Amba

Igår jobbade jag en sväng före jag mötte upp Ebba, hon körde till bromma blocks och visade upp hur mycket hon förtjänar sitt körkort var verkligen svinkall! Åt middag med mamma före jag möte upp Kattis vid tekniska ich vi förade med lite cava sen var det dags att gå ut! Solidaritet har under senaste tiden vart ett ställe jag har svinkul på så det var planen men nu 2 ggr i rad har det var dödslång kö ( ca 30 min) och ja inte världens bästa stämning i kön, känns jätte tråkigt faktiskt och vi får väl se om det blir fler besök :( men igår hamna vi på Amba! Dansade och hade svinkul! 


Fullspäckat

Har haft så himla mycket att göra lire kaos!
I tisdags va det tenta
I onsdags jobbade jag morgon så va uppe redan vid 5.. Och sedan på kvällen hamna jag på grönan med världens sta kusin hade verkligen en toppen kväll!
Sen idag har jag stressa runt med Erica hela dagen och även hunnit med en fika med Linda nu är jag så trött att jag bara vill sova! Jobbar ju en liten sväng imorgon också!HelgI fredags lagade hag lyxmiddag till mig själv och njöt lite av att vara ensam före Kattis kom hit och vi drack lite vin och snacka lite skit, tog oss senare in till stan för en liten öl där.. Vart dock liten senare än tänkt hela kvällen..

Jobbade i lördags var roligt att va tillbaka! Och efter det var det pappas 50 års fest som även den var lyckad! En toppen helg faktiskt även fast jag jobbat! Bilden längst upp är på min mat i fredags haha dreglar.. 


Fredag

God morgon!
Okej jag har varit uppe sen 8a så är lite sent har åkt hem och sitter nu och pluggar till tentan går väl sådär hjärnan är inte riktigt på plats om vi säger så är så himla tankesprid! Aja är väl så ibland
Fredag kväll och jag ör lite osäker på vad jag ska göra är bjuden på 2 fester (hur ofta händer det att de krockar? Inte för mig iaf) men skulle vilja gå ut oxh dansa en liten sväng men jobbar imorgon så egentligen passar inget..  Det gör inte tankarna lättare! Imorgon har pappa 50-års fest och det ät jag astaggad på! Här får ni en riktigt charmig bildAtt begå ett misstag

Och ångra sig så jävla mycket och hur det kan dra ner en till en sorgsenhet du ej trodde du kunde drabbas av och känna att man själv orsakat den sorgsenheten är otroligt påfrestande
Men allt runtom kring är det man får prioritera 
Jaja orkar inte med något tjafs mer

Blogg?

I helgen var jag med en vän som frågade om jag fortfarande bloggande .. Svarade nej såklart för det gör jag inte men blev samtidigt lite ledsen att jag bara lagt av har endå lagt ner ganska mycket energi och tid på bloggen i ganska många år och har under perioder haft en del läsare och som nu typ ingen xD jag vill ta upp bloggen igen men vill inte lova för mycket känns som jag gjort det några gånget men fick ett rejält sug..

RSS 2.0