när man väl har internet ska man blogga som f*n

aa internet kommer inte leva så länge med mig längre :/ idag tar det nog slut snart..har ju sånt där så man betlar per dag och affärerna här uppe dampar lite så det går inte alltid att handla nåt annars skulle jag ju blogga varje dag ;)

tänkte nyårs tipsa :)

                                            michelles 3 nyårs tips :)

1.dresscode! vart du än är!

på fest: kör på den lilla svarta! massa accosiareer(stavning?) kjol eller klänning är ett måste! inga mjukisbyxor!!!
hemma med päronen/släkt: mitt tips är lite längre klänning lite enklare kan även ha snyga byxor och snygg tröja ;) ha alltid mobilen i närheten annars kan det bli sjukt tråkigt!  du kanske lyckas smita ut tänk på det också!
middag med kompisar: går bra med allt nästan..klä upp dig kjol eller klänning ;)

2.får du inte dra ut?

försök komprimisa dampa inte loss det funkar inte då får du nog sitta hemma hela kvällen..smöra som f*n under hela kvällen och när tolv slaget vart säg att din kompis är nära där du är och fråga om du får gå ut och säga hej det funkar oftast! ofta säger de inte en tid då heller ;)

3. mat!

klockan är 2 på natten är jätte hungrig och är typ pank..då är det bara donken som gäller nästan ;) om du nnu har vart på fest eller nåt sånt så blir det oftast donken! men på nyår när det ska vara lite mer festligt tipsar jag om att ni som ska umgås lagar nån god mat hemma innan ni drar ut! det kan vara kul att laga mat desutom blir det mer festligt ochtrevlig ladda upp för festen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0