vi är olydiga,söta och helt enkelt bäst

                                     
                                               jag kan bara säga att jag inte kan sluta längta tillbaka.


wieeeeh

ville bara säga att jag har skaffat bilddagboken nu så när jag inte orkar blogga så hittar ni bilder från agen där ;) men eftersom jag har världens segaste dator nu som kommer jag nog inte igång förns skolan börjar ;) men bara så ni vte ;)

                                                  
                               eftersom jag e så glad får ni se den första bilden på mig utan sminka ;)                                  


hemma helg :D

är hemma hela helgen yeeah! det blir såklart shopping i min absoluta favorit stad stockholm..sen så blir det gtönan på lördag med alice,lollo och vendelah :)  sen på många blir det landet igen :( men det blir nog bara några dagar där innan det blir göteborg igen :D  jippi.
sen fick jag reda på att en av lärarna i våran skola dött :( det känns väldigt sorglit R.I.P mr.skelton :(
men idag händer det nog inget måste rensa mina mejl sjuukt många hjälp mig!
men ska börja nu redan.
PUSS!

                                 

kaos

japp nu känns det lite kaos en seg dator sjukt dålig uppdatering och snart iväg på matchen ..vilket ska bli kul..mitt sommarlov rullar på men har inge internet på landet :( men kommer snart få igång det..så det kommer bli dålig uppdatering ett tag framöver men när skolan börjar då kommerdet bli sjukt bra uppdatering.
men ska iväg nu så
PUSS!

ängelholm/hässleholm

tjenis alla söta läsare! nu är jag i hässleholm innan idag har vi badat i havet vid ängelholm och lämnat helsingborg :( jag gillade verkligen den staden :P nen nu sitter vi mest här inne och myser för vi ska bo i hässleholm i 2 dagar nu ;) men imorgon blir det tivolii :D
PUSS!


helsingör

shu alla söta läsare..idg var jag alexandra och madde i helsingör..vi tog färjan ditt och bara gick och myste..tittade in i en taturérings shopp och typ inget mer ;) sen to vi färjan hemma och myste lite på rummet innan vi gick it och åt..vi har SJÄLVKLART tittat på paradise hotel..men imorgon lämnar vi helsingborg :( sen blir det hässleholm,malmö och köpenhamn och båstad typ.. Men har ju inga bilder men ni får ha det unerbart massa bilder komer!
KIsses!

underbara helsingborg

shu ala blogglä´sare!  hoppas ni har det bra..dagen har va´rt seg har suttit i en bil i 7 och rn halv timma enligt alexandra.. vi stannade så klart vid gränna och köpte mumsiga polkagrisar :D sen så har vi gått en promenad run helsingborg ikväll..suttit på en uteservering och bara myst..har inte så mycket mer att säg :P PUSS!
                                                                 

jag sa ju det..

japp aik vann..jag är verkligen en stolt gnagare :D just nu så är madde och alexandra här vet inte hur mycket bloggande det blir i skåne men eftersom alexandar också har en blogg så blir det nog lite bloggande iaf annars får ni...en present. :)..men ni får njuta av ett youtube klipp tills ni ser mig nästa gång ;)
                                                                

den 21 september

bestämms det vilket datum en till bit av mig själv försvinner och ertsätts av nåt vackare..då  komer en ny tid, då min fula sida försvinner..sen är det bara en operation kvar.

jag vet..dålig uppdatering

men har inte så mycket att säga drar till skåne med alex och madde på tisdag ;) och det är inte den alexandra jag passade utan alexandra från sala ;)    idag är det aik-ifk göteborg det får ni inte glömma!! alla ska väl gå? hoppas det för idag ska vi vinna! och såklart jag ska gå..men svikaren Lollo är på landet men jag ska hålla henne uppdaterad ;) men nu ska ringa några samtal..jag undrar hur f*cking dyr min telefon räkning kommer bli den här månaden :S
                                             

bara för att

jag har lust att skriva lite ;) LInda kom ju hem idag ;) trode hon kom hem nästa vecka :P så det var en rolig övraskning..tycker nog lite synd om henne.för att hon ville nog vara kvar..:( stackars..men annars har det hänt så mycket jag inte kan berätta om än på bloggen..tihi så ni kommer få veta dom små hemlisarna när jag fått tillbacka min dator ;)
jag saknar berlin så  mycket mer och mer efter varje dag som går..det är nästan så man ångrar att man åkte saknar det för mycket...
PUSS!

FÖRLÅT

hej gullungar förlåt för at jag inte uppdaterat  men drog till landet ..hade inget internet..och fick bråttom ..sonia kom på lördagen och jag sov såklart med dom ;) vi hade en sån där mysig kväll..d¨vi patade och tittade på film..skit mysigt..men nu är jag hemma kommer blogga mer imorgon är sukt trött..och har huvudvärk :(
PUSS!

hatar när låtar fastnar i huvudet...




nu har jag dom här låtarna på huvudet vet inte varför..men hoppas jag snatr glömmer bort det ;)

nu tänkte jag packa till landet

japp det kommer vli alldeles för mycket..men jag får väl försöka tänka lite på vad jag har med mig den här hången ;) jag måste även städa rummet..det suger men eftersom man e världens bästa barnvak..ätt man barnen hälla ut alla pennor på golvet..och förstöra massa saker. hade inget mer att skriva ;) PUSS!

                                                               
                                              dagens outfitt fantasilöst.. 
                                                 men det är mysiga kläder som man måste ha med sig till landet! :)  

fredag

God morgon sötnötar! hur mår alla? själv mår jag bra.. har pratat en stund med torgny ;) och nu tänkte jag ta en lång dush och äta en god frukost..har inga rikiga planer för dagen drar ju till landet ikväll och får äntligen träffa Lollo saknat henne! hade inte så mycket mer att säga,. PUSS

                                                         
                                                   ni vill inte se hur hemsk jag ser ut just nu..och jag har korta fingrar ;)

God natt älsklingar

jag ska sova nu..känner mig trött och har ont i ryggen stackars mig :( men jag ville bara slänga in ett svar på tal ocskå tihih ..

                                                         ¨
 hej mitzelle! gillar verkligen din blogg..men min fårga hur fick du egentligen namnet mitzelle är du döpt till det eller är det bara ett fjortisnamn? p.s har väntat typ 2 veckor svara på min fråga! 
/evy

hej kul att du gillar min blogg ska försöka svara oftare men det är inte så kul att barar slänga in svar på tal..men den här frågan var väldigt vanlig så.. nej jag heter Michelle..och det är inte vara ett "fjortisnamn" utan min mormor trode jag stavades så..jag tycket det var gulligt..så för 2 år sen så hete jag det på playahead så då vart det att jag döpte min blogg till det också..tihih så tack mormor ;)

hejsan hoppsan lillebror

Jag e glad fick precis min lön för allt detta barnvakt sittande det har varit kul men skit jobbigt...men man är ju sveriges bästa barnvakt ;) imorron blir det shopping tror jag ;) just nu sitter jag och tittar på danska paradise hotel :P jag är en såpa galning hahah jag ska vara med i en såpa innan jag dör ni ska få se ;) jag sitter även och smsar massa folk och dricker "fanta exotic" hahah;) men nu ska jag sätta mig på balkongen och ringa "hemlig" ..PUSS!

                                  


hellu

hela släkte är här fortfarade vi har det sjukt mysigt..ibland kan man faktist ha sjukt kul även fast äns päronen är med..
jag har precis vart och lekt med mina småkusiner i rummet..beöver jag säger att det ser sjukt hemskt ut i rummet nu?
men men..tårtan vart uppäten :) så den var poppis..men jag ska vara lite social med dom nu ett tag ;) juste funderar på att lägga till ett mellannamn  hahha vi får se ni får ha det underbart! PUSS!

                                              
                                                       skansen i tisdags ;)

tårtbakning nästan klart

japp det gick helt okej...jag hann bara inte lägga på grädde över hela tårtan bara halva ;) men det kommer nog smaka bra..iibland andvänder man kanske inte sin hjärna helt
mamma och min konsversation på telefonen imorse.

michelle-hallå mamma
mamma-hej michelle! hur går tårtbakningen
michelle-jag hittade ingen grädde..
mamma-men vi har ju grädde i kylen.
michelle-men..jag tog mjölk och försökte vispa den men det vart aldrig grädde...
mamma.är du så dum michelle?
michelle-nej..jag tänkte faktist vispa smör åt andra hållet först..
mamma-det står grädde i kylen michelle..



God morgon

Japp hur mår ni? själv mår jag bra.. jag som alltid brukar vara så morgonpigg vakanade precis scary ;) men idag är planerna att:

Baka en tårta til pappa som fyller år idag :)
städa rummet för att släkten kommer :(
hämta alexandra från dagis.
jag får ju inte gå ut ikävll eftersom pappa fyller år men det ska nog gå att övertala honom ;)

                             
                                  jag har ingen annig varför jag ser ut som en padda på bilden men PUSs iaf!

hemma :)

drog ut en snabbis..tihih mötte lite folk hade det lite myspys..borde gått och skällt ut föräldrarna men man vill ju inte att det ska hata en mer ;) men no pics bara så ni vet det tar jag aldrig när jag vart ute..men det känns skönt att vara hemma tidigt..skönt att slappna av och ladda..jag känner mig sjukt sliten mitt i sommarlovet hhaha mísslyckat...ska se danska paradis hotel nu PUSS!

                                                                 

dra ut? stanna hemma?

Japp nu sitter jag och verkligen tänker några skulle dra ut nämner inte deras namn i bloggen för att jag tror att deras föräldrar läser min blogg och dom vill inte att deras barn ska umgås med mig? låt era barn välja själva..de är ändå snart vuxna och att jag skulle förstöra för dom..verkligen inte sant.men jag vet inte om jag pallar är helt slut efter ha lekt med alexandra..vi har sprungit runt som galningar och ritat på gatan..Sveriges bästa barnvakt? men jag får se hur det blir om jag drar ut eller inte blir kanske ett till inlägg ikväll om ni har tur
PUSS!
                                                              
                                                             från skansen med min bästa syster alice :)

svar på tal gullunge

                                      
                      jag slänger in ett svar på tal ;)

umgås du inte med wedin längre har ni bråkat? stör du dig inte på att alla kallar dig fjortis?
/anonyma S

haha nej jag bråkar INTE med wedin..hon e på språkresa..jag är lite besviken på att hon inte har hört av sig..men vad jag har hört så mår min sötnöt bra :) och jag vet inte när hon kommer hem har glömt när hon åkte :S sorry gumman.
jo såklart jag gör det personligen tycker jag att jag är 0% fjortis jag har ingen anning i vad folk fått det ifrån att jag skulle vara fjortis..men álla får väl tro va det vill dte som verkligen känner mig vet att jag inte är fjortis..

onsdag

det ösregnade ju så jag sat en lång stund på balkongen och lyssnade på regnet smsade och hade det mysigt..sen drog jag till solna c och köpte birthday gift till pappa...ni får inte veta vad det är förrns imorron ;) sen vart det hälsa på lite folk man kände och titta lite vidare i solna..sen drog jag hem har nu lyssnat på musik och tittat på bilder från allsång igår visar snart ;) Men nu ska jag gå och hämta alexandra  från dagis och passa henne ikväll :)
PUSS!

God morgon

har precis tagit ett långt skönt bad sminkat mig och fixat håret ska äta frukost och sedan ut och hitta en födelsedagspresent till min pappa..vad fan ska man köpa svårt..men jag hittar nog nåt ;) jag hittade inget att ha på mig heller..alla mina kläder har typ försvunit.jag får shoppa lite nya :) men nu ska jga äta frukost
PUSS!
                                    
                                dagens outfitt
                                  shorts gina föra året..
                                    v-ringad tröja present
                                     rosa midjeskörp present
                                  och ett halsband som jag fick av alice ;)                      


bara för att ni är såå j*vla söta!

japp jag tycker att ni är det :) jag och alice drog ju till skansen idag på allsång :9 det var mysigt satt allra längst fram..vi laddade upp med mat och godis och började dagen lungt med att lyssna på musik..men tröttnade fort och drog till lillskansen hade mysigt..sen när det var dags för live sändining hade ju mitt smink hunnit runnit bort hade en ful poncho på mig hemskt.. men vi var sjukt laddade och hade såklart gjort en skylt där det stog "rolandz" på jag äälskar ju både robert och björn gustavsson..men men sen var det dags för john me och vi hade plockat blommor och kastade upp dom på scenen men j*vla dissare han e inte äns en blick på oss... men nu ska jag mysa och sen sova..men ni får se massa bilder morgon!!
                                                                        

nu drar jag till skansen

japp har inte datorn med mig..PUSS!

ni kan aldrig gissa vad jag ska göra imorron

för jag ska göra nåt..jag ALDRIG trode att jag nångonsin skulle göra..men va fan som sagt man lever ju bara en gång! måste testa allt! jag ska på allsång med min söta alice! så titta på tv om ni ser oss..kändis kåt som man e ;)
men det ska bli mysigt.
idag har vi annars vart och tittat på sommar rean i stan..det vart en snygg t-shirt för mig rosa såklart ;)
slice köpte också en t-shirt.berättade jag att hon hittade en ed harley i norrtälje på en affär för 85 kr! helt oandvänd sjuukt coolt :) själv vart det par snygga klackskor ;)  har nog inget mer att säga nu..ni får ha det unerbart älsklingar!
                                                   

                                            saknar min bästavän..  

Nu drar jag in till stan

och mötter alice..vi ska shoppa lite..måste åka hem tidigt för ska ju hämta alexandra idag.jag har lite damp på mina föräldrar som inte kopplat över internetet till min dator.. tänk att jg fick G i teknik :D gud vad jag är glad över det för teknisk är jag inte.. vi fårs se vad som blir köpt.
PUSS!

                                    har stora problem med mitt hår det är för kort!

I´m home honey

japp har haft den jäääätte bra på alice land bilder och mer info kommer :) jag ska packa upp väskan och sova sen behöver verkligen det..Ni får ha det underbart

PUSS
                                                              

Nu åker jag

jag vet inte när jag höra av mig nästa gång ;) helgen eller på måndag ;) har massa grejer med mig och vi kommer fota skit mycket
btw..har klippt mig :)
                                                        

                                                  det var lite för kort :( tyckte jag men allt var förstört av hårspray sa hon stackars mig :(

Hej alla gullungar

Jag sitter just nu i en mysig aik tröja och mjukisbyxor hel osminkad och ofixad                         
väntar på att torgny ska komma han skulle komma runt kl.10 så men sen måste han gå för jag ska börja 
 packa och städa snart..Torgny kom  nuu!!  hatar regnet ocg åskan btw
  jag e ledsen för min pinacolada tic tac också :( torgny kom nuuu!

God morgon sötnosar

Nu ska jag börja packa och städa var tvungen och göra det innan jag drog till alice landställer ;) ta det lugnt jag kommer fota massor och jag kommer så klart berätta vad vi gjorde ;)
förrresten har ni sovit gott?
det har inte jag kunde inte sova..jag kanske har sovit4 timmar men är ändå pigg vilket känns underbart,,det går bra nu:)
ni får en michael jackson låt ;) som jag gillar :)

såklart jag tänkte skriva lite om dagen också ;)

idag så mötte jag upp alice vid islandstorget kl två typ..sen gick vi till ängby badet för att bada..ofc. men det var så j*vla mycket folk..så vi bestämmde oss får att gå in på en liten stig låter helt sjukt..vi gick och efter en liten bit hitta vi en pytte lite mysiga "strand" där vi badade, fotade och pratade..vi hade det riktigt mysigt.men efter en stund bestämmde vi oss för att gå till vällingby men vi gick åt fel håll öh...men vi gick och flummade runt och hade mysigt men vi pallade inte gå till vällingby utan stannade vid islandstorget.jag köpte cherry cola kommer alla från konfan ihåg? det var ju såå kul.
sen drog jag hem måste packa lite och sånt till imorgon.. jippi!
PUSS!
                                            

                                                     från berlin hittade en ROSA telefon :)

Dagens nyhet

                                                   
 japp tänkte att det var lite roligt att skriva lite ur mejl jag får..det kommer vara lite frågor jag kommre svara på också men inte riktigt "svar på tal" ;)

jag fick ett mejl av en person som ville vara anonym som skriver så här:

Hej mitzelle! jag måste bara säga att din blogg är rolig att läsa den är bra och är lite unik..men jag har hört av en anonym källa att du gillar michael jackson? är det bara för han avled? det vore sjukt konstigt..svara gärna på det på svar på tal. hoppas du blir en stor blogg och satsar mer på bloggningen tihih.ha det bra!

det här tyckte jag var gulligt jag har såklart mejlat tillbackat tackat och frågat om jag fick publicera det ;) det är roligt att ha lite fanns jag hoppas såklart också att min blogg blir riktigt stor men..jag tror inte jag är redo att lägga ner så mycket tid som det behövs men jag ska försöka göra så den blir större ;)
angående michael jackson..jag har lyssnat på honom lite innan han dog..ganska lite men flera av mina vänner älskar honom så det har ju blivit en del lyssnande med dom..
mina favolåtar med honom är:
smooth criminal,billie jean,beat it,black or white och thriller ;)

PUSS!

God morgon gullungar!

är jag inte upp ganska tidigt? :9 jag trode aldrig att jag skulle somna igår...men tydligen gjorde jag det :)
igår satt jag en låång stund på balkongen och sskick massa sms och hade några långa telefonsamtal..sen tittade jag på danska paradis hotel tihi(a) jag tror att jag satt på balkongen tills kl.3 haha..men idag är jag ledig och ska dra och bada med alice ska mötta henne runt 3 :) sen ska vi öpa lite godis och så innan vi åker och ligger på stranden resten av dagen :) japp det komemr bli en härlig dag det känner jag på mig :D
men sen måste jag passa på att blogga för i helgen blir det ingen bloggning..tror jag inte för drar till alice land :D
PUSS!

                                                                
                                         lollo och jag på liseberg allt mitt smink har runit bort ble vsåå j*vla blöt ;)




Nu ska jag dra ut

och vara social och ha det myspys måste vara hemma senast halv fyra så jag kan hämta alexandra ;) men ni får ha en UNDERBAR dag PUSS!
                                               

dagens drog låt ;)


RSS 2.0