holland

har vart i holland sett aik och levt livet var så jävla crazy och så jävla kul
det där är det äckligaste jag ätit bitterballen heter det hehehe

18år

Idag blir en av de finaste
I världen 18 år!! Ebba min kära vän!
Känns så jävla bra för nu kan vi ÄNTLIGEN festa ute tsm party eliten på krogen kommer gå finfint!!!! Niiice va kul vi ska ha haha


natt

vill skriva ut hela min känslo alla mina tankar jag vill skriva ut ALLT, hur sviken jag känner mig, hur lycklig vissa folk gör mig, hur ingen förstår mig, hur många försöker bry sig om mig..jag vill skriva allt bara öppna hjärtat

äkta kärlek

 

Måndag

Skolan och mitt humör e snett himla snett bajsar på allt och är arg!
Men det är väl bara försöka att lugna ner sig! Nu ska jag till jobbet jobba ganska länge faktiskt.. Men bara bita ihop helt enkelt!


Gomorron!

I helgen har party eliten tagit en paus iaf jag haha ;) i fredags efter jobbet tog jag en myskväll så jag skulle kunna övningsköra på lördag det gick asbra! Sen vart det mer jobb efter jobbet hamna jag på resturang med Lollo och Co. Asmysigt!! Förre jag tog mig till stab för kaffe och skitsnack med Ebba!
Slänger in en gammal party bild dock hehe


Frajdäj

Hola guapas!
I går var en fin Chilldag pluggade med Ebba innan vi tog en tur på stan sen på hamna jag hos en kompis och kolla lite på film, nu ska jag iväg och jobba så jävla trött men Aja bara ta tag i jobbet 4 timmar är inte så farligt att jobba haha
Sen tror jag att jag åker hem och sover Hahah


Gomorron!

Sitter just nu på
En klinik på Östermalm oooooh vad ska jag nu hitta på! Nej skoja är inget sånt Hahahha är bara hos doktorn ;) vänta e inte så himla kul så får underhålla mig så här :) frågade en vän om hon kunde följa med men hon ville inte så hon hitta på en historia att hon inte kunde! Ganska komiskt när man kommer på folk så! Fast det är inget jag orkar lägga negativ energi på klarar mig galant själv ! Aja ledig och så idag känns bra!
Åh saknar USA


Förvirrad

Så mycket tankar så många olika personer. Man vill ha allt blir aldrig nöjd, jag är en typisk sådan person, skäms lite över det men det gör mig till en person som kämpar och är målmedveten och nu är det just så ville ha båda delarna men det talar moralen helt emot måste helt enkelt välja Antagligen ganska snart, välja att äta eller spara kakan?


Tisdag

Jag mår så himla dåligt idag min allergi pajar upp hela mig och mitt humör, har hur mycket plugg som helst och är riktigt sliten, trött på att varje vecka ser lika ut hatar vardagen Aja ni får lite bilder från lördagens bravader


Fredaag

Nu sitter jag på pendeln på
Väg ut! Astaggad faktist.. Enda jag gjort den här veckan är att pluggat,tränat kul liv
Har ätit pizza med Lollo och nea nu så jävla mys!! Aja tagga
Så här snygga e jag och nea!


just take me f*cking faraway

jag hatar den här skiten,hatar sverige under vintertid, vill bort.. vi pratade om att vilja fly på svenskan idag och det är det enda jag vill fly lång här ifrån..snarast tack
 
grattis på namnsdagen mormor saknar dig något otroligt!
 
saknar dig med prippe otroligt

Party eliten

Aloha! Lördagskvällen var riktigt lyckad! Efter jobbet kom Ebba hit vi hängde lite innan vi drog på partaj i Spånga! Längesen jag var på hemmafest så det vart riktigt trevligt! Kom dock hem alldeles för sent långt mot små timmarna! Sov och i söndags mådd jag bara dåligt och gick på AIK match fick inte mig att må bättre..


Lördag

Inlägget kom självklart in försent så typiskt.. Aja har övningskört i massor nu ska jag jobba hej och hå! Sen blire nog partaj!! Bild på snyggeve som jag åkte till igår kväll Hahahhahah


Fredag!!

Så jävla skönt med helg!! Har aldrig varit lyckligare eller jo men hahha... Alltså dagen har bara varit konstig har bara lallat runt och druckit för mycket kaffe! På kvällens schema står först jobb!
Jobbar några timmar nu på kvällen och tror inte jag kommer pallra mig ut efter det! Tror jag ska ligga hemma och kolla oc hela kvällen men bo får väl se vart det slutar!
Bild från matchen igår!


Torsdags kul

Hade endast en lektion idag och det var på ett museum va nice efter skolan åkte jag Ebba och eve och laga lunch och pluggade i massor duktiga tjejor!! Gick runt lite i stan och myste hela dagen! Sen nu har jg vart ännu duktigare och pluggat mer och snart är det AIK match på schemat!


onsdag

idag har ja vi haft föreläsningar hela dagen jag och ebba vann en tävling framför alla 3or så JÄVLA STOLT hahaha
jag ska läsa lite psykologi titta lite oc nu är planerna går inte i skolan imorgon så jävla skönt! har dock massa att göra ska plugga träna luncha sen ska jag väl pallra mig iväg på europa kvalet för aik också dock kul att ha mycket planerat! 
JAJA KUL LIV
skit varför går inte bilden att göra mindre mycket av mig varsigoda

Arg

Jag är så himla irriterad på att alla har dessa förutfattade meningar om mig! Jag är är trött på att folk säger jag är bortskämd, beter mig bitchigt och festar för mycket helt plötsligt har jag blivit en stureplans brutta!
1.jag jobbar ihop mina egna pengar och tar jobbet väldigt seriöst
2. Jag har slutat låta folk behandla mig illa står upp för mig själv och mina åsikter
3.alltså vaaa stureplans brutta? Dagens skämt visst hamnar jag där ibland men det är inga klubbar eller cafeer jag väljer bara för de ligger där?

Trött på att folk snackar skit,sprider rykten och är falska!


Tisdag

Va i skolan några timmar va ganska ointressant gjorde typ inget men sen så hamna jag på vårdcentralen en en gång och får fortfarande ingen hjälp på min allergi! Vad e det här?! Gick och träna sen nu kom jag precis hem sitter och dricker kaffe och vill hitta på något spännande!
Juste så här lycklig vart jag idag hatar ju potatismos mer än allt annat!


RSS 2.0