1 vecka sen

Har inte bloggat på en vecka men herre vad jag har haft mkt att göra jobbat och pluggar har tenta på onsdag så har en del för mig helt enkelt.. Var på derby.. Ja och i lördags satt jag på en bar och hade det mysigt med några fina! Det är väl allt jag har haft för mig
Nu ska jag fortsätta plugga ihjäl mig! Pussisar
Lite blandade bilder från senast då!


Sep. 23, 2013

Vart hela mitt inlägg en rubrik över? Haha


Hej bloggen! Har haft typ världens bästa helg! I lördags vare minipartaj hos Jocke och drog med mig Kattis ditt! Och vi hade jätte kul! Vart lite för sent dock! Sen i söndags jobbade jag före jag åkte hem till Jocke där vi plugga och myste på kvällen! Idag har jag gått i skolan och nu har jag lunch på jobbet ätit skaldjursmeze! Jag dör va gotti nu är jag mätt och ska jobba precis ela kvällen!


God morgon

Ligger just nu is sängen men ska alldeles strax gå upp och fixa mig för jobbet! Jobbar precis hela dagen idag.. Men det känns faktiskt inte så farligt! Sen får vi se lite vad som händer ikväll men finns lite idéer!
Igår kväll var mysigt! Drack vin men tjejorna innan de skulle ut! Åt lite smarrig middag oxså! De skulle till nya stället marquise men kände mig så opepp man kan bli! Ville mycket hellre ligga hemma och mysa med Jocke så det blev det för min del! Smart för är pigg och redo att jobba ;)
Dum som jag är fota jag inget -.-


Onsdag

Idag har jag som de flesta andra dagarna vart i skolan.. Gick väl helt ok.. Läser statsvetenskap 1 på SU! Ganska intressant men oj så svår det är! Ikväll ska vi fira Paul med lite öl i spånga.. Men jag är lite sjuk så vi får se om det blir en så lång kväll! Kan typ inte äta nåt..:(


Älskar dig

Förlåt att jag inte alltid är världens bästa flickvän


Hola

Hade helt glömt att jag redan bloggar om fredagen gjorde det två gånger i rad lol.. Aja idag har jag vart i skolan,pluggat och nu ska jag iväg till jobbet! Starka tag!


Helgen

I fredags kväll var jag med evelina vi drack lite vin hos henne och snacka lite skit.. Före vi gick och möte upp några av hennes vänner men drog hem till pojken ganska tidigt.. I lördags hade jag vääärldens degdag! Hur skönt som helst! Före det var utgång! Daam/sommar för att fira Erica dock ångrar jag att vi inte körde magenta.. Aja det var en helt ok kväll!
I söndags stressade jag hela dagen hann med både AIK och jobb..
Slänger in en bild från axwell ;)


born to be wild

 
born to be wild
 
 

Fredag

Igår var en riktig mysigt! Först gick jag i skolan, sen så gick jag hem och hängde med nebo i Stor sett hela dagen, åt och drack lite gott före jag möte upp Eve och satt hemma drack lite vin, sen drog vi in till söder och möta upp några kompisar och tog ett glas till! Va jätte trevligt! Ikväll ska vi fira Erica och är super taggad!


#true

har precis börjat universitetet och har 2 jobb just nu har en del att göra helt enkelt har ingen tid att göra det JAG verkligen vill, det jag gör när jag är ledig är att jag ligger och sover hos min pojkvän okej älskar honom men jag vill ha tid för mig själv! vilket jag just nu inte har utan gör det jag måste, just nu känner jag för att planera min drömresa till nästa vinter och åka på den sen om jag gör det själv eller med någon annan, får bli nästa fråga det får jag ta då. men jag vill börja uppfylla mina drömmar. förra sommaren handlade allt om mig jag gjorde det Jag tyckte var kul, jag har vuxit som människa den här sommaren och hela året och lärt mig vad som är viktigt ¨påriktigt att allt inte handlar om vem som kommer in på de bästa klubbarna och vem som har råd med flest drinkar, utan det viktigaste är familj,fina vänner och kärlek
 

nejnej

nu ska jag försöka ta tag i den här bloggen igen! jag saknar att kunna skriva av mig och kunna kolla tillbaka vad jag har gjort har kunnat skriva av mig alla känslor nej nu tar vi tag i den här skiten igen..för ett tag hade jag ju mellan 50-300 läsare! fast nu bloggar jag inte för fler läsare utan för att lätta mitt hjärta
 

RSS 2.0