Jag älskar att bli bortskämd

Har drömt så mycket konstiga drömmar senaste veckan herre😅🙈

Iaf! Hjälper till/vikarierar som en annan position på jobbet just nu..
Är kul med extra ansvar och det går riktigt bra! Dock så är det lite pressande men bara positivt i guess 👌

Igår bjöd farmor mig på resturang så hon jag och mamma var ute och åt! Dog lite råbiff ❤️ sen hamna jag på langalo med maxinne och Erica super trevlig helg men missade precis sista tuben hem!


Juste så här duktig va jag idag👇 självklart nyttiga 


 

Lite usa!

 
 
 

Mickan 20!

Igår firade vi mickan som hade fyllt 20! Det var drinkar och vin hos henne före vi   
Tog oss till caféet! Där körde jag en "Barca" utgång.. Vart lite väl spårat haha 
Sen vart det nattbad! 
Super härlig kväll! Lite ångest imorse dock när jah vakna med bandage runt hela foten och ett stort jävla sår #hurfanGanska knäckt

Även fast jag är lycklig är det bra att ibland stanna upp och inse men jag har mått bättre.. Det finns en del saker som kanske förstör mer än de hjälper och ja har alltid sagt att jag Ska tänka mer på mig själv då jag mer prioriterat andras väl mående och att jag har ett sånt enormt sug efter Barcelona gör det inte lättare! Blir ännu ett rörigt halv Depp inlägg men tror egentligen bara jag behöver vila ut.Den vanliga ångesten

Alltid efter ett glas vin får jag den, 
Igår så var jag hos c och hade en
Himla mysig kväll mycket skit snack och riktigt bra musik!! Vissa människor imponerad verkligen på än om vad de gjort med sina liv och c är verkligen en sån!!

Påväg hem stannade jag till på Donken höll på att dö av hunger!

Bråkade tyvärr med någon jag bryr mig väldigt mycket om också.. Allt kanske är löst jag vet faktiskt inte!

Jobbar iaf på och går riktigt bra på jobbet!
Ja vad ska jag mer säga är så sjukt jävla trött👌
Hit skulle jag vilja åka 👇
Helg bloggning

Känns som jag alltid bloggar efter helgen men är väl då det händer mest!
I fredags hade jag fest, men nu märker jag hur slutkörd jag börjar bli var sä jävla sliten och visst hade trevligt men ibland kanske man bara borde tagit det lungt ist.. Festen höll igång till tidig morgon och ja var kul!

I lördags var det dock en lung kväll/dag tog mig till cafe string och körde en brunch med Lollo och Linnea sen vart det en kväll med tacos och somna runt 22 så sliten!

Igår jobbade jag och drack cava med Lollo der var niceLong time

Var ett tag sen nu! Har haft mycket kul för mig! I helgen var jag o Erica på landet! Inte allt för lätt att ta sig dit dock... Köpte 3 tågbiljetter. När vi kom fram varr det burgare och vin, på lördagen solade vi mest och sen vart det utgång i Ludvika! Det var svinkul! Först var vi på piren innan vi drog runt lite och hamna till slut på flow! Träffade 2st jätte fina tjejer från Ludvika också som vi hängde med! 

Annars vart det Margarita kväll igår..
Mår sådär just nu hhaha inte bakis men håller igång i 340km/h skulle behöva semester...


Helgen

Gaah vilken kaos helg!! Men skit va kul jag haft börjar leva nu igen!

I fredags så hängde jag med ahlis efter jobbet vi åt subway och drack cider typ vart en ganska tidig kväll

I lördags så möte jag upp Erica och hennes jobbarkompisar och hängde på Djurgården hela dagen där vi sola snacka skit och åt mat! Jag o Erica tog oss till mig sen före vi ja enkelt sagt festade vidare..

Söndag var det jobb för hela slanten!
Sen fick jag reda på att Stina var i Stockholm! En partyön från Barcelona så självklart behövde vi ta några drinkar så vart fridays sen utecompaniet!Lill-lördag

Igår var det jobb för hela slanten för jag tog mig till Årsta, hag har något riktigt spännande på gång i början av hösten

Så vi var i Årsta och åt thaimat och kollade runt!

Sedan tog Erica och jag oss till clarion och drack Rose i solen före det var en sväng till kvarnen där vi även möte upp matte och co!  Vi körde en helkväll med dem och en två drinkar för mycket kanske! Men hade en super kul kväll! 
Tankar

I lördags hade jag fest det finns så mycket jag skulle velat gjort annorlunda den kvällen först o främst tänkt på mina vänner före mig själv.

Det var dock en super trevlig kväll! Där vi bland annat hamna på södra teatern super härligt ställe!

I söndags så var pappa och jag på Vaxholm åt bakislunch Och åkte motorcyckel före vi tog oss på lägenhetsvisning och ja jag vet lite förtjust ;) 

Nu så har jag vart alldeles för lite ensam och sovit för få timmar de senaste nätterna men det är ju sommar ;)L

RSS 2.0