Dejtingliv del 2

Jag tror att skriva om killarna jag dejtat är ett sätt att bearbeta och lära mig av misstagen jag gjort. Men jag ska inte bara svartmåla killarna utan bara för att klargöra det hela är jag långt ifrån den enklaste att dejta men det får jag väl skriva om en annan gång ;)

Nu tänkte jag faktiskt skriva om en kille jag dejtat som inte var så lyckat!

Kommer att kalla han pojkvännen (inte min pojkvän ) men kommer skriva P
Även denna killa möte jag ute på krogen. Vi hade en super rolig kväll och han var ganska mycket äldre än mig.
Himla snygg att titta på och en riktig charmör. Efter första gången vi träffats när jag skulle gå så förklarade han väldigt tydligt att han absolut inte ville ha något seriöst just nu (även fast alla hans handlingar visade tvärtom)
Jag tänkte inte så mycket på detta utan tyckte han var rolig att hänga med, men eftersom vi bara setts en gång hade jag inga förhoppningar.
Denna killa slutade dock inte höra av sig, utan hörde av sig flera gånger i veckan och ville bara småprata om jag inte svarade på ett sms vart han oroligt sur. Vi fortsatte dock träffas och höras tills jag ruttnade totalt på att han hörde av sig så ofta och till slut blockade jag honom på snapchat som var det enda kontakt stället vi hade.
Jag tog bort blockeringen efter ett tag och då ville han direkt fortsätta prata och efter ytterligare en tid ville han bjuda på lunch, 
Jag tänkte att vi skulle prata om vart detta var påväg och beslutade mig för att vara mitt bästa jag. Jag gjorde mig fin och vi har en trevlig lunch tills han berättar att han och hans flickvän ska ha barn om 2 månader. Detta var inget jag kunde tänka mig och vart super chockad men sa endast grattis och låtsades var genuint glad för hans skull. 
Tills han föreslog att vi skulle "ses kvällstid". Då var jag inte genuint glad längre utan kunde inte dölja min frustration. 

Lärdomar 
* om han inte vill ge någon mer social medie en snapchat är det något som är mysko finns en anledning till att det kallades otrohetsappen i början ;)

* säger han att han inte vill ha något seriöst men alla handlingar visar tvärtom. Lita mer på ord. Då det kan vara samvetet som spelar roll (givetvis inte alltid)

*en kille du dejtar som blir så arg på att du inte svarar på alla meddelanden snabbt har antagligen något kontrollbehov

*låtsas aldrig vara genuint glad för dess typer av killar utan visa aggression direkt. Till exempel kasta hela din lunch på honom.

Måndagsfeeling

Jag har en ledig förmiddag idag börjar inte jobba förens vid 16 och är så lycklig över det! Hinna plugga lite och äta frukost  i lugn och ro
Är drömmen!
I lördags kväll bakade jag och Erica pizza och drack rödvin men vart en relativ lugn lördagskväll

Ni får en tråkig snapbild för att visa hur mysiga vi var!

I söndags hängde jag med Lollo vi gick och röstade, åt kladdkaka och gick sedan på fotboll! Vart 4-1 och vi var mer än nöjda!

Super härlig helg och känner mig taggad för en ny vecka! Och är så lycklig att jag vill gråta över att det är sista veckan jag både jobbar och pluggar heltid!
Jag tror jag fixade det🙌🙌🙌

Fredag/lördag

Jag sitter just nu på t-banan påväg hem ifrån mina föräldrar! Idag har vi tagit en lång promenad med Harry på Djurgården och ätit glass samt lunch!
Älskar att promenera på Djurgården särskilt idag när det var sån fin höstvärme!!

Igår var jag ledig!
Jag vaknade ganska förstörd på morgonen efter lite för mycket rödvin på torsdagskvällen men vart en pluggmorgon och lämnade in min första uppsats för denna termin! Sen åkte jag till ericas kontor för att dricka lite öl och skumpa före hoffmaestro! Som var så grymma!! Det var riktigt bra drag!
Massor av dans🤗 efter grönan möte jag upp mickan för att köra Langolo,oxid vida! Super rolig kväll!!
Var dock dålig på att fota igår :(

Mitt dejtingliv

Jag tänkte skriva om något ganska komiskt nämligen om mitt dejtingliv🌟🌟tänkte berätta vilka stjärnor jag träffas och vad jag lärt mig av detta😎detta kommer vara ett pågående tema🐷

-om vi börjar med en kille som jag kommer kalla för G. Denna kille träffade jag med Erica på oxid. Vi hamna på efterfest med hans tjejkompis och allt var ganska oskyldigt tills han tog fram droger. Han var en sån oskyldig söt kille så vart ärligt talat ganska chockad. Men jag brydde mig inte så mycket. Vi åkte sedan åt varsitt håll och jag trodde aldrig jag skulle träffa denna kille igen.
Men då jag och denna kille hänger på samma uteställen så sprang vi på varandra rätt mycket. Han var konstant väldigt påverkad.men då han var väldigt rolig att hänga med och vi hade ganska mycket roliga efterfester så fortsätter jag träffade denna kille.tills han började ringa mig. Han ringde mellan 5-10 ggr på nätterna oftas vardagnätter ibland och visa sitt nummer men större delen dolt nummer. Jag förstod ganska snabbt att detta var drogerna och då detta är något jag inte vill ha i mitt liv så vart det hejdå till denna kille🤷🏻‍♀️

Lärdomar av detta
*dejta aldrig någon som tar droger eller dricker väldigt mycket alkohol. Redan när jag träffade han första gången skulle jag klippt då detta oftast är ett mönster.

*säg ifrån. Det är inte okej att ringa mellan 5-10 ggr per natt, för att han vill träffa dig

*träffa inte bara någon efter krogen utan dejta mer!


Fantastiska J Cole

Idag har jag ett musik tips!
Den fantastiska j Cole. Jag tycker absolut att ni borde lyssna på honom, då han gör fantastisk musik med stor variation!
Och den 1 oktober kommer han till Stockholm 😍🙌
Jag ska givetvis gå och är super taggad!! Det kommer bli grymt!

Han spelar på hovet och det finns fortfarande biljetter kvar så tycker att alla borde passa på ;)

Lyssna och njut! Det ska jag göra denna torsdags morgon! Har precis ätit bananpannkakor och ska börja fixa mig för att ta en lunchpromenad med Erica! 
Och sedan går jag i skolan en sväng!

Så skönt med en lugn morgon idag😍
https://open.spotify.com/track/62vpWI1CHwFy7tMIcSStl8

Denna kan ni till exempel lyssna på :)
 Ha en fin torsdag!


Så trött

Jag jobbar just nu heltid och pluggar heltid🤓
Detta innebär ingen fritid. Oftast se dagarna ut som så att jag går i skolan mellan 09-12 och jobbar sedan mellan 13.30-21.15. Min enda fritid är alltså på kvällarna och jag har fått sömnsvårigheter jag gissar på att detta beror på stressen. Jag är alltså konstant trött nu mera. Vilket leder till att det inte finns på kartan att umgås med vänner/träna/laga ordentlig mat eller dejta för den delen.jag försöker tänka positivt då jag endast jobbar heltid tills 25 september det är  bara 2veckor till.
Så detta detta ska jag nog klara! Och skriva av sig stressen känns som ett steg i rätt riktning🙌Motivation att börja blogga igen?

Igår satt jag på jobbet ynklig med alldeles för lite sömn och alldeles för mycket dans dagen innan.
Och vart på riktigt sugen på att börja blogga igen. Det var kul att läsa igenom allt man gjort för flera är sedan och titta tillbaka på det.så ett litet försök att börja blogga igen kan vara värt det!
Börjar med att skriva om helgen!🥂
I fredags
Så var jag ledig! Så skönt. Jag passade på att storstäda hela lägenheten och sedan ut och käka med pappa.
Vi var på en resturang som hete kommendören, det var super bra! 
Riktigt bra service och maten var 10/10. Så rekommenderas starkt efter det gick vi På the hives som också var gryma!

Lördag 
Jobbade hela dagen! Men sen på kvällen firade jag världens bästa Erica som fyllde år vi förade hos henne före det var Langolo och massa dans! För mig slutade kvällen där eftersom jag jobbade på söndagen men vilken rolig kväll!
RSS 2.0