:/

Känns bara som något saknas


God morgon

Hejhejhallå är på landet så jag verkligen kan stänga in mig med mitt tenta plugg! Igår firade pojken och jag 11 månader med en lunch på stan innan jag åkte hit. När vi kom fram vart det lite på spåret och film var jätte mysigt känns bra att få en paus faktiskt och nästa helg åker jag till tyskland(y)


hej

Jag har verkligen mått katastrof dåligt idag vart sjuk och allmänt seg,skulle pluggat men pluggade inte Alls så mycket som jag borde men i helgen ska jag nog åka till landet så då blir det att kötta plugg..jag och pojken orkade verkligen inte laga middag idag så det vart faktiskti pizza ganska värt det faktiskt, men har segat hela kvällen nu också med de missade avsnitten i PH och lite sånt, men nu ska vi krypa ner i sängen och titta på en dokumentär mysmys!
här mådde jag lite bättre än idag
 

God natt

Tjaba tjena! Har jobbat tills nu och det gick jätte bra! Men nu längtar jag jätte mycket hem till sängen! Har typ bara pluggat idag men vart ganska chill ja vad mer ska jag säga?
Super nervös inför nästa veckas tenta..


217 dagar

Jag har sovit så himla dåligt inatt! Vaknade varje minut.. Jag brukar alltid somna till när pojken tittar på breaking bad men nu gjorde jag det men vaknade varje kvart eller bara sov oroligt.. Känns som jag sovit 1-2 timmar för jag sovit så osäkert. Igår natt skrek jag tydligen i sömnen "vart är jag" höm? Är jag orolig när jag sover tro? Ett sömn inlägg skit va spännande


Woho

Hej sen sist! Har hänt ganska mycket! Har fått jobb,har jobbat,har pluggat,Jocke har haft inflyttningsfest, har köpt en ny vinterjacka (y) ja vad mer? En del iaf tänkte kanske försöka komma igång igen (hur många gånger har jag inte skrivit det) men vi får se
Idag har jag köpt vinterjacka,vart o simmat med taxen och städat mitt rum grymt
En bild på
Mig från helgen


RSS 2.0