Så var det dags!

Idag är det allsvensk premiär som man längtat, tiden på året då fotboll kommer först och ger mig en enorm glädje,tiden på året då jag är otroligt engagerad i något. Medans jag resten av året är ganska tråkig och oengagerad,
Men tänkte ta upp det otroligt tråkiga som inträffade igår! Som alla vet är jag en stark AIK supporter och för ett tag sedan avled vår hjälte,målvakt och AIKs antagligen bästa spelare Ivan turina
Vi fick stöd från andra klubbar för att ta oss igenom denna sorg, AIK supportrar hjälpte varandra och hela stämningen i svenskfotboll vart sorglig men vacker att klubbar stödjer varandra! Nu ska vi självklart sörja att en supporter som lika gärna kunde vart jag blivit misshandlad till döds det är inte okej någonstans!
Fotboll ska endast vara glädje


Fredag

Igår hade jag en riktig egen morgon! Myste,lyssna på musik och bara mådde bra! Sen åkte jag hem och pluggade kändes som en ganska bra dag! På kvällen åt jag middag hemma hos Kattis och drack vin jätte trevligt! Sen drog vi till en av Kattis kompisar och förade innan det vart utgång,vi hamnade på magenta till slut och det var kul (y) men känner att jag börjar bli gammal hhaha är inte alls lika kul att gå ut längre
Idag har jag haft värdens mysigaste dag och firat att jag och Jocke vart tsm i 15 månader älskar honom


fredag

Igår gjorde jag något jag kommer ha med mig för resten av livet, det känns helt underbart något jag längtat efter i ungefär 8 år och något som binder ihop mig och min bästavän lite till, vi fick även med oss en annan nära vän för att knyta ihop alla roliga minnen vi haft och alltid ha dem med oss.
 
bokade även hotell i new york igår känns inte helt fel att det är circa 90 dagar kvar..
 
fredag och vad innebär det? i vanliga fall som jobbar jag ju på helgerna men i helgen är jag ledig och har faktist INGA planer det känns otroligt skönt och avkopplande..får se om det blir några glas vin ikväll ;)
 

Oj vad många stavfel

Nattinlägget igår hade en många stavfel skyller på att det var natt och jag hade ont


Ont

Jag har gått upp nästan varje timme inatt för jag har så ont smärtan sprider sig från lilltån upp tull huvudet och jag vill bara gråta, kommer inte ihåg sist en natt jag inte kunde sova(?) men mj beror det på den där smärtan det är otroligt jobbigt!

Har just nu en fasen med en nära person att vi inte kommer överens alla och har inses att vi verkligen tycker olika jag tycker att personen är total ointresserad, lite arrogant och himla tjatigt och han tycker att jag bara är irriterad och har brister(?) jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta men det lär gå över vi brukar ha våra dispyter

På torsdag kommer den fysiska smärtan öka lite till

Vet att jag är djup nu å natten kommer nog ångra att jag skrev detta men nu får det bli som det blir


onsdag

igår hängde jag och Ebba vi tog uteserveringsoskulden för i år. var så himla mysigt att sitta där på medis i solen en gång till efter alldeles förlångtid  6 månaders uppehåll från uteserveringar är alldeles förlång tid dessutom hade vi svin kul. dock så hade jag förutom det en ganska dålig dag, allt gick snett och jag var inte på humör alls..men aja what to do? ikväll jobbar jag i garderoben som det har blivit en del på sista tiden så det är ganska chill..ska ut på en PW nu och sen plugga lite till tänkte jag!
kolla vad jag hitta!! hahha liiiten michelle.. tycker dock jag va ganska söt hahhahah

Drömmer mig bort

Jag har upptäckt att jag är en person som har svårt att leva i nuet,jag längtar alltid till nästa stapel i livet, känns som jag kommer slösa bort hela min vår om jg bara längtar till sommaren. Jag vill kunna leva mer i nuet men ja det går inte tänker alltid ett steg framåt och det får mig och undra när jag kommer bli riktigt nöjd eller om jag alltid kommer längta till nästa sak? Jag vet inte faktiskt jag vill bara kunna koppla av lite mer än jag gör för nu måste det alltid hända något och egentligen kanske som pappa säger vore det bra att ha tråkigt och man kanske ska njuta av det med?


RSS 2.0