om jag skulle...

fått en 5a för varje gång jag sagt kör ba kör, den här veckan och förra så skulle jag vart  miljonär nu


dagens drog

följ bara vinden och gå emot strömmen.
det är bara döda fiskar som flyter med strömmen

grått

jag har vart deppig idag..vet inte ritkigt varför har bara haft en stor klump i magen som inte velat försvinna, jag har ätit extremt onyttigt och insett hur stooooor min kärlek är till polkakakor det är det enda jag kommer leva på från och med nu! nu sitter jag här och skriver en aslång uppsats på rättskunskapen går bättre än vad jag trodde det skulle, har bara en analys kvar och det är ca..en halv 3/# av en sida? så awsoome! känenr att ag börjar komma i kapp i skolan igen efter min..paus.. så nu blir det 2 koppar kaffe till coh göra kalrt skiten pösspåer
känner mig hyffsat sliten och hyffsat äcklig

tuesday

guapas! flåt att jag inte bloggade igår hade massor! först kom shamsy till mig på morgonen vi åt nutella och hade det myys,sen åkte jag till gullmars och möte upp min syster, vi pratade lite och  käka donken höhöhö..
sen vart det skola! och efter skolan möte jag upp syster igen vi lagade sallad och sedan åkte jag och jobba så har verklgien haft det fullt upp!

fint

han har haft lite för tajta jeans

idag har vart en härlig dag på top! har mest asgarvat runt segat i skolan, inte haft nån engelska drömt mig till studenten och kommit på att jag inte vill gå i skolan mer höhöhö. efter skolan hängde jag med ebbisch dallish. vi åt äppelpaj asgavarade och plugga matematik, sedan har jag pluggat och städat hela min gaderob duktig tjej!

du fattar bara inte


söndag

vaknade upp det var söndag första advent stressade iväg till jobbet hade en hyffsat bra dag där! innan jag tog mig hem igenom snöstormen,nu har jag pluggat ,rensat min dator,ätit plannkstek och lussebullar duktig tjej!

ett tag sedan


nej det var inget.

jag orkade inte dra ut.. jag stannade hemma, ag sat på balkongen drack blåbärs te med alldeles för mycket socker och alldeles för mycket mjölk..egentligen hatar jag te dricker mycket hellre kaffe men det känndes lite mysigare att dricka te. sat där och skrev lyssna på musik,läste,drömde och där emellan kom någon tår också..
det var för ca 3 min och 56 sekunder sedan jag insåg att jag hade gåshud och frös så nu sitter jag på golvet.  ska titta på nån riktigt larvig tjej film och gråta lite till. imorron ska jag jobba weho! jag ska plugga whop!  underbart längtar redan

fredag

ja ni jag bara försvan igår! men hade så jäävla mkt att göra, skola fixa en massor stressade så in i helvete tills kick-offen med jobbet! det var jätte kul dansade tills fötterna blödde typ..och åt feett med god mat! aja åkte hem och med eve och sen sov hon här! idag har jag hängt med lollo vi har shoppat och haft det najs, ikv vet jag nt vad som händer middag antagligen men nu vart jag bjuden på fest ocksåå? orkar jag festa ikv igen? tvek..vi får se!
hahah söta evee

torsdag

*har vart på gymnasiemässan det var kul ätte kul faktist.
*har misslyckats totalt med att laga middag..köttbullarna smaka kol
*har jobbat det gick fett bra
*har haft fett ont i huvudet har ju hjärnskaning (Y) coolt.
*har cammat med min otroligt fina shamsyy
coola bruden

style

michelle

okej inte det bästa jag har gjort men lite inspiration!

 


höm

den första ni ser e min orginalare! den andra är den jag färgade i höm..förra vintern? nu börjar jag bli sugen på att göra nåt igen!! vilken färg ska man köra på?!
jag vill också ändra frisyr typ hela skiten eller?
tror jag vill ha rött hår!!

sjuklingen

jag har enormt ont i huvudet det känns lite som om jag lever i en bubbla, det enda jag hör är min egen huvudvärk, detta suger. imorron ska jag stå på gymnasiemässan iaf! det ska faktist bli riktigt kul!  så alla ni 96or om det finns några som läser min blogg kan ju ta och komma förbi höhö.. aja nu tänkte jag göra klart min historia läxa och sen gå tillbaka till soffan och titta på nån mysig film och äta glass!
så här kan det typ se ut på thg!

Hjärnskakning

Hej älsklingar! Hoppas allt e bra med er!
imorse hände en liten olycka jag sprang in i ett köksskåp och slog i det ordentligt har asont!!åt iaf lunch med Lisa och Ebba men sen när jag skulle till skolan börja jag må illa o skit så gick till skolsyster och vips hade jag hjärnskakning men. Min syster fick reda på detta tog det ca 20 min sen var hon här med chai och muffins finisen<3 aja mår piss nu och ska försöka sova


ibland

man förstår inte riktigt vad det var man hade förrns man förlorar det. man saknar inte förrns det är borta, men ångrar inte före nåt hänt. Nu ångrar jag mig för vad jag gjorde mot dig, kan inte be om ursäkt det är för sent. men folk säger att saknaden försvinner, det stämmer inte. man lär sig bara leva med den.

cha cha beatches

seg dag pissmorgon, har hängt lite med taxen, tränat och vart lite duktig..har inget egentligen jag vill skriva..de har öppnat media market i gallerian untz! haha kulkul inge sugen på detta inte

deetta har jag fått idag iaf!

segt

måndag morgon..jag har precis dushat känner mig fräsch! problemet med det, tänker ni då? joo jag börjar snart och har massa att honna fixa! då tänker ni varför sitter du här och bloggar? och det har jag ingen aning om.
jag pallar inte skolan idag höhö..ska gå och träna efter skoln så jag känner mig lite duktig! sen har jag massor och fixa..stressigt! men nu blir det lite musikpump och en lite mysmorgon innan skolan!

nu är jag omogen igen och tar saker på bloggen..men jag har just nu lite damp på una persona och jag vet inte hur långt ifrån jag är från fullständig damp på denna person..heh

hihi bjuder på en gammal bild! typ 08 eller 09? ;S

har jag berättat?


att jag och ebba har biljetter till levelsplattformen och jag är så jävla lycklig jag ska inte se vem som helst utan avicii den 2 mars och jag dör av lycka så fort jag tänker på det..

när vi bara smäller

söngad, gå upp heelt död. dricka kaffe. åka till jobbet prata danska! weho..förresten så är min j tangent typ sönder måste klicka aaashåårt j..hehe..det är väl vad jag gjort idag..funderade på att färga håret idag men bestämde mig för att lägga pengar på..viktigare grejer höhö..guess.. men aja nu sitetr ag här äter glass och flummar loss tänkte plugga lite har dock inte bestämmt vad jag ska göra höm..kolla fronset hehe.. nu ska jag sätta mig på balkongen och garva bort min oro över skolan hihihihih jag borde börja gå på tabletter..

fräääsh

F E L

vi vandrade runt i ett party suget sthlm.. ett stockholm vars fötter redan dansade klockan 21, ett stockholm där man kännde att alla klubbar skulle vara on fire idag..synd att man inte e 18!..men vi ramla runt i gränder knaka på fönster..och köpte julkalender mest myste runt pallade inte vara seriösa och ta tag i grejer och problem utan orkade bara fnittra som om man va 12 igen.

fredag

H A H A FREDAGKVÄLL!
mys ebba sov här vi åt frukost riktigt trevlans..tog en prommis sen åkte jag hem fixade mig och drog till stan för att träffa finisen GUEESS WHOO okej för lät taxen.. vi sat på baresso i antal timmar åt lärde ut varandra AHAHAHHAHAHA och prata skit typ riktigt trevligt promenixade lite och nu är jag i mi casa och ska dra snart party. eller inte. men kanske. eller inte. eller bajs pösspåer

dont stay awake when you mind is off your head

och jag gick till skolan, tog en myspysig sovmorgon för att joba lite spanska ,som är lååångt ifrån klar och jag ligger inte bara liiite efter utan ganska mycket. måste ta tag i skolan nu nu nu nu typ! inte så jätte kul men nödvändigt! spanskan särskilt! har lite grejer att ta tag i bajs..men jobbar e lycklig och har bara massa i hjärnan vill inte plugga vill inte sitta stil vill ut och upptäcka
okej ska göra ltie spanska nu sen sovaa mysmysmys


there is no antidote

Tumblr_lupmk85pwl1qkng19o1_500_large
weheartit

tankar.

lycka,lurad,fördomar,kärlek,utnyttjing,sol,fest,vackert,
musik,känslor,äkta,falskt,kallt,snö,london,pengar,besvikelse,
tårar,skratt,skola,stängsel,julmust,dansa,chocklad
otrohet,rök,uppbrändt, flirta,överaskningar
ångest,ångerfylld,syster,saknad,födelsedagar
liten,söt,bubblor,internet,springa,spy
kaffe,rosa,svart,bästavän,förlåt,1.

ordningen av orden har ingen betydelse men detta är i min hjärna just nu.

underbara

halloj oboy kära bloggläsare! hur e läggish mer er? mitt liv leker jag har det så jävla bra allt e bäst. ville abra säga det, idag har jag träffat och viss person och fikat det var myycket trevligt! möte upp min finis ebba sen för en snabbis till bromma..nu har jag meest degat hemma

här e min finis btw har ni sett henne förut?

hihi

5698_large

dont speak

hade en mysig morgon badade bubbelbad och lagade en riktgt lyxfrukost till mig själv kände att jag förtjänade det! drog mig till skolan för att veta att vi inte hade nån natur yewp! så hänge liet i bibblan som alla coola elever gör! efter skolan stressade jag och ebba till sumpisch för lite pizza och fika innan jag drog mig till jobbet, jag och erica jobbade på för fullt innan vi sate oss på tuben och skratta lite för mkt på vägen hem, imororn har ag en mycket spänande sak att se fram emot är lite nervös faktist..elerl inet bara lite utan väldans!

ni får 2 random ego pics från i sommras nyklippt och allt!

you drive me crazy

måndag..eller är det tisdag? känner mig helt förvirrad det är något som stör mitt tänkande, nåt som gör så att jag kommer helt in på fel spår, fast jag överlever, idag har jag npg inte gjort något särskilt kasstat studsbolar i korridoren och vandrat runt i kirran, hamna i bromma blocks ocksåå.åt tortellini det var gott..a ni ser ju på mig det är något som inte är 100%

dagens musiktips!

 

1.låt som ebba vissade mig i lördags och vi shejkade till
2. david guetta och avicii kan det bli fel?
den e naajs!

och avicii är grym..

kära dagbok

shu bräh! är allt bra med er? med ig är det helt okeej e söndags seg och har ont i huvudet..
igår va en riktigt bra dag!  vaknade upp med min babe vi åt myspys frukost, sen vart det iväg och var barnvakt casha in lite! övningskörde oxsåå det gick FETT BRA jag har körtkort vid 18 om jag klarar teorin ;) sen möte jag upp ebbsan på kvällen iaf för jag visste inte vad jag skulle göra..orkade inte dra ut liksom..men sen var vår kväll INTE SOM TÄNKT..det vart kul..partaj liksom xd men inte så sent :) såå vaknade upp liet små seg imorse men drg till jobbet med erica och det gick väl hyffsat! :)

finisen

tips!

så här på söndags kvisten vill jag tipsa om min droooog! den är nyttig,fräsh och riktigt jävla good!

tipsar starkt!

weekends

Skrillex – Weekends!!! - Feat. Sirah

igår var suveränt! jag och taxen möttes upp för massor av skit snack och sedan paranormal actvity 3 jag älskade den! tycker den var asbra! sen möte vi upp Erica! hahahh..! vi åkte "kundvagn" på sveavägen och hamna på 60 med latte och ja ag hade en riktigt bra kväll..jag och taxen drog oss hemåt och tittade på yttligare en film..åh vad hon e bäst ville bara säga det..har jobbat denna morgno och ska snart ut och övningsköra whop!

Frajdäj

mys..trött som fan idag. kul att jag och ebba vann 2 av alla musik frågesporter vi är coola! sen har jag vart med finaste emmi i stan och fikat ocksåå myyys!!
nu väntas endast parrt! eller ne..de blir bio men najs najs!
Tumblr_luadf8lied1qisxoao1_500_large
ska ni spåra ikv? verkar vara ganska bra party stämning i stockholm idag! mycket fest! och jag bioar kul tjej hahahahahaha
weheartit bild btw!

lets just fly away


till L.A copyright

berlin

London

taize,frankrike

miami!

bara försvinna ett tag?

jävla pissdag

sämsta dagen på länge hatat allt nästan med den!..kul när jag hade grym statistik idag att jag är emo! förstagångsläsare jag brukar inte vara så här jävla emo!! men idag ja suger...har typ vart emo och hängt i vasa parken..bajsdag kort sagt men det kan väl alla ha det är väl det underbaraste med att vara människa?

önskar jag var glad

iPod Update

Är fett,kan inte laga mat och har asbråttom iväg till jobbet!! Jobbar hela kvällen weho
En halv pizza e aldrig fel


brur

hola guapas! en trött michelle har nästan inte gort något annat än sovit i skolan idag känns det som. i största del har jag kramats och sovit och lyssnat.. det känns som en fin mix. tog även en prommis imorse i min ensamhet innnan skolan det var också fint känndes som jag fick lite tänk stund man kan behöva på en onsdagsmorgon! aja efterskolan hänge jag med kaasper vi drog först till gullmars med alexarna sen hängde vi med lösgodis i alvik typ trevlans!

som vanligt hängde vi på tvärbanan *standard*

lagom fint..

familjefotot


thorildspla thorildsplan..jadu vad ska man säga? om 2 veckor ska jag stå coh göra reklam för denna skola på gymnasiemässan. Det ska bli kul faktist  men är som vanligt asnervös. Thorildsplan var mitt 3dje val.kom inte in på mina 2 första efetrsom jag vill läsa samhälle och bor i sumpan! det sög. Och kom ju inte in på thg först heller..
gymnasietiden har nog vart en av de bästa tiderna i mitt liv. Jag har haft såå JÄVLA kul! har gjort mycket som lilla michelle aldrig skulle göra i 8an eller knappt nian. Jag känner mig helt ärligt som en helt annan person jag mår oftast mycket bättre!. Det är vissa personer som påverkat min tid på gymnasiet både possitivt och negativt, ska inte gå in på något särskilt, men dessa 2 är de som har vart med mig nästan från start tills nu. dem är fina. när det krisade som mest då var de där..aja jag älskar att vara 17 eller nej det gör jag inte..men jag älskar att vara en snorunge. vill dock bli 18 snart så ag får göra vad jag vill.

det var tisdag

mysmysmys med tisdagar för jag börjar inte förrns halv 1 så det var en pannkaksfruksot och britisk komedi. sen har mitt dag gått ut på att hata folk,klättra upp för trappor som är lite för jobbiga för min kondition. skrattat tills magen knippt ihop. kännt lycka gjorde jag också idag, det är en underbar känsla även om den inte höll särksilt länge stressade loss till jobbet, jobbade hårt och åkte hem och njöt av en clementin
JUUSTE ALLA ÄLSKAR DEN FIN FIN FIN FIN FINA HIMLEN IDAG JAG MED! FICK DET DOCK INTE PÅ BILD SADFEJS MEN SKIT VA FINT!

hahahahha  SÅ HÄR ÄR JAG LYCKLIG.

inspiration



1.hon är klädd så jävla fräscht älskar färgerna och hela stilen!
2.beyonce e så jävla cool
3 detta är inspiration till mitt nya projekt ltie iaf vad tror ni det handlar om hihi?

det e nöjz

ebba kom hit med pucko jag vart glad. gick från stadshagen och slapp göra matteprov. åt kebabgryta i skolan det var gott. hama vid rådis efter skolan kasper klippte estet frilla sen hade vi en najs dag. 60 kaffe också. skit va jag e duktig på att skriva intressant.

här sat jag och lekte sötnötig lyckades sådär

dagens!


tomtar! så här såg jag ut i dag! snodd av taxeen! matchade med prickiga strumpebyxisar och klackarna weho!

Norrland

jag har 2 av världens finaste bästavänner, vi har pratat massor,bastat massor,tittat på massor av film,skrattat tills vi fått magont, vandrat uåå för höga fjäll,tittat på lemelbas,ätit för mkt godis och skrattat lite till åh vad dom e fina
alice och Lollo alltså.

åh vandra e kul och det blir sån otroligt fin utsikt

heheheh detta är högt upp..

HAHAAHAHAAHHAHAHA OKEJ VA FUL JAG ÄR MEN AJA.
ni får endastd det där nu..

bara en liten tanke

frågan var..har någon svikit dig någon gång michelle?
svaret vart ett enkelt nej det tror jag väl inte
i mitt huvud var svaret jo det har väl hänt alldeles för många gånge, nästan alla mina vänenr har svikit mig flera än en gång. Jag vart helt tårögd när jag kom på detta. hon svarade att varför är du fortfarande kompisar då? mitt enkla svar vart man måste kunna förlåt? men sen tänkte jag efter hur mycket ska jag förlåta?
mina tankar har gått väldigt långt och mina förlåt gränser är enorma jag förlåter nästan allt. ville bara skriva av mig lite.
och det enda dom gör är átt skriker på varandra och jag vill vara kvar i norrland..weho vad kul att komma hem och skolan börjar imorgon.

hej

jag är i norrland med mina beztizar bloggar inte pöss

lite halloween

bilderna snodda från karin!









upptagen!

aloha! igååår var dt en riktigt kul kvääll mådde dock inte hundra och var väldigt seeg men funka! var väl hemma runt 12 imorrse och då hamna jag på cino med taxen myyspyys sen har ag jobbat hela kvällen weho! vann en biobiljett k.
pöss på er


sötnötarna

RSS 2.0