hola hola

Ja, Michelle är bortrest någostans och åker skidor så jag ska skriva ett inlägg ifrån henne. Jag vet ju inte riktigt vad hon gjort men jag vet att det var Lollo som stoppade liften när michelle satt där och vänta. Jag kände det bara på mej. Men ja, michelle har stora blåmärken överallt eftersom hon inte är den bästa på att åka skidor eller vad hon nu gör:D Hon säger att hon blivit solbränd på kinderna så hon är nog inte så snygg just nu. Blått (från blåmärkena) och rött passar inte så bra ihop tycker jag, men ni har ju förstås en egen åsikt om ni kan komentera här. Då blir hon säkert glad över att ni bryr sig. På söndag ska jag följa med henne till Stan då hon ska dricka latte, suck! men det är ju något man blir beroende av eller? Michelle är ledsen att hon inte kunnat skriva på länge eftersom hennes dator har pajat men hon lovar att ta igen och skriva 10 inlägg om dagen i en månad!!! jag sa att hon inte skulle lova för mycket men hon är som hon e. Alltså hemskt ledsen!!! Okej jag ska dra ut en sväng nu men hälsa michelle att jag varit här..

// wedin

bajs

Hej alla söta förlåt att jag inte har bloggat men min dator har gått sönder!!! det hr vart helt sjukt nu är jag hemma hos lollo på hennes dator tack Lollo :D mejl korgen har exploderat efter som jag inte kommit in på den heller :( men imorgon ska jag ta tid på mig att svara på alla :) jag komm nog inte a kunna blogga varje dag förrns min dator e lagad och det kan ta en stund.
.
det här har ni missat:
Smsat ovnlig mycket med Linda
äntligen träffat sonia
fått Ig på no läxan =(
blivit totalt beroende av Làte.

Nu ska Lollo svara på några frågor om mig :D

Beskriv Michelle med ett ord?
svar: Kul

Har Michelle bra karma?
svar: Nej


Vad tror du Michelle blir när hon är vuxen?
svar: Kontorist

Vilket ord andvänder michelle oftast?
svar: Bajs

Tycker du Michelle är omogen?
svar: Ja

Är Michelle farligt beroende av något?
Svar: sms

Är Michelle en bra kompis?
Svar: För mig


PUSS

Måndag

heej idag tog jag en sovmorgon och kom en timme senare än när jag borde vart i skolan det var skönt jag behövde verligen det! Dagen gick åt till att skratta, prata med sasha och tränna tilll matte provet det var en helt okej måndag faktist. Det ända var att jag inte kunde träna för att jag ska plugga matte! det ska jag snart börja göra.
Jag vill göra nåt roligt i helgen men mamma fyller år visst då kommer jag träffa Isabelle och det är ju kul.. Men nu måste jag plugga

puss

/Michelle

Måndags sovmorgon

Jag har sovmorgon jippi :D börjar inter förrns halv tio det känns skjuukt skönt nånting jag verkligen behöver nu är det bara 5 dagar kvar vi får se om jag klarar det :) veckan kommer gå till att köpa födelsedagspresent till mammma och plugga inte särskilt intressant saker hittade den här bloggen www.iesbskvaller.blogg.se  Jag tycker det var lite kul att nån gjort en blogg om min skola men bloggen är ju sjukt ointressant tycker jag. 
                                                                                   
Dagens
humör: ganska glad
outfitt:jeans blå långärmad tröja
smink:puder och mascara
låt:  out of touch

                                                                     

Hatar söndagar

Jag hatar söndagar har sagt det 200gånger förut och det hjälper ju inte att jag precis skrev ett blogg inlägg och råkade radera det.. Dagen började med att jag spelade innebandy match jag sög apa vi förlorade stort riktigt stort..
Men sen åkte jag hem och åt en semla jippi :) åkte till Lollo och vi satt och asgarva säkert en timme och det hjälpte inte att åka till IKEA vi hade sjuukt kul. Vi pratade om hur mitt rom skulle se ut och om att vi ska öppna en bar på jamaica iframtiden så det är mitt framtida jobb :) Jag tror seriöst jag börjar bli beroende av kafe har vart det hela dagen typ började med kafe late på IKEA och nu sitter jag oh äter kafe glass me love!
I veckan händer inget särskilt har matte prov på onsdag jippi...not
Nu ska jag gå och ta lite kafe tror jag

puss

/Michell

Lördags kul

japp det var alltså  alla hjärtansdag och det va en skit bra dag utan pojkvän ;) jag var med storasyster wedin hela dagen och vi hade kul:D
Vi var alltså inne i stan och såg "i taket lyser stjärnorna" den var skit bra nästan alla i salongen satt och grät högt okej jag fick en tår i ögat  men jag asgarvade till den och de som skrattade :)  Vi gick in på top shop där de gjorde hjärt  "tatueringar" vi gjorde två på kinderna skiit söta. m Vi tittade efter nåt fint att köp men hittade inget.
Efter filmen kunde jag inte hålla mig jag gick och asgarvade hela vägen hem okej verkligen inte ovanligt men väldigt kul.
titta på Lindas blogg : www.lindawedin.blogg.se  den e söt.
och jag vet bloggen ser fortfarande ut som mormors matta det ser hemskt ut men fixar det så fort jag kan ;)


jag hittade en bild på alla kräftor vi fiskade i sommras saknar såå sjukt mycket

Puss

/Michelle


Alla hjärtansdag

japp idag är det alla hjärtansdag  :)  Det känns ju lite mysigt men idag ska jag på bio med Linda wedin vi ska se "I taket lyser stjärnorna"  och shoppa lite:) det blir nog en present till Isabelle det måste jag köpa och jag har verkligen inte bestämmt mig vad jag ska köpa en vi får väl hitta  något kul.
men nu måste jag sminka mig oh fixa lite ciao!

just glad alla hjärtansdag<3


ni får en söt bild på mig,wedin och sophie


har liite tråkigt (aa)

heej har liiite tråkigt så nu ska jag vara helt ärlig :D

Lovar du att vara helt ärlig:  aa
Låt just nu:  where d you go
beroende av: socker ;)
Vem behöver du just nu:
  Linda t och sonia
är du singel: mm
vad tror folk om dig: ojj typ att jag e osmart och har väldiigt bra betyg
stämmer det:   nja vet inte
vad säger du för att imponera på någon: Jag försöker inte imponera på någon
hur imponerar man på dig: man e självsäker
Brukar du skratta för dig själv: aa ;)
vad står det i ditt senaste inkomna sms:
är du pågåg?
vilken är din favorit målning?:     en som min kusin ritade när han var liten ;)
vart bor du: sumpan
trivs du där: jao
äger du converse: näe
vad har du för telefonoperatör:  comviq
är du allergisk mot något: jätte starka parfymer
nästa mål i ditt liv:  få bra betyg :D
hur svarar du i mobilen: hallå/hej dt är Michelle
vem ringde du senast: Lollo
vad sa du till personen: ska vi träffas`?
antal timmar sömn inatt: 6-7
sov du ensam:
nepp
tycker du om din pappa: oftast
brukar du koma i tid: aa :)
När mår du bra: när jag är med vänner
När blev du fotade senast: ojj idag tror jag men e inte säker
vanligaste färgen på dina kläder: blå,rosa eller grå tror jag.
vad tycker du om dina fötter: hatar dem!
är du smart: 89 IQ
är du aktiv i skolan: gör mitt bästa
vem vilka sanknar du just nu: har sagt dt hundra gånger men Linda t och sonia :D
favorti dryck på morgonen: oboy ;)
rakar du benen: japp
när brukar du gå och lägga dig: när jag e trött :D
är du blyg: oftast inte men ibland
mail/brev:brev
tror du på kärlek vid första ögonkastet?: nej faktist inte
har du spytt offentligt?: kommer inte ihåg....
andvänder di stjärnor eller kajal?:  stjärnor? jag andvänder inte kajal och inte stjärnor :P
är du nöjd med ditt liv:  oftast
är du bortskämd: ja ganska
gillar du dina vänner:näe älskar dem
äter du: oftast


kiss

/Michelle


Mysfredag

fredag den 13 jag fick ingen otur :) men stackars Alice som var sjuk :( hon hade liite otur eller kanske tur hon missa  engelska, och so prov. själv kände jag mig ganska säker på det :D efter skolan så had ejag det lite chill med tjejerna från klassen ;) sen så åkte jag till lollo och hade lite tevligt med hennevi pratade lite om roliga saker och tittade på gamla foton. det har vart en ganska mysig fredag faktist :D

Nu ska jag prata med lite folk ciao!

Ingen rubrik

Idag har jag känt mig halvt död känt att jag verkligen inte pallade er ville bara va hemma från skolan eller gå på bio,åka och shoppa eller nåt annat kul.  Det sög ganska hårt faktist. jag borde plugga lite nu  men orkar inte har faktist gjort so och No läxan :D så nu är det bara engelska jag måste verkligen förbättra mig i engelska men jag tyker hur duktig jag än är får jag bara G+ lite halvt irriterande faktist.  Men nu ska jag vara duktig och tränna tror faktist jag ska börja tränna på friskis också. Man måste ju få en riktigt vältränad kropp ill sommaren den är ju här snart :D

Puss

/Michelle


GRATTIS ISABELLE!

Grattis min sötnos Isabelle som fyller 16år idag, Vi har ju umgåts sen vi föddes du har alltid vart som en storasyster för mig eller åtminstonde betyt lika mycket! jag hoppas du får den bästa födelsedagen i ditt liv hittils och att du får riktigt finna presenter.
Grattis älskar dig!



ni får en söt bild på isabelle men  den e ganska gammal ;)

Onsdags kul

Jaha nu har halva veckan gått :) Igår var jag och sötnosen Alice i Bjursås och åkte skidor.Barar för att skrytta lite jag klarade ju och åka svart backe :O  Det gick inte smärtfritt däremot jag gjorde så Alice trillade av i ankarliften och då trillade jag såklart också tihih. idag fick jag reda på att jag bara fick G på spanska provet jag e nöjd men ville ha VG :(
Jag har haft ganska kul idag annars kännt mig halv död extremt trött vilket gjorde mig ganska flummig. men vi får inte åka på kryssning på klassresa det suger ganska hårt faktist billigt och skiit kul tycker jag.Vet ni nåt bra klassrese tips?

Puss
/Michelle

skidresa imorgon :D

DuMåndagar..Vad ska man säga en hel vecka kvar till helg.. Men den här veckan går nog fort :) dagen började med att jag och alice skulle på kören men vi lyckades inte ta oss upp för den ishalla backen Jag trillade och blev alldeles blöt och frös änu mer bra... sen hade vi spanska prov det gick faktist ganska bra =9 tror väl det inte är ett mvg men ett G borde jag få i alla fall.Imorgon är det skidresa jippi det ska verkligen bli skiit kul

Lista
spelas mest på din mobil?:
  just nu Mrs.officer med Lil wayne och bobby valentino
mest andvända klädesplagget?: ojj tror det är min blåa jeans ;)
Person du får mest sms från?:   Linda wedin tror jag
Godis du äter oftast?: Jag äter nog mest glass eller sura saker ;)
Person du pratar mest med:  Måste va Alice
Sak du inte klarar dig utan?: Mobilen!
stog i ditt senaste sms: hahaha :P    från Alice
person du saknar mest nu?: Linda taxen och sonia
Önskar du dig i födelsedagspresent?: Pengar e alltid bra att ha ;)

Puss /Michelle


...

                                                                                      Inget sällskap
                                                                           ingen täckning på mobilen
                                                                              inga roliga inne på msn
                                                                         ensamhet är det värsta som finns
                                                           Jag vill bara skratta men ingen verkar fatta


hatar söndagar

jag har sagt det tusen gånger innan jag hatar söndagar var först ikyrkan med LInda och Linnea vi var tvungna att gå på ett info mötte om resan till berlin :D det är alltså mellan 16-23 maj vi åker till berlin FF =) det kommer bli skiit kul. jag fick lust att åka och shoppa men ingen hade lust att följa med mig.. så mamma och jag åkte och köpte en skidjacka till mig eftersom jag ska till bjursås på tisdag med alice jippi ;) sen åkte jag hem och pluggade lite måste nog plugga lite till har ju spanska prov imorgon =( kommer antagligen inte tränna imorgon heller vilket gör mig lite ledsen. Men annars hände det nog inte så mycket idag.

Puss
/Michelle

lördag kväll

jag har ju blivit duktig på att uppdatera nu :D Lördag kvällen gick lugnt åt jag tittade faktist lite på melodifestivalen :O och smsade med folk alla låtar sög enligt min åsikt.. men det är väldigt synd om alice som ville färga sitt hår liiiiite blondare men  och nu har hon  tydligen blonderat hela hårt så det är vitt /porrblondt stackar alice som inte vill ah det så men det är fint på henne =) tror jag i alla fall men nu ska jag prata med lte roligt folk Ciao!

Lördag och fredag

jaha helegen e snart slut =( väldigt sorgligt. men det har vart kul igår var ju Lollo och jag på bio vi såg "Bolt" (a) den var faktist bra :D vi hade skit kul ocg gick och åt på donken innan och pratade om allt mellan himmel och jord (a).

sen idag Lördag så började lördagen med en innebandy match mot DIF vi vann med 14-1 :D så det var faktisr skit kul jag gjorde 3 mål ett snodde jag av sandra sorry :(  Men sen så gick jag,Linnea och Linda till konfa träffen och vi hade lite trevligt jag fick pröva präst kläderna och jag försökte att inte börja asgarva men jag misslyckades hahah vi gick även upp i kyrkotornet sjuukt coolt stackars linda och LInnea som var rädda :P


från fredag kvällen ;)






just because I need to

jag måste bara tömma allt och säga hur mycket min absolut Bästavän Lollo betyder, Hon betyder verkligen allt jag har känt henne i ungefär 12år och idag klarar jag mig verkligen inte utan henne. Hon får mig att känna mig glad när jag är ledsen okej det låter som om jag pratar om vilken vän som helst men hon kan verkliigen få mig att känna mig bekväm vart jag än är! vi har nog gjot allt tillsammans vart i spanien två gånger och massa andra underbara saker. att berätta alla possitvia saker om dig skulle det inte räcka med ett blogg inlägg utan jag skulle behöva skriva ett hel novel!

Lollo jag kommer älska dig mest från vagan till graven! DU GÅR ALLTID FÖRST GLÖM INTE DET!

jag måste säga en till sak Linda taxen och sonia jag saknar er som f*n vi måste träffas snart igen!


en Michelle som tömmer hjärtat


Äntligen fredag

Äntligen fredag såå j*vla skönt men nu ska jag dra till stan ciao!

äntligen slut på stressen

Nu har är jag äntligen klar med svenska projektet!!! vilket gör att jag har liite tid att blogga. JIdag har jag känt mej ganska drogad eller väldigt drogad hela morgonen gick åt att stressa för projektet. Igen av jag och alice var särskilt hungrig med vi åt några pannkakor. Vi han klart på vårat svensk projekt och hade Musik jag älskar musik för att vi kör altid någon tävling och jag är altid så in satt i tävlingar och gör allt för att vinna:d men eftersom jag och alice inte åt någon lunch vart vi helt drogade på matten och satt och asgarva åt riktigt torra skämt.. men men det är våran vardga =) På vågen hem från skolan började det snöa.. och vi försöklte fånga snö på tungan eller jag försökte men misslyckades och det kom in näsan :(

Dagens planer

1.äta
2.tränna innebandy
3.baka brownies

Helgens planer:

Fredag: bio med Lollo :D
Lördag: Match mot djurgården, Konfa träff och shopping
Söndag: Inga planer än så länge

Puss

/Michelle


sämst

Jaha idag var jag i skolan hade verkligen en oturs dag den började med att vi hade bild läxa som inte jag visste om men  jag hade gjort rätt en då sjukt konstigt. sen så gick jag in i en bänk det gjorde ont och så klart när jag för en gångs skul hungrig vid lunch så var det nån äcklig korv med potatis. Dagen slutade med att jag fick IG på mitt fysik prov en poaäng från G jag kommer få G imorgon när jag pratat med hnne och hon gått igenom den bitten jag inte förståt men ändå. Eftermiddagen vart liiite bättre köpte typ till svenska handboken och ny skor till innebandyn jippi :D

Puss

/Michelle

trevlig träning

jag verkligen älskar att tränna det e så j*vla kul tyker jag det vart Linnea jag hade vattenkrig med :D
men sen har jag målat naglarna vart en mörklila färg väldigt fint tycker jag.
Vi får inte glömma att grattta Johanna som fyller 15 imorgon läs hennes blogg också
www.johannapahlson.blogg.se  hoppas du får en mysig födelsdag ;)


Puss

/Michelle


Hatar Måndags morgnar

Jaha då var helgen slut känns sjukt tråkigt.. Men helgen var ganska bra faktist umgicks med Min älskling Lollo vi åkte skidor och snowboogie jätte kul :D men det var ganska längesen vi umgicks en hel helgen. Idag har jag inte gjort så mycket intressant imorse skulle jag gå på kören eftersom jag sjunger så vacert men det slutade med att jag stog och asgarvade ovanligt (a)  NU ska jag nog och tränna kanske ha vattenkrig med Linda`? det får vi se


Puss

/Michelle


Varför?

varför jag har satt lösenord till bloggen är därför jag ska kunna skriva mer privat :D jag det är så att jag inte vet om mina föräldrar eller en av mina lärare läser min blogg jag misstänker nämligen det.. så vi får ha det under lösenord ett tag :S

hittade en bild på mig och LInda wedin bilden är tagen innan jul

Helgen är slut =(

jag vet designen inte ser mycket bättre ut men jag har verkligen inte tid!  Jag var ju ledig i fredags då åkte jag till Lollos och Lindas skola de hade so så jag satt och väntade utanför efter som jag verkligen inte hade lust me att sitta på en tråkig lektion så Linda wedin som går i parallel klassen kom och pratade med mig en stund till deras lektion också började  då gick jag och köpte choklad för att va lite snäll mot alla (a) alla fick så klart smaka=)
Sedan hade de gympa då tyckte jag att vi kunde putta in Lollo i dushen för att skoja lite med henne det slutade med att jag stog där blöt =( men det var lite små kul. hela helgen har jag vart på landet med Lollo eftersom förra helgen inte vart så lyckad..det hände ju lite saker som inte borde hänt. Men nu ska jag äa chockladpudding mumus =)

puss

/Michelle

RSS 2.0