grill o chill

cha cha! nu ska man iväg och grilla om en liten stund ska fixa mig i ordning och sen ska jag mötta upp lite folk och grilla ;) sen blir de nog family guy maraton för oss :P det ska bli najsigt :) vi har knyt kallas och jag ska ta med mig champinjoner som vi kan grilla för det är typ såå jävla gott :D
                                         
                                      så här e jag klädd ikväll bilden e gamal ;)


do you love scones or do you love me?

    hola guapas! dagen har spenderats men fejjan och på loppis med mamma :) hon tyckte att vi skulle dra på loppis och eftersom jag inte bangar på nåt ;) så säger jag ja..det börjar med att man går runt och leker intresserad av sakerna men sen orkar man inte det längre höhö så michelle går och köper en magnum gold som e  min favorit :P och sätter sig..det går förbi ett gång ludvika ungdomar  och frågar om jag är från sthlm jag svarar ja..et skulle jag inte gjort dom trampar rakt på min fot jätte hårt och fnyser och går därifrån?!?! snälla har människorna inget liv...jag säger högt att det var det töntigaste jag sätt då spottar ena tjejen men missar...omg har folk inget liv? jag skiter i loppisen blir så jävla sur så sätter mig i bilen..åker hem och bakar scones så har min dag sätt ut :) michelle<3scones )
                                             
                    en ruulig kväll i mitt älskade sthlm!           

you got me like O-M-G

                                                          
  det är över nu,men jag kommer ihåg alla dagar med er! Ni got me like OMG,jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska några efter 3 veckor men så vart det..ni gjorde dom 3 veckorna tills helt suveräna och jag tänker på det ofta. det känns hemskt att det är över men jag är så glad att jag fick lära känna er! det här var en helt oförglömligkväll! vi hade så kul..precis som alla andra kvällar och dagar och morgonar. men jag speciellt glömmer aldrig den här kvällen höhö..LOVE U GUYS!


tröttasgarvandetjej_94

göööd natt :) nu pallar jag inte längre har suttit ute i stormen och försökt laga min mobil den knaasar men tror den funkar nu :)
                                     
                                       woooho hoppas internet funkar imorrn annars blir det ingen bloggning :/

like a satellite

skrev precis värsta långa blogginlägget men radera det..jag visste inte hur jag skulle formulera det utan att det skulle låta fel, men jag trodde att allt skulle bli bra men men jag vet inte....alltså allt känns bara så himla konstigt jag kan inte förklara men alltid när jag e helt lycklig tas något ifrån mig..så känns det nu.


pics från dagen

                    
                      MICHELLE ÄLSKAR GRISAR!
              
                  där var jag och geten! fett coolt :D

tar 10 min och ladda upp en bild sääämst.nu blir det film kväll ;)

hellre skita i julen än hjula i skiten

hola guapas! hur ni må? jag må bra! förutom att min kamerasladd e borta och jag fota en massa idag! fatta ni hur suur jag blev? arg michelle! men idag överaskade mina föräldrar mig vi skulle tydligen på "utflykt" eftersom jag inte är en bangare så följer jag med! vi åkte till ett ställe som heter "säterdalen" vandrade runt i naturreservatet och tog en fika det var mysigt kan jag enkelt säga :) sen åkte vi på vår egna älgsafari tyvärr såg jag inga älgar :/ det var lite sorgligt men iaf :) jag skulle just nu vilja befinna mig på elmstanatta med alice det hade varit jätte kul! jag vill inte sitta i den här stugan längre!! som sagt linnea räddar mig i nöden! juste jag klappade en get idag! det var fett coolt! har ju en bild på det :7 faan också ska leta upp sladden
                                        
                                   ska man ha denna bild som profil bild hm....
                               

take your time to figure it out..

hola guys! hur ni må? jag mår säämst har väldens huvudvärk! igår var det ju filmkväll men jag orkade bara se paranormal activity sen fick jag en löjlig huvudvärk som den jag har nu så gick hem och la mig och sov..men problemet var att paranormal activity var sp jävla läskig så jag kunde inte sova :/ den var verkigen cp läskig! jag har sett den med alice innan höhö och då tyckte jag den inte var riktigt lika läskig men när det åskar och så blir det läskigare ;) idag ska jag powerwalka,baka scones och  prata långa tekefonsamtal :) sen ikväll blir det nog film igen men hemma ;) det är vääldigt dött här uppe vill hem..men nea kommer ju så det funkar :)
                                                
                                               idag blir det massa cafe!!

saad

dom håller på att fixa grejer med mitt internet..så det kan "ta slut" nångång mellan ikväll och söndag..så det betyder att jag inte kommer kunna blogga på ett tag när det tar slut..men vad gör det har ändå inget intressant att skriva här uppe ;)  men bara så ni vet :) på måndag 19.40 kommer min äskling nea hit!! det ska bli stört kul :)  annars så händer det nog inte så mycket ska typ shoppa och lite så ;) förresten så har subway öpppnat här uppe!! naaajs betyder subway kakor höhö TORQUAY MINNEN! pussinusi på er! 
                                               
                                         hitta en gammal bild XD den åt jag och poe förut XD

Michelle tipsar om bloggar!!


     

stina om livet som inte rullar på:
tips på bloggar? :)

självklart här är några bra bloggar!

       
 
www.lydiamansson.blogg.se ;)             www.radkte.blogg.se :)


 
                        

www.akvarellcell.blogg.se poes ;)

 och några kändis bloggar jag läser som du kanske har missat ;)

www.lisaplace.devote.se  jag tycker den e skit bra :)
 http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami maria montazamis dotter jag gillar den verkligen :)

kommer tipsa ibland om bra bloggar eftersom jag läser många bloggar inte följer nån dagligen men läser många när jag har tid så håll utkik ;)
                                               


förlust tröstades med nattkäk på donken :)

ja var ju i sthlm igår kväll för att titta på aik-rosenborg...det gick dåligt. men jag hade saknat råsunda så det var najsigt att va tillbaka där :) men iaf det vart förlust men eftersom jag har världensbästa pappa vet han precis hur han ska trösta mig..vi käka på donken kl.01 äpplepaj och milshake :D (fetto we love) sen så drog vi upp till landet,även om jag gärna hade stannat i stockholm några dagar till. men nu sitter jag här i stugan igen och ska snart ut och ta en powerwalk i spöregnet..ja ja måste. sen ikväll blir det film kväll men lite folk har hyrt 3 filmer.. 1.panorma activity (stavning?) 2.snabba cash och 3.from paris with love. så det blir nog en myysig kväll :D funderar på att bjuda alla på scones höhö :P galet sugen :P
                                                
                    
 för dig vill jag leva och för dig vill ja dö..kärleken är obeskrivlig

stekigt värre :P

ligger och steker på gräsmattan ihop om att bli lite brun men tycks bara li blekare har  vart och badat och gått en promenad coh pratat i lur med linda så har dagen sätt ut..snart kommer vi få ett nytt kylskåp eller jag vete fan så du kan inte jag sitta mitt på gräsmattan längre höhö.. ikväll drar jag till sthlm för att titta på fotboll tror inte jag hinner röjja nånting än ;) men matchen ska bli skit kul..även fast det blir ett riktigt svårt lag :S men det är väl bara ladda upp med halstabletter :)
                                                          
                                 cool jag e :P juste gjorde en ansiktsmask igår det var najs :)

gomorron :P

jag har faktist vart vaken ett tag sen typ elva har bra bakat bröd till frukost och myst :) sen har jag ju shoppat :P
 igår var sådär btw..hände inte så mycket var ganska lungt men ja det var väl kul :)
                                                
       dåliga bilder jag vet :P har köpt 2 ansiktsmasker :P
                                               
                                    har köpt en keps naajsigt :P höhöh fjorre bild :P

vad gör vi?! nu kör vi!

everyday is the same thing difffrent faces but no names, places I have never been before and I begin to wonder..
                                        
                              h-e-he random bild men nu kör vi här!


NU SKA JAG SLUTA DEPPA!

nu är allt deppande seriöst slut bye bye deppande bläh! idag har vart sämst men nu ska jag fortsätta och va possitiv..skolorna har ju skitit sig precis som mycket annat..jag har mått väldigt dåligt i flera dagar nu men pallar inte mer nu ska jag vara possitiv och ha kul det e ju sommarlov!!! fuck this shit säger jag bara även fast jag inte mår bra ska jag dra ut! fas jag drar ut senare hehe :P kameran hänkar också!
                          sen ska jag börja blogga roligt också!
                              det blir inget göteborg förresten :/ blir typ hällefors?!?!

something is missing

If I could wish anything I would wish one more week,so that I could give you one more kiss

sjukhus

hola guys!  dagen har vart riktigt dålig :/ har vart på sjukhuset hela dagen av  privata själ men jag mår hyffsat bra. så det har vart segt jag gillar inte sjukhus alls tycker det är lite läskigt. sen var jag iaf och åt på max hihi schh! det var gott...okej måste komma ihåg att komma i form tills hösten! no more skräppmat och inge mer godis!  så är väldigt seg nu så nu ska jag istället för att gå ut lägga mig i soffan och titta på film och ha en riktig mys kväll.. jag vill hem här ifrån, saknar folk så himla mycket! imorrn ska jag antagligen till sthlm och titta på matchen tror inte jag hinner göra så mycket mer där men vi får se ;) så dagen har vart tråk..

                       webben funkar fortfarande inte så ni kan inet få dåliga webcam bilder :/
                                        
                                               det här är jag och sötaste lovisa!

bio :)

hola guys kom precis hem! har vart på bio ikväll,bion ser ut som en gympasal det är tragiskt..men jag börjar mer och mer gilla ludvika hahah :P även fast jag verkligen vill tillbaks till sthlm!!! men iaf vi såg knight and day den var suverän! hehe min humor ;) dessutom eeeelskar jag action film blir vaarför vet jag inte :P min webcam och kamera e fett dumma hittar inte kameran och webben segar så kan inte visa vad jag köpt :/ men ska försöka fixa det! nu ska jag gå en kvällspromenad och ringa lite samtal sen ska jag titta på simpson och sova hehe :P  se jag försöker uppdatera bra...blir sämst.kan inte konsentrera mig och skriva bra här uppe får nån allvarlig psykisk störning och bara flummar höhö michelle is back in buisness XD 
                                             
                                           jag har förresten tappat bort min hatt :/
            
juste alice!!!! vi ska typ på håkan hellström gaaah personligt medelande jag berättar mer sen hehe bara medans jag kom ihåg det ;)

michelle genom tiderna :P

                                  lite gamla och nya bilder why not :P
                                         
                           7an tror jag hade precis köpt min svea mössa det är den på bilden riktigt stolt ;)
                                       
                                           8an tror jag :P 
                                          
        8an tror jag hehe tro inte att jag e stolt över dessa bilder...
                                      
                 detta kommer jag inte äns ihåg tror jag var och shoppa och ville bestämmt haa en fjällis :P
                                       
        6an då man inte sminkade..var ganska söt hehe XD
                                        
                            förra våren :P KOLLA MITT HÅR SAKNAR DET 
                                        

det får räcka för den här gången ;) puss

mmmmichelle

shuuu bruushor! leker livet för er? mitt liv går segt här uppe i dalarna..dalarna är för litet för michelle! hahah jag driver ;) idag har jag vart i ludvika och shoppat lite :P igår var jag i borlänge och shoppa..kan vissa vad jag köpte sen pallar inte nu :)  men annars kör jag på baknings terapin här uppe jag typ bakar hela tiden och är ute och springer hela tiden det är naajs :P  men nu ska jag ha internet i 1 vecka minst så nu kan jag blogga varje dag :D score :P  men jag har ju inget riktigt att blogga om hehe :P
ludde och felicia kommer nog på tisdag eller måndag och ska va här några dagar så det är myys :) sen kommer nea nästa vecka :) men det ryktas omm att jag ska till götet också men det får vi se ;)
                      
                            hitta den här snyyygga bilden nooooot :P saknar sthlm!


give me freedom,give me fire

  det tar fett lååång tid att ladda upp bilder på fb jag har tråkigt ni får en lista hehe :) 
                SENASTE:
Dryck
: oboy :)
Telefonsamtalet: Lollo
SMS: sofie m från torquay :)
Sång du lyssnade på: wavin flag
Gången du grät: Igår

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger
: vad räknas dejta som? jag tycker inte det
Har någon varit otrogen mot dig: Näjj
Varit kär?: ja
Förlorat någon speciell person: Jupp
Varit deprimerad:  mhm
Varit så trött att du somnat sittandes: jag har somnat stående ;) så ja

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: rosa :)
färg 2: blå
färg 3: svart..

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: MASSA VÄNNER FÖR LIVET! TORQUAY!
Fått ditt hjärta krossat: ja
Skrattat så att du har börjat gråta: hahahhaaha många gånger
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja torquay människorna
Insett vilka som är dina äkta vänner: ja har insett att man inte kan lita på alla så typ.
Fått reda på att någon har pratat om dig: ja mycket skit snack finns det..
Kysst en kompis: jupp :)

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat
: 99%
Hur många barn vill du ha: just nu inga men i framtiden 1 eller 2 :)
Har du några husdjur: PRIPPE!
Vill du ändra ditt namn:neee
Vad gjorde du under din förra födelsedag: i år var det grill mys,förra året fjortis fest..
Vilken tid vaknade du idag: Halv elva :)
Vad gjorde du igår runt midnatt: chatta med emelie? :P
Någonting som du längtar till: tillbacka till torquay och taize :)
Senaste gången du träffade din pappa: 10 min sen :P
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: skulle vilja gå på ett annat gymnasium men det kan det bli jag vet ju inte :P
Vad lyssnar du på just nu: can`t slow down-john nånting :P
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jöpp :)
Vad gör dig irriterad just nu: min mibil cpar -.-
Vad är ditt namn: michelle
Singel/upptagen: Singel :P
Stjärntecken: tvilling
Kille eller tjej: svår fråga hahahah tjej :)
Grundskola: engelska i bromma :)
Gymnasie: öh? sam-gymnasiet/thorildsplan/värmdö/mikael elias typ :P
Högskola: -
Hårfärg:
Brunett så het :)
Långt eller kort: ganska kort :P
Längd: 163 cm :P
Vad gillar du gällande dig själv: min humor :P
Piercings: öronen :)
tatueringar: snart så :)
Höger eller vänster: Är höger hänt

DIN FÖRSTA:
Operation:
födelsemärket :P
Piercing: Öronen
Tatuering: -
Bästa vän: lollo eller marcus :)
Sporten du spelade: fridrott :P eller dans
Husdjur: sture :P underlat :P
Vaccination du minns: fästing typ :P
Konsert: markoolio i globen :P
Förälskelse: typ marcus på dagis hahah men det kanske man inte kan kalla förälskelse? XD
Alkohol du drack: Vin o vodka :P

JUST NU:
Äter du
: kakor (a)
Dricker du: saft
Är du på väg att: Spy är proppmätt
Lyssnar du på: sommaritder :)
Väntar du på: mamma :P

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: tror det :)
Vill du gifta dig: jupp :)
Karriär i åtanke: jag ska jobba inom resebranchen typ :P

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon:
Ögon och läppar hahha viktigt båda men ögon måste jag nog säga :P
Kramar eller pussar: pussar :)
Kortare eller längre: ungefär samma som mig annars längre :P
Romantisk eller spontan: spontan är super viktigt men gärna lite romantisk också :)
Snygg mage eller snygga armar: MAGE
Tatueringar eller piercingar:piercingar i öronen kan va snygt.tatueringar e ap snyggt men inte för mycket
Känslig eller inte: njaa
Ragg eller förhållande: båda hehe :P men helst förhållande fast det skiter sig ofta..svår fråga!
Bråkstake eller tveksam: lite bråkstake :P

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling:
ja
Tappat glasögon eller linser: en kompis glasögon har jag tappat dom gick sönder förlåt (a)
Haft sex på första dejten: nöpp
Krossat någons hjärta: halvt
Har du blivit arresterad: nää
Dissat någon: Japp
Gillat din killkompis: nee elller halvt

TROR DU PÅ:
Dig själv:
Nej
Mirakel: det finns
Kärlek vid första ögonkastet: Nej det gör jag inte
Himlen: ja :P
Tomten: såklart!! haha
Att kyssas på första dejten: ja
Änglar: jag vet inte

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång
: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: njaa med rätt person
Vad kan du verkligen inte leva utan: mina vänner!
Vad vet inte så många om dig?: det ska dom inte veta heller :)

gomorron gomorron :)

hola! sitter här och väntar på att min frukost ska bli klar hahaha mamma fick för sig att jag skulle äta pannkakor och jag säger inte nej till mat :P idag ska jag nog spela golf hehe..jag kan VERKLIGEN INTE spela golf..kan inte ens spela minigolf hur ska detta sluta?? jag får se kanske hittar på nåt annt..baugett och godis var förresten det äckligaste någon nånsin skapat!  men iaf nu har lollo åkt fick en fin present av henne :) så nu är jag ensam i dalarna några dagar med päronen yeah -.- 
                                                        


this is how michelle do it :)

                            
                                                     gillar bilden H-E-HE
trött,fryer kom precis hem..en trött fågel (pripper) har somnat i min hand..naaaaaaaaw. men iaf nu är jag hungrig hehe ska baka en kladdkaka och ta en kopp kaffe känner på mig att det här kommer bli en lång natt :P men det är så jag gillar det :D vet ni hur mysigt jag har det! lyssnar på musik..och bara njuter :D blir nog ingen kladdkaka hade inget socker hemma F:U:C:K så för ta lite godis på en baugett undra om de är gott? ska testa hehe syns imorron antagligen :D pussinussi :)

cha cha bitches :)

hola förlåt för min damp på bloggen men jag pallar verkligen inte haha! gymnasiet fortsäter att skita sig coh torquay saknaden är olidlig! ikväll har jag vart hos lollo iaf och "firat" att hon åker till gotland imorron vi hade en riktigt mysig kväll grilla,asgarva och ja lite sånt ;) dom drar till gotland som sagt så jag får nog en vecka själv här i dalarna hur ska jag överleva?! tror jag drar till sthlm några dagar iaf men vi får se :) nu ska jag tydligen ta ett kvällsdopp så pussinusi :)
                                         
                                        stekigt värre hahha


livet som inte rullar på

hallu! livet rullar tyvärr inte på som vanligt torquay är borta och jag kan inte fatta det jag orkar inte med bloggen och jag e i dalarna och har inte internet :P men jag slänger in ett blogginlägg då och då tänkte jag :) igår var en helt stört kul kväll vi var på en ö och grilla och ja det var gaaalet kul kan jag bara säga!
torquay kan jag inte förklara men det var fullt av kärlek,party och fika hahahah
puss ¨på er bloggen e dålig orkar inte bry mig.
                                                        

torquay 2010

mi piace la vodka e la cazzo. en mening som ger 1000 minnen och för mig att få gåshud och desperat längta tillbaka. jag vet exakt vad jag saknar mest det är alla underbara människor som tog en gigantisk bit av mitt hjärta och en giganstik bit av min hjärna. jag har hållt många tal under den här resan och sitter och läser dom jag skrivit nu och..ja det e helt sjukt att man kan sakna det så mycket..tänka skriva lite vad som hänt men vet inte hur jag ska börja--så börjar skriva om hur mycket jag saknar ala göteborgare,trollen,skåningar,norrmänen,stockholmarna och mina älskade italienare..kommer jag aldrig nånsin träffa igen den meningen kändes som en kniv i hjärtat att säga..
                                             
                                                                    några av mina älsklingar :)

deprimerad

e hemma saknar allt...orkar inte tänka


sho babes!

sitter pa ett internet cafe och har det najs..idag var en san dag da allt vart kul men jag har varit valdigt ledsen over en grej sa jag tankte att jag behovde lite tid for mig sjalv och du lyckades jag inte komma in pa fb saad. men iaf igar var vi pa pure som e ett disco och det var skit kul det var ett sant jeeevla drag hihi..jag elskar det har och vill aldrig aka hem :( varldens basta vanner och allt sa!! jag funderar pa ett ta en svang forbi subway pa vagen hem har ifran e sa himla hungrig maten e eklig! fint jag skriver I know!!

puss

RSS 2.0