ganska långt) och haft en toppen mys dag,, har även träffat erica och pluggat..håller ju igång till maaax så vill verkligen inte bli sjuk nu :(
 

disslista

känner mig på pisshumör en torsdag morgon som denna så ska skriva av alla mina I-landsproblem tänkte jag..kul med ett deppinlägg!
 
  • vädret! jag är så j*vla trött på vinter slask och äckelväder, ge mig sol
  • vädret leder till att jag är jätte trött, nästan hela tiden är jag trött? jag tror det är vinternsfel?
  • Jeppe vann paradise hotel? jag kan fan inte ta det det gör mig riktigt förbannad! hela säsongen har jag hejat på paow, hoppats på att hon ska vara den som sviker jeppe men jag hade helt fel...så igår hejade jag på aina och trodde hon skulle ha tillräckligt stake att svika jeppe men icke sa nicke..
  • folk som stör under föreläsningarna genom att fråga samma frågor VARJE föreläsning? frågan lyder "vart kommer individen in i det här sammanhanget" 
  • för lite tid till vänner, umgås alldeles för sällan med mina vänner!
  • saknar nebo något oerhört
 
 
 
 
 
 
avslutar med någoting possitivt! ser fram emot min resa så mycket att det pirrar i hela kroppen

RSS 2.0