Onsdag

okej nu ska jag vara helt ärlig... Jag orkar inte blogg just nu bland annat för att jag har en sån ful design och har ingen tid att fixa den och mycket andra saker och tänka på.. Jag har helt enkelt inte en lugn sekund .asså jag ska försöka blogga mer men inte innan jag fixat min design. Idag har det väl inte hänt så mycket. Jag bestämmde att jag ska träffa Lollo,Linda och några till på fredag :) jag är ju ledig så det ska bli kul. sen ska jag nog till landet i helg för jag har inte haft så mycket tid med Lollo men nu ska vi bara ha det mysigt hela helgen. Men nu ska jag börja fixa designen =)

TACK

jag ville bara tacka en av mina bästavänner Marcus för allt vi har kännt varandra sen dagis sen så träffades vi int på tre år så började vi umgås igen och så började vi träffas igen men vänskapen var inte så himla bra tack så mycket för allt!Puss och kram gulbanna

/Michelle

Onsdag

heej idag har jag vart i skolan det var väl sådär. vi har typ bestämmt att vi ska på kryssning på klassresa väldigt kul. Idag ska jag stå och sälja kakor på innebandy matchen mellan duvnos herrar och sumoans herrlag. Jag borde nog plugga nu innan jag får IG i går så vart ju min bild lärare ganska sur på mig vi hade en  presentation och hon sa : om jag var du borde jag göra om det hära så det var nog inte så bra betyg och hon sa även att jag måste stanna kvar efter nästa Bildlekion och min klart min tavla. det suger ju ganska hårt men men jag får äl föröka klara det =)

Puss och kram gulbannan

/Michelle


Måndag

hej jaha då var det bara 4 dagar kvar till helgen =) idag gjorde jag bort mig stort på spanskan hahhah jag bara "jag ska prata grönt" fast jag skulle säga "jag ska prata på fredag" hahahahah jag tyckte det var lite små kul. Idag har jag annars inte gjort så mycket. Var i skolan sen så åkte jag hem och pluggade lite innan jag åkte och tränna där pratade vi om lagets framtid och det var 2-4 personer som skulle sluta =( lite små tråkigt. men nu ska jag nog gå och städa min garderob lite den ser ut som helvetet på jorden.puss och kram

/Mchelle

måndag morgon

heej nu sitter jag här och ska snart till skolan lyssnar på lite musik jag älskar att lyssna på musik på morgonen. idag tror jag inte det händer nåt särskilt i skolan.  det blir nog en ganska vanlig vecka. idag ska jag träna jag skulle gått på farmors bror åkes födelsedag men efter som det var tränning så valde jag träningen men Grattis åke! Nu måste jag springa till bussen.


Puss och kram


/Michelle

söndag

hej har jag sagt hur mycket jag hatar söndagr det är otroligt mycket! idag var jag först i kyrkan med Linnea och Linda *vi är så duktiga. sen åkte jag hem och väntade på Lollo vi sat vi datorn en stund sen så åkte vi till kista för att shoppa hittade inget =( sen åkte jag och försökte få sonia komma hitt men hon orkade nt och eftersom päronen inte är hemma gick jag och köpte thai mat och pratade med sonia =) så nu sitter jag här och bloggar och försöker komma på vad det var jag skulle göra har glömt det.
när jag har fixat klart min nya deign kommer jag blogga mer hinner inte fixa den nu nån som kan hjälpa mig??

puss och kram gulbannan

/Michelle

Lördag

heej idag har jag haft konfaträff lite små roligt. och nu ska jag till sonia och ha lite roligt, jag vet nt vad vi ksa göra men det blir äl nåt roligt =) när vi träffas har vi alltid roligt (aa) men jag måste åka nu typ.


puss oh kram gulbannan

/Michelle

sms-sak(a)

heej idag hade vi fysik prov det gick inte särskilt bra fysik är ju inte mitt starka ämne om man säger så..

har lite tråkigt nu så jag gör en litten rolig lista =)

1.ta fram din mobil
2.bläddra igenom din
inkorg
3.stanna när du kommit till 10 och skriv första meningen som svar på frågan
4.gör likadant på resten av frågorna


1.Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
w?

2.vad säger du alltid till din bästa kompis?
vem e det? :P

3.vad skulle du säga om en av dina kompisar slog dig?
si
4.Vilket sms blev du mest berörd av?
kanske
5.vad skulle du säga om du vann en miljon kroner?
Nej! har slutat smsa med honom
6.Vad skulle du säga om du träffa gud?
men ska du ha fest eller?
7.Vad skulle du säga om din pojkvän fria till dig?
mm
8. vad säger din mamma till dig när du ska sova?
vaken?<3
9.Vad skulle du säga till personen du hatar mest?
kuddkrig
10.Vad skulle du säga om du blev u.s.as president?
ont i foten,börjar torsdag, du då?<3
11.vad skriker du när du e på fest?
men michelle då
12.vad säger du till din döva kompis?
nej hon har samma som förut men hon e på scautläger och det finns typ ingen täckning.
13.Vad skriker du till din lärare?
I promise honey jag älskar dej och kmr alltid att göra det.
14. bästa raggningsreplik?
men fan du har ju dolt nummer.
15.vad säger dina vänner om din blogg?
haha allt typ<3


hatar det här...

jag bara hatar måndagar man vill ju bara ha helg hela livet =) jag fick reda på att vi har fysik test på fredag fattar inte så mycket av det så jag får väl plugga för ett G., Nnu ska jag äta nåt litet och gå och tränna.
Men oj va klockan va mycket måste gå nu.

puss och kram gulbannan

/Michelle

söndag

heej alla blogg läsare jag har börjat tröttna på att blogga..Det är många som läser bloggen men jag börjar verkliigen tröttna jag har ju nästan bloggat ett år. mitt liv har förändrats ganska mycket men jag börjar helt enkelt att tröttna. Jag har pratat med några av mina närmaste vänner och det kanske blir så att jag börjar blogga med nån av dom. Helgen har vart ganska rolig idag så  träffade jag Lollo igen efter 3 veckor :O jag LInda och Lollo åkte in till stan och fikade och gick runt där. Sen hade jag innbendy match vi vann stort mot duvbo =)
 bara för jag älskar bilden


puss och kram gulbannan   /Michelle

träning igen =)

idag ska jag träna igen efter typ 2 veckor uppehål. Idag hade vi skola eller vi skulle gå runt i stan och fota olika ställen, jag o alice va i samma grupp jag tyckte det gick ganska bra =) men sen sa dem att vi skulle ha matsäck? det hade vi ju inte eftersom vår lärare sagt att man inte skulle ha det. men vi  gick och åt på taco bar lika bra det.  men vi gick runt där och tog massa bilder. men man skulle svara på massa frågor också men vi hade ingen penna så jag fick springa in i nåt j*vla skit centrum jag har ingen aning om vart det var nånstans men det fans typ inga affärer men vi hittade en penna=)
nu ska jag gå och träna och ha vattenkrig med linda =)

Puss och kram gulbanan

/Michelle


fattar inte ett skit

varför ska man ha riktiga lektioner första dagen? varför ger lärare läxor första dagen? varfö har man tre brandövningar?
visst det är skönt att missa lektioner men det är så j*vla kallt ute! och om man vill ta sin jacka får man kvarsitning lika bra om jag blir sjuk!  Igår träffade jag även min älskade kusin isabelle vi var i vällingby och försökte akut hitta en födelsedags present  till nicolas vi lyckades inte =( så vi gav han pengar han blev väl glad hoppas jag =) vi hittade några fynd på mellandags rean =). Idag var jag med alice i stan vi köpte inget förutom red bull =) men vi gick runt där och pratade typ. hittade några saker jag tror jag ska köpa imorgon =).


tisdagens köp =)

mascara
puder 
typ en tunika
hårspray.

puss och kram gulbanan

/Michelle

tisdag

neej imorgon börjar skolan =(  jag har verkligen ingen lust. Nu ska jag snart åka till vällingby och träffa min älskade kusin Isabelle, måste shoppa lite sen ska vi nog hem till henne tror jag.
ska även gratta Nicolas som fyller år idag =)puss och kram gulbanan


/michelle

2009!

okej jag vet att det har vart det i 5 dagar men jag har ju inte skrivtit i år =)

Bästa 2008?                 träffade Linda t och sonia =)
sämsta 2008?               vet nt
ångrar?                      mycket
årets fest?     maskeraden eller sonias
utomlands?   grekland
nån som svek dig?        ja..
saknat nån?     ja
bästa dag?  11 juni
bästa köpet?           en tröja
förändring? opererat bort födelsemärket och klippt lugg

puss och kram gulbanan

/Michelle


RSS 2.0