Heej

Hej hej Idag åker jag till landet om en timme jag borde packa nu. Men istället bloggar jag men jag får väl packa lite fort.
jag tänkte göra en sådan där lista 15 saker du inte visste om mig. så här kommer den


15 saker du inte visste om Michelle

1. Jag har ansökt till teve programmet " wild kids" men komm inte med

2. Jag har flygit luftballong och åkt fallskärm efter båt jag älskar energikickar av sånt och en av mina stora drömmar är att hoppa fallskärm

3. Jag har åkt världens snabbaste berg och dalbanna och stått i kö i 4 timmar för at åka en berg och dalbanna

4. Jag hatar att inte ha ett smeknamn

5.  Jag älskar "The simpsons"

6. Jag  har gjort två mål på en innebandy match

7.  Min mamma kallar mig höna sköna och jag hatar det

8.  Jag är rädd för spöken och klarar inte av skärckfilmer.

9.  Jag har gjort en plastikoperation

10.  Alla mina fåglar jag har haft har varit döpta efter ölsorter  några: Pripe (pripps) Tubbe (tuborg) och falcon

11. Jag kan inte säga artist

12.  Jag kan spela golf men har inte green card

13.  Jag har vart på kollo tre gånger

13. Jag ska flytta från sverige när jag blir vuxen

14. Jag  hatar att få mobilräkningen och vet exakt när den kommer

15. Jag älskar att sjunga men jag sjunger skit dåligt.





det var 10 saker ni kanske visste om några men ändå nu måste jag gå och packa

puss och kram

/Michelle

heej

Hej hej, Nu sitter jag här och bloggar igen. Imorgon åker jag till dalarna med Lollo och är där till sändag Jag hade velat va hemma på halloween men jag har inte varit på landet på länge så det är lite skönt och bara slappna av! Idag va jag och alice i vällingby och shoppade Jag köpte en tjocktröja nästan stickad på Gina och alice köpte en macka.sedan busade vi lite, mer än så får ni inte höra.  Jag har hittat en t-shirt på top shop som jag verkligen gillar men jag har inte så mycket pengar och måste ju snart köpa julklappar det är inte så långt kvar till Jul.  typ 2 månader. eftersom Lollo åker till asien ska vi fira jul innan hon åker. Jag kom också på att jag glömt ställa om min mobil det är ju vintertid nu! det lede till att jag åkte en time tidigare för att träffa alice men det gick bra hon kom lite tidigare.

jag har inte laddat upp bilderna så jag bjuder på en gammal bild




puss och kram

/michelle

29 oktober

God morgon jag är faktist ganaska pigg idag även fast jag inte kunde somna igår och gick upp tidigt idag. Jag har ändrat lite på min blogg men vill ha en snygg design problemet är att jag inte vet hur man gör, Det måste jag ta reda på.Jag vet ju inte om jag ska fortsätta eller sluta blogga,  Så jag kommer blogga lite när jag känner för det jag ska föröka göra det så ofta som jag sitter vid datorn! dag ska jag åka till Vällingby med Alice och shoppa jag vet inte vad jag ska köpa jag vill ha en skön stickad kofta jag får se om jag jittar någon snygg.

 Förra gången vi var i  vällingby hittade alice de här skoren jag tyckte dom va ganska snygga med mina fötter e breda och jag suger på att gå i klackar så det vart inget inköp av nya skor.
på tanke om att gå i klackar så har jag nog snubblat 100 gånger jag suger verkligen på att gå i klackar! Det är väldigt pinsammt när man går på stan och snubblar,  Det är väldigt kul för sig jag börjar alltid skratta och alla runt mig också =). Men men det ska jag också lära mig att gå i klackar!



Puss och kram gul banan

/michelle


Hola

heej hej jag trode ju att jag skulle sluta blogga men det blir nog några inlägg till =) Idag har jag varit i stan med min älskling, Lollo vi har bestämmt att vi ska börja jobba, Är lite panka. men vi köpte lite saker

MIchelle: ett par jeans+ en milkshake                      Lollo:En tröja + benvärmare+muffin

Det var väldigt lite saker men vi hade kul. Nu sitter jag här och lyssnar på  musik, Måste nog snart gå och lägga mig ska nog upp tidigt måste plugga lite. Det känns inte så kul eftersom det är höstlov men annars kommer jag komma  efter och få IG, lite orolig för det där med betyg faktist, Det kan ju påverka hela mit liv,Jag vill INTE bli mislyckad, I sjuan tyckte jag att jag var duktig i skolan fick ofta lla rätt nu får jag typ aldrig det men men det blir väl bara bättre. har funderat lite jag måste bli nyttig! annars kmr jag få dålig kondition och bli fett, Så inge mer onyttigt för min del vi får väl se om jag lyckas!



/ en filosof vid namn Michelle

heej

det här är antagligen det sista blogg inläget för ett tag, jag har inte skrivit på läng och jag kommer nog inte skrvia länge till.Jag kanske ändrar mig. men idag har jag vart på sjukhuset och tagit bort en del av mitt födelsemärke, Det dåliga är att jag inte kan spela innebandy och då missar jag djurgårds matchen men jag ska ditt och heja! 
Annars händer väl inte jätte mycket.
jag är trött på att blogga nu så hej då för en lång stund!




puss o kram gulbanan!

/michelle

RSS 2.0